Dziewicze plaże z turkusowymi wodami Morza Jońskiego
Malownicze miasteczka jak Saranda i Himara z historycznymi zabytkami
Przepiękne krajobrazy górskie i nadmorskie, idealne scenerie do zdjęć
Trójkątny fort Ali Paszy w zatoce Porto Palermo
Hotel bardzo ładny, nowoczesny, mieliśmy pokój z widokiem na morze
Strefa SPA, basen, jacuzzi, sauna
Przepiękne miejsce, pokoje z widokiem na morze bajkowe .Jedzenie smaczne obsługa extra
Bliskość do morza zielone otoczenie obsługa i jedzenie na najwyższym poziomie
Wszystko było super
Hotel kilku letni w bardzo dobrym stanie, ,obsługa pomocną i przyjazna pokoj sprzatany codziennie, codzienna wymiana pościeli i ręczników.
miła obsługa, hotel zadbany, pokój przestronny codziennie sprzątany
bliskość piaszczystej plaży, brak rosyjskich turystów
niewielka odległość od sąsiednich hoteli
Hotel cudowny , czysto , codziennie sprzątane pokoje i wymienione ręczniki , wszędzie czysto aż lśni , obsługa przemiła i pomocna , codziennie wieczorne koncerty przy basenie, dla dzieci codziennie zabawy organizowane przez hotel ( zawody pływackie , tańce , Zumba ) . Blisko morze 20 metrów i już jesteście na plaży , jedzenie na obiady i kolacje codziennie inne nic się nie powtórzyło a owoce morza 🍤 nie do przejedzenia , ciasta , desery całe wyspy tych cudowności na prawdę nie sposób tego zjeść tyle jest różnorodności . Bardzo polecam było tam cudownie i wrócę tam z rodziną 🦀🦑🦞🐙🪼
Czystość , miła obsługa , bliskość do plaży , różnorodność posiłków
Hotel bardzo ładny. Nowoczesne pokoje pięknie urządzone duża łazienka. Codziennie sprzątany. Ręczniki wymieniane codziennie. Hotel położony przy pięknej szerokiej piaszczystej plaży oraz przy długiej promenadzie więc jest gdzie spacerować. W całym hotelu bardzo czysto panie bez przerwy biegają myją podłogi myją przeszklone balustrady. Na poziomie -1 bardzo ładny basen i jacuzzi . Jedzenie bardzo smaczne każdy coś znajdzie dla siebie.
Wszystko mnie się bardzo podobało.
Super hotel. Pokoje sprzątane codziennie. Bardzo miła obsługa. Polecam
Świetne jedzie, tuż przy plaży.. Spokojna okolica.
Najlepszy hotel w jakim spałem. Blisko morza. Piękny i duży basen
Codzienna wymiana ręczników, wymiana pościeli,
mało kanałów w tv
Pobyt w tym hotelu był wspaniały! Pokój był śliczny, a łóżko było bardzo wygodne. Obsługa była zawsze dostępna i gotowa do pomocy, co bardzo doceniamy.
Hotel jest świetnie położony w pierwszej linii brzegowej.
Ogólnie pobyt miły. Drzwi wejściowe do pokoju otwierały się ciężko. Kawałki ścian i drzwiczki szuflad stołu odrapane. W telewizorze ciągle pojawiał się komunikat o braku sygnału. Wanna bardzo duża, tak że nie można dosięgnąć do baterii, aby ją spłukać.
Blisko morza. Smaczne dania. Obsługa miła.
Plaża nie sprzątnięta.
marzec to nie jest miesiąc na pobyt w Albanii, nie ma sezonu, prawie wszystko zamknięte, na 20 restauracji, 18 zamkniętych, biura organizujące wycieczki - nieczynne, a jak otwarte (jedno było otwarte), to jeszcze nie ma żadnych ofert, bo za wcześnie. Hotel, w mojej ocenie, nie zasługuje na 5 gwiazdek, kompletnie nic w nim nie ma: ani ping ponga, ani bilarda, ani spa (było nieczynne), ani wewnętrznego basenu, a z zewnętrznego nie sposób skorzystać, bo za zimna woda. Pokój okropny z odrapanym ścianami, dziurami, odpadającym tynkiem, w łazience śmierdziało. Byliśmy jedynymi gośćmi w tym hotelu, obsługa patrzyła na nas, jak na intruzów, o wymianę ręczników musiałam prosić, o posprzątanie pokoju musiałam prosić itd. Recepcjonistki nie wiedzą, co to jest obsługa klienta. Ogólnie nie podobał mi się hotel.
jak wyżej
Pobyt w hotelu bardzo dobry. Hotel piekny i czysty w bardzo dobrej lokalizacji. Obsługa na 5, śniadania bardzo dobre i obfite. Godny polecenia.
Nowoczesna architektura, bezpośredni dostęp do morza.
Zapach z kanalizacji.
Poza sezonem cicho i pusto, ale bardzo wygodnie i przyjemnie. Wszędzie bardzo czysto, miła i pomocna obsługa, piękny basen, wspaniale położony nad samym morzem z własną plażą. Smaczne śniadania, przyjemny bar.
Położenie, czystość, obsługa.
Nie ma
Hotel był naprawdę piękny, z pewnością jeden z najładniejszych, w jakich miałam okazję się zatrzymać. Niestety, nie przestrzegano w nim ciszy nocnej, co było dość uciążliwe, zwłaszcza gdy przyjechała większa grupa gości. Hałas utrzymywał się nawet do północy, co znacznie utrudniało zasypianie. Pokój był ładny, chociaż widok z okna na miasteczko nie był oszałamiający, ale mimo to atmosfera była przyjemna. Lokalizacja hotelu była bardzo dogodna, blisko morza i sklepów, ale niestety, będąc poza sezonem, wiele miejsc było zamkniętych. Nie mieliśmy gdzie spróbować dobrego jedzenia, a sklepy z pamiątkami były pozamykane, więc najbliższy otwarty sklep znajdował się 3 km od hotelu. Jeśli chodzi o atrakcje turystyczne, najbliższy ciekawy punkt znajdował się 12 km od hotelu, w mieście Durrës, a w okolicy nie było zbyt wielu interesujących miejsc do zwiedzania.
Obsługa była bardzo uprzejma i pomocna. Dodatkowo, obecność ochroniarza sprawiało, że czuliśmy się bezpiecznie.
W łazience czuć było nieprzyjemny zapach. Panie sprzątające nie dbały o regularne uzupełnianie potrzebnych rzeczy, takich jak płyny do mycia, czy maszynki do golenia.
Zarówno pokój jak i otoczenie jest zadbane i o dość wysokiej klasie. Jednak 5* to za dużo. Czystość i obsługa bardzo na plus. Trochę zaniedbane SPA.
Hotel robi bardzo dobre wrażenie, nowoczesny, sprzątany dokładnie i codziennie. Czy to pokoje czy podłoga na recepcji :) mieliśmy opcje śniadań, uważam że były smaczne, wybór był, jedyne zastrzeżenie że bardziej ciepłe mogłyby być podgrzewacze. Kawa z ekspresu smaczna, dużo owoców i warzyw. Spa bardzo fajne. Na plaży raczej czysto, woda przejrzysta i małe krabiki :) w okolicy godne polecenia restauracje
Hotel po powodzi. Strefa spa cala zagrzybiona, w basenie to i karp by padl. Pokoje akceprowalne, zapach w lazience sredni.
Widok z balkonu. Codzienne sprzatanie pokoju.
Strefa spa, plaza, dopisany bar do pokoju (nic nie zamawialismy)
Pobyt oceniam raczej dobrze, mimo niespodzianek pogodowych. Hotel spełnił nasze oczekiwania, choć były drobne usterki (deska sedesowa zainstalowana byle jak, kran wymagał użycia siły). Reszta do przyjęcia.
Bliskość do morza, widok na morze z pokoju, piękna promenada wzdłuż morza.
Mimo zgłoszonych usterek nie doczekaliśmy się ich naprawy !
Bardzo dobry hotel, położony bezpośrednio przy plaży. Jedzenie było bardzo dobre, obsługa miła oraz pomocna. Obiekt posiada nowoczesne pokoje, nowoczesny wystrój, SPA. Pobyt uważam za bardzo udany.
Pokój czysty, codziennie sprzątany. Łóżko wygodne, trochę mało miejsca w szafach na rzeczy na wieszaki. Jedzenie bardzo dobre, bardzo miła obsluga
Dobra lokalizacja, plaża blisko morza, basen hotelowy
Basen i plaża czynne do godz. 18.00, bar all inclusive do 22.00