Jak za taką niewielką cenę hotel — super, nie ma się czego doczepić. Kameralnie, czysto, a jedzenie bardzo dobre. W ofercie znajdują się podstawowe drinki na barze, za te konkretniejsze i bardziej prestiżowe trzeba zapłacić od 4 e w górę. Internet w Hotelu jest płatny, nawet w lobby. Jeśli chodzi o lokalizacje, to w pobliżu znajdują się: bary, sklepy oraz często odwiedzana przez nas rodzinna lodziarnia. Niedaleko znajduje się stare miasto Side, wystarczy iść cały czas prosto po wyjściu z hotelu i po 15 minutach już widać pierwsze ruiny, prowadzące pięknie wykonaną drogą do samego centrum. Busik na plażę odjeżdża o konkretnych godzinach, umilając czas podróżnym za pomocą głośnej rosyjskiej muzyki, która swoją drogą jest bardzo skoczna i nie jedna głowa ruszała się pod jej melodię. Plaża dość daleko od hotelu ok. 30 minut na nogach, busikiem 8-10 minut. Podsumowując: Jeżeli chcesz spędzić budżetowe wakacje w fajnym hotelu, to z pewnością ten hotel jest dla Ciebie. :)
Kameralny Miła obsługa na barze oraz w restauracji Czysto Odpowiednia ilość miejsca, brak walki o leżaki przy basenie jak i na plaży. Dobre jedzenie w restauracji
Głośna muzyka w busie na plażę
Hotel sam w sobie czysty, choć bardzo skromny, fajny basen, sporo leżaków, pokoje czyste.
Fajni barmani, blisko do promenady, hotel czysty
Animacje dla Rosjan i Niemców, o 22 animacje dla dzieci gdzie one powinny już spać, jedzenie w hotelu monotonne i bardzo mały wybór, Panie sprzątają pokoje tylko na zasadzie podścielenia łóżka i wymiany ręczników, brak możliwości przekąsek nad basenem…
Opinia na minusie lipa lipa lipa na pokój czekaliśmy 4 godziny na koniec pobytu o 11.30 mieliśmy pokoje zablokowanie co dodam że doba kończy się o 12nastej do plaży śmierdzący autobus 4km nie polecam
Nie ma
Wszystko włącznie z drinkami i jedzeniem Wszystko zimne nie polecam lipa lipa lipa
Kameralny hotel z bardzo miłą obsługą. Jedzenie monotematyczne ale w ciągu 6 dni nie stanowi to problemu. Pokoik czysty(ręczniki nie wymieniane), codziennie dostarczana woda do lodówki. Brak czajnika w pokoiku. Brak Wi-Fi w ogólnodostępnych częściach hotelu mimo zapewnień biura. wi-fi płatne 3euro za dzień. Basen czysty i zadbany, dbałość o bezpieczeństwo osób korzystających ze zjeżdżalni. Mili i profesjonalni animatorzy.
Czysty i długo czynny basen, wystarczająca ilość leżaków. Miła obsługa.
Monotonne jedzenie.
Hotel lata świetności ma już za sobą, budżetowe wakacje. Jeśli liczysz na tureckie luksusy to nie tutaj
Blisko antycznego miasta, budżetowe wczasy
Obsługa w recepcji hotelowej dramt Hotel przepelniony do granic możliwości, w restauracji kolejki a jedzenie monotonne. Jeśli liczysz na tureckie luksusy to nie tutaj
Hotel bardzo fajny dla rodzin z dziećmi bardzo polecam. Mój syn 3 lata nie chciał wyjść z basenu, dodatkową atrakcją były zjeżdżalnie. Pokój ładny po remoncie, wszystko czyste i nowe (meble , łóżka), mieliśmy widok na basen i scenę, co było plusem bo gdy dzieci spały w pokoju z balkonu można było popatrzeć na wieczorne występy. jedynie łazienka mogłaby być lepsza, ale również na plus codzienne sprzątanie i wymiana ręczników. Jedzenie dobre, bardzo duży wybór, każdy znajdzie coś dla siebie. Obawiałam się tego hotelu, bo czytając opinie miałam mieszane uczucia. Polecam hotel, wszystko było w porządku.
Zjeżdżalnie, duży wybór jedzenia, jeśli coś się skończyło to było donoszone. Miła obsługa, ładny pokój
Leżaki przy basenie bardzo gęsto ustawione, jeden obok drugiego
Rewelacyjna obsługa, pyszne jedzonko bardzo duży wybór. Nigdy niczego nie zabrakło, każdy rodzaj jedzenia uzupełniany na bieżąco. Plusem było też to że nie trzeba było iść na jedzenie od razu gdy wybijała godzina posiłku. Można było pojawić się na stołówce/ w restauracji nawet 5 minut przed końcem śniadania, obiadu czy kolacji i spokojnie zjeść bo wszystko było. Najlepsze są atrakcje dla dzieci i Pani Animatorka która cudownie zajmuje się dzieciaczkami. Mój synek Oluś jest zachwycony. Codziennie po kolacji wyświetlano bajki dla dzieci, potem było mini disco dla najmłodszych następnie tańce do tureckiej muzyki, animacje i pokazy dla dorosłych. Pokoje, piękne i czyste! Na samym wejściu obsługa bardzo pomocna, kulturalna i sympatyczna. Pomaga z walizkami. Dotarliśmy do hotelu po 22, dostaliśmy zupę, napoje i owoce. Sala zabaw- mini club, plac zabaw dla dzieci, kulki, zjeżdżalnie - wszystko mega! Basen duży, codziennie odkurzany. Teren wokół basenu sprzątany na bieżąco, panie kręciły się przez cały dzień z mopami. Jedzenie różnorodne, duży wybór różnych dań. Zakwaterowani byliśmy na 3 piętrze, w pokoju z widokiem na basen i scenę. Było to plusem,bo gdy dzieci spały można było popatrzeć na występy z balkonu. Czystość w pokoju na 5 !!! Ogólnie przyjazna atmosfera, personel pomocny. Polecamy i na pewno wrócimy. Lokalizacja hotelu dogodna, parking przy hotelu.Jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu. Pyszne, syte śniadania i obiadokolacje. Animacje dla dzieci z sympatyczną panią Kasią. Integracyjne ognisko świetne i co do minuty przygotowane. Wszystko na najwyższym poziomie. Czyściutko w pokoju. Panie które sprzątają mile, uśmiechnięte i dyskretne. To był udany pobyt pomimo tego. Świetna lokalizacja-blisko do antycznego miasta i promenady (20 min spacerem). Bardzo czysto , wygodne przestronne pokoje i wygodne łóżka. Prawie wszystkie pokoje z balkonami lub ogródkami. Świetne miejsce dla rodzin z dziećmi. Na terenie hotelu jest bardzo hanny plac zabaw. Polecam z całego serca to miejsce dla rodzin z dziećmi. My z pewnością wrócimy!
Zjeżdżalnie, ciepła woda w basenie, obsługa bardzo miła, bardzo dużo jedzenia. Klimatyzacja w pokoju, balkon z widokiem na basen i scenę. Animacje dla dorosłych, mini club dla dzieci i minidisco
Łazienka, mogłaby być lepsza, ale nie było tragedii
Hotel typowo turecki,przewaga gości to Turcy i Rosjanie.Pokój dostaliśmy fajny z dużym balkonem,lecz nie wszyscy mieli tyle szczęścia,jedni dostali pokoje w piwnicy z zepsutą klimatyzacją a drudzy z oknami na korytarz musieli wymieniać .Basen średni w sezonie brak leżaków ,na plaża ładna, duża piaszczysta,kursuje autobus hotelowy bez szyb z głośną arabską muzykąw.Jedzenie dobre ale monotonne , każdy znajdzie coś dla siebie.Animacje spoko ,jeden bar przy basenie inic więcej.Ale za kwotę 3000 za dwoje nie mogę niczego oczekiwać .Jesteśmy zadowoleni.Acha rezydent z (...) to gbór i bardzo niemiły gość wycieczki kupowaliśmy (...) polecam
Plaża,blisko do centrum
Rezydent z(...)
Tak jak opisywali inni i nie zostało to bez naszej uwagi niestety początek w hotelu związany z zakwaterowaniem kosztował nas wiele nerwów. Spotkało nas to, czego się trochę obawialiśmy czytając inne opinie o hotelu, który stosuje overbioking i jest to dla nich, jak zauważyliśmy podczas pobytu, praktyka nagminna. Goście przez pierwszą lub dwie pierwsze doby są kwaterowani w zupełnie losowych pokojach o gorszym standardzie lub o zgrozo tak jak my, w zupełnie losowych hotelach - dodam, że odwiedziliśmy prywatnym samochodem z panem z obsługi hotelu aż trzy inne miejsca zanim znaleziono nam nocleg. Nie jest to komfortowa sytuacja dla nikogo. Zamiast odpoczynku nerwy i zgrzytanie zębów. Rezydent biura podróży też nie wydaje się zaskoczony praktykami hotelu, jak już uda się z nim skontaktować, więc tu moja sugestia do organizatorów wyjazdu - jeżeli wiecie, że hotel stosuje takie praktyki, poinformujcie swoich gości, że taka sytuacja może się zdarzyć i jak postępować, bo nie wszyscy znoszą dobrze stres, szczególnie w sytuacji, kiedy nastawiamy się na wypoczynek. Poza tym hotel ok - standard pokoi różny - w zależności od tego w której części budynku zostaniecie zakwaterowani. Sprzątany codziennie, więc jest czysto. Plaża ok, darmowy busik, leżaki, obok fajne beach bar Sunrise - polecam spróbować makaronu z owocami morza ;) na plaży dostępna toaleta, soki oraz woda. Nie mieliśmy tu jakiś wygórowanych oczekiwań, więc dla nas ok. W hotelu przy basenie często dość głośna muzyka, co nie każdemu będzie odpowiadało, ale animatorzy starają się zająć czas. Podczas pobytu przez 6 dni organizowane były zabawy dla dzieci, aerobik w basenie, piana party w basenie i poza. Niestety sporą część gier wyłącznie po turecku - szczególnie wieczorami. Jedzenie w hotelu ok. Wybór nie był jakiś ogromny i gości było sporo, ale raczej wszystko świeże i można było coś wybrać. Dużo ciast i słodyczy. Z obiadów często rezygnowaliśmy, prawie takie same jak kolacja, a dla nas serwowany jednak zbyt wcześnie. Ogólnie hotel ok dla kogoś kto nie spodziewa się luksusów. Na pewno dużym atutem jest położenie w odległości ok 700-800m id promenady oraz niecałe 2km od centrum miasteczka, bardzo urokliwego zarówno w dzień, jak i wieczorem. Obsługa w hotelu również bardzo miła, poza początkowymi przebojami na recepcji, ale to już za dużo żeby opisywać. Moja ocena hotelu byłaby dużo lepsza, gdyby nie sytuacja związana z zakwaterowaniem - niesmak nadal pozostaje.
Basen ze zjeżdżalniami, plaża piaszczysta, leżaki bezpłatne, obsługa w hotelu na duży plus, czysto
Chcą przyjąć więcej gości niż są w stanie co powoduje niefajne sytuację, nieco monotonne jedzenie, "różnorodny" standard pokoi, niestety nie zawsze traficie na taki jak na zdjęciu w ofercie.
Biorąc pod uwagę stosunek ceny do jakości, pobyt w hotelu oceniam jak najbardziej pozytywnie
Sympatyczna obsługa hotelowa, bezpłatne leżaki na plaży i napoje, punktualny autobus hotelowy dowożący na plażę, w hotelu czysto, na stołówce sporo ciast (dla wielbicieli słodyczy)
Niektóre pokoje ekonomiczne bardzo małe i bez balkonu (nasz na szczęście był znacznie większy niż sąsiadów na tym samym piętrze), poza tym bez uwag
hotel oceniam dobrze jak na 4 * jedzenie zadowalające super atrakcyjny dojazd do super piaszczystej plaży nie stanowi problemu zawsze można zostać przy barze i basenie pobyt 7 dniowy dla nas 7,5 dnia
zaletą piękna plaża i czystość na obiekcie brak głośnych i przez rosjan
lepiej traktowani wschodni towarzysze płatne wi/fi
Rezerwacje złożyłem na dwa osobne pokoje, po przyjeździe do hotelu zostałem poinformowany, że mogą mi zaoferować jeden pokoj rodzinny, ponieważ nie ma miejsc a w przypadku rezygnacji z tej propozycji będę musiał szukać innego hotelu. Zgodziłem się ponieważ byłem na wakacjach z małym dzieckiem i starsza osoba. Dwa dni później doprosilem się z o dwa osobne pokoje ale tutaj dostałem dwa w standardzie, nie było z nich widoku na basen za który również dopłaciłem przy rezerwacji. Obsługa recepcji nieprzyjemna, mało komunikatywna po angielsku, z niemieckim już trochę lepiej. Podobnie niemiłe przygody miały pozostałe 4 grupy z którymi przyjechaliśmy do hotelu. W ich przypadkach na pierwszą noc zakwaterowani zostali poza docelowym hotelem. Przebojów nie sposób opisać z uwagi na limit znakow. Animatorzy dzieci mili, choć gawarit glownie po Rosyjku co ograniczało zabawę mojemu dziecku w konkursach z uwagi na brak zrozumienia
Zjeżdżalnie, basen, obsługa kuchni i baru w porównaniu do recepcji to dwa światy. Jedzenie dobre choć monotonne.
We wszystkich pokojach kapało z klimatyzacji na głowę śpiącego (klimatyzatory nad łóżkami), w dwóch pokojach agregat klimatyzatora buczał jak szalony. Łazienki nie najgorzej choć mogliby je trochę pod remontować a w jednej z łazienek kapało z sufitu,
Hotel na plus, raczej nie ma się do czego przyczepić. Czysto, ładnie, miło. Duży basen i fajne zjeżdżalnie. Dużo leżaków. Hotel jest dosyć duży wiec tez bardzo dużo ludzi. Jedzenia pełno natomiast lubialo się powtarzać. Kebab, ryby, warzywa, frytki. Bardzo dużo ciasta i sałatek. Śniadania były chyba najlepsze i przepyszne ale to według uznania. Maly wybór natomiast owoców bo tylko arbuz i melon, jabłka. Ale naprawdę można pojeść. Do plaży 2/3 km ale to nie ma problemu bo jest bus co 30 min jakoś. Można też się przejść na spokojnie. Na plaży napoje i woda. Na basenie bufet z napojami i alkoholem oraz woda. Herbata kawa również dostępna cały czas. Rano różne zabawy w wodzie natomiast ciągle się powtarzały tak samo wieczorne zabawy dla dzieci. Wszystko okej ogólnie polecam. Natomiast można by było zmienić trochę zabawy i poranny rozruch. 😆 Duży minus za internet ponieważ miałem być w częściach wspólnych darmowy a wszędzie był płatny. Tydzień 10 euro.
Czysto Miło Zjeżdżalnie, duży basen
Wifi..
Hotel dla nie wymagających.Pokoje czyste,posiłki smaczne i urozmaicone.Każdy znajdzie coś dla siebie.Potrawy uzupełniane na bieżąco.Dużo warzyw, owoców,ciast.Obsługa miła i uśmiechnięta. Oprócz Pani która piecze placki przy barze.Nie obsługuje wg kolejki tylko swojego widzimisię.Turcy,Rosjanie a Polacy na końcu z wielką łaską.
Dobre jedzenie,czysty basen,super plaźa.Bardxo fajni i starający się animatorzy
Zachowanie wyżej wspomnianej Pani od placków
Nie pierwszy raz jechaliśmy ze znajomymi ale pierwszy raz okazało się ,że można dostać pokój z oknem wychodzącym na korytarz. W opisie było ,że pokoje mogą być bez balkonu ale to tyle. Pokój był stary ( nigdy nie zwracaliśmy na to uwagi ) ale nasi znajomi po przyjściu z pokoju wyglądali jakby chcieli wracać do domu. Trzy dni męczyliśmy się z recepcją aby otrzymali przyzwoity pokój. Osobiście nie polecam tego hotelu. woda w basenie bardzo zimna animacje wieczorne tylko dla dzieci . W barze przy basenie nie puszczają muzyki(nuda). Jedzenie monotonne .Bardzo dużo rosjan i tylko w takim języku się porozumiewają z turystami( trochę po angielsku ale nie wszyscy)
Brak rozrywki( animacji, muzyki) Zimna woda ( w morzu była cieplejsza) Okropne pokoje economic Trzy posiłki ( to niebyło All Inclusive )
Ogólne wrażenie po wejściu do hotelu bardzo dobre . Niemiła recepcjonistka (blondynka) Pokoje ładne i zadbane pomijając łazienkę . Brak darmowego Wifi nawet w lobby . Obsługa, kelnerzy, pokojowe bardzo fajne,sympatyczne i profesjonalne .
Basen, zjeżdżalnię
Recepcjonistka, brak klimy w jadalni , zaniedbane łazienki, dużo Rosjan, rezerwację leżaków w nocy przez co nie zawsze dało znaleźć się miejsce przy basenie, brak darmowego Wifi nawet w lobby.
Jak za tą cenę hotel jest ok. Fajne zjeżdżalnie na basenie. Basen dosyć spory. Jedzenie również było różnorodne: kurczak, kebab, dużo ryb i świeżych warzyw. Bardzo dużo słodkich ciast i tortów. Drinki i alkohole były dobre. Bardzo sympatyczny i pomocny Manager hotelu. Widać że bardzo się starają. Pokoje są zróżnicowane, zawsze można poprosić o wymianę pokoju. Plaża szeroka, ładna i piaszczysta. Blisko do centrum. Ogólnie polecam i na pewno wrócę :)
Basen Zjeżdżalnie Ładna i zadbana plaża
Aktualnie moje zdanie na temat tego hotelu jest takie jedzenie jest okropne szczerze mówiąc frytki surowe - potrawy są smażone na bardzo głębokim tłuszczu spędziłam cały jeden dzień w pokoju z biegunka i wymiotami rozmawialiśmy z osobami które przyjechały w tym samym czasie miały te same problemy żołądkowo - jelitowe .. ogólnie monotonne jedzenie nie dostosowane pod Europejczyków .. Pokój bardzo ładny nowoczesny .. gorzej z łazienka ale luksusów nie oczekujemy … Basen i zjedzalnie jak najbardziej na duży plus Leżaki trzeba rezerwować wcześniej po 7 jeżeli chcesz przed 6 to twoje ręczniku wylądują w recepcji :) Animacie bardzo fajnie codziennie jest coś organizowane Jeśli chcesz wypożyczyć samochód to napewno nie z hotelu warto przejść kawałek i są osoby które wypożycza ci od ręki :) ogólnie bardzo ciepło ..klima w pokoju włącza się po 5 minutach bycia w nim dostajecie jedna kartę nie ma możliwości dostania dwóch przez to klima chodzi tylko gdy jesteście w pokoju i jest włożona karta ..
Bez żadnych problemów. Pobyt jak najbardziej udany!
Standard znośny. Fajni animatorzy oraz ciekawe atrakcje (zwłaszcza pokazy wieczorne) Dobre jedzenie z ogromnym wyborem słodkości.
Uwaga na kostki lodu i wodę z dystrybutora w hotelu i na plaży - Sułtan potrafi się zemścić 😉 Reszta bez zastrzeżeń.
Polecam fajne animacje dla dzueci, pokazy dla dorosłych. Zabawy i gry w wodzie, piana party. Fajne zjeżdżalnie
Atrakcje dla dzieci i dorosłych
Dość głośna klimatyzacja