Limak Arcadia Sport Resort

4.8

Hotel spełnil nasze oczekiwania, duzy ogrod, mnóstwo zieleni, drzew dajacych cien, blisko piaszczystej plazy, pokoje przestronne i wygodne

Hotel bardzo ładny, obsługa uprzejma, uśmiechnięta, miła Jedzenie urozmaicone, smaczne, świeże alkohole na bardzo dobrym poziomie pokoje czyste, pachnące plaża szeroka, zadbana, blisko do centrum Belek polecam!!!!

Super położony hotel, z ogromną ilością zieleni, chodzącymi wolno żółwiami i atrakcjami dla dzieci i dorosłych

Byliśmy na wakacjach w dwie rodziny 4 osobowe. Ogólnie hotel oceniam pozytywnie. Bardzo blisko do morza, woda ciepła. Dwa baseny dla dzieci z atrakcjami. Jedzenie smaczne, pokoje komfortowe, zielony teren , codziennie wieczorem animacje. Minusem dla nas było to że, z 8 osób 4 sie struły, tudzież złapały jakiegoś wirusa. Byliśmy trzeci raz na wakacjach w Turcji i pierwszy raz mieliśmy taki problem.

Pobyt nam się spodobał, duży teren, dużo zieleni.Place zabaw,dwa boiska do piłki nożnej,dodatkowe zjeżdżalnie, których nie ma na przedstawionych zdjęciach.Jedzenie ok- nie mieliśmy problemu,by za każdym razem coś wybrać.

Nazwa  Limak Arcadia Sport Resort
Miejsce  Turcja / Riwiera Turecka / Belek
Udogodnienia  basen odkryty, basen kryty, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do internetu, aquapark, fitness, darmowe wifi, tenis, parking

Udogodnienia dla dzieci: animacje i zajęcia w miniklubie (4-12 lat), plac zabaw, brodzik, zjeżdżalnia wodna.

Bogata oferta rekreacyjna: siłownia, sauna, łaźnia turecka, 4 korty tenisowe, badminton, minigolf, koszykówka, siatkówka.

Przy hotelu, prywatna, piaszczysto-żwirkowa plaża z pomostem.

Rozbudowana infrastruktura: 5 restauracji, 5 barów, 3 baseny odkryte, basen kryty, 3 zjeżdżalnie wodne, program animacyjny.

4.8

Wyświetlono 107 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Erni

Pobyt - Listopad 2025

Zalety

Duzo wieczornych atrakcji, piekne animacje, codzienna muzyka na zywo, yoga, gimnastyka w morzu

Wady

Brak owoców morza.

Karolina

Pobyt - Październik 2025

Zalety

czystość, rozległość, zieleń, ogrody, atmosfera, jedzonko

Wady

nie ma

Damian

Pobyt - Październik 2025

Zalety

Dużo zielenie na terenie hotelu i przed hotelem , duży wybór jedzenia, wiele atrakcji tematycznych, dużo zajęć dla dzieci

Wady

Czystość w niektórych miejscach ale przy końcu sezonu może to być zrozumiałe

Pobyt - Wrzesień 2025

Zalety

Animacje, bliskość morza, smaczne jedzenie.

Wady

Jeśli ma się pokój w części hotelowej, gdzie jest restauracja, to trochę trzeba czekać na windę ponieważ są tylko dwie a gości jeździ dużo.

Edyta

Pobyt - Sierpień 2025

Zalety

Obsługa to ogromny plus tego miejsca, czystość, teren,plaża, zjeżdżalnie dla dzieci

Wady

Zajmowanie leżaków przez gości hotelu(wieczorem obsługa zdejmowała ręczniki,ale rano już były zajmowane), zamknięte zjeżdżalnie między 12-14

Aguś

Pobyt - Lipiec 2025

Hotel ładny nad morzem, szybko robi sie głęboko, zółwie spaceruja, brak Rosjan 😁

Zalety

Duzo zieleni, spokojnie

Wady

Pokoj z widokiem na mur mimo doplaty do pokoju.

Pobyt - Lipiec 2025

Pobyt w Limak Arcadia Belek jest absolutnie magiczny! Codziennie serwowane są kolacje tematyczne – każdego wieczoru można smakować innych potraw i odkrywać nowe kulinarne klimaty. Serdecznie polecam ;)

Zalety

Hotel zachwyca nie tylko pięknym otoczeniem i zadbanymi basenami, ale też atmosferą, która sprawia, że człowiek czuje się naprawdę zaopiekowany.

Pobyt - Lipiec 2025

Pobyt w hotelu oceniamy pozytywnie. Hotel poprawny. Piękna zieleń, zespół animatorów wspaniały. Sporo wad: -walka o leżaki-bez położenia ręczników przed 7 rano nie można było liczyć na miejsce w rejonie basenów; -ciasno na basenach; -tłoczno w restauracjach; -problem ze znalezieniem wolnych stolików na kolacji i lunchu - niedziałająca lodówka w pokoju, została wymieniona dopiero po kilkukrotnych prośbach w recepcji potem odsyłano nas do osobnego działu do obsługi gości; - nie działająca klimatyzacja, jak się potem okazało działająca, ale dział obsługi gości stwierdził, że klimatyzacja tak poprostu chłodzi... a nie chłodziła, lekko dmuchała.. - bardzo twarde dostawki:) - ogromna bariera językowa z obsługą hotelową, nastawienie na Klienta z Rosji - wiele osób z personelu to Rosjanie; - skradziony materac dmuchany z basenu. Nie należymy do Klienta narzekającego, wakacje były ok, ale nie jest to na pewno hotel, który byśmy polecili znajomym czy sami do niego wrócili.

Zalety

kameralność, pyyyyyszne jedzenie, wspaniali animatorzy

Wady

walka o leżaki-bez położenia ręczników przed 7 rano nie można było liczyć na miejsce w rejonie basenów, ciasno na basenach, tłoczno w restauracjach, problem ze znalezieniem wolnych stolików na kolacji, lunchu,niedziałająca lodówka w pokoju, nie działająca klimatyzacja, wg obsługi działająca a dla nas nie chłodząca pokoju, bardzo twarde dostawki:) ogromna bariera językowa z obsługą hotelową, nastawienie na Klienta z Rosji - wiele osób z personelu to Rosjanie, skradziony materac dmuchany z basenu

Pobyt - Lipiec 2025

Super miejsce dla rodziny z dziećmi. Czysto i schludnie. Pokój sprzątany co dzień i uzupełniany minibar. Jedzenie przepyszne i bardzo dużo. Obsługa przesympatyczna. Dużo atrakcji dla dzieci i dorosłych. Polecam w 100%

Zalety

Różnorodność jedzenia i wiele atrakcji dla dzieci i dorosłych.

Wady

Nie znalazłem

Mariusz

Pobyt - Lipiec 2025

Hotel super, dużo zieleni, nasz pokój też bardzo fajny. Nie ma się za bardzo do czego przyczepić. Ludzie przyjaźni i życzliwi. Serdecznie polecam.

Zalety

Mini klub dla dzieci. Nasze pociechy bardzo polubiły to miejsce pomimo, że nie było tam nikogo mówiącego po polsku.

Arkadiusz

Pobyt - Czerwiec 2025

Pokoik mniejszy niż sobie wyobrażaliśmy do tego na samym skraju obiektu więc do morza daleko, balkon z widokiem na ulicę i hałas z tym związany gratis, okna nieszczelne, widać że budynek ma swoje lata. Jedzenie nieco monotonne, dobre ale typowa masówka. Na miejscu mnóstwo Rosjan. Ogólnie gdyby nie atrakcje dla dzieci to wybrałbym coś innego, ale żeby nie było że tylko narzekam to dzieci naprawdę zadowolone. Ps. Nie kupujcie chałwy ani baklawy w hotelowym sklepiku z pamiątkami, były ochydne.

Zalety

Dużo fajnych basenów, leżaki pod zacienieniem, siłownia, pyszne desery i dobre drinki

Wady

Mały głośny pokój, jedzenie nie najwyższych lotów, rosyjski gwar dookoła

Paweł

Pobyt - Czerwiec 2025

Witam byliśmy na przełomie czerwiec lipiec hotel godny polecenia dla rodzin z dziećmi fajne baseny, ładna plaża, dobre jedzenie, czyste pokoje codziennie sprzątane

Zalety

Jedzenie, plaża, baseny, animację dla dzieci

Pobyt - Czerwiec 2025

Wspaniały hotel, w pięknym zielonym otoczeniu, super lokalizacja nad samym morzem, ogromny kompleks basonowy, dla każdego znajdzie się miejsce na leżaku. Basen dla dzieci fajnie oddzielony od dużych basenów, gdzie pary czy osoby dorosłe mają spokojny wypoczynek. Jedzenie wyśmienite i bardzo urozmaicone.

Zalety

Kompleks basenowy, bliska lokalizacja od lotniska, przy samej plaży, pyszne jedzenie, same zalety!

Pobyt - Maj 2025

Pobyt w hotelu oceniam na 5/5 , pokoje czyste , codziennie sprzątane, restauracja 5/5, jedyny minus to niemila Pani w recepcji,

Zalety

Dobre restauracje, zielono, blisko plaży, dużo animacji dla dzieci, fajne zajęcia z aerobiku i zumby

Wady

wszechobecne koty!

Pobyt - Maj 2025

Hotel bardzo przestronny, czysty z ogromnym zielonym terenem. Po terenie hotelu spacerują żółwie, jaszczurki, jeże i oczywiście koty ;) Dużo atrakcji dla dzieci - 2 place zabaw, zjeżdżalnie wodne i kilka basenów. Jedzenie smaczne, dość powtarzalne i bez wieczorów tematycznych. Na stołówce troszkę ciężko doczekać się kelnera, który zbiera zamówienia na napoje (dość uciążliwe ponieważ brak na stołówce dystrybutorów z napojami). Drinki w barze bardzo ok - pozdrawiamy barmana Ali'ego :) Na duży plus duża dostępność wody butelkowanej (niegazowanej) - na terenie hotelu znajdowały się lodówki z wodą dla gości. Barek w pokoju był codziennie darmowo uzupełniany (piwo, woda, pepsi, fanta, paluszki, soczki owocowe). Codzinne animacje zarówno dla dzieci jak i dorosłych. Dla nas jedynym minusem była troszkę zaniedbana plaża (piaszczysto-żwirowa), która nie była oczyszczana przez obsługę - oprócz oczywistych glonów (dużej ilości) można znaleźć sporo petów w piasku. Odległość od lotniska ok 30 km co przy podróży z małym dzieckiem jest dużym plusem :) Ogólnie polecamy :)

Zalety

Dużo zieleni, wszechobecne żółwie spacerujące po hotelu, przemiła obsługa, codzienne animacje, smaczne jedzenie

Wady

Troszkę zaniedbana plaża, brak dystrybutorów z napojami na stołówce

Stanisław

Pobyt - Kwiecień 2025

Pobyt w hotelu oceniam dobrze, pokój czysty , otoczenie i infrastruktura wewnętrzna i zewnętrzna bardzo dobra i rozbudowana. Obsługa profesjonalna i bardzo grzeczna. Otoczenie przyjazne szczególnie dla rodzin z dziećmi.

Zalety

Rozległy obiekt zlokalizowany na dużej powierzchni .

Wady

Zbyt głośna dyskoteka czynna długo w godzinach nocnych co ewidentnie przeszkadza w spaniu .

Marcel

Pobyt - Marzec 2025

Pobyt w hotelu Limak Arcadia Sport Resort był okej. Otoczenie i atrakcje w hotelu super, jedzenie nie było wyśmienite, ale było okej, lecz trafiliśmy na pokój z mrówkami i chodziły karaluchy obok baru. Obsługa nic z tym praktycznie nie zrobiła, jak zgłosiłem to w recepcji to wysłali do pokoju panią sprzątającą z chemią i mimo interwencji ze środkiem chemicznym nadal mrówki żyły. Przyjechaliśmy autokarem do hotelu o około 9. Pan z recepcji powiedział, że o godzinie 11 pokój będzie dostępny, po czym jak wstawiliśmy się o 11 w recepcji aby odebrać pokój powiedział, że musimy poczekać jeszcze 30 min i ciągło się tak do 17 (hotelowe zameldowanie było od 15).

Zalety

otoczenie udogodnienia w hotelu

Wady

pełno robactwa obsługa nie miła (chyba że dasz napiwek) Tragiczna organizacja w recepcji

Ryszard

Pobyt - Marzec 2025

Super hotel, godny polecenia, jeden z najlepszych w którym byliśmy.

Zalety

Położenie, warunki w hotelu.

Pobyt - Marzec 2025

Piękny hotel jedzenie super każdy coś dla siebie znajdzie drinki profeska zaangażowani pracownicy pomocni uczynni dzieci też mają mega zabawę place zabaw baseny wszystko na najwyższym poziomie

Zalety

Czyste pokoje co dzień sprzątają recepcja szybko reaguje na próżny

Wady

Dla mnie nie ma żadnych

Elzbieta

Pobyt - Marzec 2025

Hotel ładny, duży, dużo zieleni i myślę że w uplane letnie dni będzie bardzo przyjazny. Ale w marcu bardzo mało się dzieje, trzeba nastawić się tylko na odpoczynek. Jedzenie dobre aczkolwiek monotonne,nie ma tzw.dni tematycznych. Obsługa miła, czysto,bar na plaży. Ogólnie jesteśmy zadowoleni ale może od kwietnia będzie bardziej interesująco aby wypełnić wolny wieczorny czas

Zalety

Dużo zieleni to napewno, czysto,miła obsługa

Wady

Monotonne jedzenie beż tematycznych dni co jesr w innych hotelach

Limak Arcadia Sport Resort