Tylko 250 m do ładnej plaży oznaczonej certyfikatem Błękitnej Flagi.
Możliwość korzystania z infrastruktury 2 hoteli: Titan Select oraz siostrzanego Titan Garden.
Restauracje a la carte z bogatym menu regionalnym.
Specjalne udogodnienia dla dzieci (brodzik, łóżeczka - na życzenie).
Hotel bardzo ładny,bardzo miła obsługa, pyszne jedzenie
Miła obsługa hotelu i dobre jedzenie
Słabe ciśnienie wody w toalecie
Obsługa hotelu świetna. Jedzenie bardzo dobre, nie ma problemu ze znalezieniem miejsca przy posiłkach. Bar na plaży rewelacja, czysto. Łazienka w pokoju brudna z zatykającą się wanną. Ogólnie pobyt udany :)
Polecam weryfikację bezpośrednio u organizatora wycieczki, ofertą trochę odbiega od tej opisywanej, transport od lotniska około 2,5 h,
W miarę czysty hotel, blisko prywatna plaża oraz centrum handlowe i bazary, za napiwek barmani robią dobre drinki, czysty basen
Bardzo monotonne jedzenie, praktycznie co dzień to samo, wędlin i mięsa nie polecam, wifi bezpłatne tylko w lobby hotelowym, sauna darmowa tylko przez 2h dziennie, nieprzyjemny zapach w pomieszczeniu zabaw dla dzieci oraz przy barze, bardzo hałaśliwa klimatyzacja w pokoju,
Hotel czysty, obsługa bardzo miła, jedzenie bardzo dobre. Ogólnie byłem bardzo zadowolony z pobytu.
Bardzo miła obsługa. Smaczne jedzenie, każdy znajdzie cos dla siebie. Szeroki wachlarz drinków. Pokoje ładne i czyste, jedyne co to łazienki wymagają odświeżenia.
Czystość, urozmaicone jedzenie
Atrakcje dla dzieci mogłyby byc bardziej rozbudowane, mini club to raczej fikcja malutki, zaniedbany pokoik z animatorka, która siedziala zamiast zabawiać dzieci. Na plus super mini disco - prowadzone przez ta sama animatorkę.
Były to nasze pierwsze rodzinne wakacje w formie all inclusive i jesteśmy bardzo zadowoleni. Pokój był czysty i dla nas wystarczający. Mieliśmy widok na basen, także całkiem fajnie. Ręczniki były zmieniane codziennie, były uzupełniane wody w lodówce, sejf w pokoju był bezpłatny.
Dobre jedzenie i dość spory wybór, blisko do komunikacji miejskiej, były codziennie animacje dla dzieci. Dla dorosłych były różne pokazy taneczne lub wieczorne gry w bingo. Zjeżdżalnie dla dzieci, mini klub z animatorką. Miła obsługa i pomocna w razie potrzeby.
Minusem był brzydki zapach przy stole do ping ponga..... znajdował się blisko baru i niestety nie był to przyjemny zapach...... zjeżdżalnie dla dzieci były czynne krócej niż same baseny (Baseny były czynne do 19, a zjeżdżalnie do 16...)
pobyt był bardzo fajny bezproblemowy tak że wyjeżdżaliśmy z hotelu zadowoleni i wypoczęci. mogę spokojnie polecić ten hotel
Hotel położony blisko plaży hotelowej jakieś 300m. Pokoje duże i sprzątane co dziennie Jedzenie smaczne donoszone jak czegoś zabrakło bary działały bez zarzutu. animacje w hotelu co dziennie .Fajne było to że można było zjeść coś również w nocy i były też wczesne śniadania od godz 00 do 6 tak że jak ktoś wcześniej wyjeżdżał mógł też coś zjeść.
Niestety pobyt w tym hotelu nie spełnił naszych oczekiwań. Standard pokoi pozostawia wiele do życzenia – są już mocno zużyte i wymagają odświeżenia. Jedzenie było monotonne, praktycznie codziennie serwowano te same potrawy, przez co po kilku dniach wybór stawał się bardzo ograniczony. Baseny są w porządku, jednak również nie robią większego wrażenia, zwłaszcza jeśli chodzi o atrakcje dla najmłodszych dzieci. Wieczorne mini disco odbywało się codziennie, ale program był zawsze identyczny – te same piosenki i ten sam przebieg, co szybko stawało się nudne. Ogólnie hotel oceniam jako przeciętny. Jeśli ktoś szuka miejsca o wyższym standardzie i większej różnorodności atrakcji oraz jedzenia, może poczuć się rozczarowany.
Duże i czyste baseny Miła i pomocna obsługa Codzienne animacje dorosłych Ładny teren hotelu.
Niski standard pokoi – wymagają odświeżenia. Monotonne jedzenie, mała różnorodność posiłków. Mało atrakcji dla najmłodszych przy basenach. Mini disco codziennie wyglądało tak samo – te same piosenki i program. Hotel daleko od lotniska
Hotel warty polecenia ze względu na super plażę ale zwirkowa z kamykami i buty do wody sa potrzebne. Plaza jest naprawde blisko, 3 min na nogach uliczką. Basen ok, czysto, duzo leżaków, dwie większe zjezdzalnie dla dorosłych i średnich dzieci. Dla maluszków brodzik z mala zjeżdżalnią. Bardzo daleko lotniska, transfer ok 3h. Jedzenie smaczne i różnorodne. Codziennie lody na plaży i na basenie. Hotel w miasteczku, wokol mnostwo sklepikow oraz centrum handlowe. Najsłabszym elementem hotelu sa pokoje ktore sa bardzo małe, brudne i niesprzatane. Na wannie mieliśmy pleśń, podłoga umyta raz podczas pobytu za dodatkową opłatą, nie nadaje sie dla rodziny 2+2 poniewaz drugie dziecko dostanie fatalna dostawkę. Sciany z papieru, slychac ciche rozmowy sasiadow... Podsumowując jezeli pokoj nie jest dla Ciebie istotny oraz dlugi transfer to warto, w przeciwnym przypadku to nie.
Czysto na basenie, miła obsługa, najlepsze mohito w Turcji, blisko plaży, super plaza z beachbarem, dobre jedzenie, duzo leżaków, nie trzeba rezerwować, dwie duże zjezdzalnie Dla dzieci. Baseny nie podgrzewane ale w czercu woda jak zupa.
Daleko z lotniska ok 3h transferu, male pokoje, bardzo słabo sprzątane pokoje i brudne, po przyjeździe zastaliśmy pleść na wannie i włosy... Dla rodziny 2+2 pokoje jest za mały, dugie dzieckk spi na fatalnej dostawce. Jezeli waży wiecej niz 20kg to juz bedzie tragedia ze spaniem na tej dostawce. Wydaje mi sie, ze wszystkie pokoje w tych hotelu sa takie same i nie ma jak zamienić na większy. Ściany z papieru, słychać zwykle rozmowy, o tv to nie wspomnę.
Miłe zaskoczenie. Najtańszy hotel 5* w wybranym przeze mnie terminie. Nastawiłam się przed wyjazdem, że zapewne będzie więcej minusów niż plusów. Jednak pobyt oceniam bardzo pozytywnie. Jedzenie urozmaicone i smaczne. Na obiad i kolację codziennie inne dania mięsne. Drinki nawet ok, ale tu UWAGA - tylko w barze przy basenie (w lobby barmani nie mają talentu - mimo, że w karcie drinków jest skład i zdjęcie każdego drinka to i tak zamiast np. grenadiny dodają blue curacao, co mocno zmienia skład i kolor. Na plus atrakcje dla dzieci, mini plac zabaw, mini club, mini disco wieczorami, basen ze zjeżdżalniami i co najważniejsze zadaszony brodzik. Codzienbe animacje też na plus. Hotel ma swoje lata i to widać. Zwłaszcza łazienka, wymaga remontu. Usytuowany przy głośnej, głównej drodze. Nawet przy zamkniętych oknach hałas może przeszkadzać. Jednak po kilku dniach można się do tego przyzwyczaić. Usytuowany 5 min spacerem od plaży. Bardzo z przekąskami tylko na plaży i tu minus. Uważam, że przekąski powinny być też serwowane przy basenie. Bezpłatne WiFi tylko w lobby, ale za niewielką opłatą można mieć je wszędzie na terenie hotelu nawet na plaży. Na miejscu sklepy, lekarz, a w odległości może 200-300 metrów spory bazar. Super sprawa, że w pokoju jest smart tv z netflixem, Disneyem, YouTube i to jest bezpłatne. Klimatyzacja w pokojach indywidualnie sterowana.
W pokoju jest smart tv z netflixem, Disneyem, YouTube i to jest bezpłatne. Klimatyzacja w pokojach indywidualnie sterowana. Dobre jedzenie. Zadaszony brodzik dla najmłodszych.
Śniadania - pancake smażone na zmianę z jajkami sadzonymi i omletami na jednej patelni, przez co często trzeba na nie czekać, w dodatku przez pośpiech kucharza często są surowe w środku. Brak przekąsek w hotelu - dostępne tylko na plaży.
do hotelu jechaliśmy z lekką obawą bo opinie o nim nie były zbyt pochlebne. na szczęście żadna nie była prawdziwa. pokoje dość duże łóżka bardzo wygodne, dla chętnych cztery kanały polskie w tv, woda w lodówce ,sejf w łazience niezbędne kosmetyki i bardzo czysto wszędzie zarówno w pokoju jak i na terenie całego hotelu a nawet na plaży. niestety nie było czajnika w pokoju ale kawę można dostać cały dzień
czystość cały dzień coś myli polerowali zbierali każdy pusty kubek czy papierek
ja nie widziałam żadnej , no można się przyczepić że do hotelowej plaży trzeba dojść ale tylko 5-7 minut cichą uliczką
Spędziliśmy w tym hotelu nasze wakacje. Ogólne wrażenia z pobytu są dobre, jednak nie obyło się bez rozczarowań. Największym minusem był niedziałający basen wewnętrzny, na który bardzo liczyliśmy. Kolejną niedogodnością była niemożliwość skorzystania z kolacji à la carte – restauracja była niedostępna. Jeśli chodzi o resztę aspektów, nie mamy zastrzeżeń. Pokoje, obsługa, czystość oraz standardowe posiłki były jak najbardziej w porządku. Hotel ma duży potencjał, ale niesmak z powodu niedziałających udogodnień pozostał.
duże pokoje, piękna nowa plaża z beach barem
Super pobyt. Ładny pokój codziennie sprzątamy przez miłe panie, blisko do morza i galerii handlowych
Czystość, miła obsługa, super jedzenie, bardzo dobre drinki.
Trochę za blisko autostrady, przez to hałas.
Zacznijmy od tego że hotel na pewno nie zasługuje na 5 gwiazdek, a co najwyżej na 3. Na jeden plus hotelu przypadają trzy minusy. Po transferze do Hotelu na początku pierwsze wrażenie jest pozytywne. Pan z obsługi przedstawia pokój, jest miły i pomocny. Nie daje na siłę do zrozumienia że chce "bakszysz". Dużym plusem jest darmowy sejf w pokoju. Niestety owe wrażenie szybko minęło a to przez fakt zagrzybialych fug w łazience, odrapanych i starych mebli w pokoju (o panelach nie wspominając)i faktu iż po zwykłym prysznicu cała łazienka jest zalana ( brak normalnej kabiny prysznicowej). Kolejną przykrą niespodzianką jest fakt, iż po 10 minutach włączonej klimatyzacji (która bardzo głośno pracuje i skrzypi) zaczęła się z niej lać woda i to w bardzo dużych ilościach ( zalana ściana, kanapa i podłoga. Po zgłoszeniu tego faktu w recepcji (która niezbyt się tym przyjęła i po zameldowaniu nie była już uprzejma jakby była tam za karę) po 15 minutach przyszedł pan z obsługi i nawet nie przyglądawszy się usterce powiedział "service tommorow" i nas zostawił. Nazajutrz sytuacja zgłoszona rezydentowi i dopiero po paru godzinach i przypomnieniach w recepcji usterka została usunięta. Hotel broni się świeżym i w miarę dobrym jedzeniem chociaż jest ono w większości przygotowanych dań bardzo ostre (dla osób mających słabe jelita może to być zgubne). Wszystkie słodycze prócz baklavy i niektórych kruchych ciastek są takie same i za słodkie. Na plus duży wybór świeżych smacznych warzyw oraz sałatek. Napoje typu cola Sprite itd są OK natomiast tutejsze drinki są okropne, z alkoholu jedyny napój który jest w miarę dobry to piwo. Obsługa na jadalni oraz room service na duży plus. Doglądają czy wszystko jest OK i sprzatają na bieżąco w pokoju, codziennie wymieniane ręczniki w łazience (na całe szczęście gdyż większość z nich ląduje na podłodze w celach wytarcia jej po prysznicu ) i uzupełniana woda w lodówce. Ogólnie Hotel bardzo nadszarpnięty czasem. Jeżeli chodzi o basen ( bo basen wewnętrznym jest remontowany o czym nigdzie nie ma informacji) woda w nim jest lodowata. Gdyby nie słońce nie dałoby się do niej wejść. Schodki do wody mają ostre krawędzie a na dodatek jest tylko jedna głębokość basenu 1,50 m co w przypadku osób nie umiejących pływać jest niekomfortowe. Zjeżdżalnie dla dzieci otwarte tylko w poszczególnych godzinach z rana i po południu. Wokół samego hotelu bardzo mało zieleni przy czym hotel bliźniak będący obok wręcz nią zaprasza do środka. Do plaży jest kawałek ( więcej niż 100 metrów) aczkolwiek jest ona bardzo zadbana na co wpływa zapewne fakt iż jest ona połączona z 2 innymi hotelami. Jedzenie tam jest dobre ale do wyboru do picia tylko piwo i napoje gazowane, dobrze mieć przy sobie dobre buty do wody. Woda w morzu jest cieplejsza niż w basenie aczkolwiek odradzam wchodzenia na więcej niż 3 metry wgłąb gdyż wysokie fale powodują to, że jest tam bardzo głęboko i po kilku krokach traci się grunt pod nogami. Osoby nieumiejące pływać i dzieci mogą sobie zrobić poważną krzywdę. Ratownik jest bo jest ale głównie gwizda i nie rusza się z miejsca. Flaga w naszym terminie była głównie czerwona ( wysokie fale,) i weszliśmy tylko raz do wody. Plusem hotelu jest bliska odległość do centrum Konakli oraz do różnych sklepów i bazarów na, których jak to w Turcji trzeba przygotować się na naganiaczy i ich bajery. Można tam w większości płacić kartą. Kolejną ważną rzeczą o której warto powiedzieć jest to iż po odbiorze z lotniska po 30 minutach jazdy jest robiona "przerwa na papierosa" która tak naprawdę jest zorganizowanym procederem na turystów. Kierowca zatrzymuje się przy specjalnym bazarze gdzie są bardzo zawyżone ceny i dużo naganiaczy. Animacje to jeden wielki dramat. Na tydzień pobytu tylko 3 dni były wieczorne animacje dla dorosłych na scenie ( mini disco dla dzieci codziennie) Sami animatorzy to kolejny minus. Młody pan animator ratuje troszkę ich wizerunek aczkolwiek 2 jego koleżanki nic tylko siedzą przy kolegach Rosjanach ( którzy swoją drogą są do bólu faworyzowani przez całą obsługę hotelu). animator po zaproszeniu nas na bingo chciał od nas 5 dolarów za kupon co jest jednak mimo wszystko zdzierstwem. 4 dnia naszego pobytu, po powrocie z plaży w łazience nie było wody co było dla nas wielkim szokiem, gdyż nigdzie nie było o tym informacji. Nie mogąc się umyć zadzwoniliśmy do lobby gdzie pan powiedział że przyśle nam kogoś z obsługi ( powtórka z rozrywki ), po sprawdzeniu okazało się że nie tylko my nie mieliśmy wody. Wróciła ona dopiero po 30 minutach. ( Rozmawiając z Polakami z naszego piętra dowiedzieliśmy się o ich przygodach a mianowicie, za każdym razem gdy wkładali kartę do czytnika na prąd musieli załączać sami bezpieczniki ( nikt nie usunął im tej usterki )). Lobby bardzo małe a biorąc pod uwagę fakt że jest tam tylko WI-FI są tam tłumy (nie ma gdzie usiąść) Mógłbym się dalej rozpisywać ale najważniejsze już napisałem. SUMUJĄC NIE POLECAM HOTELU SOLIVIA. JEST WIELE LEPSZYCH HOTELI W TURCJI
Duży wybór świeżych warzyw Przeważnie dobre jedzenie Bliskość centrum oraz bazarów Miła obsługa restauracji oraz room service
Nieprofesjonalne podejście do awarii Daleka odległość do plaży Głęboki i zimny basen Przykry wystrój hotelu (części wspólne oraz pokoje) Okropne alkohole
Nie polecam, byliśmy w tym hotelu przez tydzień i doznaliśmy zatrucia pokarmowego jak i inni wczasowicze. Podczas pobytu okazało się, że zachorowało jeszcze 14 osoby z Polski (objawy to biegunka, wymioty, osłabienie, ból brzucha. Z tej grupy przynajmniej 4 os. z wizytą u lekarza. Napoje były podawane w niedomytych kubkach oraz kubkach plastikowych wielokrotnego użytku, na których były widoczne nawet ślady pomadki, co gorsze bakterii nie widać gołym okiem.(...) Albert
Hotel bardzo ładny, jedzenie pyszne a widoki zapierały dech w piersi. Plaża piaskowa i bardzo blisko hotelu, wszystkie dodatki w cenę. Wyjazd bardzo udany i napewno chętnie tam wrócimy przy kolejnej okazji.
Bardzo dobre jedzenie i lokalizacja przy samej piaszczystej plaży, widoki naprawdę ładne. Bar otwarty 24h/na dobę oraz cudowne i nie zapomniane animacje.
Hotel raczej dla par ale mimo ale dzieci też będą miały dobrą zabawę i udane wakacje.
Ocena pokoju na 3 , łazienki do odświeżenia,panele w pokoju do wymiany.
Miła obsługa bardzo pomocna, jedzenie dobre
Hotel zasługuje na 3 gwiazdki,słaby wygląd pokoju jak na 5 gwiazdek.
Hotel dosyć kameralny na tle innych. Plaża 5 min drogi od hotelu - bardzo kamienista. Hotel ewidentnie nie jest 5-gwiazdkowy. Długi transfer z Antalyi.
Obsługa.
Budynek do renowacji
Bardzo fajny hotel , z pysznym jedzeniem i cudownym personelem . Bardziej polecam dla par bez dzieci , bo animacje kiepskie , ale dorośli raczej się nie zawiodą. Widać ,że delikatnie już zużyty , ale położenie , jedzenie i personel nadrabiają . Polecam
Pokój do odnowienia, bo farba na suficie popękana. Animacje były tylko 3 razy, a w sąsiednim hotelu 8 ra,y.
Czyste pokoje, czysty basen2
Przyjęcie do hotelu o godzinie 1 w nocy opuszczenie hotelu o 2 w nocy. Zamiast 10 zapłaconych dni byłem tylko 8. Nawet w dzień swojego święta sąsiednie hotele były udekorowane flagami, a nasz nie.