Urokliwe wioski i miasteczka z białymi domami
Krystalicznie czysta woda idealna do kąpieli i snorkelingu
Antyczne zabytki, takie jak Efez, i ruiny starożytnych miast
Wapienne tarasy Pamukkale z naturalnymi basenami termalnymi
Ok. Stary hotel. Ale do przeżycia. Sprzątany codziennie z nowymi ręcznikami. Brak lobby z kawą czy drinkami.
Fajne położenie. No i cena.
Dbanie o to żeby goście niebyli pijani:)
Hotel jak z PRL najwyższej dwie gwiazdki . Łazienka obskurna ogólne wnętrza wiekowe
Poł ożenie oraz codziennie wymiana ręczników .Polecam wycieczkę rejs 5 zatok za 20 EUR od 10-17.Wrazenia widoki dech zapiera.
Jak na cztery gwiazdki i na All inkluzive to bardzo ubogo.Wyzywienie na 2 drinki na 2
Hotel umiejscowiony praktycznie przy samej plaży co jest dużym plusem. Obsługa hotelowa bardzo pomocna, chętnie doradzi i jest zawsze uśmiechnięta. Pokoje wymagają remontu, nieszczelne drzwi zarówno balkonowe jak i wejściowe, klimatyzacja działa bez problemu. Jeśli chodzi o jedzenie to przestrzegam i podzielam opinię innych jest monotonne niestety, brakować nie brakuje ale wszystko smakuje tak samo i jest bardzo mały wybór w daniach.
Bliski dostęp do plaży.
Monotonny bufet all inclusive.
Nie wiem czego ludzie tu tak narzekają na wszystko,snoby? Hotel czysty,klima działa,obsługa miła,jedzenie okej. Kupuja wakacje w cenie 3 dni nad Polskim morzem a wymagania jakby co najmniej 10 tys zapłacili. Malownicze krajobrazy,chłopaki z obsługi mili,kulturalni i nawet po polsku jeden mowi. Stosunek ceny do jakości jest jak najbardziej zachowany na plus.
Prywatna plaża w malowniczym otoczeniu
Blisko meczet i pobudka codziennie przed wschodem słońca gwarantowana jak leci z głośnikow modlitwa
Hotel przeciętny. Dla nie wymagających. Jak to w hotelach tej klasy wszędzie Bródno w zakamarkach i łazienka w brudna
Blisko plaży. A że był to wrzesień to przynajmniej można było dostać leżak
Dostaliśmy pokój w budynku z recepcją na ostatnim pięciu. W pokoju był taki smród że nie dało się wytrzymać. Na drugi dzień poprosiliśmy panią z recepcji o zmianę pokoju a że to był miesiąc wrzesień była taka możliwość dostaliśmy pokój z widokiem na morze w drugim budynku. Jedzenie codziennie te same raz pojawiła się tylko ryba z grilla.
Hotel zdecydowanie nie nadaje się do użytku. Wymaga kompleksowego remontu. Wielka zaletą jest lokalizacja. Przy samej plaży i po zmianie pokoju mieliśmy wspaniały widok na morze i fenomenalny wschód słońca. W poprzednim pokoju w budynku głównym ciężko było przebywać. Okropny zapach z niesprawnej kanalizacji był nie do wytrzymania. Wywietrznik z łazienki na korytarz. Absolutny brak glazury. Na ścianach jakiś baranek. W pokoju odpadająca tapeta. Na antresoli w holu panele podłogowe które powstawały i chodzenie po nich było wręcz niemożliwe. Po zmianie pokoju dostaliśmy pokój w drugim budynku. Był już na akceptowalnym poziomie i wspomniany widok rekompensował braki. Jedzenie w restauracji totalnie monotonne. Co dzień to samo. Ilości niewystarczające i brak dokładek jedzenia. Aczkolwiek skoczne. W barze alkohol wódka raki piwo i wino. Na plus oryginalne napoje z Pepsi. Basen który był nie używany z powodu braku leżaków przy basenie. Obok stały tylko stoły i krzesła. Ilość leżaków na plaży wystarczająca. Dostępność przez cały dzień. Plaża przy hotelu z łagodnym zejściem do morza. Dno z niewielką ilością kamieni. Hotel można polecić ale dopiero po kompleksowym remoncie. Animacji brak.
Widok z hotelu. Oczywiście nie że wszystkich pokoi. Lokalizacja wielki plus
Ogólnie już wyeksploatowany. Powinien być zamknięty i wyremontowany.
Od razu zaznaczę że dla nas hotel nie jest super istotny bo duzo czasu spędzamy poza nim. Czytając opinie trochę bałam się tego co zastaniemy na miejscu ale było całkiem ok! Jedzenie dokładane na bieżąco, mogłoby być bardziej urozmaicone ale i tak codziennie pojawiało się coś nowego + było smaczne. Desery - a raczej ulepce - słabe, wszystko na jedno kopyto czyli sam cukier. Z owoców śliwki arbuzy i jabłka. Brakowało mi baklawy. Kawa herbata soki i woda z dystrybutorów non stop. Pokoje family do odświeżenia, klimatyzacja sprawna, łazienka do remontu - grzyb. Sprzątanie codzienniez wymieniane ręczniki itp ale pobieżnie bez mycia podłóg - mały napiwek zmienial ten fakt :) Plaża żwirowa, dno morskie kamieniste więc buty potrzebne. Plaża tak jak w całym miasteczku wąska i uslana leżakami - ale to chyba widac na zdjęciach wiec prosze najpierw zapoznać się ze specyfiką plaż w danym regionie a nie potem narzekać na brak białego piasku. Meczet obok więc proszę przygotować się na codzienne modlitwy szczególnie te o 5/6 rano. Barmani i obsługa raczej bez niepotrzebnego zaczepiania - nam to pasowało. Brak animacji i tym samym dzieci w hotelu - to też na plus. Basen wśród stołów faktycznie nie zachęca do kąpieli ale my korzystaliśmy grając w piłkę i zabawa była przednia :) Woda czyszczona względnie często. Bar do 23 i tak długo względem innych hoteli - przerwa konserwacyjna 17-18:30 dla nas ok - dla niektórych rodaków nie do przyjęcia :)))) alkohole podstawowe, napoje do drinków z butelek a nie z dystrybutorów także super. Myślę że w tej cenie (ok. 2 tys) nie ma co narzekać, zjecie smacznie i wyspicie się na wygodnych łóżkach. Co jakiś czas można wypróbować lokalna kuchnie w restauracjach i skorzystać z gościnności lokalsow oraz zwiedzac bo jest co :)
Położenie bajeczne, woda krystaliczna, przy głównej ulicy w centrum, obok taksówek
Łazienka do remontu. Więcej lokalnych przysmaków np. baklava
Hotel przytulny. Miła atmosfera. Wszystkie problemy natychmiast rozwiązane. Natryski do poprawy żeby nie zalewać łazienki to jakieś pochyłe spływy powinny być zrobione. Ogólnie dobrze.
Może położenie bardzo dobre i czystość doskonała.
Wyżej napisałam.
Do remontu. W pokoju co chwilę jakąś usterka ( psuła się klimatyzacja,zacinał się zamek Do wejściowych drzwi itp.) Wymieniliśmy pokój ale usterki też były. Smród w łazience.
Lokalizacją,obsługa
Wciąż się coś psuje,kiepskie i monotonne posiłki, tylko jeden bar w którym robiono przerwę od 17 do18:30, malutki basen
Wraz z rodzinką jesteśmy bardzo zadowoleni. Prze piękne widoki, leżaki z parasolami w cenie. Jedzenie mogło by być bardziej urozmaicone, ale było dobre i świeże. Obsługa bardzo miła i pomocna. Pokoje wymagają odświeżenia (odpadająca tapeta) ale ogólnie zadbane. Wróciłabym tu!
Piękny widok, woda czysta na kilka metrów w dół. Leżaki w cenie, miła i pomocna obsługa.
Jedzenie mogłoby być bardziej urozmaicone.
Zdecydowanie odradzam pobyt w tym hotelu! Niestety, mimo czterech gwiazdek, ten hotel to totalne nieporozumienie. Budynek jest stary, zaniedbany i ewidentnie pamięta lepsze czasy. Wszystko w środku trąci przeszłością – od obdrapanych ścian, przez zacinające się windy, po zużyte meble w pokojach. Jedzenie? Po prostu dramat. Monotonne, niesmaczne i przygotowane jakby z najtańszych produktów. Codziennie to samo, zero urozmaicenia i żadnego smaku – wszystko mdłe lub przesolone. Po kilku dniach odechciewa się schodzić na posiłki. Co gorsza, klimatyzacja – która przy wysokich temperaturach jest absolutnie niezbędna – jest regularnie odłączana w godzinach popołudniowych! W najcieplejszej porze dnia w pokoju robi się sauna, a personel tłumaczy to "oszczędnościami". Skandal! Hotel reklamuje się jako posiadający prywatną plażę, co jest absolutnym kłamstwem. Żeby dostać się na plażę, trzeba przejść przez ulicę – żadnej prywatności, żadnego komfortu. Sama plaża jest wąska i bardzo mała. Leżaków jest zdecydowanie za mało, więc żeby cokolwiek zająć, trzeba wstawać o 6 rano, bo później wszystko jest już pozajmowane. Hotel absolutnie nie jest żadnym "resortem z ogrodami" Basen? Jeśli można to w ogóle tak nazwać. Jest mikroskopijny i znajduje się tuż obok stolików restauracyjnych, gdzie ludzie jedzą posiłki. Brak prywatności, brak atmosfery – kąpiel w takim miejscu to jak kąpiel w akwarium pod obserwacją całej jadalni. Nie ma mowy o żadnym wypoczynku. Cały pobyt był rozczarowaniem. Hotel nie zasługuje nawet na 3 gwiazdki, a tym bardziej na 4. Zdecydowanie nie polecam nikomu – szkoda czasu, pieniędzy i nerwów.
Przepiękne widoki
W opisie wszystko ujęte
Pokoiki maleńkie Łazienka jeszcze mniejsza Biorąc prysznic wszystko zalane (brak kabiny) W szafie brak półek na ubrania (tylko jedna wzdłuż szafy) Lodówka katastrofa Dodatkowe łóżko (dostawka) połamane 3 dorosłe osoby Jedzenie monotonne ciągle to samo Jak się nie idzie na początek posilku może być problem (brak dokladek) brak owoców tylko arbuz i jabłka Napoje jakiś chemiczny proszek Zdarza się ich brak i są wtedy jakieś wypłuczyny Drinki rozcieńczone do maximum Na holu windzie toaletach zaduch (Brak klimatyzacji i wentylacji)Z toalety lepiej korzystać ze znajdujacych się w pokoju Wejście do morza kamieniste trzeba uważać Dojazd do hotelu z przesiadką
Bliska plaża z parasolami brzeg morza kamienisty. Parasole składane już o 17
Basen ciągle zamykany Ciągle jakieś przerwy o 17 zamykają już całkowicie a tu upał 35C Jedno gniazdko w pokoju Ogólnie potrzeba odnowienia
Hotel Ozcan to prawdziwa perełka ukryta w malowniczym miasteczku Turuncz! Doskonałe połączenie spokojnej, rodzinnej atmosfery oraz wysokiego standardu usług sprawiło, że nasz pobyt był niezapomniany. Pokoje są czyste, przestronne. Widok na morze czy otaczające wzgórza dodatkowo podnoszą atrakcyjność zakwaterowania. Personel jest wyjątkowo miły, pomocny i zawsze uśmiechnięty – od pierwszej chwili czuliśmy się jak w domu. Lokalizacja hotelu to kolejny atut – blisko plaży, lokalnych restauracji i cichej, prowincjonalnej scenerii Turunczu. Idealne miejsce na relaks, ale też bazę do wycieczek po okolicznych zabytkach czy plażach. Śniadania były pyszne – świeże owoce, jogurty, jajka gotowane, chleb i ciasta lokalnej produkcji oraz możliwość zamówienia kawy czy herbaty. Serdecznie polecam ten hotel wszystkim, którzy szukają autentycznej tureckiej atmosfery.
Blisko plaży i cichej części miasta Umiłkli i pomocni pracownicy
WiFi czasem bywa niestabilny
Hotel kameralny,położony przy ulicy. Dojście do plaży przez ulicę około 50 metrów. Obsługa bardzo miła. Na minus brak różnych owoców
Brak ręczników na plażę. Konieczny zakup
Hotel ma już swoje lata za sobą, jest mocno zużyty. Jedzenie jest mocno słabe. Ma też zalety, bliskość morza, własną plażę z leżakami i pomostem.
-Bliskość do morza, -czysty basen, -leży w środku Turunç, blisko straganów, sklepów, apteki i wszystkiego co potrzeba,
-wysokie zużycie hotelu, schodzące tapety etc., -słabe jedzenie, bardzo słabe…,
Hotel dość stary , ale najwyższe piętro głównego budynku odnowione , czysto , sprzątane pokoje codziennie, fantastyczne położenie hotelu przy samej plaży , z cudownymi widokami . PRZEMIŁA OBSŁUGA ! Bardzo pomocni i uprzejmi. Polecam z całego serca .
wspaniała lokalizacja , przemiły personel , czysta plaża , nowe leżaki
Hotel super lokalizacja ,może nie wypas pokoje to zależy od wymagań ,ale ogólnie spoko,plaża obok cudne widoki
W tej cenie naprawdę dobry hotel i nie ma co narzekać Obsługa super i położenie
Obsługa i położenie bezpośrednio przy plaży
Warto odświeżyć ale w tej cenie ok
Generalnie wszystko w porządku, pokoje z widokiem na morze adekwatne do liczby gwiazdek. Miła, chętna do pomocy obsługa. Pani sprzątająca jedynie przyszła kiedy nie było zaświeconej lampki, ale to nie należy do minusów tylko byliśmy zdziwieni i nieprzygotowani (raz się zdarzyło) wygodone łóżka, ogółem czysto Jedzienie także adekwatne do standardu moim zdaniem, ciepłe kolorowe, duży wybór
Klima działała Papier toaletowy pod dostatkiem Obsługa na barze miła Nie wyrywali talerzy w trakcie jedzenia
Niestety były ,mini mrówki na komodzie pod telewizorem Nie było wieszaków w szafie
Wszystko super polecam! Widoki super, warunki hotelowe dla mniej wymagających są ok :)