Wykupiłem wyjazd na weekend majowy , hotel miał być *** a był 1/2*, brud, grzyb na ścianach, nawet szklanki brak w pokoju. Niezorganizowane wejścia do muzeów,zabytków stanie w wielogodzinnych kolejkach a tylko dlatego wykupiłem wyjazd z biurem, (za nie małe pieniądze) żeby sobie tego oszczędzić. Brak organizacji!!! Na miejscu tylko pani pilot która pokazuje jak się dostać do metra i nim podróżować. Oferta wygląda nieźle ale na miejscu okazuje się że jest to kompletny niewypał.
Brałem udział w wycieczce do Paryża organizowanej przez to biuro. W programie wycieczki oprócz kosztów zawartych w programie wycieczki znajdowały się koszty dodatkowe ok.160 euro/osobę . Na miejscu okazało się, że koszty te wyniosły ponad 300 euro/osobę. Ponadto w ostatnim dniu pobytu w hotelu Campanile Bobigny nie mieliśmy co jeść na śniadanie, ludzie czekali z pustymi talerzykami ,a obsługa robiła głupie miny. Przestrzegam przed tym biurem (ukryte koszty), więcej z nimi nie pojadę.
25.10 2022 wróciłam z wycieczki Magia Barcelony na której byłam z siostrą.Wycieczka była fantastyczna bardzo dużo zwiedziłyśmy.Wszystko było zgodne z planem.Pogoda fantastyczna hotel bardzo dobry dużo jedzenia i rozrywek.Barcelona zachwyca.Przewodniczki to najwspanialsze dziewczyny na świecie.Profesionalistki.
Wyjazd zgodny z ofertą. Zwiedzanie z przewodnikiem bez zastrzeżeń. Pani Milena opiekunka grupy - super! Zaangażowana, pomocna i profesjonalna. Pasjonatka swojej pracy. Poświęcała swoim podopiecznym więcej czasu niż musiała. Jestem bardzo mile zaskoczona, powiem szczerze, byłam na różnych wyjazdach kilkadziesiąt razy, więc jest porównanie.
Wycieczka z Regentem kupiona przez Wakacje.pl,wszystko ok,zgodne z opisem,Rzym zachwycił dzięki wspaniałej Pani Justynie,wspaniała osoba,oczywiście dwie pozostałe Panie ,które nam towarzyszyły oprowadzając,czyli Pani Milena i Dorota również bardzo profesjonalne.
Wycieczka do Barcelony super. Pani Lidia kompetentna, miła , profesjonalna i bardzo empatyczna .
6-dniowa wycieczka do Barcelony była rewelacyjna! Wszystko było profesjonalnie i sprawie zorganizowane. Do zwiedzanych miejsc dojeżdżaliśmy mini-busami, a po drodze słuchaliśmy wielu ciekawostek na temat miejsca w Barcelonie lub regionu, w który się udajemy. Nasz przewodnik/rezydent - Pani Lidia - to wspaniała osoba, kompetentna, pomocna i z dużą wiedzą. Cierpliwie odpowiadała na wszystkie pytania i w razie potrzeby służyła jako tłumacz. Zdecydowanie polecamy.
Właśnie wróciliśmy z wycieczki Magia Barcelony w opcji 6-dniowej. Jesteśmy bardzo zadowoleni. Wycieczka była w pełni udana :) Zwiedzanie było sprawnie zorganizowane. Dojeżdżaliśmy mini-busami w najciekawsze miejsca Barcelony i w miejsca wycieczek fakultatywnych (Costa Brava, Girona, Montserrat). Pani Lidia - nasz przewodnik/rezydent wszystko świetnie organizowała i oprowadzała. Byłem zaskoczony jak wiele zobaczyliśmy w ciągu kilku dni. Hotel z obsługą super, dobre jedzenie. Chętnie tam wrócę :)
Kilka dni temu wróciłam z wycieczki do Barcelony. Kupowaliśmy wycieczke w ostatniej chwili, na szczęście dzięki doskonałemu kontaktowi z przedstawicielem biura Regent, wszystkie formalności udało się załatwić sprawnie i bezstresowo. Jestem bardzo zadowolona z całej imprezy, a w szczególności z opieki Pani Lidki, dzięki której nasz pobyt na Costa brava naprawdę był magiczny. Szczególnie zaskoczyła mnie jej otwartość, elastyczność, wiedza i punktualność. Bardzo miłe i wyjątkowe było również to, że zwiedziłyśmy Barcelonę, Girone itd. w bardzo małym gronie, co jest szczególnie ważne w dobie pandemii. Szczerze polecam.
Wycieczka do Barcelony polecam. Przepiękne miasto zwiedzane z super panią przewodnik, pani Lidia zawsze uśmiechnięta pomocna kompetentna z ogromną wiedzą, każdy zadowolony i dzieci i dorośli :)To był mój pierwszy wyjazd do Barcelony ale na pewno tam wrócę.
Wyjazd do Barcelony w okresie 7 pażdziernika do 11 pażdziernika 2020 w czasie Covid 19 było wahania niepewność o bezpieczeństwo chcieliśmy zrezygnować ale było to niemożliwe Strata albo ryzyko Pani rezydentka Lidia wyjaśniła nam sytuację na miejscu i pomogło nam to podjąć decyzję. Jesteśmy bardzo zadowoleni , W Barcelonie nie ma turystów mieliśmy czas na spokojne wędrówki , piękne zdjęcia , bez tłumów piękna trasa i profesjonalna opieka ze strony wspaniałej kobiety bardzo cierpliwej i lubiącej bardzo swoja pracę i ludzi. Barcelona dała się nam spokojnie poznawać i polubić .Wycieczki fakultatywne to dodatkowy koszt ale były przepiękne i warto było. Covid19 - maseczki i dezynfekcja wszędzie a mieszkańcy bez względu na wiek stosujący sie do zaleceń. Mimo pandemii to piękna wycieczka . Danuta i Piotr , Anna i Jerzy , Maria i Adam
Witam miałam jechać do Barcelony 28 kwietnia 2020 z wiadomych przyczyn zapewne wycieczka się nie odbędzie a jeżeli nawet samoloty będą latać to i tak olbrzymi strach tam jechać. Po napisaniu odwołania biuro trzyma się swoich restrykcyjnych reguł i nie chce zwrócić sporej zaliczki nie chciało zmienić terminu wpłaty drugiej zaliczki i również nie wchodzi w grę zmiana terminu wycieczki na inny. Nawet jeżeli otworzą granice do 28 czerwca kto da 100 procent gwarancji że będzie w miarę bezpiecznie. Tylko pieniądze się liczą. Nigdy nikomu nie polecę tego biura to są oszuści tylko liczy się kasa
Witam miałam jechać do Rzymu 13 czerwca 2020 z wiadomych przyczyn zapewne wycieczka się nie odbędzie a jeżeli nawet samoloty będą latać to i tak olbrzymi strach tam jechać. Po napisaniu odwołania biuro trzyma się swoich restrykcyjnych reguł i nie chce zwrócić sporej zaliczki nie chcialo zmienić terminu wpłaty drugiej zaliczki i również nie wchodzi w grę zmiana terminu wycieczki na inny. Nawet jeżeli otworzą granice do 13 czerwca kto da 100 procent gwarancji że będzie w miarę bezpiecznie. Tylko pieniądze się liczą. Nigdy nikomu nie polecę tego biura
Niestety biuro Reegent źle organizuje wyjazdy przekonaliśmy się w Paryżu gdzie prpani przewodnik była z nami po 30 min i pozostawiała nas na resztę dnia samych a teraz mieliśmy lecieć do Rzymu 5 marca to się okazało że niechca zwrócić za wycieczkę wiadomo jaka przyczyną epidemia koronawirus pisaliśmy odwołanie a oni i tak tak swoich reguł się trzymają tragedia te biuro
Jeśli wyjazd do Barcelony to własnie z REGENT. Z biurem nie miałam zbyt wiele do czynienia natomiast na miejscu Pani Lidia - rezydent 100% profesjonalizm, konkret, wiedza (chętnie odpowiadała na każde pytanie dotyczące historii, życia i bycia w Hiszpanii ;), taktowana i przede wszystkim bardzo cierpliwa ( na wycieczce towarzyszył mi syn 7-latek, ciekawy świata, bezpośredni i momentami bardzo absorbujący). Polecam!
Witam Kto chce spędzić fantastyczny weekend polecam Zimową magię Barcelony !!!! Barcelona zachwyciła nas i na pewno wrócimy tam.Pani Lidia, która była naszym pilotem wykazała się ogromną wiedzą i niesamowitym zmysłem organizacyjnym. Osoba ciepła, pogodna i uśmiechnięta. Jestem pod wrażeniem, zachowanie Pani Lidii w każdej sytuacji było perfekcyjne.
Barcelona 27.02-01.03 Spełniłyśmy nasze marzenia i z żalem opuszczałyśmy piękną i gościnną Katalonię. Gratulujemy Regentowi wspaniałego przewodnika. Pani Lidio jest Pani Wielka! Dziękujemy, polecamy i już pakujemy walizki na następną wyprawę
Niestety nie mogę napisać pozytywnej opinii o biurze podróży Regent. Niestety pracownicy biura nie są w cale pomocni. Chcieliśmy zmienić termin wjazdu - niestety, biuro wymyśliło, że mamy anulować wyjazd, wiąże się to z utratą sporej kwoty pieniędzy, a potem wykupić u nich nowe wczasy. Nie zaproponowano żadnego innego rozwiązania. Strata czasu, nerwów i pieniędzy
Właśnie wróciłam wycieczki do Barcelony; 27 luty ? 1 marca. Zwiedziałam z grupą wszystkie zaplanowane przez biuro miejsca mając za przewodnika profesjonalną, świetnie przygotowaną merytorycznie i kompetentną p. Lidię Kopczyńską. To niezwykle urocza i bardzo komunikatywna osoba, która ze znawstwem prezentowała kolejne atrakcje miasta, okraszając to dodatkowo wieloma ciekawostkami i przydatnymi informacjami . Chętnie i wyczerpująco udzielała odpowiedzi na nasze niekończące się pytania. Oprócz Barcelony zwiedzaliśmy w ramach wycieczki fakultatywnej Montserrat. Była to zgodna decyzja grupy, wybrana spośród kilku propozycji przedstawionych nam do wyboru. Wybór bardzo trafny. Przez cały czas pobytu czułam się bardzo dobrze zaopiekowania dzięki świetnej organizacji czasu ? dowóz samochodami w bezpośrednią bliskość zwiedzanych obiektów, dostosowane do moich możliwości tempo zwiedzania, uwzględnienie czasu wolnego oraz dbałość o nasze bezpieczeństwo.
Hola! Na przełomie lutego i marca nasza babska czwórka wreszcie zdecydowała się spełnić swoje długo odwlekane marzenie z biurem Regent. To był bardzo udany desant. Miasto magiczne. Geniusz i wizjonerstwo Gaudiego zapiera dech. Zgodnie okrzyknęłyśmy wiec to wydarzenie - Katalońskim snem. Na jawie pozwoliła nam go prześnić p. Lidia, której urok osobisty zadziałał w jednakowym stopniu ?. na całą 16 osobową grupę. Duże wie, umie to przekazać, tryska energią i inteligentnym poczuciem humoru. Mamy wiele doświadczeń podróżniczych i w porównaniu z innymi przewodnikami Pani Lidia winduje swoją profesję wysoko w górę. Udało jej się nawet powiększyć grono entuzjastów FC Barcelony o nasz raczej słabawy sportowo kwartet. Majestat gór Montserrat dał nam jednak szanse udowodnienia góralskiej krzepy w starciu z uroczymi ale i wymagającymi szlakami turystycznymi. Przeglądamy setki pięknych zdjęć i ? dalej śnimy. Mamy świadomość że 3 dni to zbyt krótki czas by zgłębić uroki tego magicznego miejsca ale w zupełności wystarczający by się w nim rozsmakować i ? już planować kolejny skok. Powzięłyśmy nawet uchwałę ? jedna kiecka mniej , a pieniądze do skarbonki! Na koniec jeszcze bardziej osobiście; Lidio, Barcelona w naszych wspomnieniach zawsze będzie rozświetlona Pani uśmiechem. Koleżanki Leśnego Dziadka.