Tsilivi Beach

3.8

Położenie hotelu rewelacyjne. Plaża tuż przy hotelu. Piszczysta, czysta. Super. Minus brak hotelowych leżaków. Leżak można wypożyczyć ale cena zawrotna, 20 lub 25 Euro za parę leżaków! Poza tym dosc czysto, pokoje przestronne, z ładnymi balkonami z widokiem bocznym w morze. Sprzątane codziennie, wymiana ręczników itp. Jedzenie ok. Duży wybór, smaczne. Świetne desery. Kawa czy drinki jak na większości all-inclusive bez rewelacji ale są. Akurat dla nas to nie hylo akurat zbyt istnotne. Piwo dobre. Przekąski w ciągu dnia ok. Mini pizze kanapki, frytki, mini burgery, owoce, ciasta i ciastka. Fajnie. Baseny fajne, czyste. Przy basenie w ciągu dnia muzyczka przyjemna i nie natrętna, nie zbyt głośna. Też fajnie. Polecam masaż , jeden z lepszych jakie miałam kiedykolwiek ;) Nie korzystaliśmy z wycieczek fakultatywnych ale warto zwiedzić wyspę. Miła i bardzo pomocna obsługa. Cóż plan jest taki, że za rok też tam pojedziemy !

Każdemu polecam, super pobyt, miła obsługa, szczególnie pani (...) mówiąca po polsku. Codzienne sprzątanie pokoju, czysto. Czuć powiew luksusu. Posiłki bardzo dobre, urozmaicone.

Hotel bardzo dobrze położony przy morzu, blisko bary i restauracje. Pokoje duże, codziennie sprzątane, łazienki spore (pokój 3 osobowy), ładny boczny widok na morze. Dwa baseny bardzo fajne, jeden duży z łagodnym/płytkim wejściem idealnym dla dzieci, drugi mniejszy ale też odpowiedni.

Bardzo fajna lolacja, blisko do miasta, hotel jest położony przy samej plaży. Plaża czysta, piaszczysta, woda przezroczysta , bardzo przyjazny personel. Kuchnia dość dobra

Świetna lokalizacja, 3 baseny, praktycznie nad samym morzem. Duży obiekt ale jednocześnie kameralny. Blisko do restauracji, pokoje ładne, serwis sprzatajacy ogarnia na bieżąco. Zdecydowanie POLECAM.

Nazwa  Tsilivi Beach
Miejsce  Grecja / Zakynthos
Udogodnienia  basen odkryty, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do internetu, sporty wodne

Słynna plaża Navagio z wrakiem statku otoczona klifami

Błękitne groty z krystalicznie czystą wodą do nurkowania

Lokalne tawerny z wyśmienitą grecką kuchnią

Obserwacja żółwi Caretta Caretta na plażach Laganas

3.8

Wyświetlono 84 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Dorota

Pobyt - Wrzesień 2025

Zalety

Położenie. Czystość. Obsługa.

Wady

Niewygodne łóżka 😞 😬 Rozjeżdżające sie materace. Wygniecione. Poduszki jak stare sienniki. 🤷‍♀️😀 To zdecydowanie do poprawy.

Dariusz

Pobyt - Wrzesień 2025

Zalety

Hotel położony blisko plaży. Ukształtowanie hotelu jest takie, że większość pokoi jest widokiem na morze. Centralnie położony basen, (dwa baseny) z różną głębokością, spokojnie można popływać lub pobawić się z dziećmi na płytszej wodzie.

Łukasz

Pobyt - Wrzesień 2025

Zalety

Największy plus to położenie i widok z pokojów. Wielkość pokoi, hotel wielkościowe idealny jeśli ktoś nie lubi wielkich hoteli które mają 300-400 pokoi.

Wady

Jedzenie średnie, mały wybór jeśli porównam pobyt w innych hotelach o tym samym standardzie. Drinki trochę za słodkie, niektórych nie szło upić. Mało obsługi w restauracji, czekaliśmy aż dołożą jedzenie, sprzątanie ze stolików też dojść powolne.

Karina

Pobyt - Wrzesień 2025

Zalety

Plaza, personel

Wady

platna plaza, stara budowa

Pobyt - Sierpień 2025

Zalety

Lokalizacja, czystość, Bliskość od lotniska.

Pobyt - Sierpień 2025

Super hotel, eleganckie pokoje , codzienne sprzątanie ,bardzo pyszne jedzenie ,codziennie inne (to bardzo ważne).Wrócimy tam na bank !

Zalety

Pyszne jedzenie ! Elegancki, czysty hotel ,piękny widok na morze (oczywiście z wybranych pokoi).Hotel bardzo przyjemny ,pokryty cudowną roślinnością

Wady

Nie ma wad ! :)

Adam

Pobyt - Sierpień 2025

Piękny hotel. Chyba jeden z najlepszych w Tsilivi. Piękny pokój z widokiem na morze . Mega obsługa . Kameralny i przy pięknej plaży .

Zalety

Bliskość morza , obsługa , czystość. Swoboda.

Pokój przestronny, czysty jak na Grecję, położenie przy plaży 10/10 super

Zalety

Położenie przy plaży, blisko do centrum, czysto

Wady

Jedzenie skromne

Daria

Pobyt - Lipiec 2025

Apartamenty bardzo mi się podobały, codzienne sprzątanie i bardzo miła obsługa przy sprzątaniu i w recepcji. Jeśli chodzi o jedzenie, było bardzo słabe. Jedynym smacznym alkoholem w barze było piwo. Mężczyźni pracujący w barach i restauracjach flirtują, nie widzą granic w komunikacji i mogą mylić życzliwość z wzajemnym flirtowaniem. To pokazuje poziom wyszkolenia personelu tego hotelu. Ale chciałabym szczególnie wyróżnić personel recepcji. Byli bardzo profesjonalni i szybko reagowali na potrzeby klientów. Pomimo położenia hotelu w pierwszej linii brzegowej, leżaki na plaży są płatne. Chociaż nie znalazłam wcześniej informacji na ten temat. Było napisane, że są wliczone w cenę. Przy basenie rzeczywiście były darmowe leżaki. Ale jeśli chcesz z nich skorzystać, przygotuj się na pobudkę o 6:30 rano.

Zalety

Lokalizacja, czyste pokoje, miła obsługa, ale tylko w recepcji i sprzątaczkach, spokojna atmosfera, hotel rodzinny

Wady

jedzenie, alkohol, leżaki na plaży

Pobyt - Lipiec 2025

Hotel przepiękny 🤩 pokój czysty i przestronny , personel pomocny i bardzo miły . Dzienna wymiana ręczników , na życzenie zmiana pościeli , dodatkowa kawa , herbata, cukier, mleko . W pokoju była też lodówka i czajnik oraz zestaw filiżanek . Łazienka czysta , jednorazowe obuwie i szlafroki . Mieliśmy widok na baseny oraz morze

Zalety

Dobre jedzenie i bardzo urozmaicone , organizowano zajęcia dla wczasowiczów ale nie przeszkadzały one i nie były głośne

Wady

Brak wad

Mykhailo

Pobyt - Lipiec 2025

Chciałem wystawić ocenę 10/10, ale córka podpowiada że zasługuje na 100.

Zalety

Położenie . Jedzenie. Infrastruktura. Personel.

Pobyt - Lipiec 2025

Pobyt rodziny 2+2 (dwójka małych dzieci poniżej 3l) Hotel wyremontowany, zadbany, jedzenie bardzo dobre. Zawiodły nas jednak dwie rzeczy: 1. Plaża - piaszczysta, jak mówi oferta, plaża publiczna. Jednak zdjęcia poglądowe nie pokazują, że jest ona bardzo mała oraz że 90% zajmują dwa rzędy leżaków, wypożyczenia 10€ za dzień. Z dziećmi zależało nam na plażowaniu na piasku, z małym namiotem, z przestrzenią na zabawy w piasku. Było takiego miejsca bardzo mało, rozłożyły się trzy grupki po 2-3 osoby i koniec. 2. Na zdjęciach w ogłoszeniu jest prezentowana sala zabaw wewnątrz hotelu, było to jedno z udogodnień które nas przekonały do tego miejsca. Informacja ta jednak powinna być uaktualniona w ofercie bo sala zabaw jest ale niedostępna. Działa w niej klubik otwarty w określonych godzinach ale mogą do niego dołączyć tylko obywatele Czech. Chcieliśmy skorzystać z tej przestrzeni z dziećmi oczywiście będąc tam jako ich opiekunowie, ale nie wyrażono zgody.

Pobyt - Lipiec 2025

Hotel bardzo dobry, miła obsługa, przy samej plaży, duży basen, miejsce idealne dla dzieci. Takiego basenu dla dzieci nigdy nie spotkałem, plac zabaw dla dzieci, dla dorosłych kort tenisowy. Jedzenie bardzo dobre. Bardzo miła Pani Margarita (Małgorzata) która mówi po polsku - bardzo uprzejma i pomocna. Pokoje bardzo duże - polecane dla rodzin.

Zalety

Położenie - przy samym centrum ale jednocześnie cisza i spokój, własna plaża. dużo barów

Wady

brak wad.

Tomasz

Pobyt - Lipiec 2025

Hotel bardzo dobry. Codziennie czyste ręczniki w pokoju. 2 baseny na miejscu, a plaża przy samym hotelu. Jedzenie bardzo dobre. Na pewno będziemy polecać. Same plusy.

Paulina

Pobyt - Czerwiec 2025

Pobyt koniec czerwca 2025r. Hotel wspaniały: położenie, piękna plaża i cudowne płytkie , krystaliczne morze .Bardzo dobre jedzie i drinki. Pokoje nowoczesne , przestronne, sprzątane codziennie. Pani Małgosia na recepcji to dodatkowy plus. Cała wyspa cudowna. Nie mam w zwyczaju wracać w to samo miejsce , ale... tutaj na pewno wrócimy .

Zalety

plaża, morze, jedzenie, pokoje, obsługa , czystość, lokalizacja

Wady

słabe animacje wieczorem

Czesław

Pobyt - Czerwiec 2025

jesteśmy z żoną bardzo zadowoleni z pobytu w tym hotelu hotel z krótkim 15-minutowym transferem na lotnisko położony wspaniale tuż nad samym morzem , czystym , ciepłym z przejrzystą wodą , piaszczystą plażą i bardzo długo dość płytką wodą . oczywiście tawerny , bary , wypożyczalnie sprzętu i całą infrastrukturą, pokoje czyste przestronne z indywidualną klimatyzacją , codziennie sprzątane , jedzenie urozmaicone , smaczne i tak naprawdę jeśli się nie obżerać to trudno trafić na to samo przez cały pobyt , obsługa bardzo miła , uczynna i uśmiechnięta , baseny bardzo fajne , codziennie kilka razy animacje dla dzieci , ale i dla dorosłych , goście z całej Europy nie było rosyjsko języcznych , oczywiście rezerwowanie leżaków to standart ale to wszystkie nacje bez wyjątku ale idąc na śniadanie o 8 smej bądź zaraz po jeszcze były wolne , napoje lokalne jak to lokalne ale na prośbę obsługa robiła takie jakie chcesz oczywiście w miarę możliwości , na urecepcji pracuje Pani Małgosia Polka bardzo miła , do centrym miasteczka 300 m i tam ful wypas bardzo fajny hotel i pobyt chcemy w sierpniu zabrać wnuczki polecam

Zalety

bliskość plaży , lotniska , czystość , obsługa jedzenie

Wady

dla mnie trochę za ciepło ale cóż widziały gały co brały

Wojciech

Pobyt - Czerwiec 2025

Hotel bardzo miły ,blisko lotniska , blisko plaży , posiłki urozmaicone ,Polska manager bardzo pomocna. Bardzo polecam hotel , brak wad.

Wady

Może trochę porządek na zewnątrz do niewielkiej poprawy.

Pobyt - Czerwiec 2025

Ostateczny wybór ofertyTsilivi Beach Hotel okazał się przysłowiowym strzałem w "10". Praktycznie wszystko było zgodne z ofertą, czyli położenie hotelu przy linii brzegowej, bardzo dobre i urozmaicone wyżywienie, przyjazny personel, liczne aktywności w ciągu dnia i wieczorami. Przyjazne dla wszystkich, w tym niepływających wejście do morza, czyli płycizna aż do bólu, ale przede wszystkim ciepła i przejrzysta woda. Muszę w tym momencie pochwalić się, że pływając w masce do snokelingu w południowej części zatoki (w pobliżu klifu) miałem bliskie spotkanie z ok. 80 cm żółwiem caretta, zaręczam niesamowite przeżycie. Ponadto sama miejscowość Tsilivi z ogromną ilością tętniących życiem tawern, różnorodnych sklepów oraz punktów z usługami dla turystów daje niesamowite możliwości naprawdę fajnego zaprojektowania spędzania czasu wolnego. Wydaje się, że obowiązkowo należy wziąć udział w fakultatywnej wycieczce na północ i zachód wyspy, czyli docelowo Zatoka Wraku, w drodze powrotnej szereg innych spektakularnych atrakcji. Ponadto należy rozważyć wyprawę na pobliską wyspę Kefalonię, która mocno zyskuje na popularności ze względu na niesamowite walory przyrodnicze. Również można wziąć pod uwagę wycieczkę na południe wyspy licząc m.in. na spotkanie z żółwiami caretta oraz wyjazd wieczorową porą do stolicy wyspy, a jednocześnie jedynego miasta na wyspie, czyli Zakyntos. (...) Oczywiście nie sposób nie wspomnieć o Pani Małgorzacie, która jako Polka pracująca w recepcji Tsilivi Beach Hotel daje turystom z Polski tak ważne poczucie zaopiekowania i bezpieczeństwa. Reasumując czerwcowy pobyt w tym hotelu był mega udany, żałujemy że nie był dłuższy o przynajmniej 3 dni, czyli najlepiej 10, a nie 7 noclegów. Do tego stopnia nam się spodobało, że rozważamy możliwość powtórzenia w przyszłym roku, choć na ogół nie powielamy tych samych destynacji. I jeszcze jeden plus, otóż jesteśmy z m. Łodzi i dlatego możliwość lotu z naszego miasta była niesamowicie wygodna i polecamy wszystkim mieszkańcom naszego regionu. Ps. Zakupu imprezy dokonaliśmy na portalu WAKACJE.PL, czyli podobnie jak w zeszłym roku (Malta - marzec 2024 - super wakacje). Życząc wszystkim rodakom udanych wakacji, pozdrawiamy serdecznie Jola&Piotr

Zalety

Dwa baseny, położony przy linii brzegowej, super urozmaicone i smaczne wyżywienie, przyjazny personel, wygodne pokoje bardzo dobra komunikacja ze stolicą wyspy, hotel położony w tętniącej życiem miejscowości Tsilivi.

Wady

Może jedynie aranżacja wieczorno-nocnego baru nie rzuca na kolana, brak poczucia fajnej atmosfery, trochę jak świetlica rodem z PRL-u. Przyległa do hotelu dość wąska plaża jest prywatna, a dzienna opłata za tradycyjny zestaw, czyli 2 leżaki+parasol to 20 euro. Leżaki i parasole na terenie hotelu bezpłatne, ale zgodnie z zgodnie z "polską" tradycją trzeba robić ręcznikową rezerwację najlepiej przed śniadaniem. Cała reszta zdecydowanie ok.

Lucjan

Pobyt - Czerwiec 2025

Pobyt bardzo miły, zgodny z oczekiwaniami i ofertą. Pokój duży, czysty i zadbany. Obsługa w recepcji nawet w języku polskim.

Zalety

Bardzo dobre jedzenie, chociaż śniadania mogłyby być trochę urozmaicone. Bardzo szeroki wybór owoców i słodkości do każdego posiłku.

Wady

Brak polskich kanałów w TV, chociaż czasu na oglądanie to jest bardzo mało.

EWA JERZY

Pobyt - Czerwiec 2025

WSZYSTKO SUPER, JESTEŚMY BARDZO ZADOWOLENI. Przemiła Pani Małgorzata Polka w recepcji. bardzo pomocna. udany wyjazd. Polecamy to miejsce.

Zalety

plaża obok ładne, czyste duże pokoje codziennie sprzątane.

Wady

brak animacji

Tsilivi Beach