Byliśmy z tym biurem podróży w Albanii i było ok, animacje dla dzieci super. Jedynie mieliśmy opóźniony lot o 14 godzin ( jeden dzień krócej wypoczynku). Samolot Rayaner się zepsuł z tego wynikało opóźnienie ale zostaliśmy zakwaterowani w hotelach. A Rayaner zapłacił nam później odszkodowanie i zwróciła się nam połowa kosztów za wycieczkę.
BARDZO DZIĘKUJEMY! Magic Iliade! Panie z biura, od samego początku do końca są niesamowite!!!
Wakacje Tunezja 2024 lipiec, skrócone o 1.5 dnia, lot zmieniony w dzień przed wylotem z 6.00 na 21 po czym opóźnienie lotu, przybycie do hotelu następnego dnia, powrót to samo mial być lot o 16, dzień przed rezydent wysyła o 22 godzinie ze lot 0 12, wszystko ukartowane aby nas zabrać szybciej z hotelu, po dotarciu na lotnisko informacja ze lot opóźniony o 4,5h. Żenada, brak możliwości skontaktowania się z biurem. Nie polecam!!!!!
Wakacje w Tunezji skrócone o 1.5 dnia - banda zlodzieji nigdy więcej sun fun/ nie można się z nimi skontaktować
Oferta pobieżnie opisana. Podano wyposażenie pokoju, którego w rzeczywistości brak (telewizor). Opis podatku turystycznego nieprawdziwy - hotel kasuje więcej niż podano w ofercie. Z pozytywów - loty zgodnie z ofertą, rezydent pojawił się tylko raz na spotkaniu, ale po co więcej, skoro podaje tylko info o powrocie i reklamuje ofertę wycieczek? Do niczego nie potrzebny, kiedy wszystko jest ok.
Brak opieki rezydenta. Hotel Concorde Luxury Resort na Cyprze Północnym
Sam pobyt ok ale rezydent to porazka. Trzeba sie wielokrotnie upominac o informacje o locie powrotnym i godzinie przyjazdu autokaru.Tablicy informacyjnej brak. W segregatorze w dniu 27.06. ostatnia informacja z 19.05.
Wszystko zgodne z umową. Rezydenci na miejscu. Bardzo pomocni. Hotel zgodny z opisem. Polecam. Nie zawiodłam się.
Wakacje i hotel okej, wysoki standard… lecz wycieczka fakultatywna do fermy krokodyli poza zwiedzaniem jej to porażka :/. A poza tym miała być wycieczka po bazarach lecz po za sklepikiem gdzie (widać był że przewodnik miał wielkie znajomości z obsługą sklepiku) to sklepik obok fermy i nie dość że miał uszkodzone pamiątki to jeszcze całe zakurzone… miał być po sklepie wyjazd na bazary lecz nie odbył się gdyż przewodnik imieniem na H.. zadysponował że ludzie mieli sobie wrócić na własny koszt
Zdecydowanie nie polecam tego biura. Rezydent nie mówi po polsku. Biuro na lotnisku wyłudza dodatkowe dolary za wizę. W sytuacjach problematycznych żadnej pomocy rezydenta.
Bardzo jestem niezadowolona. Po zamówieniu wycieczki zapomnieli o nas i nie przysłali auta. Czekaliśmy 40 minut. Jak się nagle znalazło - zrezygnowaliśmy , przegięcie. informacje na ostatni dzwonek o które trzeba się prosić .Wycieczki które miały trwać 12h trwały 18 h. Brak jakiegokolwiek doinformowania I poszanowania czasu klienta.
Byliśmy w lutym w Marsa Alam na feriach. Wykupiliśmy dwie wycieczki, do starego miasta oraz na popołudniową wycieczkę Quadami. Jak wycieczka do miasta była bez zarzutów, to już nie możemy tego powiedzieć o Quadach. Po 45 minutach oczekiwania(i SMS-ach)podjechał po nas rezydent prowadzący czeską wycieczkę 😕 wiec byli Czesi i my, więc ciężko było się dogadać. Poprosiliśmy o zdjęcia z wyjazdu i odpowiedzi do tej pory brak zdjęć i odpowiedzi. Słabe za taką cenę !
Zdecydowanie nie polecam tego biura podróży! W ofertach proponują wiele usług gratis ,przyjeżdżając na miejsce okazuje się, że nie ma możliwości z nich skorzystać: np. sauna, łaźnia. Brak jakiejkolwiek pomocy ze strony rezydenta, który nie pojawił się na spotkanie. Na złożoną reklamację biuro odpisało w sposób koszmarny. Biuro nie zwróciło nam nawet części straconych pieniędzy.
Niestety nie polecam biura Sun&Fun. Hotel, w którym byliśmy zasługiwał max na 3*, w ofercie 5*. Stary, zapuszczony i brudny. Skargi do rezydenta i biura bez odzewu. Często wyjeżdżamy, znajomi polecili biuro - pierwszy i ostatni raz skorzystaliśmy z usługi.
Nie mam żadnych zastrzeżeń co do pracy Sun&Fun, wręcz przeciwnie - Jestem zachwycona! Nasz rezydent Marouen, powinien dostać medal za to jakim jest człowiekiem. Omineła nas jedna wycieczka, bo źle popatrzyliśmy na godzinę, ale Marouen powiedział, że po południu jedzie druga tura i dzięki temu nic nas nie ominęło. Na wielkie uznanie zasługuje również przewodnik (...) Mega zaangażowany człowiek w swoją pracę, dzięki niemu dowiedziałam się więcej niż z nie jednej lekcji historii. Dziękuję!
Kuratorka(...)zrujnowała nasze wakacje. Błędnie zapisali nas na wycieczkę.Pieniądze zapłacono, ale wycieczki nie otrzymaliśmy.Stosunek do turystów z Polski i Białorusi jest bardzo odmienny.Radzę agencji przyjrzeć się bliżej temu pracownikowi.Nie była w kontakcie, uważam, że tacy ludzie nie powinni pracować w takich miejscach
Najgorsze biuro z jakim się spotkałam.Nie polecam tego biura podróży za żadne skarby.Zmieniaja lot przed wyjazdem 1: dzień.robia międzylądowanie w Warszawie żeby później zabrać nas do katowic.traktowano Nas jak bydło.wlozyli do do autobusu w zimnym nie ogrzanym autobusie na czas tankowania samolotu..Przestrzegam innych przed tym biurem.Nigdy więcej.Najgorsze biuro w Polsce .Dodam że to nie pierwszy raz inni wczasowicze opowiadali że to biuro tak robi
Dzień dobry, korzystałam z oferty biura podróży sun &fun w Tunezja,Djerba, hotel Al Jazira, oferta zgodna z opisem, hotel 3+ i tak faktycznie jest, niestety, po powrocie została zignorowana moja informacja wysłana na sekretariat sun fun o incydencie, jaki zafundował nam rezydent biura w noc przed odlotem, szanowny Pan, który pojawił się o północy i kazał pakować, bo brakowało mu dwóch turystów do transferu na lotnisko, niestety mieli to samo nazwisko co my, żenada, porażka, nawet przepraszam nie
Ośrodek zasługuje na 5gwiazdek (tyle ma) przemiła obsługa, czysto, kameralnie, bogato. Wszelkie udogodnienia polecam
Oferta zgodna z opisem i ceną. Hotel był ok, transfer bez zarzutu. Polecam