Pomoc i kontakt
Magazyn Wakacje.pl
Salony sprzedaży
Najpopularniejszy na Malediwach Targ Rybny
Urozmaicone atrakcje (rejs łodzią podwodną i nocne połowy ryb)
Stolica Malediwów - Male, pełna architektonicznych zabytków
Mekka dla amatorów windsurfingu, kitesurfingu, czy pływania na nartach wodnych
Serdecznie nie polecam podróży z biurem Prima Holiday. Wraz z żoną zmienili nam resort 3 dni przed wylotem w ogóle nie konsultując tego z Nami. Pierwotnie mieliśmy ogolnie inny resort po czym(w dniu naszych poprawin) nam zmienili na ten co ogolnie ma słabsze oceny. Ogólnie dostaliśmy domek bez dostępu na plażę,przy czym 120 innych domków posiadało taki "luksus".W ofercie również posiadaliśmy ofertę dla nowożeńców,lecz niestety po zmianie hotelu musieliśmy się prosić o to... Do tego przy covidowych restrykcjach nie mogliśmy skorzystać z tego co mieliśmy zawarte w umowie...Reklamacja została zgłoszona jednakże firma nie poczuwa się w ogóle do odpowiedzialności.
Błękitny ocean
Podczas restrykcji,zero atrakcji
Rajska wyspa! Niewielka, ale piękna prywatna wyspa, idealna do wypoczynku. Pomimo malej powierzchni rzadko spotykalismy innych turystow. Domki na plazy zadbane, wygodne, codziennie sprzatane, uzupelniana bezplatna woda (1l), kawa i herbata. Jedzenie (HB) roznorodne i na prawde pyszne, dla nas bardzo satysfakcjonujace (w razie glodu w ciagu dnia w barze mozna kupic przekąski za ok. 5-10usd) Cudowne zachody do obserwacji z glownej plazy. Na wyspie jest pelno roznych zwierzat i rafa, wiec idealne miejsce dla fanatykow obserwacji dzikiej przyrody na ladzie i w morzu.
Piękne położenie, wygodne i czyste pokoje, przepyszne i różnorodne jedzenie, dzika przyroda.
Snorkling i kapiele w morzu w czerwcu ok przy low tide - pierwsze trzy dni tygodniowego wyjazdu fale byly na prawde wysokie i mocno wialo (plaza jest niestrzezona). Brak napojow do kolacji w opcji HB - wszystko dodatkowo platne, lacznie z woda (4usd/1,5l). Jeden z dwoch basenow byl nieczynny przez caly wyjazd.