Bezpłatny internet wi-fi w pomieszczeniach ogólnodostępnych
Zadbany ogród ze sporym basenem oraz osobnym brodzikiem dla dzieci
Kolejka linowa na górę Calamorro z widokiem na wybrzeże
Puerto Marina z restauracjami i rejsami łodzią
Hotel bardzo czysty,super polozony,dziennie wymieniane reczniki i sprzatane pokoje.Blisko do plazy i do miasta.Jest gdzie pospacerowacJedzenie bardzo dobre i mega wybor.
Jak wyzej.
Brak.
Pobyt w hotelu uważam za bardzo udany. Obsługa hotelu zawsze służyła pomocą. Pokoje z balkonem ładne, czyste i codziennie sprzątane. Klimatyzacja działała bez zarzutu, ogromny plus to lodówka w pokoju. Dojście do plaży zajmuje max 10 min,powrót trochę pod górkę, ale można iść uliczką która jest łagodniejsza. Śniadania i obiadokolacje pyszne,każdy znajdzie coś dla siebie. Okolica bardzo ładna. 5 minut od hotelu przystanek autobusowy(bilet do Malagi 1.70euro). Polecam
Lodówka w pokoju, super działająca klimatyzacja,czystość, pyszne jedzenie,miła obsługa
Brak wody do obiadokolacji,choć to coraz częściej spotykane. Wi-fi praktycznie nie działało.
Fantastyczny hotel godny polecenia !!!!!!!!!!!!!!!!!
Czysto , blisko plaży , dobre położenie jeżeli chodzi o zwiedzanie , w samej miejscowości dużo do zobaczenia , jedzenie fenomenalne , miła , pomocna obsługa
Hotel ładny i czysty.Pokoje sprzątane codziennie,jedzenie bardzo dobre codziennie coś innego.Hotel zasługuje na 4gwiazdki.Polecam
Czystość i blisko miasta
Jesteśmy bardzo miło zaskoczeni poziomem w hotelu San Fermin. Zaczynając od lokalizacji- bardzo blisko plaży, licznych restauracji, tuż za rogiem sklepy spożywcze, przystanek autobusowy zaraz " po zejściu z górki". Autobus do Malagi nr 110 odjeżdża średnio co 15 minut, bilet kosztuje 1,70 euro. Na miejscu basen dla dorosłych i dla dzieci, darmowe leżaki i dostępny bar. W pokoju klimatyzacja działała bez zarzutów. Śniadania i obiadokolacje... duży wybór, potrawy lokalne, plus za zróżnicowanie, codziennie coś innego, również dla wegetarian. Zdecydowanie można poznać kuchnię hiszpańską! Dostępna również siłownia, niezbyt duża, ale wystarczająca jeśli ktoś chce poćwiczyć. W hotelu na pewno można docenić dbanie o czystość- zarówno w pokojach jak i w restauracji hotelowej. Duży plus również za dostępną lodówkę w pokoju. Po zakończonej dobie hotelowej dostępne zamykane pomieszczenie na przechowanie bagażu. To, co zapamiętam to na pewno genialna obsługa hotelu- zarówno recepcja, kuchnia jak i panie sprzątające- pomocne i zarażające dobrą hiszpańską energią ;) Okolica zdecydowanie przyjazna dla turystów. Z czystym sumieniem - polecam!
wyborna kuchnia dbanie o czystość darmowe leżaki dobra lokalizacja
Hotel odnowiony, czysty . Pokoje dosyć przestronne ,urządzone nowocześnie. Wyjątkowa dbałość o czystość przez personel. Jedzenie smaczne i różnorodne. Codziennie serwowane przysmaki z innych krajów. Duża różnorodność , dużo owoców. Położony w ogrodzie , baseny czyste .Cały personel przyjazny. Z balkonu widok na morze :). Położenie hotelu rewelacyjne , obok przystanki autobusowe. Dobra miejscówka na wycieczki po Costa Del Sol. Hotel zasługje na 4 gwiazdki.
Dobra miejscówka na wycieczki. Wyjątkowa czystość,. W pokojach wszystko nowe i wszystko czego potrzeba na wakacjach.
BARDZO FAJNY HOTEL , BARDZO DOBRE POŁOŻENIE , HOTEL ODNOWIONY , MIŁY POBYT W TYM HOTELU , POLECAM TO MIEJSCE
CZYSTO , MIŁA OBSŁUGA , HOTEL ODNOWIONY , BLISKO DO CENTRUM
Sympatyczna obsługa, pokój czysty, kuchnia bardzo ok.
Hotel doskonały. Zasługuje na 4 gwiazdki. Świetnie położony. Kuchnia wyborna. Basen duży i głęboki usytuowany w dużym ogrodzie z dostępem do baru i restauracji. Leżaki w takiej ilości, że nigdy nie brakowało. Personel głównie panie zawsze uśmiechnięte i bardzo życzliwe. Wszędzie czysto i świeżo. Hotel w całości odnowiony. Drobna niedogodność to brak lodówki w pokoju. Cały pobyt na 5.
Byłam zachwycona tym hotelem, do tego stopnia, że kolejne wakacje zaplanowaliśmy w hotelu również tej sieci. Świetnie położony, co prawda trochę pod górkę, ale dla nas nie stanowiło to przeszkody. Priorytetem jest bliskość plaży, lokalizacja w mieście oraz czystość pokoju.
Bdb położenie, czystość, świeże jedzenie - 3 istotne kwestie spełniały moje oczekiwania. Obsługa bardzo serdeczna, pracowita.
To nie jest stricte wada, ale może komuś przeszkadzać wielkość pokoju - my akurat mieliśmy dość mały i odległość między łóżkiem, a szafą była trochę niewygodna. Należy mieć na uwadze wysoką wilgotność w tym rejonie i ręczniki zarówno w łazience, jak i na balkonie słabo schły.
Ten hotel był polecany dla rodzin z dziećmi, dlatego zdziwiły mnie bardzo małe i ciasne pokoje z oszklonymi i niestabilnymi drzwiami w szafie, co było na tyle niebezpieczne, że dziecko przesuwając wyciągnęło je z prowadnic. W dodatku na przeciwnej ścianie było na wysokości łóżka zawieszone lustro. Ruchome były także obudowy łóżek przylegające do ściany. Były one umieszczone w pobliżu lustra, co wydaje mi się zagrażało upadkiem lustra na podłogę, lub np. na nogi przebywającej tam osoby (np. dziecka). Myślę, że nie jest to wyposażenie pokoju z myślą o przebywaniu tam dziecka. Atrakcje wieczorne organizowane przez animatorów hotelowych , były świetne, ale dla ludzi przyjeżdżających w to miejsce dla nocnych rozrywek. Dla dziecka impreza z głośną muzyką od 22.00 do 1.00 raczej nie jest wskazana.
Hotel San Fermin jest czysty, bardzo ładnie położony, wyposażony w duży basen wokół którego jest sporo terenu zielonego należącego do hotelu. Hotel położony jest w uroczej miejscowości Benalmadena, która nie jest tak zatłoczona jak pobliskie Torremolinos. W hotelu przebywało mnóstwo turystów i innych krajów niż Polska (Dania, Francja, Anglia, Hiszpania i inne). Jedzenie bardzo smaczne i urozmaicone. Minus pobytu był taki, że wylot był tuż nad ranem (ok. 4:30) zaś w hotelu nie było możliwości przedłużenia pobytu nawet za dopłatą. Z drugiej jednak strony obłożenie hotelu może świadczyć o jego popularności. Ogólnie: hotel warty polecenia.
Pobyt jak najbardziej na plus, hotel ładny, w dobrym położeniu. Mogą męczyć trochę monotonne śniadania ( typowo angielskie ) , za to obiadokolacje różnorodne. W terminie, w którym byliśmy bardzo dużo starszych osób, z jednej strony plus - spokój, z drugiej ciężko spotkać kompanów do rozmów czy wypadów na miasto ;) Brakowało trochę małej lodówki w pokoju oraz chociaż lekkiej regulacji klimatyzacji ale były to rzeczy, które nie niszczą ogólnego dobrego obrazu hotelu.
Położenie, bliskość morza, czystość w pokojach
Monotonne śniadania, brak lodówki w pokoju
Byliśmy na przełomie maja i czerwca 2019r. Hotel oddalony od morza 500m, na wzniesieniu, co dla osób z chorobami nóg było problemem. Oczywiście hotel posiada cudowny basen z terenem zielonym. Obsługa hotelowa pomocna, uśmiechnięta. wyżywienie wyśmienite. Bez porównania z wyżywieniem na Costa Brava.
Wspaniały hotel, wyżywienie jakiego nie mieliśmy na Costa Brava. Kelnerzy uśmiechnięci :)
nie znalazłam
Hotel spełnił wszystkie kryteria podane w opisie a standard był nawet nieco powyżej. Dość dobra lokalizacja.
Schludnie, miła obsługa
Ogólnie polecam Hotel. Sprzątane było codziennie wraz z wymianą pościeli i ręczników. Hotel nie jest położony daleko od plaży ale, trzeba wracać pod górkę, dlatego nie polecam osobom starszym. Obsługa bardzo miła i przyjazna. Jedzenie nie wszystko nam smakowało, ale można zawsze coś dobrego znaleźć dla siebie.
Obsługa Czystość
Położenie na górce
Pogoda super mimo wypoczynku w polowie czerwca , woda niestety zimna jsk w baltyku ale czysta( uwaga przy skalkach i w nich sa jezowce). Wypad zalicze do udanych poniewaz za cene 1500 za osobe nic lepszego nie znajde.Malo atrakcji w poblizu jak i wsamym hotelu.Pozdrawiam.
Blisko do morza lecz trzeba wracac pod gorke.
Jedzenie przecietn. Tak jak i caly hotel napewno nie wybralbym sie do niego za cene powyzej 2000 zl.( bylem w kilku innych hotelach hiszpanskich wiec mam mozliwosc porownania ich)
Hotel przeciętny, przeznaczony dla osób starszych, mało atrakcji wokół hotelu.
Obsługa,czystość hotelu, bliskość do plaży.
Jedzenie, powrót z plazy do hotelu, animacje.
Hotel naprawdę godny polecenia. Bardzo dobre i w dużej ilości jedzenie. Bardzo przystępne ceny napojów do obiadokolacji. Pokoje czyste, ręczniki codziennie zmieniane. Blisko do Malagi i do lotniska. Moim zdaniem zasługuje na więcej niż 3*. Na szczegółowe pytania chętnie odpowiem e-mailem.
Hotel wyremontowany, czysty. Basen w porzdku. Jedzenie zróżnicowane, dużo owoców, obsługa bardzo miła. Polecam