Servatur Alameda de Jandia

2.9

Dobre położenie. W pobliżu b. duża( 4 km) piaszczysta plaża, promenada, sklepy, restauracje. Preiswert - warty ceny.

Obsługa w hotelu miła, szczególne podziękowania dla pani Małgorzaty z recepcji, która udzieliła nam wielu ciekawych informacji dot. wysp kanaryjskich. Szczególną uwagę zwróciłam na czystość w hotelu, miłe zaskoczenie, zwłaszcza, że byłam pełna obaw przed spotkaniem z karaluchami. Nigdzie ich nie dostrzegłam, aczkolwiek nie spożywaliśmy żadnych posiłków w pokoju, celowo, żeby nie przyciągać \"nieproszonych gości \". Basenik hotelowy czyściutki, fajnie zaprojektowany. Posiłki dosyć smaczne, urozmaicone, troszkę powtarzały się, ale generalnie OK. Pobyt uważamy za udany i zapewne po całkowitym remoncie pozostałych pokoi będzie super.

Pokój nie wyglądał jak ten pokazany na zdjęciach. Sypialnia ciemna, małe okienko, brak klimatyzacji, wentylacji, ogólnie nieprzyjemny zapach w apartamencie, brudna kanapa w salonie, popękane ściany, w hotelu dużo karaluchów.

Ogólnie polecam Fuerteventura i ta lokalizację lokalizacja super o wiele mniejsze wiatry niż w innych rejonach fuerty. Obok wypożyczalnia samochodów lecz rezerwacje róbcie przez net bo o wiele taniej niż na miejscu

Nazwa  Servatur Alameda de Jandia
Miejsce  Hiszpania / Fuerteventura / Morro Jable
Wyżywienie  śniadania i obiadokolacje
Udogodnienia  basen odkryty, basen z podgrzewaną wodą, dostęp do kuchni / aneks kuchenny, windsurfing, żeglarstwo, rowery, golf, bez paszportu, parking

Plaże z białym piaskiem i krystaliczną wodą

Rezerwat z żółwiami i punktami widokowymi

Promenada z restauracjami i spokojnym klimatem

Latarnia morska z panoramą wybrzeża

2.9

Wyświetlono 4 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
EH

Pobyt - Marzec 2024

Zalety

Duży apartament z aneksem kuchennym i dużym tarasem. Jedyny hotel ( z 10)ze szczelnymi drzwiami balkonowymi. Nowoczesna łazienka. Pościel renomowanej firmy .Przyjazna i profesjonalna obsługa. Są windy. Podgrzewany basen i taras na 3 piętrze. Był b. duży wiatr, ale było się gdzie skryć.

Wady

Jedynym mankamentem dla pedantów to poobcierane przy sprzątaniu nogi mebli i zapachy z kanalizacji.

Julita

Pobyt - Październik 2017

Zalety

Stosunkowo blisko plaży, dobra lokalizacja, czystość, fajny basen, miła obsługa

Wady

mały minusik za brak klimatyzacji w pokoju na 2 piętrze i być może również w pozostałych pokojach hotelowych. Łazienka niestety też przed remontem aczkolwiek hotel jest w trakcie prac remontowych.

2.2
agata

Pobyt - Czerwiec 2017

Zalety

miła obsługa

Wady

nieprzyjemny zapach w apartamencie, brak klimatyzacji lub wiatraka, karaluchy w hotelu

Dawid

Pobyt - Styczeń 2016

Zalety

Ulożenie

Wady

Mało młodych, sami emeryci w styczniu 2017r

Servatur Alameda de Jandia