Wieżowce i widok z Balkonu Śródziemnomorskiego
Plaże Levante i Poniente z pełnym zapleczem
Park rozrywki Terra Mítica dla całej rodziny
Nocne życie z klubami i barami przy plaży
Hotel znajduje się na górze, na którą prowadzą schody i kręta ulica. Widok jest wspaniały z każdej strony. I od strony morza, ale tez od strony miasta. Mieliśmy pokoǰ ma 12 piętrze z widokiem na miasto. Obsługa w recepcji bardzo miła, w hotelu bardzo czysto. Pani sprzątająca wspaniale dbała o czystość pokoju. Niczego nie brakowało. Śniadania bardzo smaczne. Duzy wybór pieczywa, ciastek, pancakes z bitą śmietaną, jajka, bekon, churrosy.Bardzo dobre miejsce wypadowe, przystanek blisko hotelu. Autobusem nr 2 mozna dojechać do centrum.
Piękne widoki, pyszne śniadania i czystość. Goście to głównie Hiszpanie. Blisko przystanku.
Niestety,autokar nie podjeżdża pod drzwi ze względu na wąską ulicę. Restrykcyjne zasady na basanie.Mało kto pływa, nie można nurkować.
Hotel 3 gwiazdkowy w dobrej lokalizacji blisko plazy z zdala od zgieĺku.Swoje lata juz ma.Bardzo czysty codziennie sprzątane pokoje jedzenie dobre choć śniadania mogly by być trochę bardziej urozmaicone.
Blisko plazy