Starożytne ruiny i zabytki, takie jak Akropol w Lindos
Urokliwe stare miasto Rodos z wąskimi uliczkami i średniowiecznymi murami
Piękne plaże ze złocistym piaskiem i krystalicznie czystą wodą
Piękne krajobrazy - od górskich szczytów po złote wybrzeża
Hotel wspaniały. Byłam z dziecmi, przedszkolakami, pokoje czyściutkie. Mieliśmy apartament składający sie z sypialni oraz salonu z aneksem kuchennym. Deuluxe suite na 5 pietrze w budynku przy plaży. Widok na morze z restauracji w ktorej jedliśmy śniadanie obłędny. W hotelu jest również dobrze wyposażony supermarket. Blisko hotelu sa liczne tawerny i sklepy z pamiątkami. Korzystaliśmy z wypożyczalni samochodów która byla w hotelu i hylismy bardzo zadowoleni. Hotel naprawde godny polecenia. Pobyt mielismy 5dniowy z opcją HB i żałowalismy, ze tak krótko. Jedzenie przepyszne. Od zeszłego roku zaczynamy podróżować z dziecmi i wakacje pl sa bardzo pomocne w planowaniu wyjazdu. Polecam hotel w 100%
Czystość pokoi, piękny widok, bardzo dobrze wyposażone pokoje i otoczenie hotelu
Nie ma wad. Moze poza tym, ze w opcji hb woda do kolacji mogłaby byc bezpłatna.
Polecamy Sun beach resort osobom, które szukają wyjątkowego miejsca na wypoczynek. Hotel na bardzo wysokim poziomie. Blisko morza, widoki cudowne. Nasz pokój znajdował się w części hotelowej bliżej plaży- wybraliśmy opcje z widokiem na morze i to byl strzał w dziesiątkę. Polecam serdecznie
Czystość w pokojach, ktore są sprzątane codziennie. Pyszne, różnorodne posiłki. Blisko morza. Miła obsługa. Strefa basenowa dla młodszych gości hotelu jak i starszych.
Ogólnie na plus, piękne widoki, plaża pod nogami, pyszne jedzenie jedyny minus to mrówki w pokoju.. i dopłata za ten pokój. Najpierw wylądowaliśmy zza droga w mocno średnim budynku..
Hotel czysty, pokoje przestronne. Bardzo dobre i świeże jedzenie. Wiele atrakcji dla dzieci i dorosłych. Piękne widoki i miła obsługa. Wakacje były bardzo udane zdecydowanie polecam ten kompleks
Duże pokoje i bardzo dobre jedzenie
Nie brakowało nam tam niczego. Mieliśmy opcję HB, co w zupełności nam wystarczyło. Pokój rodzinny z widokiem na baseny i plaże. Czysto, miła obsługa. Hotel praktycznie w miasteczku , więc 5 min do sklepów, restauracji. Obok hotelu też market, bezpłatny parking. Urozmaicone jedzenie na obiady , na śniadania standardowo. Szczerze mogę polecić, warto wrócić tam ponownie.
Dobra lokalizacja. Czysto. Baseny. Miła obsługa.
Hotel w trakcie remontu, ale juz końcówka. Bardzo dobry standard i ladne widoki.
Bliskość plaży, odnowiony.
W sumie tylko, że pobyt był w trakcie remontu i na początku sezonu i nie wszystko było dostępne.
Hotel ma dwa budynki jeden przy plaży z ładniejsza recepcja a drugi za ulica z widokiem na parking i drzewa. My byliśmy w tym drugim niestety chociaż na zdjęciach oferty sa piękne widoki myślę ze mozna dopłacić pewnie za ten z ładniejszym widokiem. Sam hotel ok obsługa pomocna i miła jak to w Grecji bywa, jedzenie troszkę monotonne i praktycznie to samo ale każdy znajdzie cos dla siebie. Panie codziennie sprzątały pokoje i wymieniały ręczniki wiec tutaj plus. Można na miejscu wypożyczyć auto i zaparkować na hotelowym parkingu wiec tez fajna opcja. Codziennie odbywały sie zabawy dla dzieci i dorosłych. Plusem jest sklep na miejscu w którym mozna kupic jedzenie, alkohol pamiątki ubrania torby buty zabawki materace do pływania wszystko co bam sie przyda i nie trzeba nigdzie jeździć. Natomiast plaża jest z kamieniami dużymi dla dzieci to słaba opcja bo nie da sie po tym chodzic, ciężko wchodzic do wody.
Pozytywy: piękny naprawdę duży pokój, uprzejma obsługa, dużo jedzenia Negatywy: jedzenie monotonne Wycieczka kupiona (...) - polska animatorka TRAGEDIA!!!! ZERO zainteresowania Polakami, zero zachęty dla dzieci, brak polskojęzycznych animacji zarówno dla dzieci jak i dorosłych (a jest to w ofercie). Pobyt zaliczam do raczej udanych, jednak nie rekomenduję
Środek hotel naprawdę ładny, duże pokoje
Lokalizscja
Studio rodzinne - czysto ale ma widać „ząb czasu” Basen czyściutki Jedzenie - duży wybór
Pokoje wymagają remontu