Bezpośrednio przy hotelu prywatna, piaszczysta plaża z łagodnym zejściem do morza.
Udogodnienia dla najmłodszych: basen dla dzieci ze słodką wodą, plac zabaw, animacje.
Bogata oferta rekreacyjna: 5 basenów ze słodką wodą, w tym 2 podgrzewane w sezonie zimowym.
Rozrywka: animacje dla dorosłych, dzienne zajęcia sportowe na plaży i przy basenie, wieczorem pokazy i występy w amfiteatrze.
Hotel spełnił nasze oczekiwania. Pokoje przestronne, codziennie sprzątane, łóżka wygodne. Przepiękne otoczenie hotelu.
- przestronne pokoje, - piękne ogrody, mnóstwo zieleni, - miła obsługa, zarówno w barach, jak i restauracjach, - animacje, wieczorne pokazy,
- ceny na hotelowym bazarze mocno zawyżone,
Duży i rozległy teren. Bardzo dużo zieleni. Piękne chodniki do spacerowania. Wszystko pięknie oświetlone wieczorem i w nocy. Bardzo blisko morza. Woda lazurowa. Płytkie dno daleko w morze. Bardzo miła i pomocna obsługa. Darmowe Wi Fi.
Ładny teren, dużo zieleni, dużo miejsca do spacerów. Wszystko jest oświetlone wieczorem i w nocy. Bardzo miła i pomocna obsługa. Codziennie sprzątany. Darmowe Wi Fi.
Trochę stare łazienki. Ale nie ma tragedii. Jedzenie mogłoby być bardziej urozmaicone. Ale nikt nie chodził głodny.
Hotel całkiem spoko, nigdy nie byliśmy głodni, czekali na nas z kolacją w dniu przyjazdu, obsługa super, nie walczyli o napiwki.
Miła i pomocna obsługa, dużo zieleni, podgrzewana woda w basenie
Jedno czego mogę się przyczepić to dwa łóżka zamiast jednego dużego
Super hotel. Pokoje czyste, możliwość codziennego sprzątania. 2 restauracje jedzenie pyszne, grill, nakesniki, sałatki, owoce morza. Bary z przekąskami frytki, hamburgery, pyszna kawą. Baseny czyste codziennie sprzątane, woda w dwóch podgrzewana a w reszcie nie. Plaża piaszczysta piękna laguna rybki żółwie wodne sam widziałem. Obsługa pomocną dobrze mówiąca po polsku.
Dużo zieleni ogrody piękne, dobre jedzenie, fajne miejsce do snurkowania.
Tylko dwa baseny z podgrzewana woda, przy naszym pokoju basen był z zimna wodą.
Masakra, nie przyjeżdżajcie tu jeśli chcecie spędzić miło pobyt. Pokoje stare, brudne, brak kołdry(noce w styczniu są bardzo zimne więc bardzo zmarzliśmy) brak czajnika, nie działające sejfy w pokojach( nie tylko w naszym), łazienki aż się proszą o remont, czegoś takiego nie widziałam jeszcze w żadnym nawet hostelu, brud, grzyb i pleśń pod prysznicem, brudne obdrapane lustro. Jedzenie to dramat, codziennie jest to samo, nie ma wyboru w jedzeniu, jeśli zdarzyło się coś dobrego to po pół godzinie od rozpoczęciu posiłku kończyło się i kuchnia nie uzupełniała, wielkie kolejki do bufetu(mimo wakacji w styczniu, nie chce wiedzieć jak wygląda tu bufet w wakacje) brudne naczynia, wszędzie latają muchy a nawet i ptaki. restauracja w tym hotelu nie zasługuję nawet na 1* więc nie wiem skąd hotel ma miano 5* skoro pod żadnym względem nie trzymają poziomu. Przekąski oferowane na basenie i plaży to pizza która nie ma smaku, podgrzana sucha Bułka z plackiem ziemniaczanym i frytki na starym oleju. Plaża ładna ale ciężko jest odpocząć kiedy ciągle przychodzą pracownicy hotelu proponując masaże, spa, płatna restauracje, wycieczki fakultatywne lub sprzedaż kosmetyków i latają z każdej strony muchy. Rezydent bardzo naciskał nas na dawanie napiwków obsłudze. Hotel zatrzymał się na 20 lat wstecz, otoczenie hotelu i plaża są ładne ale nie wynagradzają tym w żaden sposób warunków tu panujących. Nie oczekiwaliśmy luksusów w tej cenie ale to co tu zastaliśmy bardzo nas rozczarowało i zepsuło nam nasz pierwszy urlop w Egipcie. W połowie urlopu odliczamy już dni żeby wrócić do domu, nie polecam hotelu nikomu.
Wszystko
Bardzo przyjemny hotel dla rodzin z dzieémi, oferujacy wiele atrakcji dla najmłodszych , w tym animacje, sale zabaw gdzie można zostawić dziecko pod opieka, oraz mini disco. Do dyspozycji są dwa podgrzewane baseny w zimie. Jedzenie jest bardzo smaczne, codziennie serwowane są różnorodne potrawy, a także grillowane dania. Animatorzy z Wtoch, Rosji i Czech są bardzo sympatyczni. Roslinnosc na terenie hotelu robi duże wrazenie, a hotel znajduje sie tuz przy plazy. Obstuga jest mila, pokoje czyste, a prysznic po remoncie. Z balkonu roztacza sie tadny widok.
Podgrzewanie baseny w zimie Lokalizacja hotelu przy plaży Smaczne jedzenie, codziennie grill Billiard za darmo
problem z ciepłą wodą w niektórych pokojach
Obsługa miła, teren hotelu piękny, blisko ładna plaża, baseny ok. Niestety jedzenie i pokoje to porażka. Hotel zatrzymał się na 20 lat wstecz
Teren w około ładny, miła obsługa
-Jedzenie porażka, wychodziliśmy z restauracji glodni, nie było wyboru a jeśli już coś było ciekawego to 30 min po rozpoczęciu posiłku nic nie zostawało, wielkie kolejki do bufetu mimo wakacji w styczniu więc to nie szczyt sezonu. -pokoje dramat, nie działające sejfy, brak kołdry, spaliśmy jedynie pod poszewką pościeli, strasznie wymarzlismy bo noce w styczniu są chłodne -łazienki okropne, stare, porysowane lustra, grzyb pod prysznicem
Hotel jako całość bardzo ładny. Roślinność, baseny, plaża, morze jest super. Obsługa bardzo miła. Jedyny minus to jedzenie.
Roślinność, wygląd zewnętrzny, obsługa . Napoje i alkohole ok
Słabe ubikacje,Arne jedzenie
Bardzo polecam ten hotel. Obiekt należy do Włocha więc pyszne jedzenie kawa wino rewelacja. Codziennie grill. Ciekawe animacje, codziennie dyskoteki sprawiały że nudy nie było. Kilka barów gdzie można posiedzieć wypić drinka rewelacja i do tego ten widok. Plaża również ładna. Przyjechaliśmy dość późno po 23 i czekała na nas kolacja w restauracji to było bardzo miłe. Polecam ten hotely wrócimy napewno.
Jedzienie bliskość do plaży piękne ogrody
Woda w basenie mogłaby być trochę cieplejsza
Egipt znacząco przerósł nasze oczekiwania. Otwartość ludzi i poziom ich sympatii całkowicie zmienia postrzeganie na ten kraj. Rozumiem, że wiele z tego wynika z chęci otrzymywania tipów ale wcale nie dało się tego odczuć. Morze Czerwone zachwyca. Hotel ma swoje plusy i minusy ale roślinność na jego terenie wynagradza wszystkie niedogodności.
Roślinność i pracownicy.
Jedzenie mogłoby być bardziej różnorodne. Łazienki nie są na 5*.
Hotel spełnił nasze oczekiwania, przytulnie, czyściutko!! Zieleń wokół hotelu to magia, baseny i Aquapark zadbany. Przy każdym basenie i na plaży BAR, z całym full wypasem. Wszyscy pracujący w tym hotelu zawsze uśmiechnięci i pomocni. Jedzenie bardzo dobre w Restauracji Coral, na terenie hotelu są 2 restauracje, nam zdecydowanie bardziej wszystko pasowało w Coral.
Zieleń wokół hotelu, czystość pokoju, zadbane baseny, cudna plaża, pomocna i miła cala obsługa hotelu.
Ten hotel nie ma wad.
Hotel z pięknymi ogrodami i bardzo fajną plażą ( widok jak na Malediwach)
Plaża Miła obsługa Jedzenie było OK ( każdy znajdzie coś dla siebie) Piękne ogrody
Łazienki mogłyby być trochę lepsze.
Hotel bardzo dobry. Znajduje się przy nim świetna plaża z możliwością uprawiania wielu sportów wodnych.
Nie polecam tego hotelu jako samego obiektu, ogólny brud smród i hałas. Spędziłem w hotelu osiem dni po czterech chciałem już wracać do domu. Niby codziennie sprzątane ale tylko pościel i stolik, klimatyzacja tak głośna że noce były bezsenne a przy trzydziestu sześciu stopniach ciężko wytrzymać bez. Jedzenie nie jadalne że śniadania skorzystałem dwa razy więcej nie było sensu. Jedzenie tylko świeże robione odrazu (ale też nie wszystko tosty robione gołymi rękoma) na miejscu tak jak spaghetti i grill na kolacje odradzam tego gotowego. Była opcja DRUGIEGO ŚNIADANIA którego na początku nie mogłem w ogóle znaleźć, dopiero później zobaczyłem że to tylko 5 bułek maślanych na cały hotel… Plaża piękna, woda błękitna i to na tyle. Bar na plaży tylko piwo i napoje bezalkoholowe, na temat jedzenia nie chce mi się już rozpisywać. Ręczniki hotelowe te plażowe śmierdzące niby myte ale zwietrzałe.
Nic. Jeden z gorszych hoteli
Jedzenie, obsługa, naciągacze na masaże, atrakcje wodne itd nie rozumieją słowa nie.
Hotel świetny pod względem wyglądu i całej infrastruktury. Baseny stare, ale woda czysta, codziennie sprzątane. Plaża jak dla mnie świetna. Rafa niewielka, ale dla początkujących myślę że ok. Spa bardzo fajne. Pokoje też już mają swoje lata, ale w miarę czysto. Klimatyzacja działa. Balkonik też super. Obsługa raczej jesteśmy zadowoleni. Ale restauracja to dla nas nieporozumienie. Jedzenia mało i kiepski wybór. Mogę z czystym sumieniem powiedzieć,że bywało, że nie było wogole wyboru. Pierwszego dnia przez pomyłkę przyszliśmy na obiad o 14:23 (gdzie obiad wydają do 14,30),nic już nie było do jedzenia, stoliki już posprzątane, a pan kelner bardzo nie miły, z oburzeniem powiedział, że mamy tylko 7 minut. Ponieważ nie było w czym wybierać, bo większość stanowisk już byłabzamknięta. Wyszliśmy bez jedzenia. Mamy porównanie z innymi hotelami i takie sytuacje nie mają miejsca w innych hotelach. Tym bardziej, że hotel ma niby 5 gwiazdek. Jedzenie w innych hotelach zawsze było do wyboru do końca czasu wydawania posiłków, a nie 10 minut przed końcem wszędzie pusto. Opinie nasze potwierdzali inni goście, więc nie jest to przesadzone z naszej strony.
Roślinność na całym obiekcie, super plaża.
Największa wadą jest restauracja. Nie należe do wybrednych ludzi, ale dość że mało jedzenia to brak wyboru. Soki "chrzczone" na widoku gości. Ewidentnie na restauracji brakuje standardów i managerskiego podejścia . Kelnerzy robią co chcą. Są tam panami i gości mają w wielkim poważaniu, no chyba, że dasz spory napiwek to i stół ci przydekorują i przypilnują, żeby nikt tam nie usiadł. Widzieliśmy jak przesadzają gości gdy ktoś usiadł do tego "opłaconego"stolika, mimo że wkoło było sporo wolnych.
Bardzo przyjemny i spokojny hotel. Duże i przestronne pokoje z klimą w dobrym standardzie. Czysto jak na Egipt... jedzenie różnorodne stosowne do klimat(owoce morza oraz soczyste owoce letnie). Wspaniała lokalizacja do kitesurfingu oraz do snurkowania. Lepiej mieć buty ochronne gdy wchodzicie do morza. Na plaży nie koniecznie bo jest piaseczek. Dwie restauracje oraz trzy bary basenowe w tym jeden na plaży. Bardzo miła obsługa. Za 1$ Bardzo się starają ;) minus to daleko do lotniska 100km ale może to też być plus :)
Czystość, jedzenie, lokalizacja, morze, obsługa.
100km od lotniska
Pobyt w hotelu uważałam za bardzo udany. Hotel otoczony jest pięknymi i zadbanymi ogrodami.
Obsługa bardzo miła i uczynna. Każdego wieczoru animacje dla dzieci i dorosłych. Plaża i baseny bardzo zadbane.
Łazienki lata świetności mają za sobą ,ale zawsze czyste.
Otoczenie hotelu ładne dużo zieleni pokój w miarę sprzątane z grubsza ….
Bliskość morza i tyle
Basen do remontu nie działają fontanny natryski …. Brak klimatyzacji w jadalni upał duszno coś ruszyło się 30 lipca ale już wyjeżdżaliśmy. Przyjechał jakiś facet i ich ustawiał. Recepcja katastrofa brak klimatyzacji czekanie koszmar żałowanie wody trzeba sobie nalewać w do butelek (katastrofa ) wszędzie wszystko w plastiku nawet w restauracji ogólnie to słabo …. Jedzenie jak jedzenie zawsze coś się znajdzie …Brak rafy wada jest pomost ale zamknięty i bardzo długa płycizna okolo 400 metrów
Słabo do remontu okolica ogród ładny brak rafy. Mało leżaków przy basenie o 7 wszystkie zajęte wszystko … wszystko już na wykończeniu …
Bliskość morza i tyle …
Basen do remontu gorąca woda nie działają natryski. … restauracja koszmar blak klimatyzacji duszno …. Recepcja sauna czekanie na transfer koszmar. Woda 2 butelki na 4 osoby trzeba sobie nalewać do butelek wszędzie plastiki kubki nawet w restauracji
Hotel w bardzo fajnym stanie. Byliśmy 2 doroslych + 9 latek. Basen zadbany, hotele czyściutkie, na stołówce jedzenie smaczne, na terenie hotelu fajne zjeżdżalnie.
Wad hotel jako tako nie ma ale nie polecam brać zdjęć czy filmow z wycieczki fakultatywnej ze snurkowaniem . Oczywiście wszystko widać i atrakcja fajna ale chcą zedrzeć kasę tylko na ludziach a kręcą co chcą. My np. Dostaliśmy filmiki i zdjęcia zupełnie innych osób. Reklamacja oczywiście olana .