Pomoc i kontakt
Magazyn Wakacje.pl
Salony sprzedaży
Jak ktoś szuka zacisznego miejsca bez atrakcji hotelowych, ale spokojnego i blisko morza to polecam. My jesteśmy zadowoleni choć trochę brakowało mi muzyki.
Spokój i cisza.
Miejsce na budowę hotelu trochę dziwne, ale to też uroki Albani.
Przemiła obsługa. Hotel kameralny, prowadzony przez rodzinę. Posiłki smaczne i urozmaicone. Blisko do plaży, a jednocześnie nie przy plaży, gdzie wieczorami było bardzo głośno. Polecam.
Jak wyżej.
Skromnie, ale czysto.Hotel prowadzony przez rodzinę bardzo blisko do plaży jedzenie w hotelu przepyszne nie ma się do czego przyczepić. Wifi w pokojach bez zarzutu działa. Polecam!
Atmosfera iście rodzinna widać ze właściciele wkładają w prowadzenie hotelu całe serce.
Bez wad
Hotel kameralny, pokoje sprzątane codziennie, na terenie całego obiektu czysto. Wyżywienie smaczne. W restauracji hotelowej przystępne ceny.
Cisza i spokój. Bardzo mili właściciele i personel. Polecamy wypoczynek w tym hotelu.
Wymaga remontu.
W tym hotelu sędziliśmy z mężem bardzo fajny tydzień. Wszędzie blisko, bardzo dobre jedzenie, codziennie sprzątany pokój i wymieniane ręczniki, świetna obsługa. Po sezonie, na plazy bardzo mało ludzi, leżaki dostępne dla gości hotelowych. Basen przy hotelu z rześką wodą, leżakami. Balkon wygodny, do posiedzenia wieczorkami idealny. Minus za łazienkę - prosi się o remont, zasłona to chyba najgorsze co może być i wiecznie zalana cała podłoga. Poza tym standard ok, jeżeli bierzemy pod uwagę, że to 3* :)
Bardzo dobre jedzenie, urozmaicone śniadania i obiadokolacje, każdy coś dla siebie znalazł, miła i pomocna obsługa, codziennie sprzątany pokój, wspólne grillowanie w sobotę - mile urozmaicenie.
Łazienka zdecydowanie wymaga remontu, klimatyzacja jak to w koncowce sezonu, nie działała na najwyższych obrotach, ale do przeżycia.
Hotel mały , ale przytulny. Jedzenie dobre , owoce każdego dnia i słodkości. Polecam.
Blisko morza.
Słabo działająca klimatyzacja.
Postanowiliśmy wybrać się do hotelu Akropoli-zdecydowanie nasz najlepszy wybór! Hotel jest bardzo profesjonalny jak na fakt 3 gwiazdek. Obsługa: Jest bardzo sympatyczna i pomocna. Nie spotkałam się jeszcze z tak przesympatycznym personelem. Nie ma problemu z wymianą waluty,czy pomocą w zwykłych czynnościach. Jesteśmy witani uśmiechem za co ogromnym plus! Kiedy mieliśmy problem z wymianą waluty, od razu nam pomogli. Uczciwość pierwsza klasa! Jedzenie: Uważam, że każdy znajdzie coś dla siebie. Jedzenie jest smaczne, dobrze doprawione co w Albanii zdarza się rzadko. Śniadania codziennie takie same,ale jest ogromny wybór,także przez cały pobyt można każdego dnia zjeść coś innego. Kolacje są bardzo urozmaicone od przeróżnych mięs, po ryże. Podsumując: Nikt nie wyjdzie głodny! A jeśli ktoś liczy na kotleta schabowego,to polecam nie wyjeżdżać z Polski :) Pokoje: Uważam, że pokoje bez większego zarzutu. Byłam w hotelach, które opinie miały ponad 5 gwiazdek, a większego syfu nie spotkałam. Ogromne zaskoczenie i plus za sprzątanie pokoju codziennie, wraz z wymianą ręczników. Rzadko mnie to spotykało, aby pokój był codziennie sprzątany. Podstawowe rzeczy się w nim znajdują wraz z darmową klimatyzacją i lodówką. Dodatkowo dostajemy próbki szamponu i mydła. Otoczenie hotelu: Znajduje się na nim boisko do kosza, basen. Również kilka miejsc do posiedzenia i odpoczynku, do niczego nie mam większego zarzutu. Na basenie pełen spokój i czystość. Jeśli chcemy zjeść kolacje na tarasie, nie jest to problemem. Otoczenie: Lokalizacja jest bardzo dobra. Do autobusy,który wiezie nad do Durres ok.250m. Do samego morza ok.300m. Na przeciwko hotelu mamy 2 sklepy oraz pizzerie. Same leżaki na plaży są bardzo blisko raptem 3 minuty szybkim spacerem. Restauracji jest bardzo dużo, jak i również atrakcji dla dzieci nie zabraknie. Podsumowanie:Polecam serdecznie hotel jak i właścicieli. Bardzo chętnie wrócimy odpowiedź po raz kolejny piękną Albanie!
Pokój całkiem przestronny z dużym balkonem sprzątany codziennie ok 100 m do plaży, darmowe parasole i leżaki. Plaża szeroka piaszczysta,dno również piaszczyste. Długa kilku kilkukilometrowa promenada nadmorska z mnóstwem muzyki na żywo.
Rodzinna atmosfera w hotelu,bardzo dobre różnorodne jedzenie,miła obsługa.
Dzwi w łazience wymagają naprawy, należałoby odświeżyć łazienkę przy basenie.
Klimatyczny niewielki hotel w turystycznej części miejscowości Golem bardzo blisko plaży, z własnym basenem. Warunki adekwatne to ceny wycieczki. która nie była wysoka a my nie mieliśmy wygórowanych oczekiwań. Bardzo pozytywnie zaskoczyliśmy się jednak dbałością o czystość, uprzejmością i życzliwością jaką nas przywitano. Serwowane smakołyki to prawdziwe pyszności i doskonała jajecznica z jaj (!) na śniadanie:)
Niewielki, świetnie usytuowany blisko plaży, a jednak nie przy promenadzie co pozwalało cieszyć się względnym brakiem tłumów, co nam bardzo odpowiadało. Basen i brodzik dla dzieci zawsze z wolnymi leżakami. Codziennie wymieniane ręczniki i sprzątane pokoje. Podczas pobytu zmieniono również pościel (nieczęsto zdarza się). Smakowite posiłki, świeże warzywa, uśmiechnięty pomocny Stuff, możliwość konwersacji w języku angielskim i polskim .
Wymaga remontu:)
Spedzilismy super tydzień w Akropoli z 2 dzieci. Polecamy! Hotel blisko plaży, pyszne jedzenie, wszyscy mili i pomocni, a w hotelu czysto. Basen wystarczający, pokoje ok. większość gosci to Polacy, a obsługa stara się zawsze co powiedzieć po polsku:). jeden wieczór spędziliśmy przy grilu (pyszne jedzenie) i Polskiej muzyce (nie Zenku!) Rewelacja!
pyszne jedzenie, super obsługa, dobre położenie ( blisko plazy, obok sklep)
brakowalo w menu naleśników na śniadanie 😉
Blisko plaży, miła obsługa, smaczne posiłki na obiadokolacji , ale raczej dla wegetarian, śniadania monotonne, ubogie, kawa to woda zabielana słabym mlekiem, pokój czysty, sprzątany codziennie, jednak łazienka to dramat, zasłona prysznicowa jak za PRL-u, woda leje się po podłodze, basen hotelowy malutki, ale czysty, polecam dla dzieci, na plaży leżaki ogólnodostępne dla gości Akropoli, telewizor choć jest w pokoju to nie działa;-) W najbliższej okolicy nie ma żadnych atrakcji poza plażą, tak więc polecam osobom nastawionym jedynie na opalanie i kąpiel w Adriatyku .
Byliśmy razem z 2 dzieci i powiem że spędziliśmy tam bardzo miły tydzień. Należy pamiętać że są to 3 gwiazdki, hotel nie jest nowy ale dla mnie było wszystko co potrzeba. Pokoje przestronne, czyste, sprzątane codziennie. Ręczniki wymieniane codziennie. Śniadania i obiadokolacje smaczne, są warzywa makarony jak i zawsze jakieś mięsko wszystko na bieżąco uzupełniane,każdy znajdzie coś dla siebie. 2 baseny jeden głęboki, drugi brodzik dla dzieci więc i duży i mały może popływać. Leżaki i stoliki przy basenie gdzie można spędzić sobie popołudnie lub wieczór. alkohole w hotelu w dobrej cenie, ewentualnie obok sklep otwarty do 2.00 codziennie z dobrym zaopatrzeniem i sprzedawcy znają trochę Polski. Dla klientów hotelu są leżaki na plaży. Przy plaży promenada i różne bary i kafejki. Co bardzo ważne atmosfera w hotelu bardzo fajna, przyjemna i luźna bo nie jest to jakiś moloch a mały rodzinny biznes. Wszyscy mili i uczynni. Na miejscu super manager Remi który jest bardzo pomocny, wszystko można z nim zorganizować. Pomoże z wynajmem auta ,powie co warto zwiedzić i można z nim pogadać na każdy temat a nawet trochę już mówi po polsku. Remi pozdrawiamy. Podsumowując pobyt uważam za bardzo udany i pewnie jeszcze tam wrócę .
Lokalizacja w drugiej linii więc więcej spokój. Rodzinna atmosfera. Czyste pokoje sprzątane codziennie . Luźna wakacyjna atmosfera .
Sam hotel spełnia standardy, ale jest dla niewymagających- lazienka z wczesnych lat 2000 brak kabiny - jedynie mały prysznic za zasłonka, opadająca i rozpadająca się deska klozetowa. Pokój schludny z klimatyzacja, duza sprawna lodowka z zamrazalka, maly telewizor bez funkcji smart z wylacznie lokalna telewizja, brak czajnika. Codziennie
Dobre jedzenie - śniadania raczej monotonne, ale kolację sa zróżnicowane. Pokoje na I piętrze mają wyjscie na duży wspólny taras, gdzie jest suszarka do ubran i dwa krzesła(dla kazdego pokoju). Z tarasu widać morze do którego jest 200 metrów. Obok hotelu jest sklep(za plotem) niedaleko tez jest kolejny. Wlascicie są mili i pomocni - znaja troche polskiego, codziennie jest room service. W hotelu są praktycznie sami Polacy. Duża elegancka stołówka, w której znajduje się też bar. Fajny basen.
Monotonne śniadania, stare łazienki (mały brodzik osłonięty zasłonka, która przykleja się do ciała -wiecznie zalana podłoga). Zdarza się, że w okolicach hotelu kręcą się znajomi/rodzina właścicieli/obsługi, którzy nie są gośćmi hotelu. Hotel jest daleko od atrakcji turytycznych, ale nie polecam wycieczek na miejscu za pośrednictwem exim Tours (mają zawyzone ceny i sa kiepsko zorganizowane). W sprawie wycieczek polecam kontakt z lokalnymi biurami (znajdującymi się ok 40 min pieszo od hotelu).
Hotel mały, przytulny, bardzo czysty. Ręczniki bardzo czyste i wymieniane codziennie. W połowie 7-dniowego pobytu wymieniono nam również pościel. Posiłki bardzo smaczne zarówno śniadanie jak i obiadokolacje. Ciasta i owoce bardzo smaczne i nigdy nie brakowało. Mój pokój (bardziej apartament) był wspaniały i z widokiem na basen. niektóre są z widokiem na góry i budowy, ale nie można narzekać. Basen głęboki, można spokojnie popływać a potem odpocząć na leżakach - jest ich wystarczająco dużo, starcza dla każdego. Jest również brodzik dla dzieci. Plaża bardzo blisko hotelu, wystarczy przejść mało ruchliwą ulicę. Na plaży bezpłatne leżaki i parasolki! SUPER! Obok sklepik, bardzo przydatny. Wszyscy w hotelu i sklepie bardzo mili i sympatyczni. Bardzo polecam.
Czysty, dobre jedzonko, bezpłatne leżaki i parasolki. Blisko plaży.
Brakuje placu zabaw dla dzieci.
Wszystko mi sie podobało .Jedzenie chyba najlepsze ze wszystkiego.Wypozyczylismy samochod ze słabą klimą od własciciela,ale to drobiazg na nie .Polecam!!!!!!!!!!!!!
Dużo!!!
Małe prysznice.
Bardzo fajny hotel dla osób nie wymagających. 90% klientów to Polacy.
Łazienki wymagają remontu, prysznic z ceratą i odpadające elementy.
Hotel super jak na tą cenę. Blisko piaszczysta plaża i morze. Obok bardzo dobrze zaopatrzony sklepik. Jedzonko lekkie, dużo warzyw różnego rodzaju na kolację. W sobotę grill dla gości który stanowi fajne urozmaicenie. Blisko jest przystanek autobusowy. Obok plaży różne restauracyjki w którym można zjeść regionalne potrawy w rozsądnej cenie. Polecamy pożyczyc samochód i odwiedzic Kruje, Sarande, Gjiokastre oraz Berat a jeśli czasu starczy Tirane, Vlore.
Cisza, spokój ponieważ jest położony blisko plaży ale jednak nie nad samą plaża. Dobre jedzenie. Miła obsługa.
Byliśmy zadowoleni. Blisko plaży. Fajny basen. Dobre jedzenie . Miła obsługa .
Miła obsługa .
Stare łazienki
Hotel tak raczej dwie gwiazdki z plusem ale jest czysto, bardzo sympatycznie. Prowadzi go rodzina, bardzo mili ludzie, pomocni, zyczliwi. Jedzenie jak to w hotelach, mamy nie chodzic glodni a smaki Albani poznaje sie po agroturystykach i kanjkach (chociaz i tak starali sie cos lokalnego na kolacje podawac) Hotel w drugiej lini brzegowej dzieki temu jest cicho (a przy plazy naprawde im sie wydaje, ze im glosniej tym lepiej) a do morze dosyc blisko. Za tak niskie pieniadze naprawde nie ma sie do czego przyczepic i cena/jakosc wychodzi rewelacyjnie.
Sympatyczna i mila obsluga, cisza, blisko sklepik (taniej jak u konkurencji a wybor naprawde spory), w poblizu przystanek autobusowy, do placy max 200m
Dla mnie brak. Za takie pieniadze jest bardzo dobrze.
Jestem zadowolona z pobytu miła atmosfera bardzo pomocna i usłużna obsługa wszystko na miejscu jeśli czegoś brakło to sklep obok również wymiana waluty w sklepie obok lub na miejscu.Trzy piętra i winda Nawet gdy był mecz Polska Albania nad basenem rozłożyli ekran byśmy mogli oglądać i kibicować.Jedzenie smaczne duży wybór.Czysto codziennie świeże ręczniki,zmiana pościeli po trzech dniach,rezerwacja leżaków na plaży,Polecam. Pozdrawiam właścicieli i pracowników.
Fajny kameralny hotel czysto
Mały brodzik w łazience