Venosa Beach Resort

Bardzo udany pobyt. Hotel bardzo dobry, pokoje codziennie sprzątane. Miła i pomocna obsługa. Wszystko bardzo dobrze zorganizowane. Kuchnia wyśmienita, bardzo duży wybór wszystkiego

Hotel rewelacyjny, obsługa również. Plaża ok, dzika plaża300 m od plaży hotelowej .Jeśli ktoś chce popływać w głębi to nie polecam, trzeba kawał wypłynąć w głąb morza. Dla rodzin z dziećmi super, obuwie do wody zalecane. Jedzenie monotonne, brak owoców morza, jestem zawiedziona bo na to liczyłam.

Bardzo fajny, elegancki hotel, przepyszne jedzenie. Przesympatyczna kelnera Kubra, bardzo sympatyczni animatory, jednak program animacji ubogi. Mało imprez tanecznych przed sezonem.

Hotel Venosa Beach to prawdziwy raj na ziemi – miejsce, do którego chce się wracać! ⛱️Już od pierwszych chwil po przyjeździe czuć, że to hotel z najwyższej półki. Czystość bez zarzutu – cały obiekt lśni, a pokoje są codziennie perfekcyjnie sprzątane. Co więcej, same pokoje są przestronne, nowocześnie urządzone, a ich standard spokojnie można określić jako luksusowy. Każdy z nich posiada balkon z zapierającym dech widokiem na morze – budzić się i zasypiać przy takim pejzażu to czysta przyjemność. Internet w całym obiekcie działa idealnie, nawet na plaży nie było problemu z zasięgiem 😉 Plaża prywatna to kolejny atut⛱️ – szeroka, piaszczysta z drobnymi kamyczkami i uroczymi maleńkimi muszelkami 🐚. Goście mają do dyspozycji mnóstwo leżaków i parasoli, więc nie trzeba nigdzie się spieszyć. Dodatkowym smaczkiem jest molo z wygodnymi leżakami, z którego można podziwiać niesamowity widok na otwarte morze – idealne miejsce na relaks z drinkiem w ręku🍹. Aquapark na terenie hotelu to prawdziwa frajda zarówno dla dzieci, jak i dorosłych. Duża liczba zjeżdżalni – zarówno tych szybkich, jak i łagodniejszych – zapewnia zabawę na długie godziny. Dla najmłodszych przygotowano bezpieczny brodzik z kolorowymi atrakcjami wodnymi, które cały czas coś tryskają, strzelają i wirują – maluchy są zachwycone. Dodatkową atrakcją w hotelu są prawie, które chodzą po pachnących,ukwieconych alejkach i chwalą się swoimi pięknymi pióropuszami ,co oczywiście kochają oglądać dzieci 😉 Jedzenie to absolutna poezja! Restauracja serwuje potrawy na światowym poziomie – ogromny wybór dań, zawsze świeżych i pięknie podanych. Na szczególną uwagę zasługują owoce morza🦐, które smakują jak w najlepszych nadmorskich knajpkach, a także świeżo przygotowywane sushi. Do tego przepyszne desery🍦🍨, mnóstwo owoców🍉🍊🍍, kuchnie z różnych zakątków świata i codzienne kolacje tematyczne. Kawa w hotelowej kawiarni – rewelacyjna, swierzo mielona z ekspresu, podana w filiżankach ☕, a drinki z baru to prawdziwe dzieła sztuki – przygotowywane z oryginalnych, markowych alkoholi, bez żadnych kompromisów. Czuć jakość w każdym łyku🍸. Animacje? Petarda! Ekipa animatorów jest niesamowicie zaangażowana, pełna energii i uśmiechu. Organizują mnóstwo zabaw i atrakcji, nie tylko dla dzieci, ale też dla dorosłych – od porannych ćwiczeń, przez gry zespołowe, aż po wieczorne show. Nasz syn był zachwycony – codziennie działo się coś nowego, ciekawego, a uśmiech nie znikał mu z twarzy. Pogoda to kolejna zaleta tego miejsca – nawet gdy w okolicy pojawiają się chmury, nad Venosą często świeci słońce ☀️. To zasługa specyficznego mikroklimatu, tworzonego przez okoliczne góry – dosłownie jakby ktoś zadbał o to, żeby nic nie zakłóciło wypoczynku. Dla tych, którzy lubią zwiedzać – spod hotelu regularnie odjeżdża klimatyzowany bus do pobliskiego miasteczka, idealnego na spacery, zakupy i lokalne smaki. Podsumowując – Venosa Beach to hotel, który z czystym sumieniem można nazwać wyjątkowym. Luksus, komfort, rozrywka, kuchnia, widoki i obsługa – wszystko na najwyższym poziomie. Idealne miejsce zarówno dla rodzin z dziećmi, jak i par czy grup znajomych. Wakacje marzeń – spełnione!🥰

Niestety bardzo się zawiodłem biorąc 5 gwiazdkowy hotel, jedzenie codziennie to samo, coś się nie zje, podają w innej formie następnego dnia aż pojawi się burrito. Największa kpina to burgery w bemarach czyli kotlety wrzucone na full te najtańsze "z biedry". Generalnie jak ktoś był w Bułgarii w 5* to w tym się mocno zawiedzie

Kod hotelu HOT20826
Nazwa  Venosa Beach Resort
Miejsce  Turcja / Wybrzeże Egejskie
Udogodnienia  basen odkryty, na terenie hotelu instytut SPA, na terenie sauna, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do internetu, aquapark, fitness, darmowe wifi, tenis

Dla dzieci: miniklub, plac zabaw, mini disco.

Bogaty program sportowy i animacyjny: aerobik, fitness, gimnastyka w wodzie, sauna, łaźnia turecka, koszykówka, siatkówka, tenis

Hotel położony w spokojnej, malowniczej okolicy, ok. 5 km od centrum Altinkum.

Bezpośrednio przy hotelu szeroka, piaszczysto-żwirowa, prywatna plaża z łagodnym zejściem do morza.

Wyświetlono 47 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Gabriela

Pobyt - Sierpień 2025

Zalety

Blisko do morza, dużo barów wokół, dla dzieci i dorosłych oczywiście, kto co lubi aquapark , dodatkowa atrakcja

Wady

Nie widzę żadnych wad, polecam ten hotel innym wczasowiczom.

WIOLA

Pobyt - Czerwiec 2025

Zalety

Obsługa rewelacja, zjeżdżalnie rewelka, wszędzie bardzo wieje ,plus nie czuć upału, minus wszystko lata w powietrzu. Drzwi w pokoju pilnować ,przy otwartym balkonie wyrywa trzask drzwi futryne. Ważne !! sprawdzajcie po zamknięciu drzwi pokojowe, bo często zdarzyło mi się że nie zostały domknięte wracałam z basenu a drzwi były uchylone ,maskra.Wiele osób o tym mówiło ,że mają podobnie.

Wady

W sezonie długie oczekiwanie na windę, są tylko 2,jak na tak duży hotel. Na basenie zbyt głośna muzyka,(jestem dość mocno imprezowa i,lubię muzykę, ale są granice, od 10 do 19 łeb pęka od dudnienia)jeśli ktoś chce się zrelaksować ,to nie ma takiej opcji przy basenie, pozostaje plaża .

Arek

Pobyt - Maj 2025

Zalety

Jedzenie, czystość, drinki.

Wady

Jedna kawiarnia, mało alkoholu w drinkach. Drinki w barach zewnętrznych w papierowych kubeczkach. Słaba lokalizacja.

Gabriela

Pobyt - Kwiecień 2025

Zalety

Piękna plaża, świetnie jedzenie, czystość. Cudowni ludzie

Kamil

Zalety

Widok Wszystkie pokoje z widokiem na morze

Wady

Nie są sprzątanie codziennie pokoje mimo iż tak mówią Jedzenie można powiedzieć okropne Rezerwacja leżaków tylko ręcznikiem, trzeba sprawy brać w swoje ręce czyli ręczniki wyrzucić, bo sobie nie poleżysz, hotel się tym nie zajmuje. Najtańsze soki do picia z automatów, cappy wleją tylko na prośbę.

oliwia

Zweryfikowana opinia pracownika

Dobrej klasy hotel. Dużo atrakcji dla dzieci i dorosłych. Super aquapark. Wifi dziala do momentu wykwaterowania z pokoju, a z infrastruktury hotelu mozna korzystać do momentu transferu. Bliska odległość z lotniska jak i z hotelu do centrum Didim. Bardzo smaczne jedzenie i piękne widoki. Szeroka plaża i duzo dostępnych leżaków.

Karolina

Ogólnie hotel bardzo fajny obsługa na wysokim poziomie miła i uczynna , aqua park oraz rozrywki dla dzieci też na wysokim poziomie... Niestety ..... Brak możliwości przedłużenia doby w normalnej cenie....!!!!! Po wielu awanturach dostałam możliwość przedłużyć pokój o 12 godzin za 350 E lub 4 godziny 90 E Zero kompromisu.....

Wady

Brak możliwości przedłużenia doby w normalnej cenie....!!!!! Po wielu awanturach dostałam możliwość przedłużyć pokój o 12 godzin za 350 E Zero kompromisu.....

Janusz

Pobyt w hotelu oceniam pozytywnie lecz napewno nie zasługuje na 5 gwiazdek 😔

Zalety

Pięknie ukwiecony teren wokół hotelu,bliskość do plaży ,aqapark oraz oraz nieobecność gości ze wschodniej granicy.

Wady

Niesprzątane pokoje,niewymieniana pościel,ogólnie czystość nie jest mocną stroną tego hotelu.Barmani przy basenach pewnie z łapanki😌zero pojęcia na temat drinków. Sprawiali wrażenie że pracują za karę uśmiech na twarzy wywoływał tylko napiwek,który otwierał lepsze alkohole.

Mirosław

Wszystko super,polecam ten hotel,z chęcią do niego wrócę

Zalety

Położenie,otoczenie,prywatną plaża , infrastruktura na jego te

Wady

Młoda,bardzo miła obsługa,w barach trochę powolna ,ale widać że dopiero się uczą (drinki,koktajle,wszelkie napoje) ,za to bardzo komunikatywni, znajomość języków obcych

Julia

Rewelacja! Długo szukałam odpowiedniego miejsca na wakacje. Pokoje hotelowe duże, z fajnym sporym balkonem. Hotel czysty - codziennie sprzątanie pokoju. Jedzenie przepyszne, są dni tematyczne takie jak: Meksykanskie, chińskie, owoce morza, tureckie. Bardzo duży wybór jedzenia. Pyszne sałaty, owoce, Dania główne oraz słodycze. Na śniadanie świeży sok z pomarańczy i na zamówienie jajka oraz omlety. REWELACJA Basen- woda czysta, dość ciepła jak na koniec września. Leżaki i ręcznik darmowe. Zawsze było miejsce przy basenie! W pokojach darmowy sejf oraz lodówka z napojami. Fajne alkohole w barach oraz obsługa ! Wspaniali animatorzy oraz kelnerzy, barmani. Każdy miły oraz uśmiechnięty! Bardzo fajne wieczory w amfiteatrze - zabawy oraz pokazy. Polecam !!!

Zalety

Świetny hotel! Pyszne jedzenie oraz obsługa

Wady

Oczywiście pełno Rosjan, którzy brali czynny udział w zabawach… okropność słuchać tego języka na wakacjach

Ann

Duży hotel dla rodzin z dziećmi, z dala od miasteczka (15-20 min busem) , co może być dla jednych zalętą dla innych wadą. Jedzenie urozmaicone, pokoje czyste i zadbane . Polecam dla rodzin z dziećmi ponieważ hotel jest właściwie przystosowany dla każdego wieku dziecka. różna wielkość basenów . Tylko trzeba się trochę nachodzić bo teren jest spory.

Zalety

plaża , pomost , atrakcje dla dzieci, animacje , aquapark, częste przekąski

Wady

Jako para bezdzietna nie wybrałabym się tam, bo za duży "motłoch" panuje w hotelu . Byliśmy we wrześniu a nie chce wiedzieć co tam się dzieje w wakacje . Ciężko w nim wypocząć jak ktoś lubi ciszę i spokój .

Maja

Czas w hotelu wspominamy świetnie. Super jedzenie, dużo animacji, czysty hotel i duży teren hotelowy. Nigdy się nie nudziliśmy. Z hotelu jest dużo wycieczek. Hotel sam w sobie ma dużo do zaoferowania: spa, siłownia, basen na zewnątrz i wewnątrz, pokój gier, wieczorne pokazy, tatuatora, sporty wodne. Może wymieniać i wymieniać. Pokoje czyste, mini lodówka codziennie uzupełniana. Świetne jedzenie i kelnerzy, dużo dan do wyboru. Świetna obsługa. Na pewno będziemy wszystkim polecać.

Zalety

- duża powierzchnia - dużo atrakcji - pyszne jedzenie - super obsługa - prywatna plaża - czystość na terenie obiektu

Wady

Lokalizacja nie jest idealna dla wszystkich. Bezpośrednio przy terenie obiektu nie ma nic ciekawego do oglądania

Bardzo dobre warunki, jedzenie różnorodne i bardzo smaczne. Mnóstwo atrakcji i możliwości spędzania czasu. Jedyny minus to ręczniki „wylegujące” się na leżakach, tak że na wolne miejsce przy basenie nie ma szans. Największy plus to miniclub dla dzieci - szczególnie pan Fabian - rewelacja!

Danuta

Hotel pięknie wkomponowany w mnóstwo zieleni, kwiatów. Jedzenie smaczne, wybór dla każdego-polecam. Drinki super nawet Malibu, barmani zawsze stworzyli coś dobrego. Wieczorem codziennie show z różnymi pokazami, brawa dla wszystkich animatorów a szczególnie Fabiana z Polski.

Zalety

Przepiękny widok z hotelu, wszystkie pokoje z widokiem na morze. Dużo przestrzeni, zieleń i kwiaty. Dbałość o wszystkich gości, czystość i porządek. Polecam ten hotel i jeszcze tam wrócę.

Wady

Czasami zbyt dużo ludzi na kolację w jednym czasie, trzeba było czekać na wolny stolik, ale uczynność obsługi i różnorodność jedzenia wszystko rekompensuje. Trzeba wyłączyć się i widzieć wszystko pozytywnie. Szkoda że turyści zajmują leżaki przy basenie wcześnie rano, ale to nie wina hotelu tylko kultura ludzi.

Marek

Bardzo dobry hotel dla rodzin z dziećmi i nie tylko. Wszystko w najlepszym porządku, Wyśmienite jedzenie, atrakcje, animacje, aqua park. Wspaniała plaża przy hotelu. Obsługa perfekcyjna i zawsze pomocna. Zdecydowanie polecam

Zalety

Aqua Park, Kuchnia, Show Time

Wady

minimalne niewplywajace na pobyt

Wioletta

Hotel na wysokim poziomie, cudowny ze wspaniałą obsługą. Na terenie hotelu spa, sauna, siłownia.

Zalety

Hotel położony w spokojnej okolicy, blisko morza. Plaża nie za duża, ale czysta. Dookoła dużo zieleni.

Robert

Hotel na wysokim poziomie, blisko morza, z dużym wyborem jedzenia, basenami oraz animacjami, w tym dwie animatorki z Polski.

Jacek

Hotel na pięc gwizdek nie zasługuje, ale ma zdecydowanie więcej pozytywów niz negatywów. Moloch ogromny, wspaniała obsługa, mnogosc atrakcji, tam nie da się nudzić.

Zalety

Przy naszym 5 pobycie Turcji to najlepszy nasz Hotel. Wyżywienie all inclusive - mega, czyli przepych i niebo dla podniebienia. Ilosc snack barów, zjeżdżalni, basenów, morze w pobliżu z mnóstwem leżaków wieczorne atrakcje , mnóstwo zieleni. Pokój po zmianie co prawda bez widoku na morze, ale z bezpośrednim dostępem do basenu, przez co nie musieliśmy nigdy walczyć o leżaki z wytatuowanymi "pięknościami XXL" z UK. Dla mnie dla wodnika i pływaka to było wymarzone miejsce!!!

Wady

Po przyjezdzie otrzymaliśmy pokój tzw. "przechodni" z nieszczelnymi drzwiami do "sasiadów" co przy ich małym dziecku zza drzwiami było uciążliwe. Chcieliśmy po dniu wymienić pokój jednak pomimo wielu próśb nie było takiej możliwości. Dopiero po interwencji naszej fajnej i konkretnej rezydentki Pani Ani dostaliśmy wymarzony pokój w domkach. A tam z klimatyzacji ciekła woda bezposrednio na gniazdo 220V, ale podłożony na opartym krzesle o scianę ręcznik zdał egzamin. Czasem wybiło szambo

Mariusz

Bardzo podobało się nam w hotelu, dookoła hotelu dużo zieleni i kątów. Obsługa bardzo miła i pomocna podchodzą do stolików i pytają co podać podkreślam bez dawania napiwków. Dbają o wszystkich bez względu o narodowość. Jedzenie było smaczne, aczkolwiek kebab mi nie smakował brak różnych sosów był tylko pomidorowy, codziennie dodawali inne potrawy.

Zalety

Bardzo nam się podobały różne rozrywki dla turystów i dla dzieci związane między innymi z Polkami animatorkami. Hotel przy plaży, alkohol dostępny człą dobę.

Ada

Cudowny hotel ze wspaniałą obsługą wszyscy uśmiechnięci widać że lubią swoją pracę, pyszne jedzenie, atrakcje na wielki plus wieczorne show codziennie przyciągało tłum gości do amfiteatru. Gorąco polecam

Zalety

Blisko plaża może nie za duża ale bardzo czysta, dbałość o każdy szczegół

Venosa Beach Resort