1977 opinii
Bajkowo położony na prywatnym półwyspie, otoczony błękitem Morza Egejskiego.
Bezpośrednio przy hotelu, piaszczysto-żwirkowa plaża z łagodnym zejściem do morza.
Dla dzieci: pokój i plac zabaw, miniklub, animacje, brodzik oraz kryty basen.
Sport i rozrywka: kort tenisowy, centrum fitness, kręgle, bilard, aerobik, stretching, dyskoteka, amfiteatr,jacuzzi, masaże.
Absolutnie fantastyczny hotel, jest to pierwszy hotel, do którego bez wahania wróciłabym ponownie. Całość przerosła moje najśmielsze oczekiwania. Pobyt tam to 7 dni w raju, począwszy od cudownej lokalizacji hotelu na wyspie, przez świetny pokój z widokiem na morze, pyszne jedzenie, świetną obsługę i na widokach skończywszy.
Teren hotelu jest bardzo rozległy, hotel jest umiejscowiony na wyspie z pięknym widokiem na grecką wyspę Kos, są tam świetne baseny, leżaki z daszkiem, usługę zamawiania do stolika kodem QR, bardzo smaczne jedzenie, niesamowite podejście do gościa hotelowego, celebracja urodzin, niesamowie dbanie o czystość, roślinność i mogłabym tak wymieniać bez końca. Ten hotel ma same zalety, nie ma żadnych wad.
Bardzo wysokiej klasy hotel wybudowany na klifie w pięknej lokalizacji na prywatnym półwyspie z urokliwym widokiem na grecką wyspę Kos. Zapewnia przepiękne widoki na okolicę, jak również spokój i całkowity relaks. Pokoje przepięknie urządzone. Mini bar w pokoju uzupełniany codziennie różnymi napojami i przekąskami. Hotel posiada kilka tarasów widokowych gdzie można odpocząć w ciszy i cieszyć się widokami. Obsługa miła i uśmiechnięta. Hotel serwuje pyszną kawę. Polecam szczególnie dla osób dorosłych bez dzieci.
- strefa tylko dla dorosłych -odpoczywając na piaszczystej plaży możemy zamawiać przekaski i napoje za pomocą aplikacji
Pięknie usytuowany hotel, strefy relaxu super zorganizowane, cisza spokój i cudne widoki. Pokoje na wysokim poziomie, czysto pieknie umeblowane .
Duże pokoje i lazienki w typie salonu kąpielowego.
Dla mnie brak wad. Byliśmy z dwójką dorosłych dzieci i wszyscy jesteśmy bardzo zadowoleni. Warto polecić wakacje w tym miejscu.
Wspaniały ❤️Przemiła, stałe uśmiechnięta obsługa, rewelacyjne jedzenie, urocze położenie.
Hotel z górnej półki. Pokoje ogromne, pięknie urządzone, minibar zapełniony, czekały też słodycze. Można korzystać zarówno z piaszczystej plaży jak i drewnianych pomostów przy skalistym brzegu. Bardzo klimatyczny hotel, raczej dla osób szukających spokoju i wypoczynku.
- posiadaja grupę na Whatsupie gdzie codziennie informują gości o atrakcjach -goście mogą za darmo przez cały swój pobyt korzystać z pralni w hotelu :) - dla rodzin z dziećmi świetne udogodnienia, można wypożyczyć wanienkę, wózek, fotelik samochodowy, mają termometry itp itd. Właściwie nić nie trzeba dla najmłodszych brać ze sobą. - dużo \"ukrytych\" podestów przy brzegu dookoła hotelu, gdzie jest tylko kilka leżaków i można być całkiem samemu
- duży obiekt, można się pogubić, zdecydowanie nie dla tych którzy lubią kameralne hotele - brak \"żywej\" muzyki przy basenie
Nasz pierwszy pobyt w Turcji .Ten hotel wybraliśmy sami i to był strzał w dziesiątkę .Dojazd do chotelu zlotniska przebiegł sprawnie i bez jakichkolwiek zakłóceń. Od bramy hotelu jest kilkaset metrów do budynku głównego .Pierwsze wrażenie Wow!!! Miesiąc maj to dopiero początek okresu wakacyjnego i np.animacji jeszcze nie było ,dla nas to żaden problem.Byliśmy jedynymi Polakami w całym hotelu ! ,reszta to Francuzi , Niemcy ,Turcy i Skandynawowie. Miejsce wymżonale na odpoczynek .Nie ma tłumów bardzo mało dzieci .Obsługa fantastyczna, miła ,uprzejmą,pomocna .Mimo że nie znamy języka Angielskiego i słabo rosyjski zawsze można było się jakoś dogadać .Posiłki mogły zadowolić chyba najbardziej wymagających smakoszy , nie sposób było wszystkiego spróbować nad czy bardzo ubolewam .Obsługa przy basenach czy na plaży zawsze uśmiechnięta i służąca pomocą ,wszystkie kieliszki ,kubki ,talerzyki pozostawione przy basenach znikały bardzo szybko .Chłodnie z napojami porozstawiane w różnych częściach hotelu uzupełniane na bieżąco łącznie z piwem. Pokoje sprzątane co dziennie .
Miejsce nietuzinkowe ,półwysep niczym nie odbiegający od wyobrażeń które pozwalają rozkoszować się widokami zachodzącego złońca z kieliszkiem martini w basenie ,Widoki z klifu przy pomoście pozwalają się poczuć jakby brało się udział w nakręcaniu filmu .
Niestety główną wadą były leżaki a raczej ich mała ilość przy basenie głównym co powodowało że jeszcze przed śniadaniem trzeba było kłaść ręcznik aby zająć sobie miejsce .
Hotel polecam dla ludzi ceniących spokój,cisze,nastawionych na wypoczynek. Bardzo przyjazna i pomocna obsługa.
duze pokoje,sklepiki na miejscu,duży wybór smacznego jedzenia,nie ma dzieci
małe balkony,