Szerokie, piaszczyste plaże nad Bałtykiem z wydmami i sosnami
Szlaki rowerowe i piesze przez malownicze krajobrazy
Rezerwaty przyrody i parki narodowe doskonałe na długi spacer
Willa hoff to idealne miejsce na urlop zwłaszcza z dzieciakami. Byliśmy tam z trójką dzieci w wieku 3-10 lat i wróciliśmy bardzo zadowoleni . Animacje z przemiła Panią, plac zabaw na zamkniętym terenie gdzie z tarasu pijąc kawę (byliśmy w domku) mieliśmy na nich oko i basen to największe plusy tego miejsca . Restauracja z dobrym jedzeniem gdzie każdy znajdzie coś dla siebie . Teren domków bardzo zadbany a trawy rosnące przy ścieżce do morza są cudowne i tworzą magiczny klimat zwłaszcza wieczorem 😍 . Widok morza kilka kroków od domku . Domki są czyste a materace bardzo wygodne . Taras jest odgrodzony od reszty otoczenie zielenią co dawalo nam komfort użytkowania nawet wieczorami gdzie można było się zrelaksować w bujanym fotelu słuchając szumu morza 🌊Żeby nasz urlop był tak udany przyczynili się do tego też pracownicy portalu wakacje.pl którzy doradzili i pomogli podczas rezerwacji. Polecam zwłaszcza dla rodzin z dziećmi . Cisza , spokój a wszystko na wyciągnięcie ręki .
Basen , animacje , restauracja i możliwość jedzenia posiłków na zewnątrz gdzie leciała delikatna muzyka .