Sun Set

po prostu superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!

wróciłam 1.09.2010 nie jestem wymagająca, ale na 6 raz w Egipcie oceniam ten hotel na 1-gwiazdkowy i generalny syf.Sprzątanie ogranicza się do pościelenia łózka bez zmiany pościeli i ręczników. Na plaże dają ręczniki wysuszone brudne po korzystających z basenu. Jedzenie tylko 0 19 potem brak żarcia i nie dokładają. Nakrycie stołu z serwetkami tylko o 19 potem nie.Na śniadaniach trzeba prosić się o masło i cytryny.All inclusive w ogóle nie polecam -wywalanie pieniędzy w błoto.Bus na plaże wiecznie spóźniony.Obsługa miła ale olewająca nasze prośby.Mało leżaków na basenie.Basen brudny wszyscy kapiący się chorzy na uszy- prawdopodobnie jaki świrus powodu niewymieniania wody i kapiących tubylców w ubraniach wirus.

Byłam na TRAFIE 3* z Triady na początku sierpnia 2010 na dwa tygodnie. Odradzam. Obsługa wprawdzie miła jednakże wszystko inne nie. Busy na plaże spóźniały się zarówno w jedną jak i drugą stronę, jedzenie okropne, trzeba było dojadać na mieście. W sierpniu gdzie był Ramadan o 5 rano rodziny kąpiące się z dziećmi w tych ich długich sukniach, na stołach w jadalni kruszyny, nie sprzątane, brak serwetek, bród. Zero animacji i czegokolwiek, okolica (a raczej jej brak) to same wysuszone pola lub porozwalane starsze hotele, aczkolwiek 15minut pieszo i jest się w pięknej dzielnicy Ilmercato. Za cenę jaką zapłaciłam w wersji last minute (1005zł) nie mogłam się niczego lepszego spodziewać, jednak gdy patrzę na tegoroczne ceny tego hotelu to odradzam.

Hotel syf.Obsługa kradnie.Łazienka(brodzik)kiła.Kąpałem się w nim tylko raz i to w klapkach(nie radzę bez bo grzybica pewna).Obsługa kradnie.Basen jest to miejskie bajorko dla tamtejszych tubylców.Nie wybierajcie się na TRAF3HB z TRIADĄ bo was tam usadzą i nawet nie starajcie się o jakąś reklamację bo was oleją gdyż oni twierdzą,że jest SUPER (ale chyba dla nich bo jest zajebiście tani).To jest hotel dla dygnitarzy z TRIADY a nie dla ludzi,którzy ciężko pracują żeby gdzieś ODPOCZĄĆ.Nikomu nie polecam.

hotel jest brudny i mozna umrzec z glodu.nie polecam ,straszny syf to niestety nie sa 3 gwiazdki a 1 .nie polecam.odradzam kazdemu.te zdjecia nie sa realne

Nazwa  Sun Set
Miejsce  Egipt / Sharm el Sheikh / Ras Um El Sid
Wyżywienie  śniadania i obiadokolacje, śniadania
Udogodnienia  basen odkryty, dostęp do internetu, nurkowanie

Rafy koralowe idealne do snorkelingu tuż przy brzegu

Spokojne plaże z widokiem na Morze Czerwone

Latarnia morska z punktami widokowymi i zachodami słońca

Bliskość rezerwatu Ras Mohammed z bogatą fauną

5.2
5.1
5.7

Wyświetlono 12 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
aneta

2.0
kasia

gonia

Pobyt - Czerwiec 2010

Zależy kto czego szuka. Hotelik może nie z górnej półki, ale w miarę czysty, pościel i ręczniki zmieniane. Lokalizacja w spokojnym miejscu, a nie zatłoczonym centrum. Obsługa super, pomocna i życzliwa, nie narzucająca się jeśli chodzi o drinki czy napoje przy kolacji. Recepcjonista zawsze uśmiechnięty i skory do żartów. Wypoczynek spokojny, pokoje usytuowane w sposób niekrępujący nawet nocnych imprez. Byłam w sierpniu, sporo gości, co było widoczne podczas posiłków czy przy basenie (bo bardzo przyjemny, aż nie chce się nad morze jechać), ale nie czuło się wokół pokoi ilości osób. Piękna plaża z rafą. Jedyny mankament to jedzenie: monotonne i mało smaczne, ale nie można mieć wszystkiego;)

3.2
izulec

Pobyt - Styczeń 2010

Uwaga!Przeżyliśmy Horror w tym hotelu w marcu tego roku; 2 x zmuszeni byliśmy nocowac w tym strasznym miejscu przed i po objeżdzie (noclegi tranzytowe) po Syrii i Jordanii z Rainbowtours. bsługa leniwa i olewjąca wszystko,udająca,że nic nie rozumie. W trakcie posiłku próba nabrania nas na zawyżoną wielokrotnie cenę butelki winia. Pokoje brudne, pościel nie wymieniona!!; wrzystko stare i sypiące się; łazienka Bbrrr.. Zdecydowanie odradzam!3*** gwiazdki kpina!

2.0
DAGA

Pobyt - Grudzień 2008

Fotki tego hotelu z oferty są starsze ode mnie, byłam 3 raz w tej mjejscowości ale ten hotel to poprostu syf. Po jedzeniu wszyscy w 6 osób zatruci, woda na kuchni z kranu, basen oczywiście był ale woda miała -1. Ktoś napisał, że obsługa bardzo miła - jaka miła? Olewali nas. To, że się sypie ze starości to naprawdę nic, tylko prusaki trochę przeszkadzały. Za tą sumę polecam każdy inny hotel, a za 1 tydzień płaciliśmy 1540 PLN od osoby. Naprawdę jest to klasa może 1 gwiazdkowa. Naprawdę szkoda czasu, nerwów i kasy na taki syf.

krystyna

Pobyt - Listopad 2007

Bardzo przyjemny hotel jak na 3 gwiazdki egipskie. Świetna lokalizacja - blisko do Starego Sharmu i centrum rozrywkowego Fantazja i Mercato. Na plażę hotelowy bus, wieczorem dowozi także do Naama Bay. Miła obsługa nie wymuszająca zamawiania napojów przy kolacji. Jedzenie monotonne, mało arabskie. Plaża na klifie - z bardzo piękną rafą. Dla aktywnych, ceniących spokój i niską cenę za godziwe warunki.

beata

Pobyt - Lipiec 2007

Witam wszystkich, którzy zamierzaja się wybrać do tego hotelu. Zgadzam się z przedmówcą. Hotel nie jest nowy, ale wytarczy zrobić podjazd, posadzić kilka palm przed hotelem i juz wygląda prawie jak 5 gwiazdek. Byłam sama i bardzo miło spedziłam czas. Bardzo miła obsługa, czysty basenik i dobre jedzenie. Chociaż obiadoklacja dosyć późno, bo dopiero od 19.

tomnet77

Pobyt - Lipiec 2007

Hotel nie jest nowy, na pewno wymaga pewnych inwestycji, ale potężną zaletą jest dostęp ( za posrednoctwem busa, ok 5 minut drogi ) do plaży z piękną rafą, więc kapitalne miejsce do snurkowania i nurkowania - dla mnie to był najważniejszy argument i pod tym względem jest bardzo zadowolony. W pokoju i tak spędzalismy tylko kilka godzin, więc specjalnie nam nie zależało na extra pokojach. Jedzenie ok. Do Naama Bay jest około 7 minut drogi, równiez jest wieczorny bus, więc można posmakować również życia nocnego. Można spokojnie we własny zakresie podróżowac taxi: do plaży za 2 USD ( 10 Funtów Eg. ) i do Naama Bay ( 4 USD ( 20 funtów Eg. ). Ogólnie jestem zadowolony.

grazyna

Pobyt - Kwiecień 2005

napewno skorzystalabym jeszcze raz!

Sun Set