Princess Andriana Resort & Spa

Hotel o bardzo wysokim standardzie. Duży obiekt. Zjeżdżalnie dla dzieci i dorosłych bardzo fajne.

Przepiękny, duży, komfortowy i nowoczesny kompleks hotelowy. Pobyt bardzo udany - cudowne wakacje. Pyszne jedzenie, a szczególnie kolacje, duża różnorodność napojów zarówno alkoholowych jak i bez alkoholowych. Obsługa w całym hotelu bardzo miła, pomocna i zawsze uśmiechnięta, szczególnie w restauracji głównej. Słowa uznania dla wszystkich. Do obiadu jak i do kolacji zawsze podawane wina butelkowane, a do śniadań świeżo wyciskany sok z pomarańczy. Najwyższe słowa uznania należą się dla obsługi drink-baru w recepcji. Właściwe osoby na właściwym miejscu. Wielkie brawa. Również bez żadnych problemów można zrobić rezerwacje do restauracji a la carte, wśród których najwyższy poziom reprezentuje elegancka i wyjątkowa restauracja Moonlight. Hotel ma swoją plażę, do której prowadzi podziemne przejście pod drogą. Sama plaża jest bardzo czysta, leżaki i parasole zawsze dostępne bez względu na porę dnia. Woda w morzu krystalicznie czysta i ciepła.

Pobyt bardzo udany, przemiła obsługa, pyszne jedzenie. Pokoje czyste.

Pokój z dzielonym basenem. Cisza, spokój a do tego bardzo przestronny pokój no i prywatny taras z zejściem do basenu to prawdziwy luksus !

Hotel bardzo czysty,przyjazny personel,miła atmosfera.Wszystko na wysokim poziomie,godny polecenia.

Nazwa  Princess Andriana Resort & Spa
Miejsce  Grecja / Rodos / Kiotari
Udogodnienia  basen odkryty, basen kryty, na terenie hotelu instytut SPA, na terenie sauna, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do internetu, fitness, darmowe wifi, sporty wodne, tenis, golf

Bezpośrednio przy hotelu piaszczysto-kamienista plaża z łagodnym zejściem do wody, odznaczona Błękitną Flagą.

Atrakcyjne położenie: blisko centrum Kiotari, ok. 15 km do Lindos, ok. 55 km do miasto Rodos, ok. 60 km do lotniska.

Bogata oferta sportowa: jacuzzi, sauna, rzutki, boccia, miniboisko do piłki nożnej, 2 korty tenisowe, sala fitness.

Wysoki poziom obsługi hotelowej.

Wyświetlono 87 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Barbara

Pobyt - Październik 2025

Zalety

Obsługa i wyżywienie. W ofercie ultra all inclusive 4 kolacje do wyboru w 6 restauracjach.

Wady

Nieprzyjemny fetor z kanalizacji. Pokój 1161.

Adam

Pobyt - Wrzesień 2025

Zalety

Same plusy za personel, wszelkie udogodnienia, restauracje, bary, posiłki, drinki, podziemne przejście na plażę jak i samą plażę, wieczorne koncerty i animacje, pokaz fontann i piękną iluminację wszystkich budynków hotelowych. ,,Gorąco" wszystkim polecam, bo każdy może tu znaleźć kawałek luksusu dla siebie. ..

Wady

W zasadzie to brak

Pobyt - Wrzesień 2025

Pobyt bardzo udany, przemiła obsługa, pyszne jedzenie. Pokoje czyste.

Zalety

Własna plaża. Czystość. Obsługa

Pobyt - Wrzesień 2025

Zalety

Bardzo dobre jedzenie! Przepiękny widok z pokoju.

Wady

Niestety w danym terminie koniec września początek października woda w aquaparku dla dzieci była trochę zimna.

Tomasz

Pobyt - Wrzesień 2025

Zalety

Zalety hotelu to czystość,bliskość plaży,która należy do hotelu,miły personel, mnogość barów w kompleksie.Ładna i zadbana plaża.Smaczne posiłki.

Wady

Woda w basenach mogłaby być cieplejsza,może bardziej urozmaicone jedzenie(ale i tak bardzo dobre)

Weronika

Pobyt - Sierpień 2025

Bardzo dobre jedzenie i drinki. Ogólne wrażenie bardzo dobre. Duże przestronne pokoje.

Zalety

Jedzenie, lody, drinki, basen.

Wady

Pokoje sprzątane bardzo słabo, na szybko. Raz po sprzątaniu zabrano brudne ręczniki i nie dołożono nam nowych - na otrzymanie nowych czekaliśmy 2 godziny, mimo kilku wizyt na recepcji i w pokoju sprzątaczek... Mały amfiteatr, jak nie zajmie się miejsca juz na minidisco, to szanse na obejrzenie wieczornego show są bardzo małe. Co rano bitwa o leżaki...

Pobyt - Lipiec 2025

Gorąco polecam, jakość adekwatna do ceny. Korzystaliśmy z pokoju z prywatnym basenem. Wszystko na tip top, każdy znajdzie coś dla siebie.

Zalety

Wszystko

Wady

nie zauważyłam

KINGA

Pobyt - Maj 2025

Bardzo ładny czysty zadbany hotel, sane plusy - funkcjonalność, pokoje, udogodnienia, restauracje, bary, wygodne przejście na plażę, strefa spa, baseny , personel, wypożyczalnia samochodów i wszystko inne na wysokim piziomie. Wspaniałe miejsce, na relaks i jako baza wypadowa do zwiedzania wyspy..

Zalety

Wszystko

Wady

Za mało miejsc parkingowych dla dużej liczby samochodów. Zdarzały się hałaśliwe grupy wracających do hotelu nad ranem gości.

Mario

Nowoczesny super hotel niech nikt głupot nie gada że to czy tamto byłem w wielu hotelach (...), brak tylko Whisky Chivas

Zalety

Importowany alkohol markowy

Wady

Brak Jacka Danielsa tylko czerwony Johny Walker

Łukasz

Świetny hotel, pyszne jedzenie, super obsługa - polecam z czystym sumieniem!

Zalety

Komfort pokoi, jedzenie, położenie, obsługa.

Wady

Zimna woda w basenie zewnętrznym

AnetaBieGa

Super hotel z dostępem do plaży. Wszystko czyściutkie, jedzenie urozmaicone, dużo punktów gastronomicznych. Fajna przyjazna obsługa. Bardzo dużo animacji dla wszystkich grup wiekowych

Zalety

1.Dostęp do plaży 2. mimo października wszystko działało na najwyższych obrotach :)

Wady

nie ma

Hotel super. Czysty, dobrze dostępny dla wózka dziecięcego. Wygodne przejście podziemne z hotelu na plażę. Jedzenie w all inclusive powyżej średniej, da się dobrać różnorodne i zdrowe.

Zalety

jedzenie dostępność czystość

Wady

w powietrzu w hotelu często unosił się dość nieprzyjemny zapach, jakby z kanalizacji wokół hotelu nic absolutnie do zobaczenia, warto wynająć auto kilka dni prosiliśmy obsługę o zmianę pokoju lub materaca na dwuosobowy (były zsunięte łóżka typu twin) co było istotne ponieważ spaliśmy z dzieckiem. Po kilku dniach zapewnień że oczywiście zaraz zmienią poddaliśmy się z przypominaniem brak opcji drinków bez alko

Renata

Hotel bez zastrzeżeń. Spełniał moje oczekiwania. Wszystko na 5.

Zalety

Standard, czystość, położenie, plaża, wyżywienie, animacje

Mateusz

Pobyt udany, hotel na wysokim poziomie, blisko prywatna plaża. Posiłki były różnorodne i smaczne.

Zalety

Wygląd hotelu, piękne tarasy z muzyką na żywo.

Wady

Pobyt w hotelu z trzypokoleniową rodziną (dziewięć osób)uważam za świetny! Cudowna obsługa (serdeczne pozdrowienia od męża dla Pani Kleopatry i Panów Konstantinosów - dla których nie ma rzeczy niemożliwych do zrobienia), piękny i dobrze usytuowany hotel z podziemnym przejściem na plażę, pyszne jedzenie, drinki, dużo animacji i rozrywek. Serdecznie polecamy!

Zalety

Wszystko nam się podobało!

Wady

Nie ma !

Mariusz

Hotel spełnił wymagania mojej rodziny w 100 procentach. Pokoje ładne, nowoczesne i czyste. Hotel położony na uboczu, ale właśnie dlatego jest idealny jeśli ktoś szuka spokoju na pewno go tutaj znajdzie. Personel hotelu miły i pomocny w szczególności Pani Epifania, która uratowała nasz wyjazd. Nasze dziecko rozchorowało się podczas wyjazdu, Pani Epifania dzięki swoim kontaktom pozyskała inhalator, który był podziękowaniem w stronę nas (Polaków) za pomoc przy pożarach w 2023. Inhalator otrzymaliśmy jako prezent co było niesamowitym gestem ze strony obsługi hotelu jak i społeczności greckiej. Inhalator również w ramach podziękowania zostawiliśmy na recepcji aby służył gościom hotelowym. Animatorzy w hotelu to osoby z powołania, bardzo kontaktowi, młodzi i ambitni.

Zalety

Bardzo dobre jedzenie, różnorodność napojów alkoholowych i bezalkoholowych. Infrastruktura do aktywności sportowej. Czyste i pachnące wnętrze hotelu. Wspaniały personel hotelowy.

Dawid

Bardzo piękny i duży hotel z pokojami w głównym budynku oraz przylegającymi budynkami obok. Pokoje w bocznych budynkach bardzo przestronne i czyste, cześć z własnym wyjściem na basen przylegającym bezpośrednio do budynku. Wyżywienie na bardzo dobry poziomie, obsługa rewelacyjna i bardzo pomocna oraz przy tym uśmiechnięta, fajne animacje zarówno dla dzieci, jak i dorosłych. Sam obiekt położony w małej miejscowości z bezpośrednim zejściem na kamienisto żwirową plaże. Obiekt 5 gwiazdkowy w całym wymiarze. Polecam z ręką na sercu.

Zalety

Bardzo miła i sympatyczna obsługa w całym hotelu, jedzenie na bardzo dobry poziomie i dużym wyborze, fajnie usytuowany basen oraz samo dojście do plaży, duży teren z mnóstwem atrakcji. Czyste i przestronne pokoje z klimatyzacją.

Adrian

Hotel czysty z bardzo dobrym jedzeniem i dobrą obsługą.

Zalety

Lokalizacja przy plaży, czystość i spa.

Wady

Nasz pokój z nr 7509 znajdował się z bardzo niedogodnym zejściem wręcz niebezpiecznym. Dokonując rezerwacji proponuje zwrócić uwagę na nr pokoju aby nie zaczynał się nr 7 gdyż są to pokoje najdalej oddalone od min. Plaży, basenu, restauracji i są wysoko położone co jest niestety dużym utrudnieniem.

JOANNA

Pobyt - Lipiec 2023

Hotel wspaniały. Personel bardzo miły i pomocny . Bardzo czysto i elegancko. Jedzenie tematyczne ,bardzo smaczne i duży wybór. Doskonale zorganizowany czas dla dzieci

Zalety

Wspaniały basen zewnętrzny i brodzik dla dzieci. Elegancki i czysty hotel. Doskonały tunel prowadzący nad morze.

Renata

Pobyt - Lipiec 2023

Szczerze mogę polecić hotel, wszystko na 5+. Czysto, jedzenie bardzo dobre, obsługa miła i uśmiechnięta. Super zorganizowane wieczory nie można się nudzić!

Princess Andriana Resort & Spa