Sette Serenity

4.3

Hotel sam w sobie czysty i w miarę nowy. Brak muzyki wieczorami.

Pokój czysty i schludny.obsługa bardzo miła i pomocna.Jedzenie bardzo dobre.plaża blisko hotelu 2 min drogi przejście podziemne lub przez ulicę.urocza papuga Jacob,potrafiąca mówić.Polecam masaże w tym hotelu ,pan potrafi masować.zupełny relaks.

Mały i przytulny hotel, obsługa miła pomocna i uśmiechnięta. Pokoje zawsze ładnie posprzątane . All Inclusive jedzenie niestety niesmaczne i mały wybór.

Pokój oceniam pozytywnie, otoczenie bardzo skromne, basen przy hotelu to porażka , żeby skorzystać z hammamu trzeba wyjść z hotelu ci też nie jest dobrym rozwiązaniem. Hotel jest 6 piętrowy i ma do dyspozycji gości jedna mała windę.

Największa tragedia jaka mi się przytrafiła w XII 2024. Stołówka jak na koloniach.... żadnego wystroju, gumowce na nogach obsługujących, rzucanie talerzami, strugi przeciekającego deszczu w łączniku. Zero miejsca w lobby do posiedzenia, przy beznadziejnej pogodzie. Pokoje z obdartymi zagłówkami nad głową i opadającą klapą z kibla na plecy. Jak można coś takiego nazywać All inclusive?

Nazwa  Sette Serenity
Miejsce  Turcja / Riwiera Turecka / Alanya
Udogodnienia  basen odkryty, na terenie hotelu instytut SPA, na terenie sauna, dostęp do internetu, darmowe wifi

Zamek Alanya z widokiem na miasto i morze

Plaża Kleopatry z krystaliczną wodą

Jaskinia Damlataş z naturalnym mikroklimatem

Kolejka linowa na wzgórze zamkowe

3.3

4.3

Wyświetlono 48 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
3.7
Ignacy

Pobyt - Wrzesień 2025

Hotel sam w sobie czysty i w miarę nowy. Brak muzyki wieczorami.

Wady

Brak muzyki i różnorodności jedzenia

Anna P

Pobyt - Maj 2025

Zalety

Cisza czystość dobre jedzenie blisko centrum

Wady

Mały basen

Agnes

Pobyt - Kwiecień 2025

Zalety

Czystość w pokojach, miła obsługa, blisko plaży i dobra lokalizacja, kilka fajnych ekspresów z różnymi kawami o gorąca czekolada , urocza gadająca papuga w holu

Wady

Defekty w pokoju (zacinająca się spłuczka, brak nogi w łóżku -została dokręcona dopiero po 3 dniach ). Bardzo słabe jedzenie na all Inclusive. Wszystko smakuje podobnie, jedzenie jak ze stołówki zakładowej.

2.4

Pobyt - Luty 2025

Zalety

Nic

Wady

Winda, catering posiłków które w czasie pory posiłków są w zasadzie zimne, wiele do życzenia zostawia obsługa restauracji.

2.4

Zara

Pobyt - Grudzień 2024

Hotel bardzo skromny,,malutka stołówka i część wydawania posiłków.W czasie opadów deszczu przeciekał sufit,zalane podłogi przy barze.Ręczniki bardzo zużyte,Szare.

Zalety

Skromne ale wygodne pokoje,codziennie sprzątane. Miła obsługa.

Wady

Posiłki skromne,mało urozmaicone.Brak spokojnego miejsca na wypicie kawy lub drinka.

bozena

Pobyt - Grudzień 2024

Dziś właśnie wróciłam z Alanya pobyt był cudowny pogoda świetna jak na tą pore roku

Zalety

W hotelu bardzo przyjazna atmosfera wszyscy mili i uczynni jedzenie smaczne uroznaicone .Bardzo blisko na targ tak zwany Bazar który się odbywa w poniedziałki,Blisko plaża piękne widoki .Wracając do samego hotelu czyściutko panie sprzątające naprawdę się starały robiły z reczników ładne figurki dbały o czystość dla mnie super hotel.Co mi się nie podobało to ludzie nie wszyscy tam przebywający nie dbali o nic bo uważająże jak zapłacili to im wszystko się należy.Stosy naczyn stawiali przy windzie

Wady

wszystko ok

Alicja

Pobyt - Grudzień 2024

Super, w hotelu bardzo przyjazna atmosfera. Wszyscy mili i uczynni, jedzenie smaczne urozmaicone. Pokoje bardzo ładne i czyste. Pobyt bardzo udany. Polecam.

Zalety

Bardzo miła obsługa, rodzinna atmosfera.

Jarek

Pobyt - Grudzień 2024

Hotel w porządku oprócz jedzenia. Mały wybór, zimne. Chyba hotel nie posiada własnej kuchni.

Zalety

Cichy, kameralny, tylko dla dorosłych. Czysty. Dobra obsługa.

Wady

Posiłki!!! Zimne, mały wybór.

Tomek

Pobyt - Grudzień 2024

Super. Polscy malkontenci na pewno coś znajdą, jeśli chcesz odpocząć w Alanya super hotel!

Zalety

Obsługa, jedzenie, położenie

Wady

nie ma

Klaudia

Pobyt - Grudzień 2024

Serdecznie polecam hotel . Super położenie. Pokoje bardzo ładne i czyste jedzenie smaczne

Zalety

Smaczne jedzenie położenie hotelu wszędzie blisko super komunikacja

2.0
Ryszard

Pobyt - Grudzień 2024

Najgorszy pobyt od 15 lat. Najmniejszy pokój. Najgorsze jedzenie : przywożone przez catering, więc oczywiście chłodne, do tego bardzo skromne. Bardzo miejsca na stołówce (to nie była restauracja hotelowa), brakowało często miejsca na spożycie posiłków. Tylko jeden bar i to usytuowany na zewnątrz. Basen mały z małą ilością miejsca do leżenia ( w sezonie z pewnością problem). W lobby 5 stolików i 10 foteli na 100 osób. Personel niemiły, ale przede wszystkim niechętny do pracy. Z pełną odpowiedzialnością nie polecam.

Zalety

Brak zalet.

Adam

Pobyt - Grudzień 2024

Jest to mój piąty pobyt w tureckim hotelu ale jak do tej pory hotel Sette Serenity okazał się totalną porażką. Po Przylocie i transferze do hotelu rozmawiałem z polakami którzy kończyli pobyt i wszyscy stwierdzili że cieszą się że już wracają do polski bo hotel to porażka, Ja niestety po tygodniu pobytu mam tę samą opinię. Hotel bardzo głośny w pokojach i łazienkach słychać wszystko za ścianą rozmowy i potrzeby fizjologiczne. Hotel nie ma własnej kuchni tylko jest dowożony catering. Gdzie jeżeli ktoś się spóźni to jedzenie już nie ma albo zimne i niesmaczne. I co zdarzyło mi się pierwszy raz w hotelu a latam dużo to że mimo opcji all barman w hotelu odmówił nalania drinków gdyż jak stwierdziła mamy jeszcze nalane i nie wypite. A MÓWIENIE ŻE za 15 minut bar zamykają i chcemy jeszcze wziąć sobie żeby jeszcze posiedzieć i porozmawiać to oznajmił że mamy wypić to naleje nowe. Dopiero interwencję innych polaków w hotelu skłoniły barmana że z łaski dostaliśmy po 1 drinku. Obsługa hotelu bardzo skąpa gdyż po przylocie jedna dziewczyna meldowała nas w recepcji potem ta sama dziewczyna szła do baru nalewać drinki do czasu aż inny ją nie zmienił i z kolei ta sama dziewczyna zbierała puste talerze po cateringu w stołówce. Czystość w pokojach ogólnie dobra pokoje dziennie sprzątane na stołówce już trochę gorzej. Ogólnie jestem bardzo zawiedziony pobytem w tym hotelu i nie polecam

Zalety

Mała odległość do niestety bardzo brudnej plaży. W poniedziałki i czwartki niedaleko hotelu targowisko. Czystość w pokoju ogólnie dobra

Wady

Bardzo głośny hotel wszystko słychać z sąsiednich pokojach. Na korytarzach pozostawiane przez sprzątaczki brudne naczynia talerze i szklanki które nie były sprzątane cały dzień. Brak własnej kuchni w hotelu i jedzenie z cateringu które było ogólnie niesmaczne tylko czasami coś udało się zjeść. Bardzo niemiła obsługa barmana który na wykupionej opcjii all odmawiał nalewania drinków. Obok jedzenia znajdowała się klatka z papugą która jak czasami skakała to kurz z klatki przenosił się na jedzenie

Marek

Pobyt - Listopad 2024

Pobyt bardzo przyjemny,obsluga mila pokoje czyste z niespodziankami na lozkach,jedyny mankament to goscie dosyc glosni ze wschodu czuja sie jak u siebie wszystko im wolno,jedzenie dobre duzo owocow ,ogolnie ocena na 4+ ,do morza blisko polecam.

Zalety

Blisko do morza ,dostepnosc komunikacji ,blisko sklepy

Wady

Brak ,poza goscmi.

Bożena

Pobyt - Listopad 2024

Hotel wart polecenia. Czysto schludnie nowocześnie. Posiłki rewelacja.

Bogusław

Pobyt - Listopad 2024

Pobyt bardzo udany pomimo późnej pory roku. Pokoje czyste sprzątane codziennie. Łóżka do spania wygodne

Zalety

Pokoik niewielki kameralny, spokojnie i czysto. Pokoje sprzątane codziennie, ręczniki wymieniane codziennie, jedzenie smaczne świeże powtarzalne, każdy znajdzie coś dla siebie, napoje do wyboru, alkohole w barze czynnym od 11:00 do 23:00. Atmosfera w hotelu jest swojska a każdy czuje się zaopiekowany.. WiFi w całym hotelu działa bez problemu. Każdy pokój posiada balkon z dwoma krzesłami i stoliczkiem. W pokoju znajduje się lodówka, telewizor także z polskimi programami satelitarnymi.

Wady

Hotel bardzo sympatyczny można wypocząć spokojnie.

Radosław

Pobyt - Listopad 2024

Zacznijmy od transferu z lotniska do hotelu. Panie z biura podróży mówią w kilku językach i bardzo szybko znaleźliśmy swój pojazd, trasa wyniosła około 2,5 h. Na wejściu powitał Nas uśmiechnięty recepcjonista, który mimo późnej pory zaproponował nam nocną zupę. Śniadania jak i inne posiłki serwowane w formie szwedzkiego stołu. Śniadania zazwyczaj się powtarzały, ale nie mam większych zastrzeżeń. Obiady i kolacje bardzo europejskie. Hotel przeznaczony dla osób, które bardzo cenią ciszę i spokój ewentualnie lubią dużo zwiedzać będzie idealny, jeżeli lubisz jak dużo się dzieje, imprezy i tańce lub animacje to w tym hotelu tego nie spotkasz, za to jeśli potrzebujesz resetu i wyciszenia się będzie to bardzo dobra opcja - idealna na zresetowanie się. Basen przy hotelu jest nieco mały, ale zaletą jest plaża, która znajduje się dosłownie 2 minuty od niego. Obsługa miła i uśmiechnięta, szczególnie barmani. W samym hotelu jest bardzo czysto, Panie praktycznie codziennie sprzątają pokoje. Zaletą jest bezpłatne Wifi na terenie całego obiektu. Blisko hotelu znajduje się również Polskie biuro wycieczek turystycznych oraz targ. Hotel jest bardzo dobrze zlokalizowany. Blisko na przystanek autobusowy gdzie bez problemu dojedziesz do centrum, chociaż i pieszo nie sprawia to trudu, spacerkiem 30 minut i jesteś. Ogólna ocena mojego pobytu mimo iż jestem ekstrawertykiem to 8/10.

Zalety

Blisko do plaży WiFi na terenie całego obiektu Przemiła obsługa Idealny dla introwertyków

Wady

Basen

Pobyt - Listopad 2024

Bardzo dobry w każdym względzie. Począwszy od wyjątkowo sprawnego zameldowania po standard pokoi, całego obiektu, na obsłudze kończąc. Kameralny hotel z dala od zgielku , wszystko na jak najwyzszym poziomie. Polecam.

Zalety

Obsluga , wyposażenie pokoi , posilki , polożenie - wszystko

Wady

nie ma

Pobyt - Listopad 2024

Polecam serdecznie.... Wszystko super.. Ludzie przemili , pozytywni.. Polecam z całego serducha.. Napewno wrucimy♥️😍😍😀😀

Zalety

Miło i przytulnie.

Kamila

Pobyt - Listopad 2024

Polecam z całego serca bardzo dobry hotel, blisko morze, czysty ,zadbany z dobrym jedzonkiem.

Zalety

Hotel tylko dla dorosłych, jeżeli chcesz jechać odpocząć od dzieci to idealny hotel.

Wady

Nie mam zastrzeżeń.

Sette Serenity