Bezpośrednio przy hotelu piaszczysta plaża z łagodnym zejściem do morza i rafą koralową.
Udogodnienia dla dzieci: brodzik, plac i pokój zabaw, miniklub (4-12 lat), animacje.
Bogata oferta rekreacyjna: 2 korty tenisowe, siłownia, siatkówka plażowa, boccia, aqua aerobik, gimnastyka, animacje.
Rozbudowana infrastruktura: 2 restauracje a la carte (kuchnia meksykańska i włoska), sklep z pamiątkami i biżuterią, butiki.
Pobyt w hotelu Tropitel Sall Hasheesh był absolutnie fantastyczny! Pokój 2 osobowy okazał się wystarczająco duży dla 3 osób Pokój urządzony i zawsze perfekcyjnie czysty. Widok z balkonu zapierał dech w piersiach, a otoczenie hotelu – pełne zieleni, piękne palmy-serwis ogrodniczy dbał o zieleń, o trawę o palmy i zadbanych alejek – tworzyło idealną atmosferę do relaksu. To miejsce ma niesamowity klimat i z przyjemnością tu wrócę! To mój czwarty pobyt w tym hotelu w przeciągu 12 miesięcy
Czysto Bardzo miła obsługa, Życzliwość wszystkich pracowników Wszelaka pomoc wszystkich w czasie pobytu z niepełnosprawną córką. Życzliwość i chęć pomocy w każdej części hotelu
W tym hotelu nic ma wad :)
Hotel, pokój, otoczenie na 5+.Baeseny -super. Wszystko ok, ale wg mnie 5 gwiazdek to za dużo. Chodzi dokładnie o jedzenie, nie było po prostu tej przysłowiowej " wisieńki na torcie". Jedzenia bardzo dużo, różnorodne i generalnie smaczne. Ale......,brak tego czegoś, tego wow !, a mamy w tym temacie doświadczenia. Zawszę jeździmy na 5 * i zwyczajnie mamy rozeznanie. Zdecydowany minus za piwo, podawane w 200 ml plastikach. Rozumiem, że bezpieczeństwo....ale pojemność to zwykły żart. Zdecydowany minus za internet. Po ci pisać że jest, skoro nie ma, a jak jest, to bardzo słaby. Można napisać, że są problemy i wtedy każdy się na to przygotuję . Ogólnie polecam. RB
pokój, otoczenie, obiekt
brak internetu
Hotel oceniam bardzo dobrze. Duży pokój z bardzo dużą łazienką sprzątane codziennie. Jedzenie urozmaicone, każdy znajdzie coś dla siebie. Kolację na zewnątrz przy muzyce na żywo, animacje inne atrakcje każdego dnia. Zejście do morza z pomostu, piękna rafa i kolorowe rybki.
Sam hotel, pokój, czystość, miła obsługa, jedzenie, atrakcje.
Nie mam się czego przyczepić.
Pobyt oceniam pozytywnie. Najmocniejszą stroną jest w tym hotelu wyżywienie, kucharze starają się urozmaicać menu, każdy znajdzie coś dla siebie. Na pewno brakuje w hotelu komubnikacji w języku polskim, oprócz rezydenta z biura podróży nie bylo żadnej osoby rozmawiajacej po polsku. Stanowi to problem już od recepcji i zakwaterowania pomimo licznej grupy turystów z Polski.
Hotel ma już swoje lata, niemniej jednak czystość utrzymywana jest na dosyć wysokim poziomie, ładne tereny zielone przed hotelem, baseny zadbane. Dwie kolacje na zapisy włoska i meksykańska- zdecydowanie polecam wykorzystać tą ofertę. polecam również skorzystanie ze strefy SPA w hotelu, dwa masaże ciała, jacuzzi, sauna sucha i mokra, łaźnia turecka, masażystka profesjonalnaSerim polecam.
Brak komunikacji w języku polskim począwszy od recepcji, poprzez obsługę, a skończywszy na animacjach - wyłącznie język angielski. W hotelu nie ma podgrzewanego basenu, w okresie w którym byliśmy - mało kto korzystał z uwagi na zimną wodę.
Pobyt oceniam bardzo dobrze. Hotel czysty, zadbany, uprzejma i miła obsługa . Dobre jedzenie. Piękna rafa.
Hotel nowoczesny. Bardzo dobra obsługa i piękna rafa.
Hotel bardzo piękny, czystość na wysokim poziomie.
Z zalet hotelu to napewno przepyszne jedzenie ,bardzo duży i szeroki wybór (każdy znajdzie coś co lubi).Obsługa miła , uśmiechnięta ,na bardzo wysokim poziomie, dbają byś czuł się dobrze a to myśle ze jest bardzo dużym plusem . Pokój duży przestronny z balkonem bardzo czysty ,codziennie sprzątany.
Lekkim minusem to zimna woda w basenie w październiku i bardzo natrętni przedstawiciele wycieczek którzy nie dadzą spokojnie poleżeć nad basenem .
Hotel fajny wszyscy mili i pomocni bardzo się starają żeby każdy był zadowolony jedzenie ok. Blisko może piękna rafa z molo się wchodzi. Bardzo czysto pokoje czyste i dosyć duże.
Czystość i miła obsługa.
Daleko od centrum hurghady.
Pobyt bardzo udany.Hotel na wysokim poziomie,jedzenie urozmaicone i bardzo smaczne.Pokoje duże,czyste ,widok z okna na budowę, ale nam to nie przeszkadzało,bo do pokoju chodziliśmy tylko spać. Pan sprzątający bardzo uczynny,wf w cenie.Przylecielismy wczesnie rano,i chociaż doba zaczyna się od 14.00to dostaliśmy od razu pokoje.Ogromny plus za zorganizowanie sylwestra,.petarda
Jedzenie,ogród plaża mila obsługa, polecam restaurację meksykańska, bardzo dobre burgery.ogolnie wszystko na +
Pierwszy raz wakacje w Egipcie-zawsze wzbraniałem się przed tym krajem wybierając kierunki takie jak Hiszpania,Grecja,Chorwacja i najczęściej Turcja jaką również pokochaliśmy.Zawsze też wybieraliśmy hotele na poziomie wysokiej 5 i właśnie z tego powodu obawialiśmy sie ,ze 5 gwiazdek w Egipcie nie dorówna naszym wymaganiom. Tropitel Sahl Hasheesh to zdecydowanie hotel ,który chcemy odwiedzić kolejny raz:)
Począwszy od infrastruktury,pieknych ogrodów,podgrzewanych basenów ,bardzo ładnej rafy przy plaży hotelowej po przemiła obsługę kończąc.Ludzie tam pracujący są przesympatyczni i bardzo pomocni. Zespół ratowników i grupa Pana Khaleda bardzo pomocna podczas snurkowania oraz pobytu w strefie basenowej zapewniają opiekę aby wszystko podczas pobytu było bezpieczne i przyjemne:)
Brak wad
Piękny Hotel o wysokim standardzie. Świetna lokalizacja. Pokoje o wysokim standardzie.
Piękny Hotel o wysokim standardzie. Codziennie inne menu. Mnóstwo animacji. Świetna lokalizacja
Odległość od lotniska. Ale zawieziono nas taksówką indywidualnie więc ok.
Najlepszy hotel w jakim bylsm w Egipcie. Położony na pięknym terenie. Wyżywienie jak na 5 gwiazdek bdb. Ogólnie hotel de lux i zasługuje na te nazwę. Polecam 👌👌👌
Wycieczkę wykupioną mieliśmy poprzez WAKACJE.PL, natomiast biurem podróży był EXIM. Ze strony Wakacje.pl 10/10, o wszystkim informowali wszystko było ok. Jeśli chodzi o EXIM, wylot został zmieniony i odbył się o godz 22.00 z Poznania. Także jeden cały dzień z wakacji odszedł na przelot. Natomiast powrót odbył z między lądowaniem we Wrocławiu, co wydłużyło całą podróż do 6h. Jeśli chodzi o hotel i wakacje to jak najbardziej 5/5. Nie było do czego się doczepić, prócz tego że w dzień był odpływ morza i aby popływać należało iść około 5min przez molo do głębszego miejsca. Rafa koralowa +, Jedzenie +, Warunki pogodowe +. Polecam
Jedzenie, czystość, atrakcje, PROMENADA, Molo
Odpływ wody w dzień
Ogólnie bardzo dobrze wydane pieniądze i możliwe że tam wrócimy
Bardzo miła obsługa barman Adel super gość zawsze z uśmiechem serwował swoje specjały kelner Karim zawsze pomocny profesjonalna obsługa jedzenie w formie bufetu każdy znajdzie coś dla siebie pokoje duże czyste a o to zadbał serwis sprzątający i Ali co wieczór jakas rozrywka nie sposób się nudzić a o to zadbał gościu od nurkowania Camel ogólnie bardzo dobre wakacje
Ja ich nie znalazłem
Hotel może i nie zły ale chyba poza sezonem -byliśmy w sierpniu 2019- tłok, ścisk, leżak na leżaku,bardzo głośno przy basenie i w czasie posiłków.
czystość, dobre jedzenie
bardzo głośno, duży rodzin z dziećmi głównie pochodzenia arabskiego które robią co chcą,wrzeszczą, śmiecą i nikt im nie zwraca uwagi, przy basenie bardzo ciasno, przy zjeżdżalniach jeszcze większy ścisk, woda w morzu po kostki bardzo daleko od brzegu, na plaży żwirek , babki nie da się ulepić, Polacy mają pokoje z widokiem na płot
Polecam każdemu kto lubi wygody i dobre jedzenie i zabawę.
Czystość uprzejmość pracowników b dobre jedzenie widoki baseny nie ma się do czego doczepić naprawdę super
Wróciłam z Egiptu byłam W hotelu jestem bardzo zadowolona jedzenie bardzo dobre pokoje świetne sprzatane kazdego dnia kelnerzy przemili cudowne animacje i fajni ludzie którzy to prowadzili Pani Ewa super babka dowiadywała się czy wszystko w porządku przewodnicy fajnie nas oprowadzali i ciekawie wszystko opowiedzieli jestem pod ogromnym wrażeniem i jeszcze tam wrócę a byłam po raz pierwszy
nie mam
nie ma
Oprócz biura podróży coral travel zlewającego swoich klientów , hotel super, obsługa. Bez Zarzutu 6 a i jeszcze super osoba z polski Ewa blondyna inteligentna mądra kobitka z polski rezydentka hotelu, jak będą problemy walcie do niej miłej super kobiety.
Byłem w Azji, Europie ich stolicach ale to czego doznałem w hotelu tropitel ????, jesteśmy z moją żoną szczerze zadowoleni hotel super , obsługa super, jedzenie bardzo dobre, żadnej nachalności ze strony pracowników, żadnej zemsty Faraona , czystość 5,
Hotel Tropitel - brak wad, Przepraszam hotel, wadą dla mnie było biuro z którym lecieliśmy Coral Travel zero zainteresowania Polakami podwójna wizyta przedstawicieli biura spaliła na panewce, nie latacie z ty. Biurem my już takiego błędu nie popełnimy.
Byliśmy w tym hotelu w styczniu 2019 roku i po pobycie w nim cały czas zastanawiam się dlaczego ma takie nie najlepsze opinie. My byliśmy i nadal jesteśmy zachwyceni. Hotel położony w prywatnej, strzeżonej dzielnicy Hurgady. Pokoje duże, nowoczesne, łazienka z wanną i prysznicem. Codzienne sprzatanie. Jedzenie bardzo urozmaicone, dużo owoców morza, przepyszne drinki. Byliśmy w Egipcie trzeci raz i to był najlepszy pobyt. Jedzenia i alkoholu nawet nie mogę porównywać z wcześniejszymi hotelami. Przy hotelu plaża z lezakami, łózkami i wielkimi pufami do odpoczynku oraz pomost do rafy. Warunki do odpoczynku idealne. Obsługa przemiła i bardzo pomocna zupełnie nie jak w Egipcie. Naprawdę nie ma się do czego przyczepić
Położenie w cichej i spokojnej okolicy, urozmaicone jedzenie, duże pokoje,
hotel bardzo elegancki i zadbany, piękna plaża i roslinność, smaczne jedzenie, duża ilość barów i bardzo miła obsługa,był to nasz 4 pobyt w Egipcie i hotel spełnił nasze oczekiwania w 100 % a jesteśmy bardzo wymagający i z pewnością tam wrócimy!!!
Piękny hotel. Przemiła obsługa. Pokoje ładne i czyste. Promenada rozciągająca się na 8 km. Możliwość wypożyczenia roweru czy też melexa. Polecam gorąco!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Promenada 8km idealna na spacery z ukochaną osobą, sporty, itp