smartline La Santa Maria

Mieliśmy pokój ładny, duży. Super łazienka, czysto i schludnie. Wieczorami wychodziliśmy na spacery więc nie przeszkadzał nam hałas z placu zabaw. Osoby, lubią spokój nie mogą brać pokoi na plac zabaw.

Pobyt w hotelu ubiegł nam spokojnie o co zadbał uprzejmy i niesamowicie sprawny personel wraz z kucharzami którzy zadbali o nasze podniebienia. Pogoda nas rozpieszczała słońcem a może zimną bryzą,spacerowaliśmy po promenadzie zaglądając do butików. Plażowiczów oraz zażywających kąpieli morskich -dużo aczkolwiek każdy znalazł dostatecznie dużo miejsca .Wieczorami wpadaliśmy do zaprzyjaźnionej knajpki w której personel zorganizował nam strefę kibica na mecz Polska-Portugalia.Zwiedziliśmy pieszo park etnograficzny oraz fort obronny pozostałość po Rzymianach i okoliczne sąsiednie miasteczka.Zaliczyliśmy cudowną wycieczkę fakultatywną autokarem po przerażających serpentynach górskich ,zwiedzanie zabytkowych klasztorów,rejs statkiem i podróż zabytkowym pociągiem praktycznie zobaczyliśmy uroki całej Majorki.Co zapierało dech i budziło zachwyt to jaskinia Cuevas w Porto Cristo kto nie zobaczy to by nie uwierzył na słowo.Zwiedzić można bardzo dużo korzystając ze środków lokalnej lokomocji.Jedyną radę którą mogę dać wczasowiczom to zaopatrzyć się w foldery w polskim języku , atrakcje które chcecie zobaczyć -wszystko po niemiecku oraz więcej mamony -żyje się tylko raz. FERAJNA BARONÓW ZE ŚLĄSKA.

od3 725 zł za osobę

Nazwa  smartline La Santa Maria
Miejsce  Hiszpania / Majorka / Cala Millor
Wyżywienie  śniadania i obiadokolacje
Udogodnienia  basen odkryty, na terenie sauna, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do internetu, tenis, rowery

Malownicze zatoczki z turkusową wodą i białymi plażami

Tętniąca życiem stolica Palma de Mallorca z gotycką katedrą

Góry Tramuntana z trasami idealnymi na piesze wędrówki

Zachwycające krajobrazy i tajemnicze Smocze Jaskinie

Wyświetlono 2 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
MAŁGORZATA

Pobyt - Lipiec 2016

Zalety

Bardzo smaczne i urozmaicone posiłki, bardzo czysto, hotel przy promenadzie.

Wady

Brak lodówki w pokoju.

ANDRZEJ I RENATA BARON

Pobyt - Lipiec 2016

Zalety

Ładny-pokoje dobrze urządzone a w szczególności łazienka. Niesamowicie sprawna i uprzejma obsługa.Posiłki dobre i urozmaicone.Hotel i basen zadbany.Polecam .

Wady

Największą wadę hotelu jest brak lodówki,niektórzy muszą trzymać lekarstwa w chłodzie a i wieczorem chciało by się usiąść przy zimnym drinku na balkonie w swoim gronie. Przy hotelu z jednej strony jest plac zabaw dla dzieci- bardzo ładny lecz jeżdżą tam również hałaśliwe gokardy do północy.Brak ulotek w języku Polskim promujących atrakcje z których można byłoby skorzystać.

smartline La Santa Maria