Souvenir

Bylo wspaniale obsluga swietna :).Szkoda tylko,ze jest tak malo ofert do tego hotelu.Polecam

Hotel dostępny w taniej ofercie pobytu ale zupełnie nas zadowolił. Szczególnie, że to był pierwszy pobyt w Egipcie. Jedzenie mało urozmaicone , szczególnie śniadanie, codziennie identyczne. Kolacje bardziej urozmaicone i dość dużo dań serwowanych. Obsługa z aptekarską dokładnością przestrzega godzin wydawania posiłków. W sąsiedztwie liczne sklepy, co może być miłym udogodnieniem zarówno przypadku zakupu pamiątek jak i codziennego zakupu litrów napoi niezbędnych w tym klimacie.

dogodne położenie, blisko plaża i w centrum Hurgady

Z pobytu wróciliśmy zadowoleni, ale... ostrzegam przed niewyspaniem !!! Każdej nocy nad basenem był "koncert", muzyka huczała do g. 2 w nocy a monotonny wykonawca przyprawiał o mdłości i o spaniu nie było mowy. Niemożliwość wyspania się wspomagał warczący, terkoczący klimatyzator w pokoju. Poza tym ok.

śniadania-bez urozmaicenia
obiadokolacje-ciepłe, dobre

Nazwa  Souvenir
Miejsce  Egipt / Hurghada / Hurghada
Wyżywienie  śniadania i obiadokolacje
Udogodnienia  basen odkryty

Snorkeling na rafach koralowych i spotkania z delfinami

Safari na quadach po pustyni z wizytą w wiosce Beduinów

Zakupy i lokalny klimat w bazarze El Dahar

Tętniące życiem nocne kluby i bary w Hurghada Marina

Wyświetlono 8 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Danuta

śniadania-bez urozmaicenia
obiadokolacje-ciepłe, dobre

wiki

Pobyt - Marzec 2007

Byłam z dziećmi i jestem miło zaskoczona. Mimo 2 * bardzo nam sie podobalo, obsługa przemiła - do dziś mamy kontakt. Świetne kolacje przy basenie i muzyka na żywo. Byłam później w hotelu 5* i zdecydowanie wrócę do tego 2*.
Gorąco polecam.

fiołek

Pobyt - Luty 2007

Trzeba wiedzieć, że w holetu na ostatnim 4 piętrze jest NIGHT CLUB, w którym codziennie od godz. 24 do okolo 5.30 odbywają się dyskoteki. Muzyka jest tak głośna ( perkusja i bębny ), że o spaniu nie ma mowy. Przez czternaście dni nie zmrużyłam oka w tych godzinach. Należy brać pokój na 1 piętrze. Nikt z obsługi na nasze skargi nie reagował, a uważam że nie powinni kwaterować turystów na 3 piętrze a nas zakwatwrowano. Posiłki były zimne i codziennie takie same.

aniela

Pobyt - Maj 2006

Fajny hotel nie nalezy patrzec na *** poniewaz standard jest naprawde na dosyc wysokim poziomie. Obsluga OK!!