Bezpośrednio przy żwirowo-kamienistej plaży (zalecane obuwie dla dzieci)
Hotel fajny, z dużym terenem ale nie zasługuje na 5*. Pokoje ładne ale nie rewelacyjne. Wejście do pokoju bezpośrednio na otwartą łazienkę, wanna za szybą sypialni. Telewizja tylko lokalna. Brak udogodnień. Jedzenie dobre ale mało rozmaite. Na terenie masa niedoróbek, dziury w kratkach przy basenie, uszkodzone płytki, spruchniałe belki. Plac zabaw stary dla starszych dzieci.
Dobra lokalizacja, ładny duży teren. Dobra oferta alkoholi w all-inclusive. Jedzenie smaczne. Bardzo miła i pomocna obsługa. Animacje dla dzieci. Piękne widoki.
Plaża, zdecydowanie odbiega od zdjęć. Brudna, masa glonów, nie sprzątana. W wodzie też pełno glonów wiec ciężko się kąpać. Z dziećmi tragedia. Podczas prawie 2 tygodni nie korzystaliśmy ani razu.
Jestem zachwycona! Hotel pięciogwiazdkowy i to się czuje w każdym momencie. Przemiła obsługa, piekne i dobrze wyposażone pokoje, czyste baseny z ciepłą wodą, morze tuż przy plaży, pyszne jedzenie, co wieczór zaplanowana rozrywka, zdecydowanie polecam!
Domki jednopiętrowe, więc nie jest to moloch, tylko piękny kurort. Leżaki bezpłatne i jest ich bardzo dużo, zawsze można znaleźć i na plaży, i przy basenie. Stołówka z widokiem na morze. Jedzenie urozmaicone, pyszne, na każdy gust. Wifi działa bez zarzutu. Jest bezpiecznie, zero nadużyć. Mega uprzejmy i pomocny personel. Codzienne sprzątanie pokojów i wymiana ręczników. Dodatkowo przysługują ręczniki plażowe. Przy plaży prysznice
Pewnie, jeśli ktoś zechce znaleźć wady, to je znajdzie. Dla mnie absolutnie bez zarzutu!
Dużo zieleni,dobre jedzenie,pokoje duże i czyste. Obsługa miła.
Położenie przy samej plaży,wszechobecna zoeleń
Życzliwa obsługa. Jedzenie powinno zaspokoić potrzeby wielu osób.
Brak problemu z dostępnością leżaków.
Jeżeli jesteście fanami plaży to tu jest ona słaba.... jednakże można wyjść okolo 200metrow od hotelu gdzie jest piasek oraz fajne fale.
Byliśmy w czerwcu zeszlego roku. Hotel wspanialy , jedzenie pyszne i różnorodne. Nie miałabym sie do czego przyczepic Własna,hotelowa plaża - piasek - rewelacja . Obsługa uśmiechnięta i zadowolina. Pokoje duże ,czyste i zadbane. Nie mam zastrzeżeń
Jedzenie Prywatna plaża Pokoje Obsługa Bary
Pobyt w hotelu oceniam bardzo pozytywnie. Spędzone tam 10 dni to 10 dni relaksu. Hotel zasługuje na swoją lokalną kategorię 5*. Obsługa hotelu bardzo przyjazna i pomocna, ale nie narzucająca się.
Przyjazna ogługa. Codzienne animacje. Dobre jedzenie. Połozenie w cichej okoloicy. Hotel bardzo "rozłożysty" dużo przestrzeni-dużo zielni. Dwa baseny. Poółożenie tuż przy plaży. Blisko lotniska
W kilku miejscach hotel wymaga odnowy, odmalowania. Ekipa animacyjna dość mocno "pro-francuska" :-) co sprawiało, że chwilami zastanawialiśmy się czy jesteśmy na Rodos czy we Francji.
Super miejsce na rodziny wypoczynek, w ciszy i spokoju.
Bliskość plaży, duże pokoje, urozmaicone jedzenie i animacje.
Brak uwag
Nie polecam. Recepcja zataja ważne informacje po to by wzbogacić się nie uczciwie , słaby przepływ informacij pomiędzy pracownikami ( pobrałem zapasowy klucz ponieważ zgubiłem ten który dostałem na początku , po kilku godzinach znalazłem klucz i ten zapasowy oddałem po czym mówią że nic nie oddawałem i życzyli sobie 20€ ) jedzenie dobre tyle dobrego , ale są określone godziny , przekąski beznadziejne , alkohol mega rozrabiany z wodą nie da się pić. Co do wyboru restauracji na pobyt to totalny syf , chcieliśmy włoską restauracje a dostaliśmy grecka , w dodatku pan który to obsługiwał był nieuprzejmy jakby tam za karę pracował. Nie polecam moja noga tam nie postanie .
Jedzenie
Obsługa , recepcja, brak rzetelnych informacij .
Hotel w żaden sposób nie mieści się w kategorii hoteli pięciogwiazdkowych. Dwie gwiazdki to maksimum, jedynie za smaczne, świeże jedzenie. Pokoje są zaniedbane, łazienki niedomyte, z zaciekami. Wiele uchwytów wymaga dokręcenia, brakuje nakrętek, nakładek. Zasłony w pokoju natychmiast należałoby wyprać. Ręczniki sprane, szarawe.Gdy wymieniano nam w pokoju niedziałająca lodówkę, ukazała się warstwa brudu sprzed lat. W barze, poduchy brudne, z zaciekami. Plaża marna, niesprzątana, leżaki ustawione byle jak. Morze niby blisko ale z dalszych pawilonów trzeba iść około 500 m. Mi to nie przeszkadza ale podaję się, że do morza jest 50 m. Czuje się oszukana, bo za pobyt tutaj zapłaciłam sporo pieniędzy. Ostrzegam oczekujących wysokiej jakości usług
Personel w restauracji jest miły, uczynny, jedzenie smaczne. Nie mam zastrzeżeń do widoku, morze niezmiennie cudowne.
Hotel nie do końca zgodny z opisem, miała być fajna siłownia z widokiem na plaże a jak się okazuje jest to typowa plenerowa ,,siłownia,, dla dzieci. Może dla niektórych nie jest to ważne , natomiast jeżeli ktoś się nastawia że podczas 2 tygodniowego wypoczynku będzie mógł chodzić na siłownie i robić to co kocha to może czuć się zawiedziony
Polecam hotel. Ładne duże pokoje. Z wanna i prysznicem. Spod hotelu autobus do miasta Rodos o 9:00. Powrót pod hotel o 13:00. Polecam tez wykupić wycieczkę do Turcji.
Pyszne jedzenie
Trochę mrówek
Jestem zawiedziona. Dzisiaj wróciłam z hotelu. Nie polecam go nikomu. Syf.... Wszystko co piszą byli goście to prawda. Coral Travel się nie popisał. Przez prawie jeden wieczór i całą noc nie mieliśmy prądu. Ogólnie to dałabym hotelowi 3 naciągane gwiazdki. Jedzenie faktycznie ok.
Wyżywienie, ew. obsługa
Położenie na odludziu, stary nie remontowany hotel, plaża brudna
Byliśmy w tym hotelu w sierpniu 2020 na tydzień , pokój 3 osobowy dla trzech osób dorosłych.Pierwsze wrażenie nieciekawe pomimo wypełnienie mnóstwo dokumentów przed wyjazdem , to po przyjeździe do hotelu trzeba było się logować przez aplikację i znów coś wypełniać, masakra.Łazienka to dla nas jakiś wynalazek, pierwszy raz szczerze powiedziawszy widziałam coś takiego .Owszem oddzielnie toaleta oddzielnie prysznic ...ale wanna w otwartej przestrzeni zakryta jedynie szybą i żaluzją ...bez drzwi. Pokoje skromne , my mieliśmy wyjście i widok na basen co było plusem, ogólnie animacje w języku francuskim , żadnych występów wieczornych.Jedzenie w restauracji można powiedzieć że codziennie starali się aby było coś innego i to plusik.Obsługa w restauracji miła. Sprzątanie pokoi 2-3 razy w tygodniu.Plaża tak jak pisze większość mała brudna i pełno jakiś glonów.My chodziliśmy kąpać się za port bo tam było czysto i przyjemnie.Ogólnie jesteśmy bardzo niezadowoleni.W stosunku do pieniędzy które zapłaciliśmy to mogę ocenić hotel na 3* Nie poleciłabym.
Bliskość lotniska
Hotel na odludziu
Jest to moja pierwsza zła opinia o jakimkolwiek hotelu, ale niestety obiecałem sobie, że zaraz po przyjeździe napiszę parę zdań o tym 5* gwiazdkowym hotelu, który zasługuje na naciągane 3*. Nie mam pojęcia kto pisze te dobre opinie na jego temat, ale przypuszczam, że w lwiej części są one kupowane, albo pisane przez osoby dla, których był to pierwszy wyjazd na 5*, albo przez cały pobyt były pod wpływem alkoholu :-) Zatem w skrócie do meritum: 1) Położenie na strasznym odludziu, dookoła nie ma po prostu nic, a pierwszy sklep jest ok 1,5 km od hotelu, a poza tym sklepem nic. Nie ma transportu, jest tylko jeden autobus do Rodos. Pozostaje przemieszczanie się samochodem z wypożyczalni za 30 euro lub droższym, 2) Zabudowania hotelowe to nie bungalowy, ale normalne piętrowe, niechlujnie pomalowane budynki, 3) Pokoje hotelowe jakoś tam wyglądają, ale nie jest to 5*, 4) Plaża jest okropna. Ma około 50 m powierzchni na której da się leżeć, natomiast reszta to kupa kamieni i śmierdzących glonów. Szerokość plaży to ok 2 m, 5) na dnie głównego basenu są połamane płytki, które kaleczą stopy przy większym nacisku, 6) Nieczynny jest bar przy plaży, 7) All inclusive to kpina z ludzi i wszystko jest tłumaczone COVID-19, 8) Wieczne kolejki po jedzenie i picie, dlatego, że jest za mało obsługi w stosunku do ilości gości, 9) W 5* hotelu nie dają butelkowanej wody mineralnej, którą dostaje się jedynie po przyjeździe, 10) Zakwaterowanie zawsze najwcześniej od godziny 16:00, oczywiście COVID-19 :-) 11) W barze przy basenie nie są robione żadne drinki, ponadto nie można tam dostać żadnego innego napoju wysokoprocentowego poza UZO, bo COVID-19, aha i jeszcze możesz wziąć jedynie 2 kubki napoju na osobę, 12) Przez 14 dni naszego pobytu, ani razu nie dostałem na stołówce czystych sztućców, ale już nawet nie chodzi o te sztućce, bo będąc w tym hotelu ma się ogólne poczucie wszech ogarniającego brudu, 13) Poza grą w water-polo i rzutkami animacje tu nie istnieją, nie ma żadnych wieczornych występów, po prostu zero jakichkolwiek rozrywek, po kolacji nie ma dokąd pójść, bo wszędzie ciemno i zarośla, pozostaje jedynie wypożyczyć auto i jechać do Rodos, albo iść do baru i pić :-)
1) Bardzo sympatyczna obsługa hotelu, 2) W miarę dobre jedzenie.
1) Hotel położony jest na skrajnym odludziu, w pobliżu same krzaki, ponadto zero komunikacji, 2) Budynki hotelowe są stare i stwarzają wrażenie nigdy nie odnawianych, 3) Popsuto dno basenu kaleczy stopy, 4) All inclusive to jakaś porażka...
Byliśmy w hotelu w sierpniu 2020 przez 11 dni. Ogólnie hotel nie jest zły, pokoje jak na zdjęciach ( niestety zdjęcia tych lepszych stron - w pozostałych częściach pokoi meble jak za czasów PRL - u). My byliśmy w apartamencie czteroosobowym ( 2 dorosłych + 2 dzieci), Sypialnia duża całkiem ok, pokój dzieci z łyżkami w formie dostawek - niewygodne. Prysznic w sypialni przezroczysty z roletami , wanna też w sypialni, wejście do toalety w sypialni( czyli sypialnia była takim pokojem przechodnim (i za to niestety minus). Trzy wazy podczas pobytu było sprzątane i trzy wazy mieliśmy w pokojach gniazda mrówek....( apartament był na parterze). Co do jedzenie nie ma się czego przyczepić, dl nas jedzenie przepyszne, codziennie na obiad i kolacje co innego ( różne kuchnie), jedynie śniadania takie same ale i tak duży wybór ( jajka zwykłe, sadzone, omlety, boczek, pieczywo, gofry, naleśniki, rogaliki, frytki i przeróżne sałatki). Jednym słowem dl nas kuchnia rewelacja. Dania podaje personel ale ile chcesz i co chcesz. Basen czysty, woda ciepła, plaża prywatna przy hotelu brudna pełna glonów, ale za to za małym portem 3 min drogi dalej plaża ładna czysta woda tylko brak leżaków.( ale kocyk na piasku spokojnie można rozłożyć, a kamienie w wodzie tylko ok metra w głąb potem piasek- nie trzeba bucików). Restauracje tematyczne z powodu Covid 19 zamknięte, Co do barów na początku całe manu potem im więcej gości okrojone ( ale w barze przy plaży całe manu dostępne plus super barmanka). Autokar do miasta Rodos codziennie od poniedziałku do piątku o 10 , s powrotem o 18.30 ( jest też powrotny o 15.30 ale zatrzymuje się w wiosce a nie pod hotelem, trzeba 15 min spacerkiem przejść) ale polecam my byliśmy na własną rękę i było super. Wycieczki wyczerpujące ale warto na morską przygodę statkiem aż do Lindos ( tam 3 h wolnego na zwiedzanie) i oczywiście skoki do wody w zatokach - rewelacja). Na innych nie byliśmy także nie mamy zdania. W hotelu animatorzy firma zewnętrzna tylko dla francuzów. Wieczorami niestety trochę nudno. Blisko hotelu nie ma kompletnie nic. Polecam dla osób szukających spokoju i wypoczynku w ciszy :)
Blisko lotniska, przepyszne jedzenie, blisko plaża publiczna
brudna plaża prywatna, na kompletnym odludziu, brak animacji
Nie mam pojęcia w jaki sposób ten hotel uzyskał 5*. Położony jest daleko od cywilizacji, naokoło jedynie zaschnięte krzaki, a do pierwszego sklepu jest ok 2 km. Po zmroku spacer tylko dla odważnych. All Inclusive to jakaś kpina. Bar plażowy jest zamknięty, a przy basenie nie serwuje się nic poza uzo, winem i piwem. Podczas posiłków jedzenie nakładają kelnerzy i jest ich 2 lub 3, a gości hotelowych wiadomo ile, zatem tworzą się wielkie kolejki i jak odstoisz swoje po jedzenie to jeszcze raz musisz stać po picie w równie dużej kolejce (jeden kelner). Brudna, nigdy nie sprzątana plaża z ogromnymi głazami i gnijącymi glonami. Kilka metrów od plaży jest mały port z którego strasznie śmierdzi, co skutecznie utrudnia korzystanie z plaży. Infrastruktura hotelu sprzed kilkunastu lat, zapewne nigdy nie odnawiana, nie licząc niechlujnego pomalowania ścian. W basenie połamane kafelki ranią stopy osobom grającym w water polo, zatem radzę uważać. Poza tym water polo animacje nie istnieją, przy basenie leci jedynie francuska muzyka, bo cały hotel jest francuski i wydaje się, że goście z Francji też są lepiej traktowani niż pozostali. Naokoło basenu jest zeschła trawa, w której znajdują się kłujące kuleczki, zatem bez obuwia nie da się chodzić. Wodę mineralną dostaje się tylko po przyjeździe, potem trzeba już ganiać z butelkami i prosić żeby nalali w barze. Pokoje sprzątane są, co 3 dni, a ręczniki również wymieniane są co 3 dni., wszystko fajnie, ale nie w 5* hotelu. Przy wymeldowaniu o 11 zabierane są opaski all i od tego momentu nie napijesz się nawet wody. Zatem wybierając ten hotel na swój jedyny wypoczynek radzę się głęboko zastanowić. Ja niestety dałem się nabrać. I ostatnia rada, proszę uważać na wycieczki fakultatywne sprzedawane przez rezydentów w hotelu, ale to już osobna sprawa. Ogólnie bardzo ciężko jest na tym portalu opublikować gorszą opinię o hotelu, bo jest to już moja 4 próba, zobaczymy, może tym razem się uda.
Jedzenie oraz obsługa.
- hotel na totalnym odludziu, w okolicy brak cywilizacji, a transport poza jednym autobusem, który jedzie raz w ciągu doby praktycznie nie istnieje (tylko auto z wypożyczalni) - bardzo wąska, mała, brudna i śmierdząca plaża, istny ściek, - all inclusive w tej wersji jest nie do przyjęcia, - popsute dno basenu kaleczy stopy, - brak animacji, - duże kolejki po jedzenie i picie tłumaczone COVID-19 :-) - bar przy plaży jest zamknięty (w ofercie jest otwarty) - wokół basenu zeschnięta trawa z kującymi kuleczkami (tylko klapki) ;-)
Oferta all inclusive to kpina z gości, prawdziwa kawa z ekspresu płatna 2 euro,alkohole od 17 do 23 ,przy basenie tylko piwo i wody gazowane. Aby dostać pokój czekaliśmy 7 godzin z dziećmi co zakrawa na skandal! Brak personelu aby przygotował pokoje! Pięć gwiazdek to raczej żart ,3 gwiazdki to maksimum. Pokoje z drewnianym stropem gdzie słychać każdy krok. Kolejki w restauracji pomimo niewielkiej ilości gości-znowu brak wystarczającej ilości personelu.jedzenie bardzo przeciętne. Niestety przez tyle lat jest to pierwszy hotel którego nie polecamy.
bliskość od lotniska.
tragiczna plaża i otoczenie ,stary pokój ,zniszczony zdezelowany basen!
Ogólnie hotel nie powinien mieć 5 gwiazdek. Zdaje sobie sprawę że jest COVID i są ograniczenia ale mam wrażenie że menadżerowie hotelu bardzo to wykorzystują. Na pokój czekaliśmy kilka godzin po przyjeździe. W ofercie miały być to bungalowy jednak takich na miejscu jest brak. Są to normalne pokoje hotelowe w budynku kondygnacyjnym. Kolejki przy śniadaniach obiadach i kolacjach, zbyt mało obsługi na przyjęcie gości hotelowych. Pokoje sprzątane był dwa razy i to tylko była wymiana ręczników i prześcieradeł. Plaża syfiasta ze śmierdzącą woda. Bar otwarty tylko przy basenie z ograniczeniami alkoholowymi (brak oferty, która była przedstawiona w biurze podrozy) Po naszym przyjeździe manager schował alkohole w barze basenowym oraz menu All in exclusive. Drugi bar czynny dopiero o 17 z alkoholami miejscowymi. Opaski nam zdjęto o 11 co się wiązało z zakazem brania z baru napojów, nawet wody. Brak wieczornych animacji. Jednym słowem coś tu nie tak. Będę pisał reklamację do biura podróży bo 5 gwiazdek to jest jakiś żart.
Blisko plaży, dobre jedzenie, miła obsługa, ładny ogród
Daleko od najbliższej miejscowości, brudna plaża, budynki kondygnacyjne.
Pokoje sprzątane dwa razy w tygodniu(a właściwie zmieniana tylko pościel, ręczniki oraz dokładany papier toaletowy). Brak wieczornych animacji. Na pokoje w dniu przyjazdu trzeba czekać do 15( ok 7 godzin na recepcji), w dniu wyjazdu branzoletkę odcinają o godzinie 11( brak możliwości nawet dostępu do wody do picia, obiad płatny 15 euro osoba dorosła, dziecko 10 euro, po odcięciu branzoletki nawet dzieci nie dostały picia). W hotelu bardzo mało obsługi co powoduje długie kolejki, w restauracji tylko jeden kelner sprzątający po gościach. Plaża śmierdząca bez żadnego baru. Czynny tylko jeden basen hotelowy. To napewno nie jest jest hotel pięciogwiazdkowy.
Blisko od lotniska
Śmierdząca plaża, tylko jeden kelner sprzątający przy stolikach w restauracji, brak animacji, brak napoi lokalnych przy basenie, brak baru na płazy
Mogę z czystym sumieniem polecić hotel . Wszystko było ok, pokój dla 3 osób z dostawką nie za duży ale za to na piętrze z widokiem na morze. Drinki bardzo dobre, słodkie ale można poprosić o modyfikację, obsługa bardzo miła . Posiłki różnorodne, śniadania słabe ale poza tym nie sposób być głodnym w tym hotelu . Do Rodos można dojechać autobusem spod hotelu do Lindos najlepiej wypożyczyć samochód .
- plaża - baseny - obsługa - drinki - koty
- śniadania