Hotel bardzo ładny, zadbany, pokoje czyste, sprzątane codziennie. Jedzenie dobre, codziennie coś innego. Hotel typowo pod dzieci, 2 place wodne, wieczorem kino i mini disco. Aquapark bardziej pod większe dzieci, na większość zjeżdżalni puszczają od 10 lat. Co 30 minut jeździ busik. Plaża średnia, w wodzie pływają śmieci i resztki jedzenia. Nie polecam wycieczki do aquarium- całość przeszliśmy w 20 minut. Warto dopytać się o pokój. My płaciliśmy pełną kwotę za 3 osoby a syn dostał niewygodne łóżko dostawke na którym nie dało się spać.
Place zabaw dla dzieci Dobre jedzenie Miła obsluga Blisko lotniska
Niewygodne leżaki bez możliwości regulacji oparcia Niewygodna dostawka Brak animacji
Pobyt w hotelu będziemy bardzo miło wspominać. Obsługa i pracownicy bardzo mili, jedzenie pyszne. Wygląd hotelu jeszcze lepszy niż na zdjęciach. Wrażenia ogóle bardzo dobre. Polecamy.
Miła obsługa, piękny wystrój, miejsce super dla rodziny z dziećmi.
Pobyt w hotelu początek maja - bardzo udany , pokoje codziennie sprzątane , naprawdę czysto jak na Egipt, restauracje mongolska i włoska ok. - polecam pokoje typu swim up - rewelacja !!! plaża super , jedzenie dobre i duży wybór , dużo Polaków co też jest fajne , super kelner Noe - obsługa 1 klasa - dziękujemy, na pewno niedługo wracamy i to właśnie tam - jesteśmy bardzo pozytywnie zaskoczeni jak na Egipt. Ogólnie zainteresowanie klientem, wycieczki fajne - polecamy nurkowanie i wyspę Orange - rewelacja !!!
Obiekt zadbany i sprzątany, dużo ludzi do obsługi , plaża bardzo fajna i cudowne w pobliżu nieduże rafy z rybkami!!!
Animacje - troszkę słabe - ale my przyjechaliśmy po słoneczko więc ok.
Byliśmy w hotelu na przełomie kwietnia - maja. Hotel spełnił nasze oczekiwania. Rewelacyjny na dzieci do 10lat. Jedzenie rozmaite i każdy znajdzie coś dla siebie. W hotelu dosyć czysto co się w Egipcie rzadko zdarza. Woda w basenach cieplutka. Plaża super. Nocą na plaży można zauważyć wychodzące z piasku kraby. Super sprawa to pokoje na parterze z wyjście do niecki basenowej - naprawdę warto o to zadbać by je dostać. Dużą zaletą jest fakt iż 5 min drogi darmowym busem można skorzystać z hotelu Titanic Resort z potężnym aquaparkiem dla starszych dzieci od 12lat. Obsługa miła i pomocna. Dużo Polaków co było na plus. Jakbym się już musiał czegoś przyczepić to animacje wieczorne nie były najwyższych lotów. Chętnie tam wrócę jak będzie ku temu okazja.
Place zabaw dla dzieci - dwa w wodzie, jeden na piasku i jeden w budynku Baseny, ciepła woda Jedzenie Czystość
Wieczorne animacje były słabe
Spełnił nasze oczekiwania , obsługa ze strony coral travel idealna
Jedzenie ,obsługa w miarę czysto
Byłem w połowie marca 2023 r. Titanic Royal to nowy ładny hotel, jedzenie dobre obsługa też. Wadą jest to że pomiędzy 1 a 3 w nocy budził mnie zawsze straszny smród szamba. Wyszedłem na taras i zobaczyłem że pracownicy hotelu podlewają odchodami z szamba palmy, krzewy i kwiaty. Smród był tak okropny że robiło się niedobrze, śmierdziało do rana. Pięciogwiazdkowy hotel i smród gnojówki. Więcej tam nie pojadę.
Nowy ładny hotel, dobre jedzenie, miła obsługa.
Straszny smród gnojówki w nocy. Codziennie pomiędzy 1 a 3 w nocy podlewano palmy, krzewy i kwiaty gnojówką z szamba. Śmierdziało tak bardzo że nie dało się spać.
Z ciepłego Egiptu wróciłam Na tych wakacjach się świetnie bawiłam Atrakcji tam co niemiara Cos znajdzie dla siebie rodzina cala. Pokój czyściutki szybko nam dali Raz dwa go dla nas przygotowali Ogromne lozko nas pomieściło A dzieciątko w łóżeczku dziecięcym gościło W lodowce woda niegazowana Codziennie byla uzupełniana Sprite i Cola do tego Dla każdego cos dobrego Z balkonu widok na basen i morze Cudowne słońce chłonie kto może Na stołówce jedzenie rozmaite Wszystko dokładnie posprzątane, umyte Przepyszne torty, ciasta, bułeczki Sery, twarożki, omlety, szyneczki Wybór naprawde bardzo wielki Owoce soczyste, kolorowe żelki Wszystko to i więcej wiele Najdelismy się my i nasi przyjaciele Sushi, pizza na świeżo robiona Ten kto tam będzie ten się przekona Pokoje codziennie sprzątane Pościele wymieniane Na każdym kroku pełno wszystkiego Naprawde przyczepić się nie można do niczego Na plaży sporo leżaków Nie było żadnych braków Kelnerzy Napoje donosili I ani momenty za to sobie nie życzyli W mongolskiej restauracji przepyszne jedzenie A także dla oczu uczta jak marzenie Party w pianie tez swietna sprawa Wtedy to była niezla zabawa Wakacje były bardzo udane A teraz kolejne będą wyczekiwane
Moc atrakcji dla najmłodszych,podgrzewany basen o głębokości 35 cm z licznymi zjeżdżalniami, plac zabaw osłonięty od słońca, można było korzystać przez cały dzień bez strachu ze dziecko się poparzy na zjezdzalni.lody dostępna prawie przez cały dzień, menu dla dzieci oraz stoliki dla nich, krzesełka dla maluszków, cała obsługa bardzo pozytywnie nastawiona na dzieci, zawsze sie uśmiechali próbowali bawić z dziecmi. Otrzymaliśmy bez problemu lozeczko dla synka.wszedzie czysto
Jak dla mnie brak wad
Hotel robi wrażenie zwłaszcza po zmroku. Bardzo piękny z dużą ilością basenów. 2 aquaparki dla dzieci i plac zabaw pozwalają zająć czas pociechom :) Jedzenie bardzo dobre i różnorodne. Obsługa przemiła poczynając od recepcji przezbarmanów, kelnerów po ogrodników i sprzątaczki. Kelnerzy za kilka $ napiwku przynosili wszystko na taras do pokoju. Jedynymi minusami z tego co pamiętam była zimna woda w basenie dla dzieci, brak aquaparku dla dorosłych (chociaż my tego nie potrzebowaliśmy). Z rana też był trochę nieprzyjemny zapach z podlewania. Dodatkowo mimo, że hotel leży bardzo blisko lotniska i był pierwszy po drodze to sam transfer trwał długo bo autobus jechał okrężną drogą.
- wygląd - jedzenie - obsługa
- zimna woda w basenie dla dzieci - z rana nieprzyjemny zapach z podlewania trawników (ale coś za coś, bo są piękne, zielone to muszą być zawożone) - długi transfer z lotniska mimo że hotel leży bardzo blisko (ale to już nie wina hotelu a biura podróży)
Super hotel wróciliśmy z rodziną tydzień temu obsługa hotel super, jedzenie rewelacja najlepsza restauracja mongolska baseny podgrzewany blisko do plaży
Jedzenie,baseny obsługa
Słabe animacje
Jak dla mnie Hotel 10/10. Byliśmy grupą 12 osób pod koniec marca. Wybraliśmy że względu na świetle wodne atrakcje dla dzieci. Corki w wieku 7 miesięcy oraz 3 lata całymi dniami siedziały w podgrzewanym brodziku. Jedzenie przepyszne (szczególnie polecam grill mongolski, gdzie samemu komponuje się danie - super show plus rewelacyjny smak). Nie mieliśmy rzeczy, do której można się przyczepić. Na terenie nie ma zjeżdżalni dla dorosłych, ale można korzystać z hotelu titanic resort, gdzie jest ogromny aquapark. Za pierwszym razem jechaliśmy darmowym busikiem hotelowym, ale jest to tak blisko, że powrót był na piechotę. Na pewno wrócimy :)
Pyszne jedzenie, zadbany ogrod, atrakcje dla małych dzieci
Hotel na wysokim poziomie polecam jedzonko, czystość!!na wysokim poziomie
Jedzonko i bardzo miła obsługa
Nie ma takiej rzeczy
Hotel I obsługa Spoko , jedzenie Ok, podgrzewany basen . Polecam
Byliśmy z rodziną w tym hotelu.Hotel przepiękny czysty pokoje codziennie wysprzątane obsługa kelnerzy barmani bardzo mili i pomocni.Jedzenie bardzo smaczne polecam z czystym sumieniem ten hotel jeżeli chcesz w spokoju spędzić urlop. My napewno wrócimy tam.
Czyste pokoje i piękne baseny
Nie podgrzewany basen dla większych dzieci to był tylko minus hotelu
Pobyt oceniam na 5+. Rewelacja. wszystko na wysokim poziomie. Nie ma do czego się doczepić i nawet nie próbuję.
Piękne otoczenie. Rewelacja dla dzieci, dużo atrakcji. Animacje dla dzieci. Obsługa super, dba o gości hotelowych.
Nie ma żadnych wad
Hotel fantastyczny. Połozony przy plaży z łagodnym wejsciem do morza, piaseczek jak nad Bałtykiem. Niestety morze o tej porze roku zimne, ale byli amatorzy kąpieli. Baseny 2 podgrzewane, jeden główny z barem, drugi dla maluchów, szkoda,ze nie był podgrzewany równiez basen ze statkiem pirackim. Bardzo czysto , az pachnie czystością, w porównaniu do otoczenia i ogólnie brudnego Egiptu. Pokoje codziennie sprzatane i tu zaskoczenie, jak na Egipt bardzo dokładnie. Codziennie zmieniane snieżno-białe ręczniki, zapakowane w prawie sterylne reklamówki, również codziennie uzupełniane kosmetyki. Przepyszne jedzenie, restauracja mongolska i włoska absolutny sztos !!! Drinki pyszne, mohito jak w prawdziwych Coctail barach. Napoje donoszone przez kelnerów do leżaków zarówno na plazy jak i przy basenie. Bakszysz mile widzany, ale absolutnie nie czekają na napiwki i nie uzależniają od nich podejścia do gości. Personel bardzo pomocny, uśmiechnięty, widac, ze bardzo się starają. Ogólne hotel oceniam na 6 !!!
Położenie, czystość, uprzejmość personelu, jedzenie, baseny, ogólnie wszystko na duży PLUS
Wszystko bardzo fajnie, personel przyjazny, czysto i miło. Świetne jedzenie, codziennie coś innego.
Czysta plaża, dobre drinki, czyste pokoje, mila obsluga
zakwaterowanie mogło by być wcześniej
Hotel bardzo ładny. Pokoje bardzo czyste . Codziennie świeże ręczniki pościel wymieniana co drugi dzień. Lodówka zaopatrzona w napoje gratis. Jedzenie bardzo dobre . Brakowało trochę owoców morza i mały wybór dla dzieci. Obsługa bardzo miła. Rezydent Rami cudowny dostępny 24godz na dobę bardzo pomocny i uczynny . Basen ciepły podgrzewany . Jedyny minus to brak animacji dla dorosłych wieczorem.
Czystość miła obsługa ciepły basen.
Brak animacji wieczorem dla dorosłych.
Super Hotel .Dobry standard, dobre jedzenie.Bardzo przyjazny i zawsze uśmiechnięty personel. Szczególnie wspaniały kelner Mahmoud (365).Pokoje codziennie sprzatane i uzupełniany bar. Naprawde ciężko jest się przyczepić do czegokolwiek. Jedyny słaby punkt tego hotelu to wieczorne animacje . Wieczorem wieje nudą, brak muzyki na żywo .Podczas naszego pobytu 2x odwołane wystepy itp. zastepowane jakimś karaoke . Basen w styczniu podgrzewany, czysty . Ładna czysta ,piaszczysta plaża. Hotel jesli poprawi program animacji po sezonie byłby 10/10
Kompleks basenów ,plaża i poziom personelu.
Wieczorne Animacje
Serdecznie polecam urlop w hotelu Titanic Royal! Baaaardzo miła obsługa, kazdy uśmiechnięty i pomocny. Pokoje codziennie sprzątane, kuchnia urozmaicona. Dodatkowo podczas pobytu można skorzystać z 4 restauracji, które są na terenie hotelu - włoska, azjatycka, mongolska i grecka. Hotel idealny dla rodzin z dziećmi, animacje w ciągu dnia oraz wieczorami. Na pewno jeszcze tu wrócimy :)
Ogólnie hotel fajny nowoczesny przez co wszystko jest zadbane . My byliśmy w marcu baseny podgrzewane brodzik dla dzieci tez . Fajny płac zabaw brodzik ze zjeżdżalniami na rodzinny hotel polecam . Przy pokojach na parterze możliwość korzystania z basenów lecz w okresie zimowo jesiennym nie podgrzewane jedynie główne baseny . Obsługa jak to w Egipcie w każdym Hotelu to samo „dolar my friend” jedzenie dość urozmaicone każdy coś znajdzie dla siebie .
Duży plac zabaw dla dzieci . Zjeżdżalnie dla dzieci . Jedzenie urozmaicone
Mało animacji dla dzieci W trakcie pandemii zamknięty mini klub dla Dzieci