Pomoc i kontakt
Magazyn Wakacje.pl
Salony sprzedaży
Zaledwie 7 km od lotniska w Hurghadzie
Hotel przy prywatnej plaży, w centrum Hurghady - Sekkali
Dużo możliwości uprawiania sportu m.in.: aerobik, gimnastyka w wodzie, piłka wodna, siatkówka, tenis stołowy, mini golf
Byłam tam w sierpniu 2006 r. Hotel dobry, mała plaża z cumującymi statkami.Trochę czuć było spaliny w momencie wypływania statków z portu. Świetne animacje rekompensowały te niedogodności.
Byłem tam w sierpniu 2006 r. Atmosfera w hotelu bardzo miła dzieki animatorom. Plaża trochę za mała i w piątki (święto - dzień wolny od pracy) cumują przy niej statki. Trochę czuć spaliny! Gdy odpłyną statki jest OK. W stołówce nie działała klimatyzacja było więc gorąco. Obiadokolacje były często na powietrzu. Ogólnie jednak było fajnie. polecam!
jak na 3 gwiazdki.... świetny
z miłą chęcia tam wrócimy.
Bardzo dobre położenie hotelu. Świetni animatorzy, zabawią każdego niezależnie od wieku. Najmłodsi mają z nimi ubaw przez cały czas. Urozmaicone zajęcia: siatkówka, piłka wodna, wodny aerobik, rozciąganie i wiele wiele innych. Wieczorami skecze, pokazy, fakir, węże i codziennie dyskoteka w hotelu. Naprawdę polecam hotel!
Hotel ogolnie bardzo przyzwoity. Doskonała obsługa, fantastyczni animatorzy. Jedzenie moze troszkę monotonne, ale dużo i dość dobre. Szczerze polecam ten hotel.
Brak brodzika dla dzieci.
Według mnie hotel bomba! Mieści się w ścisłym centrum, ale po przekroczeniu recepcji jest się w innym, zacisznym światku i to mi się najbardziej podobało. Jeśli chodzi o jedzenie to nie było niespodzianki, bo w Egipcie nawet w 5* hotelu jedzenie jest po prostu inne niż u nas :). Dla wybrednych Pizza Hut naprzeciwko. Obsługa hotelu bardzo miła. Przy hotelu dyskoteka więc nie trzeba ponosić dodatkowych kosztów, żeby szukać wrażeń w mieście. Plaża jak dla mnie optymalna. Hotel ma również własne centrum nurkowe, gdzie w każdej chwili można wypożyczyć płetwy i snurkować przy plaży, żeby oglądać te przepiękne rybki... Nura głębinowego też polecam! Chętnym na quady radzę kupić wycieczkę na plaży od miejscowego gościa a nie od rezydenta - lepsze wrażenia, hehe. Zazdroszczę wszystkim, przed którymi urlop i życzę miłego wypoczynku! Pozdrówcie animatorów od gości z Polski :)
Hotel godny polecenia :) Jedzienie może monotonne (codziennie serwowano mniej więcej to samo), ale za to był duży wybór i zawsze można było sobie zorganizować smaczny posiłek :) Bardzo miła i przyjazna obsługa-szczególnie kucharze :D Rewelacyjne położenie-w centrum Sakali :) Na terenie hotelu poczuć można beztroski spokój wakacji i pokorzystać z uroków plażowych atrakcji i rozrywek :) Natomiast po wyjściu z hotelu można doznać szoku :) Skwer i chaos tętniącego życiem miasta-uroki krajów egipskich. Zgadzam się z jedną z wcześniejszych opinii odnośnie załatwiania wycieczek :) Warto zakupić je od faceta z plaży :) Dla przykładu rezydentka z biura Exim Tours za wycieczkę na Saharę pobierała opłatę w wysokości 55 dolarów-tą samą wycieczkę można było zakupić na plaży hotelu za 25 dolarów... Podobnie opłacalne był również wycieczki na wyspę Giftun, ze szklanym dnem lub łodzią podwodną :) Naprawdę polecam!
pokoje-małe po dołączeniu 2 dostawek -całkowita tragedia dostawki to leżaki plażowe na szczęście z materacem... wyposażenie lekko nadgryzine zębem czasu... łazienka- duszna,wyposażenie odpowiadające 3 gwiazdkom czystość-pokoje i łazienka sprzątana codziennie jednak trzeba było dopominać się o ręczniki,często dostawaliśmy jeden na 4 osoby...napiwki nic nie pomagały basen-czysty,niezbyt duży ale w zupełności wystarczał,brak brodzika dla dzieci animacje-na te dodatkowo płatne animatorzy i owszem mocno namawiali plaża czysta,mała ale ok,mała rafa z kolorowymi rybkami jedzenie-najsłabszy punkt programu, monotonne,na szczęście poza hotelem są dobre restauracje z pysznym jedzeniem,więc można się poratować ogólnie wakacje zaliczam do udanych,jak na hotel 3 gwiazdkowy ok,polecam mało wymagającym
Mieści się w samym centrum, ale w hotelu jest cisza i spokój. Non stop są animacje - animatorzy SUPER. Jednym słowem - POLECAM - HOTEL SUPER
Bardzo fajny hotel;polecam zwłaszcza młodym osobom lubiącym aktywnie spędzać czas.Ze wszystkimi mozna bez problemu porozumieć się po angielsku. Nie bójcie się wycieczek oferowanych przez naganiaczy na plażach.Są naprawdę sporo tańsze od tych,które zaoferują Wam rezydenci,a tak samo dobrze zorganizowane i bezpieczne (Giftun,nurkowanie,safari).Animatorzy zapewniają gościom doskonałą rozrywkę. W dzień Panowie grają w siatkówkę plażową,piłkę nożną, water ball,bocce, dart; Panie mogą uprawiać stretching, aqua aerobic i nauczyć się tańczyć tańca brzucha.Natomiast wieczorami organizują świetne pokazy, którymi będziecie się cieszyć popijając miejscowe alkohole (piwo, białe i czerwone wino,gin,wódka,rum,ouzo,whiskey).Wróciłam bardzo zadowolona
hotel ładny czysty ale przeznacozny dla osób niewymagających - pokoje czyte, pachnące ale skromne. Basen fajny - blisko plaża z malutką hotelową rafą Jedzenie dobre ale bardzo monotonne - ale na przeciwko hotelu jest pizza hat więc zawsze można tam cos zjeść. Hotel w centrum ale w środku jest cisza i spokoj a jak się wychodzi poza hałas i zgełk - super sprawa - jeśli chodzi o położenie to naprawe super Dla pań polecam aqua aerobik w basenie świetna sprawa (bardzo polecam). Na tereni hotelu jest kantor (a raczej pan ktory wymienia pieniążki przy stoliku - ale bardziej sie opłaca niz w mieście) apteka , interent no i dyskotaeka - dużo arabów ale samotne panie zadowolone są z Tego:) Animacje ok, polecam opcje all inclusive
Rewelacja :)
Położenie idealne dla młodych ludzi lubiących rozrywkę. Obsługa i posiłki poniżej krytyki codziennie to samo, i najlepsze jest to że obsługa myła plastikowe jednorazowe kubki i używała ich wielokrotnie do drinków!!!!.Pokoje jeśli sie zostawiło bakszysz sprzątane codziennie,u mnie w pokoju karaluchy. Ogólnie hotel trąci myszką i mogę go polecić dla osóba mało wymagających.
Niestety byłam rozczarowana hotelem. Pokoje bardzo mało atrakcyjne a wyposażenie biedne i stare. W naszym pokoju znalezlismy dwa wielkie karaluchy :( Hotel oszczedza na wszystkim, m.in. myją jednorazowe plastikowe i papierowe kubki a nawet rurki :/ Jedzenie tez kiepskie. Codzinnie to samo i mały wybór. Przekąski to resztki z kolacji. Duzym plusem jest połozenie, dzieki któremu mozna sobie urozmaicić czas no i fakt, ze hotel posiada swoją (małą) plażę. Hotel polecam osobom mało wymagającym, którym nie zależy na luksusie..
Porażka! Syfiasta łazienka, obleśny prysznic. Jedzenie niezjadliwe, bez wyboru. All inclusive słabiutki. Hotel mały, ciasny, plaża wąska. PORAŻKA!!!!!
Hotel przy plaży,z balkonu widok na morze.Plaża jest prywatna tylko dla gości hotelowych.Leżaki i parasole bez dodatkowych opłat.Basen duży i czysty.Codziennie sprzątany.Jedzenie w miarę dobre(zależy kto co lubi).Soki i cola,fanta sprite odbiegają od oryginału,ale w barze na plaży stoi automat coca-coli oryginalny i napoje są zimne.Lokalne alkohole różne,nie zawsze dobre,osobiście polecam rum.Hotel położony w centrum miasta,wszędzie blisko,pełno sklepów,restauracji,barów KFC,BURGER KING,PIZZA HUT,polecam FischHouse jeśli ktoś lubi owoce morza i ryby.
Część druga mojej opini.Druga strona hotelu piękna i zaciszna,słychać tylko szum morza.Aha uważajcie na wycieczki fakultatywne.Wycieczka do Kairu to 700 km autobusem w jedną stronę!1400km w jeden dzień.Ale warto dla piramid i sfinksa.Dobra opieka rezydenta.Nasze to Alfa Star,polecam bo rezydent miły,chętny do pomocy,polskojęzyczny.Opieka od lotniska do hotelu(pomoc w zameldowaniu w recepcji)aż do wylotu.
W hotelu bylam w lipcu 2009, wyposażenie pokoi słabe, o 8 rano były zajete leżaki na bardzo małej i ciasnej plaży, cumuja przy niej statki , więc panuje nieprzyjemny zapach.Sniadania bardzo monotonne i kazdego dnia pieczywo, feta .warzywa ,płatki ,jajka zadnej wedliny i serów. Za dnia zajęcia z tanca brzucha , siatkówka, gimnastyka, wieczorem niezłe animacje. Fajna dyskoteka na terenie hotelu , wstep wolny, niestety tubylcy pala ogromna ilosc papierosow , wiec od dymu az ciemno i strasznie goraco mimo klimy. Wypoczynek adekwatny do ceny.
kochani jeśli chcecie wypocząć za małą kasę to polecamy Wam Egipt i hotel Aqua Fun.Jest kameralny,z fajnymi pokojami(polecam dać w łapkę 10$ ale to normalka w tym kraju), dobrym jedzeniem i miłą obsługą( tym milszą im większe napiwki :-)).Jest w samym centrum więc blisko wszędzie.Plaża jest hotelowa,więc leżaki są za darmo,a tam beach-bar gdzie możecie coś zjeść za pół darmo jak zgłodniejecie(a nie macie all-inclusive).I rewelacyjne piwko mają-Stella!!Polecamy gorąco i na gorąco, bo wróciliśmy 3 tygodnie temu!!