Plaża prywatna, piaszczysta bezpośrednio przy hotelu
5 km od lotniska i 10 km od centrum kurortu - Naama Bay
4 baseny hotelowe na wysokim poziomie
Dobra baza wypadowa do Izraela
Zadbany hotel na rozległym terenie. Komfortowe pokoje. Bardzo dobre jedzenie.
rafa koralowa, ładne pokoje
kamienista plaża
Hotel suuuper, zasługuje na swoje 5*. Pięknie położony, zadbany, mnóstwo zadbanej zieleni. Infrastruktura - rewelacyjna Pokoje - wyremontowane, nowoczesne, czyściusieńkie Obsługa - na wysokim poziomie Widoki - zachwycające Wyżywienie - urozmaicone i bardzo smaczne SPA - profesjonalne Jednym słowem - luksusowo.
Pięknie położony, na urozmaiconym kaskadowym terenie, z piękną plażą. Osoby niepełnosprawne lub starsze mogą skorzystać z busika hotelowego, który dowozi ludzi w każde miejsce. Pięknie urządzone miejsca do wypoczynku, rewelacyjnie położone baseny, leżaki nowiutkie w różnej kolorystyce. Obsługa na plaży spisywała się na medal. Bardzo dobrze zorganizowana praca stołówek, pyszne jedzenie i obsługa kelnerów na poziomie. Wspaniała rafa, pomosty w dwóch miejscach.
Nie ma żadnych wad.
Hotel jak hotel moglby byc lepszy. Te 4 gwiazdeczki to chyba odrobine za duzo. Niektorzy kelnerzy troche nachalni. Pani A. z Pegasa absolutnie sie nie popisala. Wyciągnęła od nas kupe szmalu a zaoferowala nam koszmar w smierdzacym Kairze. Skonczylo sie na tym, ze pol dnia spedzilismy na straganach, zamiast zwiedzac kairskie muzeum (a to ono przeciez bylo glowna atrakcja). UWAGA! wszedzie pelno ruskich (dobrze wstawionych), mimo swoich alkoholowych ekscesow byli oni o niebo lepiej traktowani niz Polacy.
Hotel bardzo ładny, położony w przepięknym ogrodzie, do dyspozycji gości 4 baseny. Mimo żę hotel jest duży we wrześniu nie było problemu z wolnymi leżakami ani na plaży ani przy basenach.
Hotel położony troszkę na uboczu, ale do centrum naama bay, nabque, old market bardzo dobry dojazd taksówka, (10$ w jedną stronę do old marketu), taksówki hotelowe jak najbardziej ok. wrazenie z zewnątrz moze nie najlepsze ale juz po przekroczeniu wejscia recepcji wszystko idealnie. Piękny rozległy teren, dużo zieleni, bardzo dobrze pielęgnowanej. Dużo basenów, super animacje. Bardzo dużo jedzenia w wielu miejscach, nie sposób wszystkiego spróbować;) obsługa bardzo miła. hotel zajmuje naprawdę ogromną powierzchnię wiec prosze liczyć sie z tym że mozna trafić na pokój daleko od plazy. plaza ładna,piękna rafa.polecamy
polecam portal, biuro podróży oraz hotel.
Hotel położony na rozległym terenie,bardzo zadbany,mnóstwo zieleni,cztery ogromne baseny, praktycznie żadnych problemów z leżakami na basenach i plaży,cudowna rafa koralowa, kilka restauracji , bary przy basenach, jedzenie smaczne i urozmaicone,pokoje codziennie sprzątane.Należy pamiętać o bakszyszu ,wtedy obsługa jest o wiele milsza.Miałam wrażenie że kobiety samotne (byłam z siostrą) traktowane są trochę gorzej i było kilka incydentów świadczących o tym ale po interwencji u managera hotelu nastawienie niektórych kelnerów diametralnie się zmieniło na lepsze.Wyjazd z biura Pegaz, rezydent Atef zawsze zjawiał się na naszą prośbę.Wyjazd był bardzo udany i gorąco polecam ten hotel.
O hotelu powiedziano już wiele dobrego - co potwierdzam. Na pytania chętnie odpowiem na maila. Dla osób lubiących owoce morza, polecam wieczór przy plaży z daniami z grillaâkraby, kalmary, krewetki, ale również mięsa - dodatkowo płatny. Plaża przyhotelowa z piękną rafą. Dwa wejścia do wody po specjalnie ułożonych płytach oraz z pomostu. Buty do wody niepotrzebne, no chyba że ktoś ma ochotę stawać na rafie i ją deptać.
Jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu w tym hotelu.Ogromny, piękny teren, dużo zieleni, ładne pokoje(choć początkowo dostaliśmy z widokiem na budujące się obiekty, jednak bez problemu zostal nam zamieniony na inny), bardzo dobre i UROZMAJCONE jedzenie, w basenacdh podgrzewana woda, duża ilość leżaków, więc miejsce znajdzie się dla każdego. Gorąco polecam.
polecam nie mozna na nic narzekac
Niestety rezydenci biura Exim tour są niekompetentni,nigdzie nie ma informacji że dolary honorowane w Egipskich bankach muszą być drukowane po 1990roku, niestety prawie wszystkie\"setki\" mieliśmy właśnie z 1990, naszego problemu nie rozwiązała bynajmniej rezydentka, kazała nam z małymi dziećmi biegać po mieście,że może ktoś nam wymieni a jak nie to....trudno, dodam,że byliśmy z małymi dziećmi bez karty kredytowej. Bardzo wysoko oceniamy hotel Sultan Garden,po dniu stresów i daremnego szukania banku okazało się,że zamieniono nam na nowe po prostu w recepcji hotelowej.Obsługa zawsze była miła i pomocna,pobyt w tym hotelu to prawdziwa przyjemność,polecamy również hotelową rafe i cudne rybki,które pływają przy brzegu:)
Świetny hotel, przyjazna atmosfera, ładne duże pokoje, dobre jedzenie,urozmaicone.Każdy znajdzie coś dla siebie.Lody dla dzieci codziennie od 15.00-17.00.Duże baseny.Animacje,mini klub dla dzieci rewelacja.Piękna rafa przy hotelu - polecam skorzystać z centrum nurkowego Shamandura profesjonalna obsługa.Szefem jest Włoch i świetnie mówi po polsku.Wyjazd z Exim Tours.Rezydentka p.Ludmiła b.sympatyczna, osiągalna całą dobę. Nie polecam nurkowania w centrum nurkowym DIVING PRO.
Zgadzam sie ze wszystkimi dobrymi opiniami a narzekajacych odsyłam po rozum do główek. Świetny hotel, pięknie położony, z ładną plażą i cudnymi basenami. Same pozytywy. Dla osób ceniących spokój jest nawet basen ze strefą ciszy!Genialny pomysł.
Bardzo pozytywne wrazenie
Rewelacyjny hotel,obsługa bardzo miła ,ciutkę daleko od centrum ale dojazd nie stanowi żadnego problemu do Naama bay 2x dziennie bus za 3$ bardzo rozległy kompleks hotelowy ale miło pospacerować wśród palm iróżnorodnej zieleni baseny duże ,mimo tak dużej ilości gości zawsze można znależć wolne leżaki zarówno na plaży i przy basenach .Polecam wszystkim nawet bardzo ,bardzo wymagającym
Właśnie wróciłem z tego hotelu. Jestem bardzo zadowolony z pobytu. Baseny duże i małe - każdy znajdzie coś dla siebie. Plaża też duża z przepiękną rafą!!! Żadnych problemów ze znalezieniem wolnego leżaka. Jedzenie trochę monotonne ale bardzo duży wybór więc codziennie można znaleźć coś innego. Czysto i schludnie, na bakszysz nikt nie czeka, chcesz do dasz nie chcesz też dobrze :) W hotelu przeważają goście z Włoch i oczywiście Rosji (choć nie w takiej ilości jak w innych hotelach). Dużo także Anglików i Polaków. Do miasto bus 3$/1os w dwie strony, taxi poza hotelem do Old Market ok 13$/auto w dwie strony. Siłownia, minigolf, codziennie siatkówka w basenie, koszykówka, piłka nożna itd itp. Naprawdę gorąco polecam!!!!
Wróciłam 5 maja 2010. Jest tam pięknie. Cudne ogrody. Pyszne jedzenie, jak nigdy w Egipcie. Byłam w Egipcie kilka razy. To jest dobry hotel. Rafa koralowa niezła, choć widziałam lepszą w Dream Beach. Pokoje z widokiem na morze - uczta dla oczu. Nad plażą latają orły. Warto mieć lornetkę. Obsługa - bez zarzutu. Animacja - stale twierdzę - animacja w Tunezji to jest to, ale ta w Sultan Garden bardzo się starała. Polecam hotel bardzo.
Strasznie namolni animatorzy - zwłaszcza jeżeli chodzi o wyciąganie kasy np na dyskotekę \"biała noc\". Dyskoteka miła jednak mało kto z niej korzysta.
Świetny hotel .Najlepszy w jakim kiedykolwiek byłem.Obłluga swietna , jedzenie wysmienite, animacje na wysokim poziomie.Polecam bardzo serdecznie;)
W 100% polecam ten hotel:) Brak zastrzeżeń!!!