Hotel fajny jako baza wypadowa, żeby zwiedzić. Poza tym sam hotel nie oferuje zbyt dużo atrakcji
Bardzo czyste pokoje
Tylko jedna mała winda
Hotel przy zapuszczonej uliczce. Te 3 gwiazdki to chyba z nieba sobie ściągnęli. Pokoje i balkon nawet w miarę, ja miałem wszystko działające. W innych pokojach co mówili i mi pokazywali inni z tego pobytu to porażka. Brak klimatyzacji lodówka grzała a nie chłodziła, pościel po poprzedniej zmianie turnusu, brak ręczników, papieru toaletowego no i na dolnych piętrach np 3 smród z kanalizacji. Stołówka to dopiero niespodzianka, jedzenie zimne, o szklanki i napoje trzeba było się prosić u mało rozgarniętych kelnerów. Ogólnie nie polecam ale Albania to piękny kraj. Zaliczyłem 3 wycieczki i jestem bardzo zadowolony. Tereny i przyroda zrekompensowały miernej klasy Hotel.
Blisko plaży
Miernej jakości jak na 3 gwiazdki
Hotel Sun dostałby w Polsce może pół gwiazdki. Brud, obsługa opryskliwa, jedzenie marne i zimne. W pokojach lepiej nie włączać klimatyzacji bo chyba jest połączona z szambem. Tragedia.
Blisko plaży.
Brud, zła obsługa, smród, złe i zimne jedzenie.
Hotel średniej klasy.Niby czysto,ale...Pomocni,młodzi ludzie w recepcji.Największym mankamentem hotelu był brak ekspresu do kawy,oraz filiżanek(lurowata kawa z termosu w szklankach do napoju)w kraju gdzie kult kawy jest powszechny.Kuchnia ok. Odradzam jazdę windą ludziom z klaustrofobią.
Dobra lokalizacja,miła obsługa,blisko plaży,leżaki w cenie.Jeśli ktoś ma pokój od strony morza,super widok na nie.
Brak możliwości płatności kartą w hotelowej restauracji,brak ekspresu do kawy.
Pobyt w tym hotelu oceniamy na bardzo dobry. Mieliśmy pokój na 6 piętrze za dopłatą na widok na morze jednakże przed naszym hotelem byly dwa wysokie budynki wiec nie widzieliśmy calego morza. Dojscie do morza 2 minutki Sam pokoj bardzo ładny, wszystko czego potrzeba, szafa, szafki, lodówka klimatyzacja, na tarasie stolik i krzesła. Pierwsze dwa dni pokoj byl sprzątany i reczniki wymieniane codziennie jednak pozniej o recznik trzeba bylo poprosic panią sprzątaczkę ale nie bylo z tym problemu. Jest jedna winda na caly hotel ktora pomieści maxynalnie 4 szczupłe osoby na ścisk wiec jesli wiecej ludzi jest to trzeba poczekać. Śniadnania i obiadokolacje powtarzalne ale mozna sie było najeść i nie wychodzilismy nigdy głodni.
Ładne pokoje Blisko morza Darmowe leżaki i parasol
Nie sprzątane codziennie
Nie wiem skąd te 7.4 … W łazience pod prysznicem syf, w załomach czarny glutowaty szlam, papier toaletowy na wyraźną prośbę bo ciężko się domyślić, że 4 listki na 12h to mało. O ręczniki trzeba się prosić. Na recepcji przy*łup w okularach wszystko sprawdza w komputerku, nawet dostępność ręczników, które leżą za nim na krześle. Sprzątanie na jadalni: strzepnięcie serwetki, dziękuję, następny. Szklanki? Nie mamy tyle szklanek, poczekaj. Kawa? A nie starczy jeden termos na wszystkich? Jak już jest to lura, podejrzewam nawet, że to była zbożowa. Fakt, że do 10 można dostać kawę na kawiarni za free i nawet całkiem niezłą no ale toto na jadalni to dramat. Sztućce do nakładania pomidorów spadły na ziemię? Wrzucają spowrotem do pomidorów. Plaża blisko, owszem. Leżaki nienajgorsze ale weźcie sobie klucz 12 żeby Wam ten daszek na dziób nie spadł bo są poluzowane. Beach ticket to pic na wodę, i tak będzie na Waszym miejscu leżał ktoś inny. A samo Durres Plazh No cóż … syf, śmieci i brzydko. Ładna jest tylko pogoda Obsługa po angielsku ledwo co, pod nosem mruczą, najpewniej obrażają gości. Ogarnięta jedynie ładna czarnula, mówi dobrze inglisz
Blisko plaży Wygodne łóżka Nic nie zginęło
-BARDZO brudno - arogancka obsługa - o wszystko trzeba się upominać -kompletny nieogar na jadalni -kawa to lura
Hotel posiada 3,5 gwiazdki w mojej ocenie nie wiem za co te pół ,bo nie zasługuje. Winda max na 3 osoby ciągle zajęta tak mała i duszna że człowiek mokry z niej wychodzi, personel na recepcji z grobową miną , na cały hotel 2 sprzątaczki choć bardzo się starają i są przemiłe to nie ogarniają wszystkiego na cito, o ręczniki trzeba się prosić w recepcji , papier toaletowy kupowałam bo ciągle były braki. Ale najgorszy jest serwis na jadalni ,obsługa to wcześni nastoletni chłopcy którzy nic nie potrafią ,rozlewają resztki zupy na głowy , nie dbają o czystość ,obrusy są brudne i tylko strzepywane ,sztućce polecam mieć własne bo brakuje a jak już są aż strach jeść, takie brudne . Obiadokolacje jeśli się nie wstrzeli w pierwszej turze całkiem zimne , choć posiłki bardzo smaczne . Bileciki z numerkiem na leżak na plażę wydawane są w recepcji a i tak ciągle awantury bo ktoś zająl , chłopak z serwisu na plaży bardzo niemiły
Nie polecam. Brak ręczników, udawanie że się nie rozumie. Brudno w pokojach, brak lodówki, łazienka okropna, ale ok w klapkach dało się chodzić. Posiłki niedobre, codziennie to samo jedzenie, brudno na stołówce, która znajduje się w piwnicy. Brudne talerze, stoliki i szklanki (zawsze ich brakowało, trzeba było się prosić i czasami czekać 10 min), szklanki były tylko płukane na barze. Kawy praktycznie brak, jak już była trzeba było pić ze szklanek do zimnych napoi.
Bliskość do morza, to jedyna zaleta i nic więcej.
Niemiły personel, brak ręczników, brudne pokoje i stołówka. Posiłki monotonne i mało smaczne ( jajka sadzone, jajecznica, na twardo i parówki) obsługa na stołówce to dzieci- patrzeli aby tylko sobie człowiek poszedł.
Hotel jak hotel, łazienki brudne ,ręczników zawsze brakowało, jedzenie zawsze takie same mały wybór ,brak kawy co rano, obsługa nie zna angielskiego , ignorancja całkowita , walka o leżaki to codzienność
Blisko plaży
Brudno , skromnie , obsługa arogancka.
Nie polecam tragedia rèczniki wymienia recepcja codzienni Kartki na leźaki zero alkoholu
Blisko morza I centrum
Fatalne zimne jedzenie z cateringu wszystkiego brakowało herbaria I Kawka Lyra z Dzbanka splešniały Chleb. Pracujà dzieci na plažy b chamskie zachowania wyganiali z leźakôw
Jestem miłe zaskoczona. Pokój przestronny, czysty z widokiem na mort, duży balkon. Wszystko zgodne z opisem.
Duży pokój, bliskość plaży oraz serwis plażowy.
Zakaz wnoszenia produktów z zewnątrz.
Prawidłowy stosunek jakosci do ceny. Pokoje czyste, sprzatane codziennie, obsluga mila, jedzenie takie sobie - ale w okolicznych restauracjach nie jest drogo.
- pomocna obsluga - dzialajaca klimatyzacja - czysto - rozmawiaja po angielsku
- brak basenu - nie dobra kawa - slabe sniadania
Niestety...myślałam że złe opinie są nad wyrost...ale nie, nie były. Nie polecam . 1. Człowiek czuje się jak intruz, brak chęci współpracy ze strony pracowników hotelu. 2. Na dzień dobry brak ręczników, udawanie że się nie rozumie. Ręczniki dostaliśmy w nocy drugiego dnia i to z łaską i kilkukrotnej interwencji. 3. Brudno, niestety pokoje przygotowane na odwal się, lodówka śmierdząca, łazienka okropna, ale ok w klapkach dało się chodzić. 4. Posiłki....z głodu się nie umarło ale....brudno na stołówce, która znajduje się w piwnicy, klimatyzacja niby włączona ale nie działała. Brudne talerze, stoliki i szklanki( zawsze ich brakowało, trzeba było się prosić i czasami czekać 10 min), szklanki były tylko płukane na barze. Kawy praktycznie brak, jak już była trzeba było pić z szklanek do zimnych napoji. Kiedy się pytało o filiżankę do kawy kazano iść sobie do baru i kupić kawę. 5. Leżaki na plaży, dla Polaków na końcu albo i ich brak, wyrzucanie z lekazków. Omijać ten "hotel"!!!!!!!!!!
Bliskość do morza, to jedyna zaleta i nic więcej.
1. Niemiły personel, arogancki, brak współpracy i chęci w rozwiązaniu problemu. 2. Brak ręczników. 3. Brudne pokoje i stołówka. 4. Posiłki monotonne i mało smaczne, na jajkach i parówkach się objedzie, małe ilości- często było pusto, obsługa na stołówce to dzieci- patrzeli aby tylko sobie człowiek poszedł. 5. Wyrzucanie z leżaków. 6. Wyłączanie prądu i wody. 7. Dostawka połamana, wymiana 2 dni później, nie nadająca się dla dziecka 160cm wzrostu.
Hotel nie odpowiada ofercie. Ręczniki pod wydział, obsługa śniadań i kolacji marna. Trudno to nazwać obsługą, ponieważ są to jeszcze dzieci, którzy nie wiedzą co mają robić na tej stołówce. Nikt nad nimi nie ma opieki. Na plaży wolna amerykanka, też tam obsługują dzieciaki, są chamscy, szarpią wczasowiczów, którzy wg nich zajęli nie te leżaki. Nigdzie nie widziałam, aby pani pokojowa siedziała w hotelu na schodach paliła papierosy i popijała piwo. Pełna egzotyka. Z pozytywów była piękna plaża i morze. Piękna promenada nad morzem, można spacerować i zwiedzać miasto. ładny kurort, ładny meczet. Pani rezydentka nijaka.
nie podobały mi się poszarpane ręczniki oraz ich brak, trzeba było na nie "polować". Obsługo stołówki,
Wszystko OK. Rezydent w Durres Pani Maria bardzo pomocna za co serdecznie dziękujemy. Plaża piaszczysta wbrew wielu opiniom była czysta woda ciepła ok 24 C. Jedzenie bardzo dobre niczego nie brakowało .Pokoje czyste sprzątane codziennie. Albania się rozwija i nie jest droga dla turystów .Np. Espresso 1 euro , pizza margeridta ok. 14 zł. pomidory 4,5 zł .
Wszystko OK
nie ma
Czysty, przyjazny, zadbany hotel, jedzenie klasyczne ,ale smaczne. Polecam
Bliskość do plaży
Hotel w 6-piętrowym budynku, w drugim rzędzie od plaży, z bardzo małą windą na max 3 osoby, pokoje duże, czyste. Z reguły nie narzekamy na wyżywienie ale w hotelu Sun było ono BARDZO SŁABE. Śniadania bardzo mało urozmaicone (zimna jajecznica, zimne jajka sadzone, zimna pieczona kiełbasa, pomidory , ogórki, lokalny ser). Na szczęście był dżem i racuchy. Ani kawa ani ziołowa herbata nie nadawały się do picia. Kolacje były nieco lepsze ale i tak pozostawiały wiele do życzenia. Widzieliśmy, że podobnie jak my inni goście hotelu czasem stołowali się poza hotelem Sun. Plaża ładna, piaszczysta, bardzo łagodne zejście do morza -jeszcze ok. 200 m od linii brzegowej nie więcej niż 1,5 m głębokości (ważne w przypadku dzieci); leżaki i parasole bezpłatne, do zajmowania tylko w sektorach przydzielonych konkretnym hotelom. Odcinek plaży należący do naszego hotelu był bardzo brudny !!!, z walającymi się na piasku papierami, pustymi butelkami , plastikowymi kubkami, tysiącami petów, itp., nikt tego nie sprzątał, leżaki trzeba było samemu przygotowywać do użytku przed położeniem się na nich. Inne odcinki plaży należące do sąsiadujących hoteli były czyściejsze. W związku z tym zdjęcie wspaniałej plaży zamieszczone przez Rego-Bis przy ofercie wczasów w hotelu Sun wprowadza w błąd (myśmy się nim kierowali decydując o wyborze hotelu).
Hotel nowoczesny, czysty, pokoje duże, zadziwiająco dobre wi-fi nawet na najwyższym piętrze. Dobre położenie w pobliżu ulicy z wieloma sklepami, kawiarniami, restauracjami, i bardzo blisko plaży.
Wyżywienie i brudna plaża (co opisaliśmy wyżej)
Największym plusem hotelu jest bliskość plaży. Mijając budynki przed hotelem można się tam dostać w minutę, drogą zajmie to trochę więcej czasu. Hotel nie jest dokładnie sprzątany. Czuć brzydki zapach w recepcji. Teren basenu jest ogrodzony blokami, nie czuć wakacyjnego klimatu. Pokoje malutkie. Restauracja jest poniżej partetu, wystrój prawie żaden. Pokoje z widokiem na morze mają przed sobie szczyty bloków więc morze ogląda się przez szparki pomiędzy nimi.
bliskośc morza i sklepów
brzydki zapach, marny wystrój w częściach wspólnych, uczucie zamknięcia przez okoliczne wysokie budynki.
Pierwszy raz piszę negatywną opinie. Odradzam ten hotel , jak i miejscowość Durres. Plaża brudna, leżaki brudne, parasole częściowo porwane, morze brudne. Jest wydzielona plaża tylko codziennie się to zmieniało, a Pan sprzedawał miejsca hotelowe Albańczykom i nikt na to z hotelu nie reagował. Zdjęcie w folderze plaży hotelowej - to nie to zdjęcie. Obsługa hotelu niekompetentna. Zimne posiłki. Wstrętna kawa i herbata. My się żywiliśmy na mieście. Pani sprzątająca chyba przez tydzień nie zmieniała wody w wiadrze - śmierdziało. Winda brudna w środku śmierdziało. Klimatyzacja bardzo głośna. Dobrze że nie wykupiliśmy widoku na morze - zasłaniał drugi budynek.
BRAK
MOŻNA KSIĄŻKĘ NAPISAĆ O WADACH.
Ten hotel to jakiś żart. Nie polecamy nikomu. Pokoje ładne, owszem, ale to tyle. Widać w nich brak bieżących napraw takich jak poprawa ruszającej się deski w toalecie, wylatujący wentylator ze ściany w łazience, urwany uchwyt na papier toaletowy oraz odpadający wieszak na ręcznik przy prysznicu. Zdjęcie z galerii gdzie widoczna jest plaża nie jest robione z tego hotelu - hotel jest położony w drugiej linii brzegowej i maksymalnie z dwóch balkonów jest częściowy widok na morze. Bardzo mały wybór jeśli chodzi o jedzenie. Nigdy nie byliśmy osobami którzy narzekają na to, ale w tym hotelu niestety posiłki są ubogie, szczególnie śniadanie. Kolacja zazwyczaj różniła się, więc było okej, wielkim plusem była darmowa woda. Pokój w pierwszym dniu dostaliśmy z piszczącym co chwilę czujnikiem dymu, pomimo że żadnego dymu nie było. Na szczęście po zgłoszeniu tego do recepcji od razu się tym zajęli. Jednym z największych problemów były ręczniki. Po trzech dniach po raz pierwszy chcieliśmy je wymienić więc rzuciliśmy je na ziemię jak było to opisane na naklejce w łazience. Po przyjściu z plaży czystych ręczników brak, a stare zostały zabrane. Po zapytaniu sprzątaczki czy możemy dostać nowe, odpowiedziała nam ze musimy iść do recepcji. W recepcji twierdzili ze nie mają ręczników, ze wszystkie są w pralni i jak tylko przywiozą to je dostarczą nam do pokoju. Po 4 godzinach i kolejnych interwencjach na recepcji w końcu je dostaliśmy- oczywiście nikt nam ich do pokoju nie przyniósł. Na kolejny dzień znów zabrano nam ręczniki mimo ze wisiały na wieszaku i nie dostaliśmy czystych przez cały kolejny dzień ( dodam ze byliśmy po całodniowej wycieczce i tylko marzyliśmy żeby się wykąpać)a obsługa hotelu tłumaczyła, ze są w pralni i oni nie mają żadnych dodatkowych ręczników. Pan recepcjonista bardzo chamski, udawał ze nie rozumie co się do niego mówi, a gdy jechaliśmy windą która zatrzymała się na parterze (jechaliśmy na jadalnię która jest na poziomie -1) on powiedział ze mamy wysiąść i iść pieszo, bo on musiał jechać w górę. Panie sprzątaczki nie czekają po zapukaniu tylko OD RAZU wchodzą do pokoju, a karteczki żeby nie sprzątać nie ma. Raz brakło nam wody, a raz prądu, ale podobno w Albanii jest to normalne. Plaża i morze okej, jest płytko, ale niestety na każdym kroku widoczne są śmieci. Żeby dostać darmowe leżaki należy iść do recepcji po bilecik, a następnie na plaży przekazuje się go i pan prowadzi do konkretnego leżaka. Domyślam się ze leżaki najbliżej morza są zarezerwowane dla innego hotelu, ponieważ raz gdy chcieliśmy się tam rozłożyć zostaliśmy przeniesieni. Zawsze dostawaliśmy leżak w 4 lub 5 linii od morza. A kiedy przypadł nam zepsuty leżak, po poproszeniu o wymianę dostaliśmy odpowiedź ze musimy zostać przy tym ponieważ pozostałe leżaki nie są dla naszego hotelu.
blisko plaży, darmowe leżaki, nowoczesne pokoje, duża łazienka, wifi, balkon
brak ręczników na wymianę, zbyt mała winda na taką liczbę gości, jakość wykonania pokoi i łazienek, zimne jedzenie i kawa, brak bieżących napraw