Tuż przy hotelu piaszczysta plaża z łagodnym zejściem do morza.
Udogodnienie dla dzieci: wydzielona część dla dzieci w basenie ze zjeżdżalnią, brodzik, plac i pokój zabaw, miniklub.
Rozrywka: dyskoteka, wieczorne programy animacyjne: kabarety, przedstawienia.
Sport: 3 korty tenisowe, minipiłka nożna, wielofunkcyjne boisko, sportowe programy animacyjne, aerobik, gimnastyka w wodzie.
Hotel ma już swoje lata, jednak większość hoteli w Tunezji tak wygląda. Pokoje czyste, codziennie sprzątane. Na korytarzach kilka razy widziałem karaczany. Bardzo dobre i zróżnicowanie jedzenie. Obsługa restauracji też bardzo w porządku, choć czasami trzeba trochę poczekać na omleta czy gofry. Bardzo duży basen, w którym animatorzy prowadzą aqua aerobik. Animatorzy robią super robotę zachęcając do gier w piłkę wodną, siatkówkę, rzutki czy bule. Ładne i krótkie dojście do morza. Plaża codziennie sprzątana. Od wiatru zależy ilość glonów i wiatr, generalnie jednak plaża z morzem robią niesamowite wrażenie. Piękne widoki błękitnej wody na białym piasku. Hotel Stary co widać także po mini igolfie czy sali disco kids, jednak w takiej cenie na prawdę znaleźć coś lepszego. Ja osobiście polecam.
Duży basen, bliskość pięknej plaży i czystego morza. Bardzo dobre jedzenie. Fajni animatorzy i obsługa, w tym kelnerzy.
Hotel stary, pokoje nie są najładniejsze,, podobnie łazienka, jednak łóżko wygodne i klimatyzacja działa bez zarzutu. Karaczany na korytarzach.. Trzeba uważać przy rejestracji bo recepcjonistki próbują oszukiwać ludzi pobierając opłatę klimatyczną, najgorsze, że ludzie nie są świadomi wysokości opłat i dają się oszukać.
Ogólnie jesteśmy zadowoleni. Sam hotel z zewnątrz robi wrażenie, duży czysty basen blisko plaża to na duży plus. Jedzenie bardzo dobre różnorodne. Pokoje słabe, jedyny plus w łóżkach bardzo wygodne materace.
Blisko plaża, duży basen, dobre jedzenie.
Pokoje do remontu
Pokój nie najgorszy ale ok.obsługa zasługuje na 5 gwiazdek
Wszystko na miejscu basen morze cieplutka woda pogoda idealna
Strasznie słaby internet raz jest raz nie ma przeważnie nie ma
Pobyt w hotelu Castille oceniamy ogólnie jako udany, choć nie bez zastrzeżeń. Na plus zdecydowanie zasługuje przestrzeń – teren hotelu jest rozległy, a duży basen zapewnia komfort nawet przy większej liczbie gości. Jedzenie smaczne, ale wybór potraw raczej ograniczony. Niestety, przekąski między posiłkami to raczej symboliczne – suche kanapki, których ciężko się doczekać, a jeszcze trudniej zjeść. Obsługa bardzo miła i pomocna, jednak zauważyliśmy, że goście francuskojęzyczni są traktowani nieco lepiej. Sporym minusem jest bariera językowa – po angielsku można się dogadać praktycznie tylko w recepcji. Pokoje były codziennie sprzątane, ręczniki wymieniane. Ręczniki plażowe dostępne po wpłaceniu kaucji. Plaża niestety słaba – rzadko sprzątana, co wpływa na ogólne wrażenie. Leżaków jest jednak pod dostatkiem, więc nie ma problemu z miejscem. Sam hotel sprawia wrażenie mocno przestarzałego – zarówno pokoje, jak i części wspólne wymagają gruntownego remontu. Styl i wyposażenie przypominają lata PRL-u. Drinki w barze niestety bardzo słabej jakości. Podsumowując – miejsce z potencjałem, ale wymagające modernizacji i kilku poprawek organizacyjnych. Spokojny pobyt dla osób bez wielkich oczekiwań.
Duży basen i obsługa
Cały hotel wymaga remontu, słaby ogród, plaża
Hotel nie naj nowszy, ale czysty sprzątany co dziennie Animatorzy robią niesamowitą robotę, Duże brawa dla Nich za niezliczone gry i zabawy i za serce jakie wkładają w swoją pracę i tworząc wspaniałą atmosferę .. Dziękuję za świetnie spędzony czas, Okolica spokojna , dobre miejsce na relaks ..
. Plaża bezpośrednio przy hotelu , duży basen. Bardzo miła obsługa , smaczne jedzenie a ciasta to rewelacja..
Nie mam uwag.
Hotel duży, zadbany i czysty, mimo tego, że nie jest najnowszy. Pokoje sprzatane codziennie. Duzy basen, bezpośrednioe zejscie na plażę. Obsługa bardzo miła.
Czysty, dobry dostep do wifi, dużo animacji
Super pobyt, animatorzy Jocker, Louis i reszta robią niesamowitą robotę, Brawa dla Was i ogromne dziękuję za świetnie spędzony czas, niezliczone aktywności oraz serducho jakie wkładacie w swoją pracę. Okolica spokojna, miejsce na relax .
Ogromny basen, piękne, ciepłe morze tuż przy hotelu, animatorzy, pokoje sprzątane codziennie
Jedzenie trochę monotonne ale nigdy głodnym się nie chodzi
Moim zdaniem hotel nie powinien mieć 4 gwiazdek a co najwyżej 3
czysto, smaczne jedzenie (choć bez szaleństwa- lody były tylko raz w czasie tygodniowego pobytu), świetni animatorzy.
brak wody butelkowanej - jest tylko z dystrybutorów, brak baru oraz ubikacji na plaży oraz przy basenie, mniej materacy niż leżaków (zarówno przy basenie jak i na plaży), wszechobecne plastikowe i papierowe kubki, mało używa się tu szkła i porcelany, w restauracji często brakuje naczyń podczas lunchu,
Na 4 gwiazdki mało balkonów ale ogólnie było super animatorzy bardzo sympatyczni nie nachalni
Dobre jedzenie miła obsługa
Brak balkonów
Hotel był ok. Jedyna wada to straszna nieprofesjonalna muzyka wieczorem. Dyskdżokej nieprofesjonalny preferował arabska-francuska muzykę młodzieżowa, gdy większość wczasowiczów było z Polski oraz z Włoch.Wiek wczasowiczów to 45+.
Jedyna posprzątana plaza w okolicy,dobra mila obsługa.
Brak sejfu w pokojach.
Generalnie pobyt udany, wycieczka była w dobrej cenie więc nie spodziewałem się cudów. Jeżeli chodzi o jedzenie jest ok, pokoje ok, animacje w miarę ok. Największy problem jest ze szklankami szczególnie na obiedzie lub kolacji. Na plaży byłem dwa razy, blisko ale słabo zadbana i brudna.
Jedzenie, animacje, pokoje
Brudna plaża
Nie najnowszy,ale czysty.Jedzenie dobre.Plaża blisko.Morze cieple i przyjemne.Pobyt udany 👍
Czysty,miła obsługa
Słabe wi-fi
Hotel w miare Jedzenie ok. Plaża blisko. Leżaki są ale sporo uszkodzonych bez materacy. Tv jeżeli ktoś chce skorzystać,kaucja zwrotną 10TND,lub palcami przyciskiem zmiana kanałów niewygodnie. Brak zatyczki, korka w wannie. Kilka sklepikow z pamiątkami w hotelu. Po za hotelem też są skręcić w lewo i ok 4 min spacerkiem są 3 sklepiki. Dużo pamiątek do wyboru. Ceny przystępne. (...) Po za hotelem widoki jak z gwiezdnych wojen 🤒 a może i gorzej. Ale jak ktoś lubi leżakować i coś z all poza sezonem można wydać trochę PLN i wypocząć. Dk tego jakies zwiedzanie i czas z leci
Jedzenie dobre każdy coś skonsumuje
Łazienka powinna być bardziej wygodna technicznie
Hotel w świetnej lokalizacji. Pokoje duże, łazienki i toalety oddzielne. Nie ma balkonów, a małe susArki za oknem nie są wystarczające. Bardzo duży basen. Plaża bezpośrednio przy hotelu. Bardzo dobre posiłki, może troche zbyt monotonne śniadania. Obsługa bardzo miła.
Lokalizacja nad morzem. Bardzo duży basen. Bardzo smaczne jedzenie. Miła i pomocna obsługa.
Brak balkonów. Małe i niewystarczające suszarki zaokienne. Brak szuflad w pokojach.
Pobyt w hotelu super. Pokój z balkonem i widokiem na morze rewelacja. Piękne otoczenie. Trzeba jednak mieć swoją wodę do picia, bo w pokoju jej brak.
Ogólnie wszystko było super. Jako jedyny hotel w okolicy ma przewagę koloru żółtego.
Brak wody butelkowanej do picia w pokojach.
Początkowo hotel trochę mnie rozczarował. Po pięknym i przestronnym lobby, wyślijmy do małych pokoi, bez balkonu. Większość pokoi na piętrach ich nie posiada , na co warto zwrócić uwagę. Sam pokoj dobrze wyposażony, szczególnie bardzo wygodne duże łóżko małżeńskie z twardym materacem.Oddzielnie łazienka i toaleta. Skromnie wyposażona, ale czysta, ręczniki codziennie zmieniane.W pokoju dodatkowe jedno łóżko dla dziecka. Obsługa bardzo miła anglo i fancuzko jezyczna. Hotel polecam dla dorosłych
Duzy super basen,plaża bardzo blisko,atrakcje typu jazda na wielbłądzie, lub super przejażdżka konna brzegiem morza, bardzo polecam skorzystać, blisko miasteczko, tanie taksowki. Pyszene swierze ryby grillowane i warzywa. Sklepiki na miejscu. Ceny atrakcyje. Liczne gry ,zabawy ,animacje,dla dzieci i dorislycg,dyskoteka. Super bary,shisza tania+ lokalna herbatka gratis. Warto spróbować, kelnrzerzy bardzo się starają. Wspaniałe desery, wszystko swierze i smaczne. Lobby duże z WiFi dorze działa.
Plaża blisko, ale niestety dość zanieczyszczona suchymi trawami morskimi, suchymi plamami. Raczej nie można chodzić boso. W pokojach toaleta bardzo mała. Kosmetyki lepiej wziąć własne, bo malutkie buteleczki. Widok piekny, ale bez balkonu trochę smutno. Za to piękne duże wspólne tarasy. Ogólnie nie mam żadnych zastrzeżeń. Dla rodzin z malymi dziećmi nie polecam. Raczej dla młodzieży i dorosłych. Myślę że to miejscse bardziej imprezowe. Jedna zjeżdżalnia. Ale plac zabaw jest.
Pokój może wymaga trochę odświeżenia, ale reszta rewelacja. Otoczenie hotelu zadbane, obsługa bardzo miła i sympatyczna. Jedzenie bardzo dobre. Plaża cudowna
Obsługa, drinki, otoczenie
Żadnych wad nie było
Hotel jeszcze do zaakceptowania, obsługa nie przygotowana do obsługi polskiego klienta, bez znajomości francuskiego lub angielskiego trudno coś załatwić w recepcji. Brak możliwości potańczenia, Animatorzy(z 10)zajmują cały parkiet, wyglądają tak jakby sami się dobrze bawili przy puszczanej swojej muzyce, bo ile można bawić się w pociąg, brak polskich utworów, a muzyka puszczana bardzo głośno zniechęca do nawet posiedzenia w barze, uważam że wyżej wymienione uwagi dyskwalifikują w mojej ocenie pozytywną opinię o hotelu. Kelnerzy i obsługa kuchni jak i ekipa sprzątająca ocena na piątkę. Pozdrawiam serdecznie Adam
Czysta plaża i jej bliskość, duży basen uzupełnia zadowolenie z pobytu
Brak akcentów Polskich muzyki jak i inf. po Polsku, brak klimatyzacji,
super hotel miła obsługa i bardzo czysto sprzątane jest codziennie
Wszystko zgodne z opisem ,szybkość transakcji ,wypoczęci i szczesliwi
Hotel spełnił wszyskie normy ,jedzenie b dobre ,różnorakość dań tunezyjczycy b uprzejmi ,mili ,kontaktowi