Three Corners Sunny Beach

Pokój czysty, zadbany.Obsługa miła i pomocna.Ogród idealny.

Hotel jest bardzo duży. Niestety w niewyremontowanych budynkach nie ma możliwości regulacji nawiewu klimatyzacji, co przy wysokich temperaturach jest sporym minusem. Pokoje były sprzątane codziennie i bardzo dokładnie. Miłym zaskoczeniem były dekoracje z ręczników przygotowywane przez obsługę – każdego dnia można było zobaczyć coś innego. Szkoda, że w opisie hotelu nie było informacji, iż basen relaksacyjny jest dostępny wyłącznie dla osób od 16. roku życia. Warto o tym wspomnieć, szczególnie rodzinom z dziećmi. Jedzenie było bardzo smaczne i różnorodne – każdy znajdzie coś dla siebie. Dużym plusem były kolacje tematyczne. Kelnerzy pracowali bardzo sprawnie i mimo dużej liczby gości świetnie sobie radzili. Na kolację obowiązywał dość swobodny dress code – mężczyźni musieli mieć jedynie zakryte ramiona, natomiast bez problemu mogli wejść w krótkich spodenkach i klapkach. Jeśli chodzi o animacje, spodziewałam się czegoś więcej. W ciągu dnia animatorzy rozpoczynali dzień wspólnym tańcem, później chodzili między gośćmi i zachęcali do udziału w aktywnościach. Stretching i aerobik odbywały się tylko raz w tygodniu, a później pozostawały głównie wieczorne animacje około godziny 21:30. Moim zdaniem program animacyjny mógłby być bardziej urozmaicony. Ręczniki basenowe można było wymieniać codziennie. Niestety leżaki przy basenach były zajmowane już od godziny 6:00 rano, więc później trudno było znaleźć wolne miejsce. Minusem było również to, że muzykę przy basenie wyłączano już o godzinie 17:00, a z basenu można było korzystać tylko do 18:00. Uważam, że to zdecydowanie za krótko. W porze obiadowej muzyka również była wyłączana – wystarczyłoby ją jedynie ściszyć, aby w tle nadal tworzyła przyjemną atmosferę. Wieczorami odbywały się występy taneczne i koncerty muzyków, które były ciekawym urozmaiceniem pobytu. Jedną z atrakcji był także pokaz flyboardu. Niestety uciechę miała z niego głównie osoba wykonująca pokaz. Szkoda, że nie zaproszono żadnego z gości do spróbowania tej atrakcji – z pewnością wzbudziłoby to jeszcze większe zainteresowanie i dostarczyło niezapomnianych wrażeń uczestnikom. Podsumowując, pobyt oceniam pozytywnie. Hotel ma wiele zalet, takich jak bardzo dobre jedzenie, czystość pokoi i miła, pracowita obsługa. Są jednak rzeczy, które warto poprawić – przede wszystkim animacje, dłuższe godziny korzystania z basenu oraz uzupełnienie opisu hotelu o ważne informacje, takie jak ograniczenia wiekowe dotyczące basenu relaksacyjnego

Jak na 4 gwiazdki to hotel naprawdę niezły,ale pokoje są przed remontem i po,my mieliśmy po remoncie więc był ładny.Znajomi dostali przed remontem i wymieniali.Dobre różnorodne jedzenie. Rafy przy hotelu nie ma ,a z powodu dużych fal nie oddalalismy się od mola dalej niż ok100 m.Obsliga miła i przyjazna.Kilka barów,barmani sprawni i nie marudzacy. Duża część obsługi mówi po polsku podstawy.

Hotel z wieloma atrakcjami dla dorosłych i dzieci. Czysty, pokoje sprzątane codziennie. Jedzenie dość monotonne, ale smaczne i spory wybór.

Jesteśmy bardzo zadowoleni z całych wakacji. Obsługa hotelu była niezwykle uprzejma, uśmiechnięta i zawsze chętna do pomocy. Począwszy od panów ogrodników, po obsługę na barze czy restauracji. Jedzenie było bardzo smaczne i każdy znajdzie coś dla siebie. Na duży plus zasługują również animacje, które były świetnie zorganizowane i ciekawe, maga występ fakira czy flyboard. Przez cały pobyt nie było czasu na nudę. Hotel jest zadbany, panuje w nim przyjemna atmosfera, a personel dba o komfort gości. Ogólnie zarówno goście jak i obsługa na wysokim poziomie. Zdecydowanie polecam ten hotel i z przyjemnością wrócimy tam ponownie!

od2 536 zł za osobę

Nazwa  Three Corners Sunny Beach
Miejsce  Egipt / Hurghada / Hurghada
Udogodnienia  basen odkryty, basen z podgrzewaną wodą, na terenie hotelu instytut SPA, na terenie sauna, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do internetu, udogodnienia dla niepełnosprawnych, aquapark, fitness, darmowe wifi, sporty wodne

Bogate zaplecze sportowe: rzutki, tenis stołowy, siatkówka, aerobik, boccia.

2 baseny ze słodką wodą, w tym jeden ze zjeżdżalniami.

Udogodnienia dla dzieci - m.in. miniklub, brodzik, plac zabaw i animacje.

Hotel położony tuż przy piszczystej plaży z łagodnym zejściem do morza.

Wyświetlono 193 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii

Pobyt - Lipiec 2026

Pokój czysty, zadbany.Obsługa miła i pomocna.Ogród idealny.

Zalety

Czystość na wysokim poziomie.Miła obsługa.Piękny ogród.

Barbara

Mateusz

Pobyt - Lipiec 2026

Zalety

Przyjechaliśmy o 2 w nocy,a hotel przyjął nas kolacją co było miłe i niespodziewane.

Wady

Można dostać pokój przed remontem,ale po zgłoszeniu bez problemu zmieniają jeżeli jest dostępny.

Pobyt - Lipiec 2026

Zalety

Wspaniała obsługa. Hotel zgodny z opisem z oferty

Wady

Dość monotonne jedzenie

Amanda

Pobyt - Lipiec 2026

Zalety

Animacje, baseny, piękne pokoje w głównej części hotelu. Obsługa, która zawsze kilka słów zamieni w języku gości co jest niezwykle miłe. Jedzenie smaczne i świeże. Wysoka kultura obsługi i gości .

Pobyt - Czerwiec 2026

Hotel spełnił moje oczekiwania w 100%. Pokoje są odremontowane i codziennie sprzątane. Każdego dnia dokładana woda butelkowana oraz kawa i herbata. Jedzenie różnorodne, każdy znajdzie coś dla siebie. Możliwość skorzystania z 4 restauracji a la carte. Ogród zadbany, codziennie pielęgnowany. Animacje różnorodne. Na szczególną uwagę zasługuje wieczorne show w środy nad basenem - flyboarding. Bezpłatne leżaki, parasole i ręczniki. Przec cały pobyt nie było problemów ze znalezieniem leżaków. Codziennie, bezpłatne ręczniki, które wymieniało się za karty otrzymane przy rejestracji. W przypadku późniejszego lotu istnieje możliwość przedłużenia doby za 20e. W naszym przypadku pokój już był zarezerwowany, ale zaproponowano nam na godzinę przed odjazdem autokaru gratis inny pokój, by można było wziąć prysznic i się odświeżyć. Opaski przy wymeldowaniu nie są zabierane, można korzystać do samego końca z wszystkiego, basenów, restauracji, barów. Bezpłatne wifi na terenie całego hotelu działa bez zarzutu. Blisko lotnisko. Polecam

Zalety

Jedzenie, pokoje, ogród, darmowe wifi, leżaki i ręczniki, animacje, blisko lotniska

Wioletta

Pobyt - Czerwiec 2026

Bardzo polecam ! Hotel bardzo zadbany. Dostaliśmy pokój w wyremontowanym segmencie. Super warunki, było czuć nowością. W pokojach klimatyzacja działała idealnie. Dostępna lodówka z mini barem. Pokoje sprzątane codziennie. Na zewnątrz duzo zieleni. Piękna roślinność na każdym kroku. Obsługa na tip top ! Kelnerzy i barmani bardzo uprzejmi i zawsze uśmiechnięci. Jedzenie przepyszne ! Duży wybór dań oraz deserów. Na basenie mnóstwo wolnych leżaków, na plaży wręcz pustki. O każdej godzinie wolne miejsca. Wieczorne animacje na średnim poziomie ale nie było to dla nas istotne. Animacje w ciagu dnia/na basenie wystarczające. Miło wspominamy ten urlop i chętnie wrócimy ponownie!

Pobyt - Czerwiec 2026

Był to nasz kolejny wyjazd do Egiptu i zarazem najlepszy hotel w którym byliśmy ,pokój można powiedzieć że standard jak wszędzie ale myślę że nie to jest najważniejsze

Zalety

Cały obiekt zachowany w czystości dużo przepięknej zieleni ,plaża przy samym hotelu,ale kąpiel w morzu tylko z pomostu że względu na płyciznę za to jest dużo basenów dla każdego w każdym wieku nie ma tłoku ani problemu z leżakami. Na terenie obiektu jest dużo barów gdzie serwują różne przekąski między posiłkami wytrawne jak i lody czy gofry Ogólnie jedzenie jest bardzo dobre różnorodne i nie było potrzeby korzystania z kolacji Ala kartę ,personel bardzo miły i pomocny na każdym kroku

Pobyt - Czerwiec 2026

Dobrze zorganizowany hotel belgijskiej sieci Three Corners składający się z nowego budynku głównego z 4 piętrami oraz dwoma rzędami budynków bocznych "patrzących" na zielony ogród, baseny prowadzących cały kompleks do Morza Czerwonego. Bardzo sprawna i schludna obsługa. Wszystko działało bez zarzutu. Duży zatem tłoczny i gwarny.

Zalety

Baseny: olimpijski, dla 16+, dzieci, rzeka oraz ze zjeżdżalniami. Molo + zejście do snurkowania wynagradza słabą plażę.

Wady

Słaba plaża - nie ma piasku do zabawy mix żwiru i kamieni ostrych.

Pobyt - Maj 2026

Super hotel przemiła obsługa pokoje bardzo dobre jedzenie każdego dnia coraz innego drinki bardzo dobre🫶 byłam z dwójką dzieci i daje śmiało ocenę 5/5 Za rok jak bedzie możliwość napewno tam wrócę. Bardzo polecam

Zalety

Jedzenie, pokoje, sam hotel w sobie bardzo dobry.

Pobyt - Kwiecień 2026

Obiekt ogólnie bardzo ładny dużo zieleni , pokoje czyste , jedzenie super , bardzo miła obsługa. Polecam hotel warto tu przyjechać aby odpocząć i miło spędzić czas.

Zalety

Pokoje czyste i zadbane . Bardzo smaczne jedzenie , szeroki wybór.

Wady

Nie znalazłam minusów

Michal

Pobyt - Kwiecień 2026

Hotel sam w sobie bardzo dobry. Animacje dobre, obsługa bardzo miła. Jedzonko, drinki, ładna plaża na duży plus

Zalety

Jedzenie, obsługa

Wady

Pokoje w kiepskim stanie, ale czyste

Iwona i Konrad

Pobyt - Kwiecień 2026

Pobyt w The Three Corners Sunny Beach Resort wspominam jako bardzo udany i relaksujący. Hotel ma przyjemną, wakacyjną atmosferę — sporo zieleni, zadbane baseny i bezpośredni dostęp do plaży robią świetne wrażenie. Obsługa jest życzliwa i pomocna, a jedzenie różnorodne, więc trudno się nudzić przy każdym posiłku. Najbardziej podobała mi się spokojna okolica, idealna do odpoczynku, ale jednocześnie nie brakowało atrakcji — animacje, sporty wodne czy wieczorne występy. To dobre miejsce zarówno na leniwe wakacje, jak i aktywny wypoczynek.

Wady

Brak rafy

Tomasz

Pobyt - Marzec 2026

Hotel ok ,łazienki wyremontowane jak to w Egipcie kto był już parę razy to wie czego może się spodziewać dla mnie ok za te pieniądze co byłem

Zalety

Wady

Wszystko jak dla mnie ok

Pobyt - Marzec 2026

Hotel super!!! Miła obsługa zawsze uśmiechnięta i pomocna. Jedzenie bardzo dobre, codziennie kolacje tematyczne. Pokój codziennie sprzątany. Wogóle czystość na terenie hotelu na wysokim poziomie. Kilka basenów z wodą podgrzewaną.

Zalety

Blisko lotniska, jedzenie, baseny z podgrzewaną wodą, czystość na całym obiekcie. Drinki i napoje super.

Paweł

Pobyt - Luty 2026

Bardzo dobry hotel z pięknym ogrodem. Wyżywienie dość dobre.

Zalety

Ogród, baseny, obsługa.

Dorota

Pobyt - Luty 2026

Spędziliśmy cudowny czas w tym hotelu w ferie. Nie chcieliśmy w ogóle wyjeżdżać. Od momentu przyjazdu nie mamy zastrzeżeń. Przede wszystkim obsługa, kochani ludzie. Nie wyciągający rąk na start po napiwki. Pokój sprzątany codziennie i dokładnie. Piękny resort, bardzo ładna plaża, super baseny. Jedzenie bardzo smaczne. Dyskoteka wysunięta bliżej plaży, nie słychać żadnego hałasu. Do miasta ok 40 min taxi. Byliśmy w Egipcie wielokrotnie, póki co to najlepszy hotel w którym byliśmy. Na pewno kiedyś wrócimy.

Zalety

Same +++

Wady

Nie ma

Mariola

Pobyt - Styczeń 2026

Spędziliśmy w tym hotelu fantastyczny czas. Jesteśmy bardzo zadowoleni. Teren duży, zielony, piękny, zadbany. Jedzenia w brud. Każdy znajdzie coś dla siebie. Dobra obsługa, niesamowita załoga animatorów. Zabawni, nie pozwalali na nudę. Jeśli wrócę do Egiptu, to na pewno do tego hotelu.

Sylwia

Pobyt - Styczeń 2026

Hotel spełnił nasze oczekiwania mają na uwadze restauracje , teren , zieleń . Personel się starał uśmiechnięci i pomocni. Jedyny minus to pokój w starszej części którego się nie spodziewałam bo powinien być taki jak w ofercie i niestety czuć było kanalizacją

Zalety

Zadbany teren , dbanie o czystość, możliwość rezerwacji kolekcji w restauracjach, zadbana plaża i miejsca do odpoczynku

Wady

Pokój w starszej części gdzie panel do ustawienia klimatyzacji schowany był za szafą którą musiałam odsunąć aby móc z niej korzystać. Zacinający się zamek w drzwiach- problem z kartą do drzwi, unoszący się smród kanalizacji na korytarzu i w pokoju

Marzena

Pobyt - Styczeń 2026

Tygodniowy pobyt w hotelu Three Corners Sunny Beach Resort w Hurghadzie był absolutnie wspaniały i zdecydowanie spełnił wszystkie oczekiwania. Hotel przede wszystkim zachwyca bardzo wysokim poziomem obsługi – personel jest uprzejmy, pomocny i zawsze uśmiechnięty, dzięki czemu goście czują się naprawdę zaopiekowani. Pokoje są ładne, przestronne i codziennie sprzątane, co znacząco wpływa na komfort pobytu. Obiekt położony jest blisko plaży, otoczony piękną, zadbaną roślinnością, która tworzy przyjemną, wakacyjną atmosferę. Do dyspozycji gości jest kilka basenów oraz duża liczba leżaków, więc każdy znajdzie dla siebie idealne miejsce do relaksu. Wieczorami hotel oferuje muzykę na żywo, co stanowi miły akcent i pozwala przyjemnie zakończyć dzień. Dodatkowym atutem są dwie kolacje à la carte, które były bardzo smaczne i stanowiły miłą odmianę od bufetu. To idealne miejsce na wypoczynek – zdecydowanie polecam i chętnie wrócę tam ponownie.

Zalety

Miła obsługa, blisko plaży,.

Three Corners Sunny Beach