Udogodnienia dla dzieci: brodzik, animacje, miniklub (4-11 lat).
Tylko 200 m do prywatnej, piaszczysto-żwirkowej plaży, wyróżnionej certyfikatem Błękitnej Flagi.
Dla aktywnych: animacje, siłownia, sauna, łaźnia turecka, aerobik, 2 korty tenisowe, mini golf, koszykówka, siatkówka plażowa.
Ruiny teatru rzymskiego i świątyni Apolla nad morzem
Kiepski, na końcu świata. Recepcja nie mówi po angielsku lub bardzo słabo.
Sporo zieleni
Tłoczno, bardzo nieprzyjemna obsługa. Ignorowanie gości przy podawaniu drinków do kolacji pomimo kilkukrotnych próśb o obsługę. Kolejki do bufetu gigantyczne. Pokoje małe i ciasne. Klimatyzacji nie sposób ustawić tak aby spełniała swoje funkcje. Albo totalny ziąb, albo wcale.
Hotel ekskluzywny, obsługa na najwyższym poziomie, gastronomia nie do przetestowania w 8 dni, leżaki i ręczniki bez dodatkowych opłat, bez uwag, polecam=petarda
Bez dodatkowych opłat za ręczniki i leżaki , tyłków ewentualnie napiwki to raczej normalne
Nie znalazłem ,wybaczcie. Pewnie jakoś desperat będzie narzekał ale ja i moja rodzina była mega zadowolona
Porządny hotel, nie ma tandety. Widać, że pokoje były odnawiane jakiś czas temu ale wszystko jest czyste i sprawne i widać, że było robione na wysokim poziomie. Znakomite jedzenie na wysokim poziomie, smaczne i ładnie serwowane. Wspaniała obsługa kelnerska oraz Pań sprzątających. Cały personel jest bardzo pozytywnie nastawiony do gości. Duża plaża, podgrzewany zewnętrzny basen, strefa ciszy-to wszystko miało wpływ na to, że nasz urlop był udany. Zaskoczeniem dla nas było to, że poza sezonem, codziennie były organizowane przeróżne zabawy oraz aktywności na spędzanie wolnego czasu. Można było również skorzystać z Game roomu gdzie był dostępny bilard i przeróżne automaty z grami.
Blisko od lotniska (niecała godzina), bardzo porządny wystrój, wszystko co jest potrzebne było na miejscu. Znakomite jedzenie i wspaniała obsługa. Podgrzewany basen i bogaty program animacyjny (poza sezonem).
Hotel godny polecenia. Miły personel, smaczne posiłki, dużo miejsca na jadalni i ogólnie w hotelu. Fajna plaża z dostępnymi ubikacjami i barem. Spod hotelu jeździ bus nr 5, którym za 2 eur/os. można dostać się do Side. Hotel przyjazny zwierzętom. Jest kilka kotów i psów, które chętnie zjedzą coś dobrego :)
Szkoda, że nie ma ograniczenia wiekowego 16+.
Pobyt w hotelu super obsługa też.Warunki jak na hotel z pięcioma gwiazdkami idealne wszystko co potrzebne było dostępne miła obsługa jedzenie bardzo dobre.Lokalizacja blisko morza czego trzeba więcej.Dostepne baseny podgrzewane.
Czystość bardzo miła obsługa.
Hotel zaskakująco bardzo dobry, Pobyt bardzo udany. W hotelu głównie Niemcy, trochę Anglików.
Bardzo dobre jedzenie. Wspaniałe restauracje a la carte ( azjatycka, turecka, meksykańska) - w cenie. Markowe alkohole w barach. Przyjemna strefa spa z łanźnia turecką oraz sauną. Bardzo ładna piaszczysta plaza. Hotel wygodny, nie za wielki. Wszędzie blisko.
Hotel nie znajduje się w Side, jak wskazuje nazwa, ale w odległości około 15 km. Do centrum można dojechać busami ( przejazd 2 euro) - przystanek pod samym hotelem lub taksówką.
Bardzo fajny hotel, czysto, sympatycznie. Na najwyższą ocenę zasługuje jedzenie, które było zawsze świeże, urozmaicone i smaczne. Duży plus za bary z przekąskami na basenie i plaży. Świetna obsługa, sporo animacji. Nie można się nudzić:).
Jedzenie! Obsluga
Hotel spełnił moje oczekiwania. Polecam pobyt w tym resorcie z czystym sumieniem. Pokoje bardzo czyste, cały obiekt utrzymany w wzorowy sposób. Nie ma się do czego przyczepić. Jedzenie rewelacja . Plaża piaszczysta, leżaków pod dostatkiem, bar na plaży super.
Hotel choć ma już kilkanaście lat to jest zrobiony bardzo gustownie i ma swój klimat w którym się dobrze czułem
Właśnie spędzamy tutaj urlop. Otoczenie hotelu jest przepiękne. Ogromny basen, do morza na piechotę prowadzi ścieżka ( ok. 200 m ) lub można skorzystać z busika. Cały teren zadbany. Troszkę małe pokoje ( mamy opcję pokoju rodzinnego) ale to nie przeszkadza. Animatorzy dwoją się i troją aby umilić czas. Jedzenie przepyszne, tematyczne kolacje, stały dostęp do wszelkich napoi ( alkoholowych i bez ), super mili i bardzo uczynni wszyscy pracownicy.
Wszystko jest super.
Witam... Kolejny nasz pobyt w Turcji... Fantastyczne miejsce..Czyste, zielone miejsca,menu bogate.. krewetki,ryby,alkohole orginalne.Bar na plaży z jedzeniem i piciem, podobnie przy basenie.W ciemno polecam.Trudno się do czegoś czepić.
Czystość.Obsluga.Menu.Bary przy basenie i plaży....
Cudowny hotel cudowne otoczenie przemili ludzie otoczenie hotelu to bajka wszystko na najwyższym poziomie
Swietny hotel, wspaniałe jedzenie i obsługa która jest pomocna w każdym temacie. Serdecznie polecam i napewno odwiedzimy ponownie!
Jedzenie, pokoje, basen, restauracje, bary, animacje i wiele innych.
Serdecznie polecam, swietny hotel, rozmaite jedzenie, przestronne pokoje i bardzo czysto.
Rozmaite jedzenie, sympatyczna obsługa, czyste pokoje.
Bardzo piękny hotel .Pogoda w lutym była do 18 stopni słonecznie bez wiatru cieplutko. Obsługa przemiła bardzo pomocna .Czyściutki przepiękny hotelik💖Polecam bardzo.
Po prostu super spędzone ferie👍💖
Brak!!!!
Super. Funkcjonalny, wygodny i czysty. Łatwy dostęp do barów i restauracji. Zadbany i ładny teren.
Otoczenie i dostęp do morza
Hotel bardzo ładny, rozległy teren z duża ilością zieleni. Fajne dojście do plaży, duzy wygodny basen. Polecam.
Prywatna plaża, duzy basen, basen wewnętrzny, dobre jedzenie, bardzo dużo terenu zielonego wokół hotelu.
Hotel już ma kilka lat i to widać w pokojach.
SUPER HOTEL, SUPER POGODA, NAWET W LUTYM WARTO ZWIDZAĆ TURCJE, PIĘKNE SLONECZKO
BLISKO DO MORZA, SPACERY
Świetny hotel, czysty, elegancki położony na rozległym pięknym terenie z przeróżnymi zakątkami, miejscami rekreacji. Teren konczy się piaszczysta plaża. Różnorodne jedzenie, nie da sie wszystkiego sprobowac.
Piękne położenie z dojściem do prywatnej płazy, czystość, pyszne jedzenie
zdecydowanie polecam. hotel czysty. bardzo dobre jedzenie. obsługa przemiła.
duza dbałosc o czystosc. bardzo dobre jedzenie.polecam zdecydowanie dla rodzin z dziećmi
To nasz 4 pobyt w Turcji, zawsze 5 gwiazdek z tzw premium; Kirman Sidera, SUI OZ, Lonicera resort and spa ( dla dzieci pewnie najlepszy, bo gigantyczny aqua park). Byliśmy w maju 2019 w 3 od dorosle z Babcią i 1 dziecko 7lat. Kazdy mega zadowolony mimo rozpiętości wieku. Hotel przepiekny, w stulu sułtańskim, baaaardzo zadbany, najwiekszy chyba plus, piekna roslinnosc i przestrzen, lezanki , hamaki, zawsze dostepne! Wiec osoba starsza mogla sie zdrzemnac w pieknym otoczeniu i dziecko zresztą tez. Super plaza, piaszczysta, baaardzo szeroka! Jedzenie rewelacja: krewetki, owoce morza, pstrągi, mięsa z grilla i full innych potraw, plus duży wybór owoców i warzyw. Jedzenie wszędzie w poolbarze, rewelacyjny wybor, nie trzeba isc na obiad do restauracji i w beach barze, choc tam ciut mniej, ale pstrągi, 2 rodzaje miesa z grilla i warzywa itp są. Organizowane w sumie codziennie kolacje tematyczne i odswietnie z show cooking na tarasie, mnostwem potraw robionych na żywo, dekoracjami z balonow, tez basenow itp. Obsługa mega mila, uśmiechnięta, jak to w Turcji. Baaardzo przyjazni i do dzieci i osob starszych, co jest super! Swietne animacje, pokazy show wspaniałe. Najwiekszy minus panie sprzatające pokoje, mimo codziennych napiwkow sprzatanie po lebkach, najgorsze, z jakim do tej pory sie spotkaliśmy, np, nigdy nie wytarta deska sedesowa z włosów itp, to musialam robic zawsze sama, po tzw \\\"sprzataniu\\\", ktore ograniczalo sie do zascielenia i dodania kosmetykow i herbat, a o zrobieniu czegos z recznikow w ogole nie bylo mowy. Były na wyposażeniu pokoju kapcie, szlafroki i torba na plaze, wiec super! Natomiast panie sprzatające ogólnodostępne strefy hotelowe, super!!!! Zawsze mega czysto i w sumie non stop sprzątały! Wszedzie blisko, do Side, starozytnego Perge, Aspendos. Jak juz ktos pisal, bardzo tanio wychodza hotelowe taksowki w przeliczeniu na np 4 osoby. Okj 5 min spacerem bazar, ale stosunkowo drogi, przed hotelem sklepy. Najlepiej na zakupy wybrac sie do Manavgat do centrum handlowego NOVAMALL, mega wybor i tanio, a towary w jakosci :polskiej:- Wikiki, HM itp. Jest to hotel, do ktorego pojechalibysmy jeszcze raz! I pojedziemy, jak będzie miał znowu dobrą cenę. I to chyba najlepsze podsumowanie hotelu, bo ogolnie wolimy zmieniac hotele i lokalizacje.
architektura, ogrod, plaza, posiłki obsługa
panie sprzatajace pokoj- w sumie nie sprzataly, mimo napiwkow, ktore zabiaraly;)