Sofia (Marathokampos)

Wyjątkowy

Samos to przepiękna wyspa. Pierwszy raz byłam sama w podróży zagranicznej, a czułam się tam jak w domu, dzięki ich życzliwości, uśmiechom, rodzinnej atmosferze, cudownemu jedzeniu. Strasznie przykro było stamtąd wyjeżdżać... 😪😪😪😪Dziękuję hotelowi Sofia, będę o was zawsze pamiętać i miło wspominać ❤️❤️❤️ Dzięki za opiekę biurze podróży Sun &Fun, Panu Maciejowi za cenne wskazówki i ciekawe opowieści o Samos podczas wycieczki, naprawdę było wspaniale, polecam Wasze biuro wszystkim moim znajomym! Już nie mogę się doczekać kolejnej podróży!!! Do zobaczenia ! :)

Wspaniały hotel. Blisko plaży i wszystkiego. Czysto. Dwie największe zalety to super śniadania i wspaniali właściciele. Marathakampos jest takim odległym sielskim miejscem, raczej nie dla spragnionych rozrywek. Za to świetne do smażenia się na plaży i pieszych wycieczek.

od2 381 zł za osobę

Nazwa  Sofia (Marathokampos)
Miejsce  Grecja / Samos / Samos

Malownicze plaże otoczone zielonymi wzgórzami i turkusową wodą

Tradycyjne wioski z autentycznym greckim klimatem

Starożytne zabytki, takie jak Heraion i Tunel Eupalinosa

Malownicze winnice produkujące znakomite wina

Wyjątkowy

Wyświetlono 2 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Paulina

Zalety

Rodzinna przyjazna atmosfera, mimo iż byłam tam sama, czulam się jak wśród rodziny i najlepszych przyjaciół, takich sympatycznych, cieplych i otwartych ludzi rzadko się spotyka. Codziennie pytali czy wszystko jest w porządku, mimo syto zastawionego stołu na śniadaniu (szwedzki stół) proponowali też jajecznicę, jajko sądzone lub omlet, jedzenie było po prostu przepyszne !!!😋 kolejny plus za bibliotekę dla osób uwielbiających czytać na wakacjach i co najważniejsze do plaży 5 kroczków:)

Wady

Zero wad, same zalety!! :)

Zalety

Śniadania! Super obsługa.

Wady

Trzeba było z niego wyjechać na koniec wakacji :(

Sofia (Marathokampos)