Litera Altinel

Słaby

Dodać należy że poziom pracy rezydentów jest b.niski

Ten hotel jest pomyłką!Ciekawe skąd wzięli te 5 gwiazdek?zasługuje zaledwie na 2!Jedzenie niedobre i monotonne,brud,grzyb na ścianach i smród stęchlizny.Przez 5 na 7 dni nie było ciepłej wody.W recepcji uważano nas za natrętów a Biuro nie chciało nas przenieść do innego hotelu.Niestety reklamacje nawet przy dużej ilości zdjęć są skazane na niepowodzenie,bo oni nawet nie oglądają tych zdjęć. Ciekawi mnie jeszcze jedna rzecz-dlaczego negatywne opinie o tym hotelu sa regularnie usuwane z opinii?Po raz kolejny piszę opinię(moi znajomi również)i znowu ich nie ma !Ciekawe-czyżby ktoś się czegoś wstydził?Przestrzagam wszystkich przed tym hotelem!!!

Hotel sprzedawany jako 5 gwiazdkowy nie zasługuje nawet na 1 gwiazdkę. Proszę uważać jeśli ktoś chce się wybrać do tego hotelu. Po dwóch dniach wymusiułem na biurze przenosiny do innego hotelu. Miały być atrakcje dla dzieci-nie było! bar przy możu wyglądał jak w porcie rybackim w jakimś slamsie! stoliki to stare zardzewiałe beczki, animacji nie było, leżaki na plaży połamane z wystającymi gwoździami, jedzenie niedobre. Jeśli ktoś płacił za 2 gwiazdki to może pisać opinie że mu się podobało ale naprawdę hotel nie nadajer się do polecenia. Jak ktoś jeszcze ma wątpliwości na youtubie są filmiki ze zdjęciami tego hotelu (warto zobaczyć). Sam mam kolekcję ponad 100 zdjęć świadczących o jego \"klasie i gwiazdkach\"

Cały problem tkwi po stronie biura podróży Wezyr, który sprzedaje hotel jako 5 gwiazdkowy. Gdybym wcześniej była poinformowana o tym że zasługuje on na 3 byłabym pozytywnie zaskoczona, a tak to na miejscu głęboko się rozczarowałam. Hotel bardzo sympatyczny, obsługa staje na głowie, jedzenie bardzo dobre. Wszystko to super jak na hotel trzy gwiazdkowy. Niestety od 5 gwiazdek wymaga się więcej. Podsumowując: gdyby sprzedano mi hotel o 3 gwiazdkach wróciłabym bardzo zadowolona, a tak bardzo zawiodłam się na biurze Wezyr. Już nigdy nie wybiorę się z tego biura, a hotel polecam osobą które chcą spędzić wakacje w spokojnym hotelu o średnim standardzie.

Całkiem przyjemny hotel dla lubiących spokój. Jako klient przyzwyczajony do trzech gwiazdek, byłem naprawdę zadowolony. Dobre wyżywienie, czysto, blisko plaża, bezpłatne leżaki na plaży, miła obsługa. Jak widzę po opiniach cały problem był w tym że jechały tam osoby spodziewające się 5* (czytaj cudów). Rzeczywiście serwowano tylko podstawowe alkohole i napoje (wymyślne drinki były już np. płatne), między bajki można też było włożyć kort tenisowy - obecnie był nieczynny. Ale na przykład sauna i hamam były bezpłatne.

Nazwa  Litera Altinel
Miejsce  Turcja / Wybrzeże Egejskie / Bodrum
Udogodnienia  basen odkryty, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do internetu, nurkowanie

Zamek św. Piotra i Muzeum Archeologii Podwodnej

Amfiteatr z czasów antycznych z widokiem na zatokę

Ulice z bielonymi domami i butikami

Rejsy guletami po turkusowym wybrzeżu

Słaby

4.3
5.7

Wyświetlono 11 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
5.2

Pobyt - Czerwiec 2009

4.8
monika

Pobyt - Maj 2009

Hotel o bardzo niskim standardzie 3* a nie 5*. Piszą ,że jest wyremontowany -szczerze nie zauważyłam .Mały basenik,małe molo to jest a reszta nieczynna. Nie POLECAM Hotelu i Biura WEZYR!!!

Pobyt - Maj 2009

Wezyr oszukał swoich klientów sprzedawał ten hotel jako 5* a był to hotel 3*. Jeżeli ktos sie nastawia na taki standard to ok ale jadąc do 5* ogromne rozczarowanie! W opisie miał yć to hotel dla rodzin z dziecmi a nawet zjeżdzalni wodnej dla dzieci nie było ani huśtawki ani placu zabaw! w opcji ALL, 3 ciepłe posiłki do wyboru,ciągle te same.

2.0
Arkadiusz

Pobyt - Maj 2009

Według rezydentów Wezyra standart hotelu -2*, według mnie jest to sprawa nadająca się do sądu bo Biuro sprzedawało to jako hotel 5*

2.4
Macıej

Pobyt - Maj 2009

Hotel ma 3* a nıe 5*! zobaczıe na nıemıeckıch portalach. Panuje tam BRUD, robale wszedzıe, w jedzenıu brak mıesa, nıe byl odswıezany od ladnych paru lat, sauna, mınıclub, zjezdzalnıe, ogrzewanıe sa nıeczynne! Przestrzebam!

Grzegorz

Pobyt - Marzec 2009

Hotel raczej trzygwiazdkowy ale z bardzo miłą obsługą, ładnie położony z bezpłatnymi leżakami. Jedzenie dobre, czysto, codziennie sprzątane i zmieniane ręczniki. Darmowy wstęp do łaźni tureckiej i sauny. Pustka w okolicy. Ale bezproblemowy dojazd do Bodrum. Boiska i kort tenisowy \"zapuszczony\".

tint

Pobyt - Luty 2009

Hotel jak to w Bodrum oparty o bungalowy. Przepieknie polozony, z pysznym jedzeniem i rewelacyjna obsluga. 5 gwiazdek tureckich jest jednak lekka przesada. Hotel odnowiony, ale nie wszystkie pokoje. Czasami do bugalowa wejdzie mrowka badz wleci komar :) Basen jeden ale duzy. Do Bodrum mozna dostac sie dolmuszem za 2 liry. Mimo braku poslskich opinii o tym hotelu przyjezdza to mnostwo Polakow. Byli tacy co glosno krzyczeli, ze brudno, ze brzydko. Ja zastrzezen nie mam. Spedzilem cudowny tydzien. Narzekajacym na ten hotel polecam Burj-Al-Arab w Dubaju ;) Z pewnoscia jeszcza tam wroce.