Bardzo dobra obsługa.
Przestronne pokoje.
Strzeżony parking.
Latarnia morska i molo z widokiem na Bałtyk
Zdziwiony negatywnymi opiniami o hotelu.. Ludziom się w głowach poprzewracało. Warunki na HR bardzo dobre. Stosunek jakości do ceny B. dobry. Wyżywienie all-inclusiv light. Trudno wymagać więcej. Ciekawe co krytykujący jedzą u siebie w domu. Pewnie ich kuchnia to 3 gwiazdki Michelin. Obsługa bez zastrzeżeń. Hotel kameralnie położony mający swoją historię.
Komfortowy pokój. Dobre wyżywienie. Właściwa obsługa.
Drogi parking. Kłopoty z parkowaniem w weekendy.
Hotel wyróżnia się dobrą jakością za przystępną cenę. Wygodne łóżka sprzyjają relaksowi. Oczywiście cała obsługa bardzo pomocna i uśmiechnięta, , witająca na posiłki w różnych językach. Na wyróżnienie zasługują przede wszystkim(...)
Dobra lokalizacja.
światło w łazience zapalało się z opóżnieniem , trzeba było czekać ok. pół minuty.
Absolutnie nie polecam tego hotelu po zgloszeniu ze w pokoju mam złamane łóżko w recepcji powiedziano mi jak mi się nie podoba to mogę opuścić hotel pokoje nie zgodne z rezerwacją brak wyposażenia zgodnie z opisem, telewizor jest ale nie da sie oglądac bo jest ciagły brak sygnału basen zewnętrzny nie czynny ale pilnuje go ratownik pewnie zeby ktoś nie korzystał bo woda jest zielona naprawdę nie polecam
Obsługa wyposażenie pokoi lokalizacja
To była wielka Porażka. Śniadania i obiadokolacje było prawie to samo . Zimne i były włosy syn zauważył w sałatce jarzynowej na wędline i w ziemniakach. Pokoje to też katastrofa. Basen w środku z zimną wodą a zewnętrzny nie czynny.
Zadne
Wszystko na Nie
Pobyt w hotelu Solnym all inclusive spełnił moje oczekiwania, odpoczęłam w 100 % pokój duży czysty, do plaży 15 minut spacerkiem, jedzenie bardzo dobre
Basen kryty w hotelu Solnym rewelacyjny, odnowiony, pełen relax, polecam w 100%
Ogólne wrażenie jest dobre Nie jest to może idealny hotel ale niczego nie brakuje, zresztą nic nie jest idealne.
Obsługa miła Sauna w cenie jeśli all inclusive Czysty pokój Jedzonko Blisko może Kawka herbatka i drony - wino i piwo
Nie doszukiwał bym się Jak ktoś autem to parking drogo bo 50 dych za dzień. Zawsze można pociągiem ;)
Hotel położony ok. 1km od brzegu morza. Podzielony na części A i B A- z balkonami, B - bez balkonów. Jedzenie w formie bufetu. Parking dodatkowo płatny 50zł/doba.
Cisza i spokój
Daleko od morza
Hotel klasa jak zawsze od lat. Blisko morza, blisko restauracji, bardzo miła obsługa w hotelu.
Cena za pobyt, czystość, smaczne jedzenie.
Przydałaby się wymiana wykładzin podłogowych w pokojach.
Rewelacyjny, przestronny a zarazem przytulny pokój i spora łazienka, smaczne i urozmaicone jedzenie
Kameralność, miła obsługa
Brak lodówki w pokoju
Hotel ok, pokój wygodny i czysty, na terenie jest basen wewnętrzny, mały ale dobrze utrzymany, brak udogodnień dla dzieci, żadnego placu zabaw czy jakichkolwiek atrakcji dla dzieci, oferta hotelu skierowana do emerytów.
Basen, dobra lokalizacja, miła obsługa.
Płatny parking, słabe i monotonne wyżywienie, kawa i herbata tylko do śniadania, przysługuje też jedna kawa po lunchu, ale jej jakość jest strasznie słaba. Brak jakichkolwiek udogodnień dla dzieci. Hotel kieruje swoją ofertę głównie do starszych osób, przeważająca cześć gości to niemieccy emeryci. Nie jest to hotel rodzinny.
Bardzo fajny hotel z dobrym basenem i bardzo dobrym jedzeniem.
Bardzo dobre jedzenie i spokojna okolica.
Dość daleko od centrum i portu.
Pobyt udany.hotel można spokojnie polecić do wypoczynku w Kołobrzegu dla ludzi szukających spokoju.
Zalety to bardzo życzliwy i uśmiechnięty personel.Pokoje i łazienka duże i czyste.przyjemne dojście do morza.Bardzo smaczne jedzenie .do dyspozycji mały basen wewnętrzny.
Brak internetu w pokojach.Dla starszych ludzi trudne wejście pod prysznic będący w wannie
Ogólnie pobyt w hotelu uważam za udany. Pojechaliśmy odpocząć w Święta, a nie marudzić.
Miła obsługa, czysto.
Kiepskie, monotonne jedzenie. Czekaliśmy aż w Wielkanoc doniosą jajecznicę na śniadanie, a kelner powiedział że już nie ma i przyniósł jak codziennie jajka sadzone.
pobyt w hotelu udany, pokoje czyste , jedzenie bardzo dobre, jedynym minusem to chłodno w restauracji i przy barze.
pokoje czyste , przestronne. Sam hotel zadbany , w miarę nowa inwestycja. Minusy : uboga strefa spa , brak rozrywek dla gości hotelowych.
Byliśmy w hotelu w lutym , otrzymaliśmy pokój o podwyższonym standarcie ,( duży nowoczesny jasny pięknie urządzony pokój) ,opcja all inclusive tez nas bardzo pozytywnie zaskoczyła jedzenie bardzo dobre do śniadania szampan a do kolacji wino plus piwo w gratisie polecamy napewno wrócimy
Piękny pokój, basen
Zimne korytarze
Super wygodne pokoje,bardzo miła obsługa i dużo jedzenia polecam bardzo
Duże pokoje i Łazienka
Wszystko ok
Miła obsługa, czysto, brak wymiany ręczników. W hotelu wszędzie emeryci z Niemiec ;)
Pobyt 9 latka z babcią i dziadkiem udany. Hotel przestronny w rozbudowie.
Opinia dziecka: super wyżywienie, duży hotel, położenie blisko morza, promenady,
Opinia dziecka: zimna woda w basenie krytym, przydałby się bilard, piłkarzyki albo dart - bo we wszystkich hotelach jakich był coś z tych rzeczy było - super dla dzieci.
Hotel położony blisko amfiteatru, miejsce dobre dla osób lubiących dużo spacerować- molo w odległości ok. 5 km. Pokój czysty, zawiera podstawowe sprzęty, łóżko wygodne, łazienka dość duża. Minusem w letnie upały jest brak lodówki. Jedzenie smaczne (pyszna jajecznica), aczkolwiek ciasta zakupione w Biedronce nie smakują, jak wyroby domowe. Ogólne wrażenie pozytywne. Jeśli ktoś chciałby sprawdzić się w znajomości języka niemieckiego to będzie miał ku temu w Solnym doskonałą okazję.
Miła obsługa, punktualnie wydawane posiłki, wyznaczony teren dla osób palących.
Hotel został wybudowany dość dawno, więc podobnie jak w blokach z wielkiej płyty słychać wszystko to, co dzieje się u sąsiadów.