Telhinis

3.8

Hotel przyzwoity, jak na dwie gwiazdki przystało. Trochę daleko do plaży. Ale Grecja piękna wszystko rekompensuje. Jeśli chodzi o pokój i taras, nie mam zastrzeżeń jak na tego typu standard. Obsługa bardzo miła i pomocna. Pokoje sprzątane, klimatyzacja w cenie, co bardzo się przydało. Basen całkiem spory , ja jednak preferuję cudownie ciepłe i przezroczyste morze. Jestem zadowolona z pobytu, nie jestem typem hotelowym.. od rana do wieczora w terenie :) Szkoda czasu, widoki tak piękne.

Cały hotel był bardzo czysty, pokoje mogły być sprzątane codziennie (jeżeli ktoś sobie tego życzył), obsługa była fantastyczna, Pan w okularach bardzo pomocny, chętny do rozmów i sympatyczny, widok i lokalizacja hotelu były świetne (widok na morze z wejścia hotelu, a sam hotel znajduje się nie w centrum miasteczka, a na wzniesieniu co uważam za ogromny plus, ponieważ imprezujący po nocach ludzie nie zapuszczali się w takie rejony), ponadto hotel posiada basen i leżaki dookoła (basen bardzo czysty, tak samo wszystko dookoła niego). Hotel oceniamy 10/10, był to najlepszy nocleg w jakim mieliśmy okazję mieszkać.

od1 306 zł za osobę

Nazwa  Telhinis
Miejsce  Grecja / Rodos / Faliraki
Udogodnienia  basen odkryty, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do internetu, sporty wodne, parking

Szeroka plaża z atrakcjami wodnymi i barami

Zatoka Anthony Quinn z krystaliczną wodą

Aquapark idealny dla rodzin z dziećmi

Tętniące życiem nocne z klubami i restauracjami

5.5
5.5

3.8

Wyświetlono 2 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
ANNA

Pobyt - Czerwiec 2025

Alicja

Zalety

świetna lokalizacja, dostęp do pobliskich sklepów (spożywczych i z pamiątkami), przystanki autobusowe znajdujące się niedaleko, miła obsługa, wszędzie bardzo czysto

Wady

nie mamy żadnych zastrzeżeń

Telhinis