Tradycyjna grecka wioska z kamienistymi uliczkami
Zabytkowy klasztor Moni Ipseni wśród wzgórz
Tawerny serwujące lokalne potrawy i ouzo
Łatwy dojazd do plaży Glystra idealnej do kąpieli
Pokoje czyste zadbane, mały wybór alkoholi. Do wyboru wino i piwo.
Położony bezpośrednio przy plaży.
Mało urozmaicone posiłki. Codziennie to samo od pierwszego dnia do ostatniego.
Pobyt bardzo udany, piękna roślinność, pliski piękna plaża . Hotel adekwatny do gwiazdek tak też trzeba zwrócić na to uwagę. Ogólnie bardzo na plus czuć klimat Grecji. Jedzenie dobre ale monotonne - mi to nie przeszkadzalo. Basen mały ale wystarczający.
Czuć klimat Grecji, roślinność i plaża z drzewkami dającymi cien.
Jak na cenę, którą zapłaciłem (6000 zł/2 osoby) hotel, pokój i otoczenie są w porządku.
Cena
zbyt mała ilość leżaków do osób przebywających, (...)nie każdą potrawę można było spożywać z uwagi na obawy przed niestrawnością.
Hotel super usytuowany- przy plaży, w małej miejscowości, więc oferuje ciszę i spokój, po plaży nie chodzą nachalni sprzedawcy, można się czuć bezpiecznie. Plaża żwirowa, ale spokojnie można chodzić bez butów do wody, bo te kamyczki nie są uciążliwe a woda w morzu cieplutka! Na plaży bezpłatne leżaki i parasole- nigdy nie było problemu ze znalezieniem wolnego, nawet po śniadaniu, ale wiadomo, że im wcześniej tym większy wybór. Pokoje skromnie urządzone jak na 3* przystało, ale wszędzie czysto i na bieżąco sprzątane. Co wieczór są animacje , w czwartki wieczór grecki- super! Jedzenie bardzo smaczne- każdy znajdzie coś dla siebie, może tylko mały wybór deserów, ale zawsze był abuz i melon/ jabłko.
- lokalizacja ( nie ma imprezowiczów, jest cisza, spokój i poczucie bezpieczeństwa) - smaczne jedzenie - wieczorne animacje - prywatna plaża z darmowymi leżakami -sympatyczna obsługa - pyszne tzatziki:)
- mały wybór deserów
Hotel typowy 3*. Mieliśmy pokój 157 w pierwszym budynku za recepcją, mały ale dla dwóch osób wystarczający. Bardzo cienkie ściany, jeśli ktoś ma lekki sen to słychać chrapanie zza ściany ;) Łazienka bardzo malutka, wolą z prysznica zalewała podłogę przy każdej kąpieli. Klimatyzacja w pokoju najlepsza jaką miałam na wyjazdach. Tarasu są łączone po dwa pokoje. Nie ma ręczników plażowych więc trzeba wziąć swoje- nie wiedziałam o tym i kupowaliśmy na miejscu. W hotelu jest sklep ze wszystkim od super glue po biżuterię i ceny bardzo ok, w sklepach koło hotelu odrobinę taniej i większy wybór- otwarte od rana do nocy. W formie all inclusive light są 2 posilki, piwo wino i przekąski w bemarze z ciasta francuskiego między obiadem a kolacją. Basen jest jeden, malutki i na całej powierzchni głębokość -120cm, leżaki są przy nim o każdej porze bez problemu dostępne. Plaża jest przy samym hotelu, ładna, piaszczysto kamienista- do morza komfortowo się wchodzi w rafówkach ale na bosaka też dawaliśmy radę. Dosyć szybko robi się głęboko, natomiast nie ma fal i to jest strona wyspy gdzie jest spokojne morze. Leżaki na plaży są już wiekowe i najczęściej zajęte już wieczorem, w pon jest luźniej bo jest zmiana turnusu :) Korzystaliśmy ze sportów wodnych- crazy sofa w simons watersporr- 15 euro za 10min super przygody jeśli ktoś lubi adrenalinę. Wieczorem są animacje natomiast jeśli ktoś ma porównanie do innych miejsc to są ubogie. Przystanek autobusowy jest przy hotelu obok, można dojechać do Lindos w 10 min. Auto wynajęliśmy w Siech car, 50 euro za 1 dzień. Za dwa dni jeżdżenia wyszło 100 plus 20 euro za tankowanie. Auto komfortowe. Do farmy gdzie karni się wszystkie zwierzęta (strusie, lemury, szopy pracze) jest ok godz autem. Obok zaraz dolina motyli. Polecam obie atrakcje jeśli ktoś lubi przygodę. Piękny widok jest na antony’s queen view, oraz przy klasztorze Matki Boskiej Tsampika. Snurkiwalismy na różnych plażach, zdążają się kolorowe rybki pojedyncze i w ławicach. Byłam sama z synem i na spokojny wyjazd w niewysokiej cenie ten hotel był ok.
Klimatyzacja Roślinność na terenie hotelu Mały hotel Przyjazna obsługa
Cienkie ściany w pokoju Jedzenie ale to kwestia gustu Leżaki na plaży zniszczone i zajęte ręcznikami już wieczorem
Hotel sam w sobie przeciętny co sugeruje ilość gwiazdek, a wiadomo, że na południu standardy są inne niż niż u nas. Nie ma co sie nastawiać na luksusy bo ich nie ma, aczkolwiek ładna plaża i lokalizacja nadrabiają. W pokoju skromnie ale czysto, panie codziennie sprzątają, zmieniają pościel i ręczniki. Dla wygodnych próbą przetrwania może być to, ze nie można wrzucać papieru do toalety lecz do pojemnika. Nie jest to wada sama w sobie hotelu ale raczej wyspy gdzie kanalizacja jest stara i taka a nie inna. Na terenie obiektu i w okolicy potrafi sie unosić przykry zapach z kanalizacji. Poza tym posiłki dość monotonne, niewielki wybór. Da sie zjeść i ze smakiem ale nie należy sie spodziewać wyspecjalizowanej kuchni czy czegoś ciekawszego, lokalnego. Z deserów głównie owoce, lody. Obiekt posiada basen płytki i gleboki, darmowy bar z napojami i lekkim alkoholem oraz drugi dodatkowo płatny z drinkami. Jest mały sklepik z upominkami, kremami itp. Mimo wysokiego sezonu nie było problemu z dostępem do leżaków przy basenie czy plaży. Ogólnie jak ktoś nie wymaga nie wiadomo czego to można śmiało jechać. Fajna okolica, dobra baza wypadowa połączona z linia autobusowa i wypożyczalniami aut czy kilkoma sklepami gdzie można zaopatrzyć sie w pamiątki, prezenty czy spożywkę. Przy plaży jest kilka propozycji wycieczkowych łódek, taxi wodne do Lindos, skutery, deski itp. Hotel fajnie obsadzony egzotyczną roslinnościa. Ogólnie jest ok, polecam.
- lokalizacja - wlasna plaża - czysto - obsługa, pracownicy, anminatorzy - animacje w ciągu dnia i wieczorem
- trochę nudne jedzenie i mały wybór - gdzieniegdzie zapach z kanalizacji - brak ratownika - brakowało mi opisów niektórych potraw tak samo jak brak listu napojow w beachbar co dla niektorych może być problemem jeśli nie zna języka angielskiego
Hotel naprawdę godny polecenia. Pokoje czyste, sprzątane codziennie, świeże ręczniki, łazienka również czysta zadbana. Bardzo dużo dobrego jedzenia zarówno na śniadanie jak i obiad i kolację. Bar na plaży tylko napoje ale bardzo miła obsługa. Super basen. Codziennie zajęcia z animatorem praktycznie cały dzień jest co robić. Wieczorem różne Atrakcje muzyczne. Bardzo blisko do plaży na której są bezpłatne leżaki. Jedyny minus....brak ręczników trzeba mieć swój. Można kupić obok w markcenie 14Euro.
Blisko plaża, dobre jedzenie, czysto i ładnie utrzymana zieleń
Brak ręczników na plaży.
Hotel zadbany, czysty , miła obsługa , bardzo dobre jedzenie
Hotel w pełni 3* posiłki różnorodne choć powtarzające się, ale każdy znajdzie coś dla siebie. Na plazy nigdy nie brakuje leżaków. Cały dzień są zajęcia z animatorem, a to siatkówka, a to polo wodne, wieczorem zajęcia dla dzieci dorosłych. Hotel ma różne standardy pokoji warto powalczyć o pokoje z numeracja od 300... lub od 400... pokoje od 100... i 200... są o niższym standardzie. Bardzo miła obsługa oraz niepowtarzalny animator z Madagaskaru Juan. Podsumwujac nie było źle.
Bliskość plazy, zawsze wolne leżaki, miła obsługa.
Słona woda w krajach i do picia w restauracji, pokoje przyznawane są wg. narodowości Anglicy i Niemcy najwyższy standard reszta gorszy.
Hotel miał dobrą lokalizację, ładną plażę, miłą obsługę w recepcji.
Dobra lokalizacja, czyste pokoje i plaża. Mili pracownicy recepcji. Bujna roślinność przy hotelu.
Zimne jedzenie. Słaby internet. Tylko jeden bar który znajdował się przy plaży.
Oceniam hotel 5-/5. Moja ocena odnosi się do standardu hotelu/kosztu wycieczki. Porównywanie hotelu do droższych hoteli o wyższym standardzie jest bez sensu:)
Lokalizacja (blisko Lindos) i morza, wolne leżaki, brak tłoków, miła obsługa.
Słabe Wifi (często traciło prędkość),
Cudny hotel,czyściutki,pyszne jedzonko,przesympatyczny personel.Plaża z leżakami,żwirkowa,trochę kamyków.Ogólnie bardzo udany pobyt.
Smaczne,urozmaicone jedzenie,codziennie sprzątane pokoje,bliskość plaży z leżakami.
Ogólnie pobyt super. Przed sezonem, mało ludzi i pogoda dopisała. Hotel ma swoje plusy i minusy. Do wad napewno ubogie menu, choć było smaczne. Brak owoców, bardzo slodkie napoje, woda smakowała przy plaży jak słona. Piwo dobre ale bardzo mało procentowe. Plaża ładna ale wejście do wody kamieniste, w okolicy są ładniejsze. Kelnerzy wolni i musza pracowac na dwa bary platny i bezplatny.Wystepy co drugi dzien i raczej średnie. Nie ma animatorów ale dla nas było to zaletą. Kolejna zaletą jest pożądek. Wcześnie rano wychodząc na kawę na plażę widzieliśmy panie sprzątające. Idealne położenie, ładne widoki. Blisko do Lindos. Tani sklepik na plaży. Bezpłatne leżaki na plaży i basenie. Ale kolejny raz napiszę, że wakacje bardzo na plus mimo wad w hotelu, które biorąc pod uwagę budżet patrząc na Grecję nie są aż tak znaczące. Jeżeli ktoś szuka Spokojnych wakacji i relaksu to idealne miejsce dla niego. Nie ma pjanych awanturujących się ludzi. Raczej parki lub rodziny.
Napisane wyzej
Napisane wyżej
San Beach Lindos to miejsce idealne na wypoczynek i jako baza wypadowa na zwiedzanie wyspy. Hotel przy samym morzu. w kolejności: morze, plaża, bar, stołówka z widokiem na morze i pokoje. Każdy pokój z tarasem, czyściutko,schudnie, personel miły, cierpliwy i życzliwy. Leżaki darmowe, jedzenie pyszne, zróżnicowane. Jesteśmy pod wrażeniem, zadowoleni z pobytu i gorąco polecamy Sab Beach LINDOS!!!!
Rzetelna obsługa, stołówka z widokiem na morze przy plaży
Pokój jak za tą cenę ok. Łazienka na pewno do remontu, brak miejsca na ręczniki. Prysznic tak mały, że łazienka była cała zalana :/
Jedzenie było jak na tamte standardy ok. Aczkolwiek mogliby jakoś urozmaicić żeby nie było jedno i to samo. Widoki piękne. Plaża czysta. Codziennie sprzątany pokój.
Prysznic na pewno do wymiany.
Pobyt był udany! Obsługa pomocna I uśmiechnięta. Piekna roślinność. Obiekt z dostępem do morza. Lezaki bezplatne dla hosci hotelowych, umieszczone pod parasolami lub drzewami. Zawsze mieliśmy miejsce. Dwa baseny, restauracja z widokiem na morze i góry. Na plaży dwa punkty z atrakcjami wodnymi. Prom do Lindos. Przystanek autobusowy przy hotelu. Bilety do Lindos 2 euro dorosły 2 euro dzieci. Rodos 6 i 3 euro. Można dojechać w dowolne miejsce na Rodos. Autobusy cały dzień i co 30 minut. Miasteczko spokojne z restauracjami, marketami i wypożyczalniami aut, skuterów itd. Obok tradycyjne miasteczko Lardos. Ok. 2 km. Niedaleko kościółek i muzeum. Obiekt nie organizuje całodniowych animacji. Co drugi dzień wieczorki tematyczne. Bardzo udany był wieczór grecki. Z pokazem tradycyjnych tańców. Można było także nauczyć się tańczyć tradycyjne tańce greckie. Jedzenie powtarzalne. Jest to z pewnością wersja light all inclusive, ale nam to wystarczało. Jak ktoś nie lubi do picia słonej wody to należy przygotować się na zakup butelkowanej :). Temperatura ok. 30 stopni. Potwierdzam że pod względem pogody najlepszy czas na Rodos.
Lokalizacja, obsługa, dobra komunikacja miejska przy samym hotelu, piękne widoki
Słona woda, przewidywalne posiłki
Hotel położony przy plaży, dobre warunki jak na 3 gwiazdki super, czysto, miły, pomocny personel. Restauracja z widokiem na morze tuż przy plaży, duży wybór dań i smacznie. Piwko, winko, kawa, napoje bez zarzutu od 10 do 22.00. Czego chcieć więcej? Fajne wieczorki z muzyką, sofy i fotele w zacienionych miejscach, rejsy do Lindos spod samego hotelu, możliwość pozostania dłużej w hotelu przed wyjazdem... Byliśmy z rodzinką w 5 osób, warto wynająć samochód z lotniska żeby móc pozwiedzać wyspę i dojechać sobie chociaż do Lindos, na tydzień wyszło z paliwem 1400 zł. Polecam, dużo podróżujemy i za tę cenę rzadko trafi się coś fajnego.
Położenie, jedzenie, pomocn personel.
Dla maruderów coś się znajdzie pewnie, ale po co normalnym ludziom doszukiwać się dziury w całym?
Bardzo dobry hotel, jedzenia każdy cos znajdzie dla Ciebie. Pyszne lokalne wino i pwiko. Idealna plaża do opalania ponieważ są drzewa. Bardzo miła obsługa i pomocna. Polecam w 100 %
Bardzo fajne czyste pokoje, obsluga pomocna i uśmiechnięta. Jedzenie różnorodne, każdy znajdzie cos dla siebie
Brak ręczników kąpielowych
Hotel adekwatny odnośnie przyznanych trzech gwiazdek, pokój czysty, łazienka malutka. Przyjemny pobyt.
Własna plaża z barem, blisko do przystanku autobusowego co stwarza możliwość zwiedzania na własną rękę.
Niestety organizator w ofercie używa nazwy all inclusive podczas gdy w samym opisie okazuje się to wersja all inclusive soft- a co za tym idzie można się delektować piwkiem i winkiem, brak kolorowych koktajli - bezpłatnie.)
Hotel blisko plaży. Pokoje czyste. Przyjazna obsługa w hotelu. Jedzenie Ok, każdy znajdzie coś dla siebie.
Super bezpłatne leżaki przy plaży.
Niestety, basen zupełnie nie do zaakceptowania.