Szeroki wybór hoteli idealnych na wakacje dla rodzin z dziećmi
Pokój czysty oraz zadbany. Obsługa hotelu bardzo pomocna oraz miła. Hotel posiada winde co jest sporym ułatwieniem dla np. Podróżnych z małymi dziećmi. Na dole znajduje się sala, gdzie można pograć na konsoli bądź w bilarda. Cena za godzinę gry w bilarda to 5 euro bądź 200 TK. Bardziej opłacalne jest wymienienie waluty w hotelu niż na lotnisku. Kurs na październik Hotel 1 euro- 45TK na lotnisku 1 EURO -35 TK. Na terenie hotelu znajduje się basen, spa w przystępnych cenach oraz bar. Jeżeli chodzi o restauracje obsługa bardzo fajna. Jedzenie - każdy znajdzie coś dla siebie ale szału nie ma. Głównie kurczak, mięso mielone, sałatki, sery. Na śniadania kiełbaski, płatki, jajecznica, jajka na twardo. Szynki każdego dnia te same ale da się zjeść naprawdę nie ma źle. Pod koniec naszego pobytu było więcej turystów jak miejsc w restauracji. Trzeba było czekać na stolik bądź wybrać miejsce gdzieś na basenie " na dziko" :). Ogólnie polecam tam pobyt. I wielkie brawa dla załogi za świetna prace.
Cena, dobre dojście na plażę. Urokliwe miejsce położenia hotelu - w tle góry a niedaleko rzeka na której widać żołwie , które wygrzewają się na kamieniach. Place zabaw itp.
Zdazaly się dni, gdzie nie było miejsca w restauracji aby zjeść posiłek.
Jeśli chcesz przeżyć fajne wakacje to nie w tym hotelu. Chyba za mało personelu aby ogarnąć hotel. Alkohole do wyboru to piwo gin i wódka, no z możliwości zmieszania z jakimś napojem a barmani swoją postawą wręcz zniechęcają do napicia się. Podchodzisz do baru a barman mówi że nie ma, gdy jeszcze się nie odezwałeś co chcesz:/ jedzenie-no jak na tureckie standardy to można powiedzieć że nie ma co zjeść. Po wakacjach cieszyliśmy się że wyjeżdżamy z tego hotelu.
Pokój okej.
Dosyć brudno
Hotel okej , jak na te 3 gwiazki, naprawdę nie ma się czego czepiać pokoje czyste , duże, Codziennie sprzątane. Jedzenie smaczne, może trochę mały wybór dań ciepłych , na zimno w paterach było dużo.
Zaletą dla dzieci napewno jest basen wraz z zjeżdżalniami.
Brak animacji , wieczorami puszczana jest tylko muzyka.
Hotel oceniam na 2+ Jedynie 5 za pokoje oraz dbałość pań o nie . Płatne wi fi!!!! 16 dolarów od osoby , basen czynny do 18.30 potem goście są wyganiano z wody Bar do 22 gdxie przed 22 już nie wolno brać drinków ani nawet samej coli dla dzieci Zero animacji ,muzyka cicha Brak miejsca na stołówce przy większej ilości gości Z posiłków najlepsze pietruszka i salata Największym plusem jest Turecka pogoda , oraz morze ok 200m od hotelu
Płatne wi fi
Ogólnie hotel ok dla niewymagających turystów. Pokoje czyste, przestronne, regularnie sprzątane, basen jest niewątpliwie atutem hotelu, drinki może niezbyt wyszukane, ale jakościowo także w porządku. Odległość od plaży 10 minut spacerkiem. Jedzenie - szału nie ma ale codziennie każdy może znaleźć coś dla siebie.
Basen
Brak internetu bez dopłaty, nawet w lobby
Hotel spełnia wymagania jest zgodny z opisem choć według naszych standardów jest to hotel trzygwiazdkowy.
Miła obsługa , bliska odległość do plaży, darmowy dostęp do leżaków i parasoli na wyznaczonym odcinku plaży
Powtarzające się menu, brak darmowego WiFi
Hotel jak i obsługa , wyżywienie , basen bar względnie takie 8 na 10. Można by wprowadzić trochę zmian , zmienić cześć personelu. Zatrudnić kogoś przy basenie. Aby pilnował bezpieczeństwa.
Hotel w milej cichej dzielnicy.
Sam Hotel ładny nowoczesny i czysty (oczywiście w/g Tureckich standardów)Spore pokoje, Dobre alkohole, słabe jedzenie mało smaczne. Praktycznie brak animacji poza mini disco od ok 20. Blisko do morza i do Alanya. Miła obsługa.
Wygląd Przestronne pokoje mieliśmy Familly spore dwa pokoje + spory balkon Dobre alkohole Dobra Lokalizacja blisko do Alanya Autobusem za 40 lei Do morza również nie daleko (przejście podziemnym tunelem ok 5 minut)
Mało smaczne Jedzenie. Praktyczny brak animacji. Czystość w barze przy basenie.
Bardzo udane wakacje w atrakcyjnej cenie. Hotel czysty; pokoje mega, przestronne, wygodne łóżka. Obsługa miła i pomocna
Duże, czyste pokoje. Spokojna okolica. Jedzenie ok, każdy znajdzie coś dla siebie.
Wifi płatne 15eur od osoby! Basen czynny tylko do 19.
W pokojach czysto, sprzątanie codziennie. Jedzenie dramat. Z wędlin cały czas coś co przypomina naszą mortadelę w 10 różnych postaciach( wszystkie niedobre) i sztywne jak nasz żółty ser w kostce. Poza tym z mięsa to tylko kurczak ( skrzydelka i korpusy) duszone w jakimś tłuszczu. Jedzenie caly pobyt takie same, rotacyjnie co drugi dzień. Po 4 dniach nic juz nie wchodzi bo niedobre. Drinki przy basenie tylko gin i wódka z tamtejsza fantą i lemon udajacy spritea. Notorycznie brakuje lodu do drinków a alkohol sie kończy o 17.00. pozniej mozna wypic to samo w stołówce ale jest tam 50 stopni i smierdzi z kuchni. Wiec wątpliwa przyjemność.Basen zamykany o 18.30. zjezdzalnie i bąbelki wlączaja raz na godzinę na 10 minut.Klimatyzacja działa ale jest tak wysłużona jednostka zewnetrzna, że warczy i stuka co przeszkadza w spaniu nawet przy zamknietych oknach. Ogólnie marny hotel za stosunkowo niską cenę. Nie polecam.
Tani
Niedobre i monotonne jedzenie,
Na pewno nie jest to 4 * . Wyposażenie jest stare nam brakowało poduszki syn w poszewce dostał złożony koc zamiast poduszki. W recepcji usłyszeliśmy że jak będą mieli to przyniosą nie przynieśli. Talerze uszkodzone mało sztućcy ciągle trzeba czekać. Kawa tylko instant. Śniadania dramat tylko miejscowe kiełbasy i wędliny ( dziwne czerwone mielonki) i te słone sery jedyne co to codziennie jajko na twardo zjadliwe dla dzieci nie ma co wybrać nawet masła nie ma tylko perfumowana margaryna obiad i kolacja zjadliwe ale śniadania trzeba organizować samemu. Mala restauracja + dwa tarasy ale nie ocienione dostatecznie więc jedzenie w otwartym Tureckim Słońcu. Słaby standard bardzo NIE POLECAM. Najsłabszy hotel w jakim przebywaliśmy
Zjeżdżalnie i basen były okej.
Nie jest to standard 4* raczej motel niż hotel
Pokój ładny, czysty i schludny. Lodówka i klima działa. Pani sprzątaczka jest bardzo miła, nie narzuca się i nie kradnie. Łazienka czysta, bez grzyba w kątach. Są ręczniki, mydełka i szampon. Zaraz koło hotelu jest sklep. Do plaży blisko. Przestrzegają ciszy nocnej 22-6. Basen czysty i ładny, zjeżdżalnie fajne. Jedzenie ok, ale monotonne. Jak dużo zamawiasz alkoholu i coli to marudzą. Po postrzataniu kuchni śmierdzi starą, brudną ścierka, ale jak są posiłki to już nie.
Pokój ładny i czysty, lokalizacja ok. Basen spoko. Do plaży blisko. Dużo jedzenia do wyboru, szczególnie sałatek. Blisko sklep.
Monotonne jedzenie, brzydki zapach z kuchni po posprzątaniu po posiłku. Nie zawsze stoły były posprzątane po poprzednim posiłku. Wpuścili jakiegoś bezpańskiego psa na teren basenu i z balkonu widziałam jak nasikał do niego.
Określam ten hotel jako ekonomiczny. Jest ok. Jednak jeśli jesteś bardzo wymagającą osobą, to Cię nie zachwyci. 4 gwiazdki nieco zawyżone (mocne 3). Nieprawdą jest, że to jest beznadziejny, jak piszą niektórzy. Poczytałem, pojechałem, sprawdziłem. Bez fajerwerków, ale jest naprawdę ok. Kuchnia jest nieco zróżnicowana, choć czasem się powtarza, niewielki hotel, więc nie ma 100 opcji przy jednym posiłku, ale to jest zrozumiałe. Bzdurą jest, że nie można sobie smacznie pojeść, ale jak chcesz mieć wykwintną restaurację codziennie, to sobie do niej idź, a nie wymagaj tego od hotelu. Turcja, to kraj, w którym ważne są napiwki - uznanie ich pracy. Jak ich nie doceniasz (nie dajesz nic nikomu) to nie licz na to, że będą fruwać. Obok market 24h, a za nim sklep z pamiątkami - wszystko co pilne - na miejscu. 400 m pieszo od hotelu plaża piaszczysto-kamienista (wskazane buty do wody). Warto udać się do centrum Alanyi - trzeba tam dojechać autobusem linia nr 1 lub 101. do przystanku 250 m, zaś koszt to 40 LT. (ok. 4 zł/osobę). Autobusem warto odwiedzić plażę Kleopatry i skorzystać z kolejki (Teleferik) na szczyt wzgórza z historyczną zabudową i fantastycznymi widokami.
+ wizualnie ładny hotel + ładne widoki w okolicy + czysto w pokojach, + czysty basen ze zjeżdżalniami, + spokojna okolica, + parasole i leżaki na plaży bezpłatne + kuchnia smaczna, choć czasem mało opcji + obsługa bardzo pomocna, ale dla uprzejmych
- daleko od centrum - plaża piaszczysto-kamienista 400m od hotelu, do piaszczystej trzeba się pofatygować autobusem. - animacje niezbyt zachwycające - za wcześnie i za krótko obiad 12:30-14.00 oraz kolacja 18:00-20:00 - dużo obywateli r...
To nie jest hotel tylko więzienie Właściciel chodził za nami i wyliczał co i ile pijemy. Podwójna whisky niedozwolona więc gdy wzięłam dla siebie dwie to już nie mogłam wziąć piwa dla koleżanki. Kazano mi spać na podwójnym łóżku z dwojgiem dzieci 9 i 10 lat. Na pięć osób otrzymałam tylko jeden papier toaletowy. Czegoś takiego w życiu nie przeżyłam. W maszynach nie było gorącej czekolady dla dzieci gdy zapytałam właściciel powiedział że mają pić kawę... Gdy poprosiłam o szklankę mleka otrzymałam ją z wielkimi pretensjami i otrzymałam pouczenie że następnym razem mam iść sobie kupić do sklepu, zaznaczam że miałam all inclusive.O godzinie 10 wieczorem wyłączali światła i nie można było nawet posiedzieć tylko do spania ... Omijajcie z daleka!
(...)
Daleko od miasta
Hotel bardzo ekonomiczny,jedna butelka wody na cały pobyt dla rodziny .Internet płatny 15 euro od osoby .Przy 6 osobach jest to 90 euro .Jedzenie bardzo survivalowe (brak menu na dzieci typu frytki,lody ,pizza itp ) brak animacji dla dzieci .Brak spa i restauracji ala carte .Bar przy plazy płatny. Nie można nawet swojego soku wypić,chodzą i sprawdzają kto co ma w torbie .W pierwszym dniu tmanager zrobił awanturę mężowi ze jest mokry po basenie i wszedł do hotelu a miał spotkanie z rezydentem (rezydent świadkiem ).Snak bar (bar z przekąskami ) to tylko dwa rodzaje suchych ciastek . Jedyny atut to basen ze zjeżdżalnią . Oferta nie powinna sie nazywać all inclusive, większość rzeczy płatna .
Basen ze zjeżdżalnią
Większość usług płatna Jedzenie Internet płatny
Bardzo dobry hotel , wszystko zgodnie ze swoim standardem.
Miła obsługa. Smaczne jedzenie. Dobra komunikacja.
Witam , tak jak czytałem wcześniej w opiniach , ale niestety nie mogłem uwierzyć na słowo , to nie hotel tylko przydrożny motel , jeśli chodzi o jedzenie to nie jest dobre , my chodziliśmy jeść na miasto , pokoje były niby sprzątane bez zmiany poświęcili i zamiatania tylko mop na sucho , woda to tylko jedna butelek na cały pobyt na pokój , WiFi płatne 15 euro , baru nie ma tylko pan ze zmywaka nalewa wódkę z colą albo whisky . Co do łóżek mieliśmy tak wystające sprężyny że nie spaliśmy praktycznie 7 dni . Jak padał deszcz to wlatywał nam do środka bo wejścia są od zewnątrz ale w restauracji też padał deszcz z sufitu w paru miejscach to nie było tak źle bo kładli ręczniki na podłogę . Generalnie hotel to dno ale okolica jest ciekawa
Położny w dobrym miejscu
Wszystko oprócz lokalizacji
Pobyt był wspaniały. Jesteśmy bardzo zadowoleni z obsługi Miła i uczynna na każdym kroku. Wyzywienie bardzo dobre. Każdy miał w czym wybierać i przebierać. Polecam
Jedyną wada tego był tranzyt z hotelu na lotnisko w Antalyi. Kierowca zawiózł nas na inny terminal. Gdzie musieliśmy dojechac taksówką ponad 2 kilometry.
Wszystko było po naszej myśli
Pobyt w hotelu na naszych wakacjach był udany i zadawalajacy. Mogę go polecić na wypoczynek
Hotel położony niedaleko od morza, posiada własną plażę z leżakami. W hotelu jest bardzo uprzejma obsługa zwłaszcza kelnerzy I kucharze
Trochę brudno na klatce schodowej
Pokoje bardzo przestronne, czyste. Codziennie wymieniane ręczniki oraz sprzątane pokoje - brak zarzutów. Jedzenie bardzo średnie, wędliny, sery i większość mięs niezjadliwe. Warzywa, makarony oraz chleb dobre. Bar przy basenie ma bardzo mało stolików, z alkoholi podawane jest tylko piwo i wódka.
Duże przestronne pokoje, blisko do plaży (10 min).
Głównie jedzenie.