Luksusowe kurorty z polem golfowym i spa
Plaże z miękkim piaskiem i łagodnym zejściem
Parki wodne idealne dla rodzin z dziećmi
Ruiny miasta Perge w pobliżu do zwiedzania
HOTEL ZASŁUŻYŁ NA SWOJE 5 GWIAZDEK. ZAPEWNIŁ NASZEJ GRUPIE KOMFORTOWY POBYT ( 5 OSÓB DOROSŁYCH). WSZYSTKO ZGODNIE Z OFERTĄ.
PRZYJAZNA ATMOSFERA PRZEZ CAŁY CZAS POBYTU. PRZEMIŁA OBSŁUGA OD RECEPCJI PO PERSONEL SPRZĄTAJĄCY . POKOJE KOMFORTOWE , CZYSTE. JEDZENIE BARDZO DOBRE I W DUŻYM WYBORZE ( NIE SPOSÓB SKOSZTOWAĆ WSZYSTKIEGO PODCZAS TYGODNIOWEGO POBYTU). PIĘKNA PLAŻA I BASENY Z WYSTARCZAJĄCĄ ILOŚCIĄ MIEJSC. TEREN BARDZO DOBRZE ZAGOSPODAROWANY I DOBRZE UTRZYMANY Z WIELOMA MIEJSCAMI UMILAJĄCYMI CZAS WYPOCZYNKU.
MAJĄC DOŚWIADCZENIA Z POBYTU W HOTELACH W WIELU KRAJACH MOŻNA POWIEDZIEĆ ŻE BRAK.
Pobyt w hotelu oceniam pozytywnie, choć z pewnymi zastrzeżeniami. Sam obiekt robi dobre wrażenie – jest zadbany, a teren wokół pięknie utrzymany, z dużą ilością zieleni. Pokoje są przestronne i sprzątane regularnie, choć widać już pewne ślady zużycia i przydałoby się odświeżenie. Jedzenie smaczne i różnorodne, każdy znajdzie coś dla siebie, chociaż przy dłuższym pobycie menu może się wydawać powtarzalne. Obsługa hotelowa miła i pomocna, ale czasami zdarzały się opóźnienia w reakcji na zgłoszenia. Plaża szeroka i zadbana, z wygodnymi leżakami. Ogólnie pobyt oceniam dobrze, ale myślę, że są pewne elementy, które hotel mógłby poprawić.
Duży i zadbany teren z piękną zielenią. Smaczne jedzenie i szeroki wybór dań. Przestronne pokoje sprzątane na bieżąco. Miła obsługa. Dobra lokalizacja i zadbana plaża.
Pokoje wymagają odświeżenia, widać oznaki zużycia. Czasami powtarzalne menu. Obsługa mogłaby szybciej reagować na zgłoszenia gości.
Hotel potrafi się zareklamować.3 pierwsze zdjęcia pokazują reklamę z marzeń, 3 kolejne rzeczywistość(pokój nr.1507). Płacimy słono za standard z reklamy a dostajemy rzeczywistość rodem z 3* Grecji sprzed 15 lat. No chyba, że jesteśmy z Niemiec..
Położenie, dużo zieleni, plaża.
Niezgodność opisu z rzeczywistością jeśli chodzi o pokoje.
Hotel świetny, pokój trochę ciemny na parterze, ale wszędzie blisko.
Super obsługa, świetna lokalizacja ogród, super jedzenie, animacje na najwyższym poziomie tylko szkoda że nie ma po polsku, a jest tam dużo Polaków
Hotel ładny i zadbany sporo zieleni ,duży basen ,było czysto i smacznie ,dużo atrakcji dla rodzin z dziećmi ,pokoi trochę za ciasne i mały ,alkoholi i soki dobrej jakości ,jedyny minus to tłok dużo ludzi taka masówka ,brak organizacji,słabo mówią po angielsku, każdy pomocny ale trzeba dać napiwek tak jak w sumie w całej Turcji ,reszta zgodnie z opisem ocieniam na dobrą 5
Dużo atrakcji na miejscu w hotelu dla dzieci i dorosłych
Słaba organizacja i brak komunikacji, obsługa mało uśmiechnięta na hotel 5 gwiazdek jednak powinno być wszystko dopięte
Hotel ogólnie w porządku, ale bez zachwytu. Pokój miał być z widokiem na ogród, a widok okazał się zgodny ze zdjęciem – dość przeciętny. Same pokoje szału nie robią, raczej standardowe. Na duży plus świetna obsługa i WiFi dostępne praktycznie wszędzie. Sam hotel jest okej, ale nie na tyle, żeby polecać go innym z entuzjazmem.
WiFi, obsługa
Pokoje, jedzenie, basen
Pobyt niezwykle udany; świetny, przestronny i czysty hotel. Bardzo duży wybór jedzenia i napojów.
bogate menu, atrakcje dla dzieci, świetne animacje, piękna zieleń, przestronność, blisko lotniska, ładna plaża, mnóstwo punktów gastronomicznych
Bardzo zadbany hotel, świetna obsługa, pyszne jedzenie. Hotel nastawiony przede wszystkim pod rodziny z dziećmi. Polecam.
Świetna obsługa, czystość, piękna plaża, urozmaicone zjeżdżalnie, pyszne jedzenie.
Odległości od centrum około 1 km ale to zarazem wada jak i zaletą bo było bardzo cicho. Jedzenie pyszne ale za mało owoce morza.
Pobyt w tym hotelu oceniam na 6/10. Jest to hotel dla osób które nie oczekują spokoju, a rozrywek i ciągłych atrakcji. Dla nas za dużo się działo, za głośno, za tłoczno. Otoczenie bardzo ładne, różnorodna roślinność, jest gdzie spacerować z wózkiem (o ile nie ma 40stopni). Obsługa ok, jednak są bardzo duże problemy z komunikacją - bardzo słabo mówiła po angielsku. Plaża czysta, zadbana, regularnie sprząta. Teren hotelu też bardzo czysty. Pokoje sprzątane o ile się to zaznaczy przy drzwiach. Jeśli zostawi się napiwek, to pokój jest bardziej wysprzątany. Ogromny plus za codzienne uzupełnianie barku. Jedzie smaczne, różnorodne, codziennie tematyczne. Jednak ilość gości w porównaniu do wielkości restauracji, powoduje, że jest ciasno, duszno, tłoczno i nerwowo. Na plaży świetna opcja wynajęcia „domków” - dają poczucie prywatności i spokoju. Basenu czyste, z bardzo ciepłą wodą. Czasami w basenie było cieplej niż poza nim. Ogromny minus za to, że hotel pozwala na rezerwowanie leżaków ręcznikami, co powoduje że o 8 rano nie ma już gdzie się rozłożyć przy basenie. Bardzo to denerwujące i uciążliwe. Dlatego decydowaliśmy się na wynajmowanie domków na plaży. Jeśli ktoś szuka spokoju - to nie ten hotel.
Położenie przy plaży, ładna plaża, różnorodne jedzenie.
Obsługa pozwalająca na rezerwowanie leżaków przy basenie, tłoczno, głośno, ciasno w restauracji.
Witam dzień wróciłam z tygodniowego pobytu z rodziną w tym hotelu,i muszę powiedzieć że najlepszy Hotel w jakim byłam w Turcji wszystko na bardzo wysokim poziomie. Zjeżdżalnie dla dzieci,występy różnych artystów,zabawy,tańce… Jedzenie bardzo dobre byliśmy na ultra All nie idzie tego przejeść wszystkiego.Ciagle coś podawali do jedzenia lody,owoce,frytki,nuggetsy,hamburgery itp.. Alkohol kartą drinków bardzo bogata nawet mieli Polska wódkę;) Dla dzieci do picia soki,woda,cola,fanta,nawet robili dla dzieci drinki bez alkoholowe i frajdę dzieci miały ;) Zjeżdżalnie 4 do wyboru od mała,średnia i duża ;) Blisko bardzo było Morza ;) 3 ogromne baseny każdy miał dużo,miejsca do pływania ;) Pokoje bardzo czyste codziennie sprzątnie wymieniane są ręczniki, klimatyzacja bardzo dobra ;) Także naprawdę polecam ten Hotel .. Nie będziecie żałować ….;) Daje 10+ ;)
Zjeżdżalnie dla dzieci Duże baseny Blisko morza ;)
Wady naprawdę nie mam żadnych ;)
Hotel spełnił nasze oczekiwania. Pokój garden jaki mieliśmy był przestrzenny z klimatyzacją. Codziennie sprzątany nowe ręczniki itd. Bardzo duży wybór jedzenia, każdy znajdzie coś dla siebie. Ciekawe atrakcje w ciągu dnia na basenie. Wszystko pod ręką od drinków do naleśników, lodów itd. Rosyjska nacja opanowała ten hotel... Leżaków dużo ale doświadczyliśmy cebuli ludzkiej w postaci rezerewacji ręcznikami. Kilkukrotnie przebywaliśmy cały dzień na basenie i ręczniki potrafiły leżeć przez 8h i nikogo przez ten czas nie było... My w dwie osoby zawsze sobie zorganizowaliśmy miejsce ale większa grupa mogłaby mieć problem przez leżaki "widmo"
Baseny Jedzenie Animacje Obsługa
Rezerwacje leżaków i nawet miejsc przy scenie ...
Obiekt hotelowy bardzo dobry. Miła obsługa. Codzienne sprzątanie pokoji. Dobre i urozmaicone jedzenie. Dobra plaża i na niej część gastronomiczna. Hotel godny polecenia Eugeniusz - Węgorzewo
Hotel wart jest polecenia. Idealne miejsce do wypoczynku rodzinnego i nie tylko. Spełnione są warunki higieniczne, co jest bardzo ważne. Trudno było się nudzić, każdy mógł skorzystać z bogatej oferty zajęć rekreacyjnej
Hotel spełnił moje oczekiwanie w 100%. Bardzo zadbany, czysty. Dużo miejsc z widokiem na morze i okolice ,gdzie można wypić kawę i zjeść deser. Bardzo dobrze zorganizowane atrakcje dla dzieci i dorosłych. Każdy znalazł coś dla siebie i trudno było się nudzić. Doskonale utrzymane toalety przy basenie i morzu. Różnorodność potraw serwowanych z utrzymaniem wysokich wymagań higienicznych. Pokoje codziennie sprzątane, ręczniki zmieniane na życzenie codziennie
Wadą hotelu jest system sieci kanalizacyjnej. W łazience były przecieki z muszli. Na balkonie , nie wiem skąd pojawiały się mokre plamy. Na zewnętrznej klatce schodowej zdarzyło mi się wejść w mokrą plamę o zabarwieniu jak z odpływu z wanny lub prysznica (mydlany kolor). Wzbudziło to moje dziwienie.
Świetne miejsce. Hotel mało nowoczesny, ale zdecydowanie do polecenia, szczególnie dla rodzin z dziećmi
Lokalizacja (ok 35min od lotniska) Dobre jedzenie Super zjeżdżalnie na basenach Fajna plaża z bardzo łagodnym zejściem idealna dla maluchów Rewelacyjne wieczorne pokazy (naprawdę profesjonalne)
Właściwie to trudno się do czegokolwiek przyczepić
Przepiękny teren , dużo zieleni restauracje bary na każdym kroku
Pokoje o wysokim standardzie Plaza piaszczysta Jedzenie wyśmienite, alko nie podrabiane ,
Brak wad. Z czystym sumieniem polecam
Hotel pełnił nasze oczekiwanja. Położony a duzej przestrzeni, wśród zieleni np. Drzew cytrynowych i pomarańczy. Duze baseny, super bar przy plaży, w którym wieczorami była codziennie muzyka na żywo. Hotel nie jest najnowszy, ale odonowiony i szczególnie korytarze wygladały bardzo elegancko. Nie wiem jak to wygląda w tych mniejszych budynkach.
Dużo zieleni, atrakcje dla dzieci i dorosłych, duży mini club. Duże bary i kącik do picia kawy tureckiej, który polecam. Dobre, różnorodne jedzenie. Kolacje tematyczne.
Z hotelu jestem bardzo zadowolona. Wszędzie było czysto , duży wybór smacznego jak na warunki hotelowe jedzenia, ciekawe animacje, atrakcje dla dzieci ( w tym super domek Smerfów i restauracja dla najmłodszych), obsługa bardzo uprzejma, pomocna. Nasz pokój, tudzież jak się okazało na miejscu apartament posiadał dwa pokoje , łazienkę i garderobę z lodówką i sejfem. W jednym pokoju były dwa łóżka i telewizor a w drugim łoże małżeńskie , dziecięce łóżko i telewizor ( dla dwojga dorosłych i 4 letniego dziecka)Brak jakichkolwiek zarzutów
czystość, duży wybór smacznego jedzenia, ciekawe animacje, hotel przy samej plaży i baseny na których zawsze można było znaleźć miejsce na leżaku, jedzenie i picie dostępne całą dobę, bliskość miasta, miła obsługa
W dniu przyjazdu zakwaterowanie odbyło się bardzo szybko, była to akurat pora kolacji więc najpierw zasugerowano nam byśmy poszli coś zjeść a dopiero później dokonali formalnosci. Po zameldowaniu zaniesiono nasze walizki do pokoju. Pokój z 3 łóżkami plus 4 dostawione. Wszystkie łóżka bardzo wygodne. Standard room with garden view był na 3pietrze widzieliśmy z niego basen oraz ogród. Usytuwany idealnie w budynku głównym w bloku E gdzie była restauracja i wyjście Boczne od razu na baseny. Od 9 można było rezerwować leżaki, jednak przychodząc później również zawsze znaleźliśmy miejsce. To samo nad morzem . Jedzenie przeróżne każdy znajdzie coś dla siebie, nie sposób spróbować wszystkiego . Pizza pyszna, owoce morza też. W zasadzie jedzenie naokraglo. Dla gości opuszczających hotel nad ranem przygotowany kącik że śniadaniem typu wędlina ser, pieczywo, pomidor. Drinki różne w tym też bezalkoholowe dla dzieci. Kawa herbata soki woda praktycznie na każdym kroku. Personel w recepcji mówił po ang plus niektórzy kelnerzy. Mimo tego można było się dogadać. Gości sporo ale miejsca jest tyle że nie odczuwa się ilości. Beach bar, lody, gofry, owoce, drink bar , wszystko super. O 20:30 mini disco dla dzieci pozniej dyskoteka , jednak nie przeszkadza to w spokojnym spaniu. Bar z muzyka jest położony nizej i oddalony od głównego budynku hotelu . W nocy cicho i spokojnie. W restauracji jest też część wydzielona dla dzieci z małymi krzesełkami i daniami dla dzieci, plus mleczko wkartonie, jogurty, owoce. Miejsce by podgrzać mm dla malucha. Krzesełka dla dziecka. Z atrakcji mini golf, joga, fitness, strzelanie z łuku i inne. Nie sposób wziac udział we wszystkim gdyż tyle tego jest. Dodatkowo w dzień są też zajecia dla dzieci i dla młodzieży. Zjeżdżalnie działają do 19.30 może nawet trochę dłużej . Baseny czyste. Pokoje sprzątane codziennie. W kids club króliczki , kaczki, są też koty dzikie chodzące po hotelu oraz zolwie. Caky kompleks świetny można też pospacerować, droga bezpośrednio do morza, 5min i już jesteś na plaży. Plaza kamienisto piaszczysta ale kamyki tylko na brzegu głębiej jest piasek więc można obyć się bez butow do wody. Czysto, ładnie, nie ma się do czego przyczepić widny działają. Na terenie hotelu również sklepy . Transfer stosunkowo krótki, zależy ile hotelu po drodze , jechaliśmy ok 40minut zaliczając chyba 3 hotele w drodze z lotniska. Ręczniki są, kosmetyki są suszarka , zestaw do parzenia kawy i herbaty, sejf i minibar. WiFi działa super na terenie całego hotelu a nawet w miejscach na plazy. Polecam dla rodzin z dziećmi, również dla par.
Jedzenie przepyszne Drinki Obsługa Pokoje czyste i ładne Mieliśmy też balkon na wywieszenie rzeczy plus 2 krzesełka i stolik.
Nie znalazłam żadnych wad.
Na wstępie nie polecam zakupu przez portal wakacje pl. przez internet. Wycieczka zakupiona opłacona, a na drugi dzień wiadomość o nieaktualnej cenie i dopłata w wysokości 1200zł. Rezygnacja nie wchodziła w grę bo do wylotu poniżej 20dni. To ostatni raz korzystałem z ich usług. Po 2 dniach na stronie nadal oferta w cenie w której kupiłem pierwotnie. Hotel fajny dużo zieleni i atrakcji dla dzieci: zjeżdżalnie mini club itd. Jeśli chodzi o jedzenie często się powtarza, zwłaszcza w snak barze i jedzenie z grila na kolację. Jak na 5 gwizdek to słabe.Dwoje dzieci i żona wymiotowały w połowie pobytu, ciężko stwierdzić co było przyczyną, może owoce umyte w zwykłej wodzie, ale to tylko przypuszczenia. Pokój dostaliśmy z 3 łóżkami a było nas czworo ,po zgłoszeniu na recepcji dostawiono nam łóżko,ale zrobiło się ciasno. Pokój w części D z widokiem na ogród, to bardzo słabe widoki na jakieś panele grzewcze(zdj 2).W hotelu dużo Niemców Rosjan i trochę Polaków, niestety animacie po rosyjsku lub Niemiecku. Leżki przy basenie zajmowane wcześniej, chociaż pisze że zakaz rezerwacji przed 9:00. Plaza piaszczysta, niestety przed samym wejściem do wody kamienie, które przeszkadzają w wejściu do wody gdy niema się odpowiedniego obuwia. Szybko robi się głęboko, trzeba uważać na duże fale bo potrafią wywrócić dorosłą osobe,a co dopiero dziecko. Ratownik siedzi na wieżyczce i patrzy w telefon. Bar na plaży i przy basenach Ok. To nasz 3 wyjazd do Turcji hotel ładny ale jedzenie najsłabsze.
Dużo zieleni , atrakcje dla dzieci.
Pokoje w części D to porażka Opieka ratownika na plaży Zatrucie 3 osób po 3 dniach pobytu biegunka wymioty. Jedzenie monotonne i powtarzające się,zwłaszcza w snack barze. Faworyzowanie Niemców i Rosjan.
Hotel choć nie nowy to na wysokim poziomie. Pokoje sprzątane codziennie jeśli ktoś sobie tego życzył. Napoje dokładane codziennie w barku. Kuchnia rozmaita choć dania się powtarzają. Bardzo dużo ludzi z obsługi. Bardzo dobre atrakcje dla dzieci i występy na najwyższym poziomie. Bardzo dużo miejsc z dostępem do jedzenia i picia o każdej porze. Bardzo blisko do prywatnej plaży.
Czystość, dużo miejsc do odpoczynku. Animacje i atrakcje do aktywnego spędzania czasu.
Kiepska kawa i napoje z automatów. Oprócz pracowników recepcji bardzo mało osób mówi po angielsku ale po rosyjsku za to każdy mówi😉