Piaszczysta plaża znajduje się bezpośrednio przy hotelu
Blisko od lotniska w Monastirze (ok. 15 min. jazdy)
Przyjemny basen hotelowy, w tym basen wewnętrzny podgrzewany
Dużo udogodnień dla dzieci: brodzik, plac zabaw i miniklub (4-12 lat)
Nie polecam. Dyskoteka w pokoju nie daje spać chociaż na przyjeździe prosisz o pokój zdała. Chamstwo
Spokojne, przyjemne wizualnie miejsce z dużymi basenami i piaszczystą plażą tuż obok – łatwo tu naprawdę odpocząć. Plus za niewielki aquapark z podziałem na strefy dla młodszych i starszych oraz animacje w dzień i wieczorem. Fajnie działa system dwóch restauracji a’la carte bez dopłat (po rezerwacji), a klimatu dodają zielone zakątki, mural i zagroda z żółwiami.
duże baseny bliskość piaszczystej plaży; leżaki w cenie fajny aquapark z sekcjami dla młodszych i starszych animacje dzienne i wieczorne; boiska i tenis stołowy dużo zieleni, ładny mural i zagroda z żółwiami blisko lotniska; w okolicy turystyczne sklepiki
sejf i ręczniki plażowe wymagają depozytu
Jesteśmy zadowoleni z pobytu w hotelu , choć nie znamy języka angielskiego ponieważ jesteśmy z pokolenia gdzie obowiązkowy był rosyjski, ale świetnie nam się dogadywało na migi i kilka angielskich słów wystarczyło , aby się nie pogubić
Blisko do plaży , basen , miła obsługa zarówno w hotelu jak i na stołówce. Woda i napoje dostępne w nieograniczonej ilości. przepyszne i różnorodne jedzenie , każdy mógł stworzyć sobie wykwintny posiłek. Ciepła woda do mycia. Hotel jest oddalony od Centrum , co też jest zaletą , ponieważ nie słychać zgiełku miasta i ma się poczucie komfortu i bezpieczeństwa. Możliwość dojazdu do Monastyru komunikacją miejską lub taksówką. Polecamy.
Nie pojechaliśmy zwiedzać hotelu tylko odpocząć. Udało się i smutno było wyjeżdżać.
Pobyt oceniam na bardzo dobry. Byliśmy rodziną 2+3 dostaliśmy pokoj nad samym klubem, na drugi dzień pokój nam wymienili na trochę mniejszy, ale cichy spokojny, nad basenem. Jedzenie smaczne, duży wybór, nie powtarzało się codziennie. Obsługa bardzo miła, wesoła, pomocna. Pokoje zawsze czyste. Sam hotel w środku widać, że jest zadbany. Na zewnątrz widać upływ czasu, i trochę brudu który robili turyści. Jeżeli ktoś chce jechać i ma nadzieję, że to Hilton to nie jest miejsce dla niego.
Obsługa, jedzenie, piękna plaża.
Według nas hotel spełniał warunki takie jak w opisie. Jeżeli nie oczekujecie złotych klamek to naprawdę warto, jedzenie dobre (dla każdego się coś znajdzie) bez żadnych rewolucji. Woda butelkowana bez limitów, drinki różne, warto pogadać i dać napiwek to zmieniają podejście 😉 pokoje sprzątane, wymiana ręczników co drugi dzień, obsługa bardzo miła. Jedyne czego można się przyczepić to słaba plaża i dużo glonów, za to woda bardzo ciepła i troszkę dalej jak się wejdzie to przezroczysta. Aa no i animacje mogłyby być lepsza. Poza tym ok :) Hotel idealny na odpoczynek. POLECAM
Stanowczo odradzam, zarówno ten hotel (...) Po długiej podróży i próbie meldunku w hotelu o godz. 5:30 rano, hotel pobrał wszystkie niezbędne dokumenty i płatność za podatek turystyczny jednak poinformował nas, że pokój będzie dostępny o godzinie 14:00, bo hotel jest całkowicie zabookowany, co oczywiście nie było prawdą bo zapchanie hotelu było mniej więcej w 60% max. (...) Tak więc ponad 8h czekaliśmy brudni, wyczerpani w największym upale na pokój, przebierając się po podróży w kanciapie za recepcją. Nieakceptowalne. Obsługa hotelowa na recepcji – fatalna, jeśli pokój muszą wydać o 14, to czekali do punkt 14, pomimo błagalnych próśb. Sam pokój znajdował się nad dyskoteką, więc spać się w godzinach 1-4 w nocy nie dało. Po próbie zmiany pokoju chcieli nam wcisnąć pokój bez balkonu, z widokiem na ściany wewnętrzne, widać było, że jest to pokój dawany na „odczep się”, żeby klient sam zrezygnował a hotel od problemu umył ręce. Reasumując reklamacja zostanie złożona zarówno do anexa, wakacje.pl jako portal obsługujący i nie informujący należycie o warunkach, a jeśli to nie poskutkuje uruchomimy kroki prawne, bo mam na to czas.
Obsługa,
Pobyt oceniam na średni, a zaczęło się od czekania na pokój - dostaliśmy dopiero o 16 zamiast o 14. Sam hotel średniej klasy, jeden basen plus mini aquapark. Plaża tragiczna nie dość że brudna to leżaki i stoliki stare i zaniedbane. Jeżeli chodzi o obsługę to też jest czego się czepiać większość barmanów ok ale jeden był taki że wypominał że napiwek za mały. Najlepsi to byli animatorzy, mili uprzejmi i żartowali do wszystkich. Jedzenie słabe i walka o sztućce jest kłopotliwe. Nie polecam.
Animatorzy
Cały hotel był słaby.
Hotel jak najbardziej zasługuje na 4 * Obsługa bardzo miła i pomocna. Jedzenia nie brakowało. Każdy może sobie coś wybrać. Nikt nie bedzie chodzil glodny. Codziennie inna ryba, krewetki. Pizza, lody, słodkie przekąski między posiłkami. Animatorzy na basenie super. W pokoju codziennie sprzątane. Aquapark też Ok. Byliśmy z synem 7 letnim, nie nudzil się. Polecam wycieczki od (...) który chodzi po terenie hotelu.
Głośna dyskoteka w nocy z prawej strony hotelu dlatego lepiej spać z lewej. Poza tym wszystko ok
Jestem zadowolony. Cena odzwierciedlała to czego się spodziewałem. Bliskość lotniska nie była w żaden sposób uciążliwa. 4* według normy tunezyjskiej nie europejskiej. Nie było insektów. Pokój z widokiem na morze i basen, dyskoteka nie była uciążliwa.
Czysto, miła obsługa, blisko morza, solidny basen. Jedzenie smaczne, duży wybór deserów. Jeśli gość ma życzenie pokój może być solidnie sprzątany codziennie.
Krótka plaża. Słabe alkohole all inclusive. Wymiana w hotelowym kantorze działa tylko w jedną stronę.
Czystość na odpowiednim poziomie, duży wybór jedzenia, miła obsługa w barze,blisko morza.
Jak wyżej
Pierwsza nic spędziliśmy w pokoju nad dyskoteką, było niesamowicie głośno, ale po interwencji na recepcji zmieniono nam pokój
Jak dla mnie super! Jedzenie dobre, pokój dla rodzin rewelacja .
Dobre jedzenie, różnorodne. Niski stan wody, na pobyt z dziećmi idealnie. Atrakcje wodne na plaży.
-Brak baru na plaży. Trzeba było dosyć daleko chodzić po napoje. -Sprzątanie plarzy z glonów, na zasadzie Biegania przy brzegu i wrzucania spowrptem do wody, słabe.
To miejsce idealne na wypoczynek, pokoje przestronne, komfortowe, obsługa pomocna i miła . Smaczne jedzenie, ryby ,mięso, makarony itp. , każdy znajdzie coś dla siebie . Hotel blisko centrum
Pokoje wyposażone w suszarkę, klimatyzację ,sejf. Na terenie hotelu jest także spa, baseny dla dzieci małych i dużych, a także brodzik . Znajduje się bar, bufet z przekąskami . No i oczywiście b.blisko plaża , z leżakami i parasolami . Są animacje dla dzieci i dorosłych a także dyskoteka.
Jedynym minusem jest głośna dyskoteka od strony ulicy która nie daje spać.
Nasz urlop w skanes Serail byl Bardzo udany. Dzieci mialy co robic , my wypoczelismy. Personel mily i pomocny. Jedzenie Bardzo smaczne . Czysto . Wokol hotelu doslownie nic ale za dinara mozna pojechac autobusem do Monastiru. Goscie glownie francuzi ale to na plus Naprawde nie ma sie czego czepiac
Nie ma nic, co by wyroznialo ten Hotel ale rowniez nie ma nic co by Nam zepsulo urlop
Hotel bardzo fajny, blisko lotniska. Przeznaczony jak najbardziej dla rodzin z dziećmi. Wszyscy mili i uprzejmi. Animacje i zajecia praktycznie cały czas od rana do wieczora. Animatorzy bardzo mili zachęcają do zabawy. Pokoje czyste sprzątane codziennie. Jedzenie różnorodne każdy znajdzie coś dla siebie , dzieci również. Aquapark rewelacyjny opieka ratowników na najwyższym poziomie, bardzo czujni. Blisko morza. Polecam ten Hotel w 100% - ma zasłużone 4*.
Czysto, jedzenie różnorodne, przeznaczony da rodzin z dziećmi, aquapark rewelacyjny, opieka ratowników, czujni, animatorzy zachecaja do zabaw, wszyscy mili I uprzejmi, dużo zabaw i animacji dla dzieci praktycznie od rana do wieczora, blisko morza, z lotniska do hotelu tylko okolo 10 - 15 min drogi.
Jak dla mnie ten Hotel nie ma wad. Z obserwacji mogę tyle co napisać, że skarżono się na alkohol i drinki, które są bardzo mocno rozcieńczone.
Hogel dosyć dobry, jak za takie pieniądze. Mili ludzie.
Miła obsługa, całkiem czyste pomieszczenia.
Mogliby popracować nad lepszym sprzàtaniem plaży przy hotelu.
To idealne miejsce na wypoczynek! 🌴🌸Pokoje są przestronne, czyste i komfortowe, a obsługa niezwykle miła i pomocna. Śniadania są bogate i smaczne, a lokalizacja blisko centrum miasta i atrakcji turystycznych. Gorąco polecam!🥰
Lokalizacja jest blisko atrakcji turystycznych, dworca, lotniska centrum miasta jest dużym atutem. Czystość pokoju i łazienek oraz ogólnodostępnych przestrzeni jest wspaniała Wygodne łóżka, odpowiednie wyposażenie pokoju (np. klimatyzacja, suszarka do włosów) to także ważne elementy dla komfortu. Miła, pomocna i profesjonalna obsługa recepcji, restauracji, baru oraz room service nadaje komfort pobytu w hotelu 🙂
Ten hotel nie ma wady😁🌴
Hotel ok, jedzenie również, czysto, uprzejma obsługa, zjeżdżalnie dla dzieci super, na minus dyskoteka w nocy od strony ulicy, polecam jedynie pokoje z widokiem na morze, ewentualnie na aquapark bo inaczej ze snem może być marnie
Czysto, bez większych zastrzeżeń Jedzenie ok , każdy coś dla siebie znajdzie
Dyskoteka w nocy od strony ulicy,
Bardzo fajny hotel, raczej dla rodzin z dziećmi, nie dla par. Czysto, wygodne pokoje, dużo dobrego jedzenia, duży basen, hotel usytuowany zaraz obok plaży. Wieczorem dla dzieci mini-disco, występy animatorów, później disco dla dorosłych. Obsługa bardzo miła i uczynna. Jesteśmy bardzo zadowoleni.
Bardzo fajny hotel, raczej dla rodzin z dziećmi, nie dla par. Czysto, wygodne pokoje, dużo dobrego jedzenia, duży basen, hotel usytuowany zaraz obok plaży. Wieczorem dla dzieci mini-disco, występy animatorów, później disco dla dorosłych. Obsługa bardzo miła i uczynna. Bardzo dobre wi-fi, przy basenie, nawet na hotelowej plaży!
Zmieniliśmy pierwszy pokój, bo był zaraz nad dyskoteką, nie dało się spać, ale dali nam nowy bez problemu i to z widokiem na morze. Jak ktoś ma już trochę większe dzieci (10+) , których nie trzeba cały czas pilnować, a nie lubi tylko leżeć plackiem, może się trochę nudzić. My mieliśmy temperaturę pow. 40 stopni, jednego dnia prawie 50. O tym trzeba pamiętać, planując wczasy w lipcu/sierpniu, to jest Afryka.
Pobyt w hotelu bardzo udany. Obsługa bardzo miła, troskliwa począwszy od panów na recepcji, poprzez pana od bagaży, pań sprzątających (pokoje czyste, przestronne, sprawnie działająca klimatyzacja) oraz kelnerów i barmanów. Baseny czyste, fajne zjeżdżalnie, otoczenie zielone, zadbane. Posiłki różnorodne ( wołowina, kurczak, ryby, owoce morza-krewetki, kraby, kalmary, dużo warzyw, owoce i pyszne słodkości, pizza, makarony, zupy i przekąski) donoszone regularnie. Plaża zaraz przy hotelu, morze cieplutkie i płytkie. Czasami dużo wodorostów. Jedyny minus to odległość do miasta, ale pod hotelem stoją taksówki i za rozsądną cenę (trzeba się targować i ustalić ją przed kursem) zawiozą do centrum i spowrotem.
Miła obsługa Różnorodne jedzenie Czyste, duże pokoje
Hotel w porządku obsługa bardzo miła i zawsze służy pomocą
Brak baru nad morzem dla all inclusive , za mało barmanów do nalewania drinków i napoi, leżaki wyścig szczurów kto 1 ten lepszy