Snorkeling na rafach koralowych i spotkania z delfinami
Safari na quadach po pustyni z wizytą w wiosce Beduinów
Zakupy i lokalny klimat w bazarze El Dahar
Tętniące życiem nocne kluby i bary w Hurghada Marina
Hotel bardzo bardzo słaby , słaba obsługa, brud w restauracji , brud na plaży, jedyny mały plusik to za ogrod Nie polecam !!!
Brak zalet !
Brud , i słaba obsługa!!!
Pobyt w tym hotelu, uważam za udany. Pokój był czysty, ja dostałam z widokiem na zatokę, plaże i cały kompleks basenowy. W pokoju czajnik, kawa, herbata i codziennie 2 butelki wody. Jedzenie było smaczne, urozmaicone, nie do przejedzenia. Wchodząc z hotelu od razu jesteśmy na głównej ulicy Hurgady, do Mariny 10 min spacerek.
Hotel w części odnawiany, ale widać plusy, miła obsługa na plaży , w recepcji i stołowce. Dbają by nikt nie czekał na stolik, chłopaki pracują jak mrówki.
Plaża przy wejściu do wody kamienista
dzień dobry -jeżeli chodzi o hotel to wszystko idzie w dobrym kierunku.Hotel remontuje pokoje byłem w takim i praktycznie nie ma na co narzekać.Teren hotelu a szczególnie ogród bardzo zadbany i wszędzie jest zdecydowanie czyściej jak było .Jeżeli chodzi o jedzenie to zawsze ktoś sobie coś wybierze
wybieram ten hotel z racji położenia - centrum Hurghady i bardzo sympatyczna obsługa
większych wad tym razem nie zauważyłem
Hotel jest spoko,tylko nie polecam brak bungal,bo okien nie ma,take wrażenia,co mieszkam w piwnicę! Jedzenie super Personal super Duży teren,centrum hurgady Jest disco dla dzieci i dorosłych! Dużym plusem jest koła i pepsi zero Polecam,ja by pojechał drugi raz
Słabo sprzątną Wykwaterowanie do 12 i został w pokoju do 18 i zapłaciłem 30€
Pokoje potrzebuje odświeżanie
Ogólne wrażenie bardzo dobre. Hotel położony w samym centrum Hurghady, ale na terenie hotelu tego się nie odczuwa. Piękny ogród, plaża niezbyt duża, ale wszyscy się mieszczą. Jedyny minus to kamienna plaża, trzeba brać obuwie do pływania. Pokoje w porządku, czysto, ale nie ma co spodziewać się luksusów. Hotel lata świetności ma za sobą, ale obecnie część pokoi jest w trakcie remontowania. Strefa basenowa jak dla mnie niewystarczająca, jeden nieduży basen i głęboki 2,2m, ale każdy ma inne preferencje. Co do jedzenia, niezbyt duży wybór, brak dań regionalnych, ale spokojnie można się najeść. Trochę uciążliwe było codzienne poszukiwanie sztućców. Obsługa miła, uśmiechnięta i pomocna. Co do alkoholi to nie mogę się wypowiedzieć, bo nie piję:) Głównymi turystami Rosjanie. Niestety bardzo rozczarowało mnie brak wieczornych atrakcji kulturalnych i tanecznych. Animatorzy oferowali wyjazdy do klubów na tańce od 23,30 do 3,00 w nocy za cenę około 16 dolarów. Na terenie Hotelu brak takich atrakcji. Wi-Fi niestety słabe i tylko w lobby hotelu. Ogólnie za taką cenę, bardzo dobry wyjazd. Według mnie
Położenie w centrum miasta, dla osób które lubią wyjścia na miasto i shopping to idealne miejsce. Ceny w Egipcie niskie i przystępne,
Brak wieczornych atrakcji dla turystów.
Hotel powinien mieć 3 gwiazdki więc bardziej wymagający i roszczeniowi goście pewnie będą narzekać. Dla nas super- sprzątany każdego dnia, położenie hotelu mistrzostwo świata- w samym centrum Hurgady, do plaży blisko, obsługa uprzejma i pomocna. Animacje i na plaży i wieczorem w hotelu. Jedzenie ok- każdy powinien znaleźć coś dla siebie
Świetne położenie, bardzo pomocna i miła obsługa
Standard zdecydowanie 3 gwiazdki
Pobyt bardzo przyjemny,teren hotelu super,bungalow wymaga remontu,obsługa miła,jedzenie niestety słabe. Plaża klimatyczna z mini rafą.
Hotel sam w sobie ok., pewnie w sezonie dziala lepiej, w lutym nie polecam. Brak opisanych w ofercie sportów, nie czynny kort tenisowy, pingpong, piłka do siatkówki dziurawa, snack bar i restauracja przy basenach nieczynne, basen z podgrzewaną wodą i restauracja a'la carta w remoncie. Stare drewniane meble, trochę retro, wymagają renowacji. Brakowało światła dziennego w bungalowie, bo okno było przeszklnone mlecznym żółtym szklem. Jedzenie bez szaleństwa ale każdy coś dla siebie znajdzie. Obsługa ok., bardzo słabe Wi-Fi, czasami wcale. Na ten czas 3*
Piękny ogród, zatoczka z piaszczystą plażą, weseli animatorzy, zorganizowane wieczorki w barze.
Nachalność osób na plaży oferujących różne usługi. Atakują z każdej strony codziennie i w zasadzie odpoczynek zamienia się w walkę na uniki lub dyskusje. Bardzo to nie fajne.
Przetłumaczą angielski Niezapomniane chwile w ZYA Regina Resort! 🌴✨ Spędziliśmy wspaniały czas w tym hotelu i chcemy podzielić się naszymi wrażeniami! Przepiękne ogrody, cudowna atmosfera i przemili pracownicy, którzy sprawili, że nasz pobyt był wyjątkowy. Ogromne podziękowania dla Shimany, która z niesamowitym uśmiechem sprzedaje biżuterię – prawdziwy skarb tego miejsca! ❤️ Najlepsi kelnerzy na świecie, a Abdalluh to klasa sama w sobie. A pan, który sprzątał nasz pokój, to prawdziwy artysta – codziennie z ręczników tworzył małe dzieła sztuki, które zachwycały naszego syna! Kierownictwo hotelu powinno docenić tych ludzi, bo to oni tworzą magię tego miejsca! Dziękujemy za cudowny pobyt! Watacha Munieczków 🐺☀️
Centrum miasta , bardzo miła obsługa , piękne ogrody i piękna plaża
Remont obiektu o którym nie było mowy w ofercie i nieogrzewane baseny
Pobyt w tym hotelu wspominam bardzo dobrze.Dostalismy duży pokój w opcji standard.W pokoju wszystko to co potrzeba,wygodne łóżka ,duża łazienka.Przepiekne otoczenie ,ogród jest wizytówką tego hotelu.Jedzenie bardzo dobre i w miarę urozmaicone.Plaxa typowa hotelowa ,zadbane leżaki materace ,sprzątana codziennie.Na plaży bar z napojami.Hotel położony w centrum,co dla nas było atutem,ponieważ taki właśnie chcieliśmy.Spacerem ma Marinę a po wyjściu z hotelu jesteśmy na głównej ulicy Sheraton Street.
Bardzo uprzejma ,sympatyczna obsługa Dobre jedzenie Piękny ogród Lokalizacja Piękne zadbane koty 🙂
Nie zauważyłam ,nawet jeżeli coś takiego było 🙂
Właśnie wróciłem po 7 dniowym pobycie w Hotelu ZYA Regina Resort i jestem super zadowolony z pokoju oraz jego lokalizacji wśród zieleni ,palm i biało-czerwonych kwiatków .Petunie pięknie pachniały i przypominały naszą białoczerwoną flagę . Bardzo zadbana piaszczysta plaża z ciepła woda. Polecam .
Za takie pieniędzy to jest dobry hotel,ale remont w pokoju który bungalo mog być lepiej wykonany niż teraz
Morze jest bardzo blisko i ładnie
Remont pokoju najlepszym pomysłem będzie zmienić i jeszcze drzwi do bungalo nie sięgają całkowicie podłogi, z tego powodu w pokoju stale przebywają owady
Pięknie usytuowany hotel z prywatną czystą plażą, małą mariną.Hotel w centrum miasta.
Piękna plaża i ogród. Jedzenie zróżnicowane, każdy znajdzie coś dla siebie.
Brak Internetu w lobby,bardzo brudne i stare pokoje.
Hotel sprostał naszym oczekiwaniom. Adekwatna cena do jakości. Świetna lokalizacja. Bezpośredni dostęp do morza.
-Piękne, zadbane ogrody - Bezpośredni dostęp do prywatnej plaży. Nie trzeba było się przemieszczać żadnym busem. Na miejscu bar z dostępem do napojów alkoholowych i bezalkoholowych w ramach pakietu all inclusive. Przy pomoście mała rafa koralowa ☀️ - Przemiła obsługa , pomocna , nastawiona na kontakt z gościem - Super lokalizacja- blisko miejsca turystyczne, sklepy ( Marina , Meczet, Targ Rybny)
- Niestety jedzenie było największym rozczarowaniem.. Kuchnia nastawiona na tradycyjne posiłki. Mało wyboru kuchni europejskiej. Jedyny atutem było skosztowanie jednego wieczoru owoców morza. - Sprzątanie pokoju standardowe. Prysznic nie był wyposażony w drzwi kabinowe ,co za tym szło, całą łazienka pływała. - Słabo rozbudowana oferta atrakcji/animacji hotelowych.
Kolejny raz w ZYA Regina i kolejne doświadczenie. Za każdym razem jest coraz cudowniej. Hotel jest naprawdę wspaniały, zachwycający ogród. Do tej pory jedzenia było nieco monotonne, ale tym razem bardzo zaskakujące. Dodatkowe dania mięsne na obiad i to, czego do tej pory brakuje. Nie i ważna rzecz to bardzo duża poprawa czystości. Ten hotel jest jak nasze dziecko - możemy się rozwijać. W przypadku konieczności zmiany na lepsze. Pokoje i bungalowy są regularnie odnawiane. pojawienie się też, że obsługa jest bardzo miła i widać, że stara się, aby wszyscy goście byli zadowoleni z wakacji. Więc nie czytajcie wszystkich komentarzy, Ogólne tych, tylko polećcie i zobaczcie sami!!! Gorąco polecamy ZYA Regina. Wymagane plusem jest to, że każdy jest blisko.... Cóż więcej można napisać..... może tylko to, że ZYA Regina jest naszym drugim domem.
Piękne ogrody, ładna plaża, blisko wszędzie, obsługa dbająca o gości
Monotonne śniadania - chyba jak wszędzie :)
Super hotel, trochę słabe śniadania, jeżeli ktoś szuka super warunków to w tych cenanach nie ten adres , ogólnie dla mnie 5/5
Fajna plaża, ogród miła obsługa , dla mnie położenie, samo centrum
Beznadziejnie działające WiFi i rezerwacja przez (...)leżaków na plaży i tak zwany wieczorny Show Time to raczej Stracony Time
Hotel słaby. Jedzenie podłe i przez cały tydzień takie same. Mały wybór świeżych owoców. Mięso z grilla czasami niedopieczone. Pokój nieremontowany od dawna, cieknąca umywalka i prysznic. Pościel niezmieniana przez cały tydzień. Ręczniki zmieniane codziennie. Miła obsługa przy basenie i bardzo pomocna. Dostęp do plaży, obok centrum nurkowe. Świetne usytuowanie w centrum miasta wiec jesli ktoś nastawia się na zakupy to bedzie to duzym plusem, blisko do lotniska.
Pokoje ok otoczenie ładne zadbane , plaza ładna parasole zacieniajace fajne
Hotel dla niewymagajacego klienta
Jedzenie bardzo mały wybór
Witam. Hotel ładny i zadbany. Piękny ogród z dużą ilością zieleni, palm i krzewów. Mieszkaliśmy w tzw bungalow pokój bardzo czysty i schludny. Blisko do plaży i basenów. Plaża bardzo czysta i zadbana. Najważniejsze to bardzo miła i uprzejma obsługa hotelowa. Jedyny minus to jedzenie mogło by być bardziej urozmaicone i więcej robione pod europejczyków. Ogólnie jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu mimo złych komentarzy i zdjęć które zobaczyliśmy w internecie na temat tego obiektu.
Zadbany ogród i bardzo miła obsługa oraz blisko do plaży.
Jak dla mnie to mało urozmaicone jedzenie. Kwestia smaku. (Głodny nigdy nie wyszedłem)
Hotel Ok natomiast jedzenie kiepskie, obsługa dobra. All nie jest 24 tak jak w opisie tylko do 24:00. Później nawet wody do picia nie ma. Minusem hotelu jest to że o 18:00 wypraszają z morza i nie można się kąpać. Położenie hotelu Super.
Położenie i plaża
Jedzenie, zakaz kąpieli w morzu po 18.