Samira Club

Hotel jest bardzo fajny. Pokoje w miarę czyste, sprzątanie codziennie. Duzy wybór jedzenia. Plaża przy hotelu. Woda piękna. Na minus tylko zasługuje ilość leżaków. Musieli zajmować o 6 rano. Jestem bardzo zadowolona. Polecam ten hotel dla rodzin z dziećmi.

Czysto, jedzenie smaczne, pan od spaghetti przemiły.

Nie polecam . Wszędzie brudno , karaluchy wielkie jak koty . Klimatyzacja codziennie się psuła . W pokojach brak lodówki , czajnika , suszarki i żelazka . Pierwszy raz cieszyłam się że wracam do domu z wakacji . Zdjęcia tego hotelu to chyba jego marzenie by tak wyglądał . Morze brudne , plaza pełna glonów . Nie da się pływać .

Domki, z wyjściem na chodnik. Ładne lobby i bar.

Pokój skromny, lecz wystarczający na pobyt ,przeciez w pokoju się nie siedzi ,mogła by byc malutka lodówka do schłodzenia wody . Mimo komentarzy innych osób na tym forum ,o biegających karaluchach w pokoju ja i inne osoby tego nie uswiadczyly

od1 999 zł za osobę

Nazwa  Samira Club
Miejsce  Tunezja / Hammamet / Hammamet
Wyżywienie  All inclusive, śniadania i obiadokolacje
Udogodnienia  basen odkryty, na terenie hotelu instytut SPA, na terenie sauna, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do internetu, aquapark, fitness, darmowe wifi, sporty wodne, windsurfing, tenis

Udogodnienia i atrakcje dla dzieci: basen ze zjeżdżalniami, miniklub (3-14 lat), plac zabaw, opiekunka do dzieci (za opłatą).

Atrakcyjna lokalizacja: tuż przy piaszczystej, szerokiej plaży, ok. 5 km od centrum Hammamet, ok. 4 km od centrum Yasmine.

Bogata oferta rekreacyjna: siatkówka plażowa, boisko do piłki nożnej, koszykówki oraz piłki ręcznej, 2 korty tenisowe.

Dobra infrastruktura: SPA, fryzjer, dyskoteka, kącik internetowy, sklepiki, kantor wymiany walut, wypożyczalnia rowerów.

Wyświetlono 226 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
NADIIA

Pobyt - Lipiec 2026

Zalety

Duzy wybór jedzenia, plaża przy hotelu. Animacja

Wady

Brak suszarki w pokoju. Brak ręczników do leżaków

Pobyt - Lipiec 2026

Czysto, jedzenie smaczne, pan od spaghetti przemiły.

Zalety

Blisko plaża, jedzenie smaczne

Wady

W opisie aqua park, a fizycznie zjeżdżalnie nie funkcjonują, kids klub nie nadaje się dla małych 5letnich wakacjowiczów ponieważ dzieci są zostawione bez opieki. Brak wolnych leżaków, około stu leżaków jest już zajęte z samego rana.

1.6
Iwona

Pobyt - Lipiec 2026

Zalety

Brak .

Wady

Wszystko do poprawy .

Arkadiusz

Pobyt - Lipiec 2026

Domki, z wyjściem na chodnik. Ładne lobby i bar.

Zalety

Wyjście na plażę bezpośrednio z terenu hotelu.

Wady

Wszystkiego było za mało, sztućców brakowało, brakowało miejsc na stolicę, leżaków, krzesełek przed sceną.

Barbara

Pobyt - Lipiec 2026

Zalety

Mimo wielu złych komentarzy , bardzo pozytywnie mnie zaskoczył ten obiekt , i nie miała bym problemu z powrotem tam , fajne animacje dla małych i dużych, jedzenie każdy znalazł coś dla siebie głodny nikt nie chodził "choc wielu nie dogodzisz, byli i tacy co jedli zupki chińskie 🙈

Wady

Brak małej lodówki w pokoju

Pobyt - Lipiec 2026

Jak na 3 gwiazdkowy hotel to naprawdę były mega udane wakacje ! Serdecznie polecam w szczególności animatorów - naprawdę robicie tam mega dobrą robotę. Zajęcia możliwe od rana do wieczora i każdy znajdzie dla siebie cos co lubi robić. Od siatkówki, po aerobik, mini golfa, rzutki, tańce, muzykę i ogólnie dobrą zabawę. Na wakacje pojechałam z rodziną. Nawet dzieci nie miały problemu ze znalezieniem czegoś dobrego do jedzenia. Zawsze szeroki wybór dań, ciast i sałatek. Kelnerzy i obsługa naprawdę serdecznie i pomocni. Jedziecie w tym hotelu naprawdę na plus. Wiadomo, ze jeśli ktoś oczekuje standardów na miarę 5 gwiazdek to się nie doczeka. Czasem cos zaszwankuje ale od razu przy zgłoszeniu tego obsłudze- naprawiają. Pokoje sprzątane codziennie, czyste ręczniki i pościele. Bez problemu można było porozumieć sie jeśli czegoś zabrakło. Ogólnie obiekt utrzymany w miarę w możliwej czystości. Bardzo bliska odległość od bankomatów i kantor w hotelu. Przed samym obiektem postój taksówek. Spokojna okolica do spacerów. Z czystym sercem polecamy.

Zalety

Animacje I obsługa na wysokim poziomie

Pobyt - Lipiec 2026

Ogólnie na plus. Jeżeli chodzi o warunki mieszkaniowe to zaskoczenia dużego nie było. Hotel 3.5 gwiazdki. Pokoje sprzątane codziennie, były małe niedociągnięcia typu brak papieru w pokoju,.Wyżywienie dobre, każdy coś dla siebie znajdzie. Obsługa bardzo miła. Animatorzy super.

Zalety

Bliskie położenie od morza.

Wady

Brak papieru w pokoju, ale był to jednorazowy przypadek.

Pobyt - Lipiec 2026

Pobyt w hotelu Samira oceniam jako bardzo udany Dobre jedzenie, czysto, duży basen oraz piękna plaża klimatyzacja dobrze działała, a także z bardzo uprzejmy personel

Zalety

Duży basen Ładna plaża Dobre jedzenie jak na 7 dni to nie zdąży się raczej znudzić Uprzejmy personel

Gosia

Pobyt - Lipiec 2026

Generalnie jak za te pieniążki polecam bardzo. Jedzenia full nie do przejedzenia Pokoje sprzątane codziennie i animacje- różne. Co do czystości np. W snakbarze średnio. Zielone domki bardzo daleko. ;( Minus za zajmowane leżaki od wczesnych godzin i nikt nie kontrolował tego. Będąc 8 dni ani razu nie mogliśmy skorzystać z nich.

2.7
Adam

Pobyt - Lipiec 2026

Ogólnie hotel ok, jak na Tunezję w miarę dla osób nie bardzo wymagających. Jedzenie słabe nie bardzo było w czym wybierać, jak już poszedłeś na jajecznicę to stoisz w kolejce z 20min. Obiad też w cale szału nie ma Najgorzej na plaży Non stop przechodzące Wielbłądy które (...) na plaży. Potem jak idziesz do morza to musisz przejść przez te kupy. A jak już pływasz...to koło Ciebie kupy. Dramat

Patrycja

Pobyt - Lipiec 2026

Hotel oceniam dobrze. Jest w nim czysto, pokoje też dziennie sprzątane ręczniki też wymieniane. Jedzenie bardzo smaczne, codziennie na kolacje coś innego np. Krewetki, tuńczyk. Plaza przy samym basenie. Basen fajny choć od rana ludzie rezerwują leżaki i obsługa nic z tym nie robi. Najgorsze że na basenie są 2 zjeżdżalnie a otwarte 20min dziennie zamiat tego ratownicy wolą bajerować kobiety.

Zalety

Czysto Pyszne jedzenie Snack bar i lody cała dobę Plaza przy hotelu Super animacje Klimatyzacja Aquapark

Wady

Brak lodówki w pokoju Rezerwację leżaków Zjeżdżalnie czynna przez chwilę Ratownicy adorujacy kobiety

Gosia

Pobyt - Czerwiec 2026

Hotel bardzo fajny :) plaża przy hotelu, leżaki. Obsługa bardzo miła,po polsku idzie się dogadać. Wieczorami animacje dla dzieci i dorosłych. Pokoje jak to pokoje,szału nie ma ale czysto, codziennie sprzątane. Domki podzielone na kolory aby się nie zgubić i to na plus. Bardzo duży wybór jedzenia,każdy znajdzie coś dla siebie. Około 4 km od hotelu jest bazar w Hammamet gdzie można podjechać taxi za 15 dinarów i kupić pamiątki. Polecam też wypad na quady. Mimo tych 2 gwiazdek było naprawdę bardzo dobrze. Na pewno wrócę do tego hotelu.

Zalety

Plaża przy hotelu,super obsługa i bardzo dobre jedzenie.

Pobyt - Czerwiec 2026

Polecam animatorzy super , jedzenie( wiadomo nie każdemu coś smakuje )ale każdy znajdzie coś dla siebie głodny chodzić nie będziesz , wszyscy pomocni

Zalety

Pokoje sprzątane na bieżąco, ręczniki wymieniane

Iza

Pobyt - Czerwiec 2026

Hotel inny niż 5-gwiazdkowe molochy. Ma swój wyjątkowy klimat, jest kameralny i przyjazny dla rodzin z dziećmi i osób starszych. Bardzo zadbana wszechobecna zieleń.

Zalety

Personel jak i animatorzy starają się aby goście byli zadowoleni, dzięki dużej ilości zieleni upał nie jest dokuczliwy. Stajna znajduje się w wydzielonej części terenu hotelu dzięki czemu nie przeszkadza gościom. Codzienny wieczorny program animacji z częścią dla dzieci i dorosłych przypadnie do gustu każdemu.

4.3
IRENEUSZ

Pobyt - Czerwiec 2026

Pokój bardzo skromny ale czysty. To nie hotel a raczej szereg kempingowych domków połączonych razem.

Zalety

Sprzątanie pokoju codziennie. Nowe ręczniki.

Wady

Jaszczurki wchodzące do pokoju.

Pobyt - Czerwiec 2026

Jesteśmy zadowoleni z pobytu , jeżeli chodzi o animacje naprawdę super zorganizowane zawsze wieczorem coś się działo , bardzo mili ludzie , całość hotelu też wspominam dobrze, inny klimat ciekawy , chodź jednym minusem trochę bardziej zadbać o czystość pokoi . Plaża blisko ogromny plus . Basen też ok , tylko za mało leżaków i to było minusem , jedzenie nie było złe .

Zalety

Inny klimat :)

Wady

Większe zwracanie uwagi przy sprzątaniu pokoi .

Pobyt - Czerwiec 2026

Hotel ok ale raczej dla tych co nie mają zbyt wygórowanych wymagań co do czystości, klimatyzacja w niektórych miejscach nie działa, animacje fajne ale zbyt głośna muzyka ( nie da się swobodnie rozmawiać), śniadania najsłabsze ale ogólnie na każdy posiłek da się coś wybrać i nikt głodny nie chodził, pod warunkiem że czegoś akurat nie zabrakło. Obsługa bardzo miła i pomocna . Piękna roślinność na terenie hotelu, plaża z leżakami oraz bar na plaży na plus. Za tą cenę ok.

Bogumiła

Pobyt - Czerwiec 2026

Hotel tylko 3 gwiazdki ma ale zasługuje na więcej. Pokoje małe ale czyste. Jedzenie super. Bardzo duża rozmaitość. Plaża przecudna. Woda piękna. Na minus tylko zasługuje ilość leżaków. Jestem bardzo zadowolona. Polecam ten hotel. Możliwe że kiedyś tam wrócę.

Zalety

Dobre jedzenie. Pokoje małe ale czyste. Piękna plaża.

Wady

Mała ilość leżaków na plaży u na basenie

Pobyt - Czerwiec 2026

Do tego hotelu przyjeżdżamy już od wielu lat. Znam tam wszystkich i wszyscy nas znają. Dlatego wybieramy ten hotel, ponieważ podobają nam sie takie małe domki w których jest internet, duża plaża jest przy hotelu oraz jedzenie jest bardzo dobre.

Zalety

Domki, plaża, animatorzy.

Pobyt - Czerwiec 2026

Polecam na 100% !!! Domki takie klimatyczne . Standard minimum ale czysto , codziennie sprzątany , ręczniki wymieniane codziennie . Jedzenie przepyszne . Animatorzy robią dobrą robotę , super są . Plaża czysta łagodne zejście do morza. Na plaży były 3 wielbłądy aby przejechać się czy zdjęcie zrobić :)

Zalety

Pyszne jedzenie. Domki (fajny klimat robią niż zwykły oklepany hotel) Piękna plaża Animatorzy

Wady

Głośna muzyka przy basenie (to było dudnienie a nie muzyka ..) Na plaży też , człowiek chce odpocząć posłuchać szumu fal - dudnienie muzyki która się pokrywa z tą z basenu .. leżaki zajęte już od 6 rano

Samira Club