Szeroka plaża z licznymi barami i leżakami
Tętniące życie nocne z klubami i dyskotekami
Aquaparki i atrakcje rodzinne w okolicy
Deptak z restauracjami i sklepami z pamiątkami
Hotel oceniam na 3, jeśli ktoś jedzie aby się tylko przespać może być. Brak darmowego wi-fi to w dzisiejszych czasach duży minus. Obsługa hotelowa nieuprzejma (musieliśmy zapłacić za ręcznik, którego nie mieliśmy), śniadania średnie. Dojście do pokoju mieliśmy przez basen gdzie było ślisko, trochę niebezpieczne. Leżaki przy basenie zajmowane już od godziny 6 przez pozostałych gości hotelowych, więc nie było szans się dostać.
Blisko morza, szybki dojazd do lotniska.
Brak darmowego wi-fi, brzydki zapach- zła wentylacja w pokojach, drzwi do łazienki się nie domykały, nieuprzejma obsługa hotelowa. Na stołówce w stosie talerzy można było się natknąć na niedomyte naczynia.
Hotel w idealnej lokalizacji. 5 minut do plaży, 5 minut do Lidla. Obok zlokalizowany przystanek z którego dojedziecie do Nessebaru w 20 min. Hotel odnowiony, pokoje czyste i duże. My korzystaliśmy z dwóch pokoi z aneksem kuchennym. Kuchnia wyposażona bardzo słabo, jeden garnek, jedna patelnia. Brak jakiegokolwiek noża poza sztućcami. Brak płynu do mycia naczyń, ręcznika papierowego. Wydaje mi się, że to naprawdę drobne rzeczy a wiele by zmieniły w funkcjonowaniu. Wielki plus za basen w którym dzieciaki mogą doskonale spędzić czas. Woda czysta, ilość leżaków wystarczająca. Ogólnie polecam. Wakacje bardzo udane.
Doskonała lokalizacja, czysto, basen ze zjeżdżalniami, winda
Słabo wyposażony aneks kuchenny.
BARDZO DOBRZE,HOTEL CZYSTY,BARDZO SPOKOJNIE,BLISO DO MORZA
SPOKÓJ ,BLISKO DO MORZA,CZYSTO
BRAK
Pokój duży, jest balkon. Pokoje są codziennie sprzątane. Blisko sklepy Lidl i Carrefour. Blisko do morza. Śniadania w porządku.
*blisko do morza *codziennie sprzątane *duży pokój
*przydałby się remont hotelu
Hotel Sunny Day Club jest położony zdała od zgiełku centrum i promenady ale wystarczy 5 min spacerkiem i wchodzimy na piękną czystą i szeroką plażę i promenadę która ciągnie się przez ok. 8km do samego centrum tętni życiem od rana do rana :-). Przy hotelu znajdują się sklepy apteka restauracje wszystko czego potrzebują turyści. W sam hotel Sunny Day Club jest bar gdzie serwują dobre drinki i zimne napoje i restauracja z bardzo dobrym jedzeniem polecam pizze jest przepyszna. Jedzenie jest bardzo dobre a porcje dość spore obsługa uprzejma chodź widać że już zmęczona ( bylusmy koncem sierpnia). Hotel to moim zdaniem 3* dla bardziej wymagających nie polecam. Pokoje sprzątane ręczniki wymieniane co 2 dni bardzo miłe Pani pokojowe pomocne i zawsze uśmiechnięte. W pokoju mały telewizor lodówka łóżko podwójne i amerykanka rozkładana nie wygodna nie wiem jak córka na tym spała. Pokoje chyba wszystkie z widokiem na basen w dzień gwarno ale w nocy spokój. W basenie woda mocno hlorowana ciepła. Co do śniadania to monotonne 3 rodzaje płatków miód dżem i czekolada. Sery 3 rodzaje ogórki pomidory 2-3 wędlin oczywiście wędliny lokalne tz. coś na kształt mortadeli i coś jak nasz kindziuk takie ja miałam skojarzenia sery białe i pomidory obłędnie pyszne, na minus mało owoców albo jabłka albo niedojrzałe. Każdy znajdzie coś dla siebie i nie powinien wyjść ze śniadania głodny. Ogólne wrażenie pozytywne hotel czysty, obsługa w miarę, lokalizacja jak dla nas super na pewno tam jeszcze wrócimy.
Lokalizacja nie w centrum ale blisko sklep apteka restauracje plaza promenada przystanek autobusowy basen zjeżdżalnia robi robotę
Mały wybór owoców
Wszystko było dobrze. Pokoje czyste plus codzienna obsługa, klimatyzacja, duży balkon. Basen dość duży i czysty z czynnymi zjeżdżalniami, leżaki do użytku dla gości. Udało się wypocząć z dziećmi.
Najbardziej oczywiście dzieciom podobał się basen, my z mężem dajemy plus dla restauracji i obsługi restauracji, miło i smacznie :)
Brak dostępu do aneksu kuchennego który był w opisie. Nie ma możliwości zrobienia sobie kawy w pokoju lub do pokoju, tak samo nie znalazłam żelazka które również miało być dostępne.
Gorąco polecam. Hotel odnowiony, czysty, obsługa miła i pomocna. Pokoje duże.
Metraż! 2+2- dostałam 2 osobne duże pokoje z aneksem kuchennym. Kuchenka, lodówka, czajnik, sztućce, garnek, patelnia, naczynia. Duży taras. Jedzenie dobre. Lokalizacja idealna. Blisko do plaży, przystanków, marketów.
Brak wad
Hotel czyściutki, pokoje z wykladzina dywanowa i klimatyzacją, czysciutkie, balkon wychodzacy na basen, tv nawet z dwoma polskimi kanalami, basen cieplutki pelen dmuchancow dodatkowo zjezdzalnie super zabawa, pyszne śniadanka, obsluga pomocna i sympatyczna. Położony idealnie, bliziutko do plazy i zycia nocnego, z jednej strony Lidl z drugiej Carrefour, pelno knajpek marketow i sklepow z pamiatkami, mega fajne wakacje!!! Dziekujemy i napewno kiedys wrocimy
czysto, fajny nie za duzy basen, pyszne sniadaka
brak animacji nad basenem, zamkniety bar na basenie a przydalby sie jako dodatkowa atrakcja, reczniki nie sa wymieniane to troche przeszkadza
Polecam Profesjonalna obsługa i indywidualne podejście do potrzeb klienta
Basen i 15 minut spacerem do morza
Witam, jesteśmy zadowoleni z hotelu i wycieczki. Bardzo czysty hotel sprzątany codziennie. Dobre jedzenie, zwłaszcza kolejce, blisko morza z piękną promenadą i szeroką plażą oraz gorącym morzem Blisko makiety. Basen i zjeżdżalnie dla dzieci. Szybki transfer na lotnisko w Burgas.
Wszystko ok. Fajny basen, duży pokój, miła obsługa.
Hotel w pełni zasługuje na 3 gwiazdki. Bardzo fajny basen ( głębokość okolo 110-120cm) Z kilkoma zjeżdżalniami, wyróżnia się na tle innych basenów hotelowych. Smaczne śniadania i obiadokolacje. Pokoje standardowej, dobra opcja dla nie wymagających.
Świetny basen ze zjeżdżalniami, smaczne jedzenie
Rezerwacja leżaków przy basenie (powinien być zakaz) Brak zakazu palenia ( stoliki na zewnątrz restauracji) co jest przeszkida podczas posiłków. Brak wydzielenia strefy dla palących i niepalacych
Pokój dwuosobowy z dostawka fajny- duży, sprzątany często. Łazienka za to straszna, zagrzybiała a najgorszy ten odór z kanalizacji, zaciskałam zęby, gdy musiałam z niej skorzystać. Balkon duży ale bez linek na ubrania. Śniadania słabe, ciągle to samo, napoje niedobre, kawa tylko słodka. Obiadokolacje za to pyszne, codziennie pizza dla dzieci z kamiennego pieca, różne mięsa z grilla i nie tylko i mega sałatki. Codziennie mieliśmy też arbuza. Napoje do oniadokolacji nie byly płatne co mnie zaskoczylo,ale tak jak przy śniadaniu soki nie nadawały się do picia-rozrzedzone wodą syropy. Basen w hotelu super, bardzo zadbany i super fun dla dzieci. Ogólnie uważam że hotel za bardzo przeciętny ale przez te obskurne łazienki już tu nie wrócę. Byłam 4 razy w Bułgarii zawsze w hotelu 3 gwiazdkowym, ten standard ma najsłabszy.
Basen, pyszne obiadokolacje
Smród z kanalizacji w łazienkach, mało zadbane, słabe śniadanie i kawa
Wszystko było ddobrze, a śniadania mogłyby być lepsze.
Po prostu hotel spełnia swoją rolę, spełnia wymagania - było czysto, schludnie w całym budynku i dobra kadra, obsługa.
Mogłyby być bardziej urozmaicone śniadania.
Hotel czysty. Przestronny..obsługa miła i pomocna- chcąca pomoc...restauracja wyśmienita w każdym aspekcie. Klasycznie-spokojnie i bezpoecznie
Spokojna atmosfera. Bliskość do wielu mediow
Wszystko w porządku. Nie ma minusow
Ten hotel należy omijać szerokim łukiem. Na korytarzach unosi się zapach wilgoci, w pokojach brudno- przepalone zasłony, robactwo, pajęczyny, kurz, kapsle od piwa na balkonie. Po prostu dramat. Obsługa nie mówi po angielsku a wręcz wymaga od gościa mówienia po rosyjsku. Hotel dawno został w ZSRR.
-Brud -Robactwo -Obsługa
Jesteśmy bardzo zadowoleni z pokoju nr 20 na 6 piętrze w sumie to były 2 pokoje łazienka i aneks kuchenny z dużymi balkonami duże przestronne z fajna szafą dzieci miały osobny pokój więc rewelacja czysto przyjemnie polecamy bardzo ok 35m2
Szybka obsługa dobre poranne śniadanko, najpysznejsza pizza i resztę dań naprawdę dobrze doprawione smacznie i nie drogo.
Hotel bez zarzutów czysty duży razem z restauracją
Hotel czysty, pokoje sprzątane codziennie, śniadania ok.
Lokalizacja, blisko sklepy przystanek, w nocy cisza.
Dla mnie ok.
Ciężko jednoznacznie wystawic ocenę osrodku. To tak: śniadania jak najbardziej smaczne, różnorodność dań pozwalała znaleźć dla każdego coś dobrego jednak po 4 dniu pobytu monotonne mało się zmieniały, jedno trzeba powiedzieć głodnym się nie wychodziło z restauracji niczego nie brakowało, jak się skończyło szybko było uzupełnione. Basen i zjeżdżalnie: basen super zjeżdżalnie umilały pobyt dzieci zachwycone dorośli zresztą też głębokość jak najbardziej właściwa 1,2m. Jedyny minus ale to wynika z mentalności ludzi odwiedzających hotel to chore rezerwowanie leżaków za pomocą ręcznika (Boże jakie to głupie ) Pokój: czysty łóżka wygodne lodówka sprawna regularnie sprzątany i ręczniki wymieniane na czas, klima sprawna Minus (może to wynika z położenia pokoju- parter ) wilgoć... :/ i nie przyjemny zapach odczuwalny przez cały pobyt ( żona dopiero potwierdziła na koniec pobytu ze faktycznie coś jest nie tak i dlatego nieruszany temat w recepcji). Restauracja jedzenie pyszne w rozsądnych pieniądzach w zasadzie po zjedzeniu posiłku ruszaliśmy w miasto/ morze wypoczywać Podsumowanie: ogólnie do polecenia na wypoczynek z dziećmi
Ok w stosunku do ceny. Basen zacieniony. Jedzenie proste, dobra pizza. Do morza 5 min spacerkiem. Busko Lidl.