Lot przesunięty o 10 godzin na naszą niekorzyść i do hotelu zamiast w ciągu dnia to dotarliśmy o 3 w nocy. Po przyjeździe w nocy okazało się że nie ma miejsc w hotelu za który zapłaciliśmy i zakwaterowano nas w gorszym hotelu. Przez 3 dni zamiast wypoczywać to biegaliśmy do recepcji żeby zamienić pokój na pokój w opłaconym hotelu. SKANDAL. Rezydent nieprzyjemny i nie okazał zadnej chęci pomocy. Nie polecam Sun&fun
Tragedia, opłacony hotel a na miejscu okazało się że nie ma miejsc i dali inny gorszy hotel i jeszcze rezydent udowadniał , że dostaliśmy lepszy pokój.Nie polecam, cały dzień stracony na zamianę pokoju.
Ogólnie biuro mogę określić jako dobre, jedyne co popsuło dobre wrażenie to niestety rezydent (...) który namówił nas na wycieczkę 2 dniową na Saharę, wszystko fajnie opisał, byliśmy pewni że on będzie z nami tak wynikało z jego opowieści a niestety mieliśmy przewodnika tunezyjskiego który podszedł do nać co najmniej lekceważąco , autobus bez działającego mikrofonu , przewodnik który zamiast coś zaradzić obraża się, nie mówi co widzimy i zwiedzamy , drogę powrotną przespał Porażka totalna
Byliśmy na wyjeździe 10-dniowym w trzecim dniu mieliśmy spotkanie z rezydentem Panem (...), który wykazał się pełnym profesjonalizmem. Energiczny, uśmiechnięty, podkreślający atuty wyjazdu. Pobyt zgodny z ofertą. Wyjazd oceniamy na 5+
Zdecydowanie nie polecam tego biura podróży. Podczas wyjazdu do Hurghady pojawiły się poważne problemy organizacyjne – okazało się, że nie zostaliśmy prawidłowo zarejestrowani w systemie odlotów w dniu 15 sierpnia 2025 roku. W konsekwencji wystąpiły trudności z realizacją wylotu, co spowodowało ogromny stres i niepewność co do dalszej podróży. Takie niedopatrzenia są niedopuszczalne w branży turystycznej i świadczą o braku profesjonalizmu oraz odpowiedzialności za klientów. PRZESTRZEGAM !!!!
Dzień dobry, ofertę otrzymałam w biurze wakacje.pl w Wołominie. P. (...) trafił w 10. w mój i męża gust i w nasze oczekiwania. Wczasy na greckiej wyspie Samos, w hotelu Blue Style Resort były bardzo udane pod każdym względem. Opieka rezydentki, p. (...)doskonała. Wycieczki z p. (...)- bajka. Rezydenci biura na Samos to b. serdeczne, empatyczne osoby z dużą wiedzą. Autentycznie lubią to, co robią. Hotel na 5. Jedzonko również. Trochę mała plaża, ale i tak - sympatycznie. Personel grecki przemiły.
Wycieczka zgodna z ofertą "All"długość pobytu 10 dni na miejscu, wylot z PL i do zgodny z rozkładem przed wycieczką. Hotel 4* Vincci Dar Midun na Dżerbie. Sam hotel był OK, czysto w pokoju, w hotelu też,poza drobnymi rzeczami. Niestety rezydent biura był beznadziejny, pojawił się po 2 dniach po to tylko by namawiać i sprzedać wycieczki, nie był obecny kiedy po przyjeździe pojawił się problem z zakwaterowaniem i musieliśmy czekać na pokój dłużej niż do godz.14 kiedy zaczyna się doba hotelowa
Oferta sobie, rzeczywistość sobie. Egipt 7 nocy, okazuje się 2 dni przed wylotem że jednak 6 nocy, bo wylot powrotny nad ranem, w nocy transfer z hotelu. Jak kupowałam ofertę wylot powrotny do Kato z Hurghady o 14.15. Jak przyszły dokumenty wycieczki, to okazuje się , że wylot 12 h wcześniej. Owszem, w umowie jest napisane że godziny przelotów mogą ulec zmianie, czemu zawsze ulegają na niekorzyść klienta. Tym bardziej że wycieczka kupowana tylko z tygodniowym wyprzedzeniem .NIE POLECAM BIURA.
Dzień dobry. Z SUN&FUN zwiedzamy Grecję z żoną już od kilku lat. Na Samos byliśmy w hotelu Blue Style Resort jeden raz i w Kampos Village Resort dwa razy. Jesteśmy bardzo zadowoleni z tych pobytów. Wszystko było OK. Opieka ze strony SUN&FUN (...) pierwsza klasa. Polecamy wszystkim, bo my skorzystamy na pewno jeszcze nie jeden raz. Pozdrawiamy serdecznie z Oświęcimia.
Pobyt w dniach 13-20.07 w Hotelu Santido Mamlouk w Hurghadzie bez zarzutu.Bardzo dobra organizacja,wszystko zgodne z ofertą. Jedyny minus to późny wylot z Warszawy i dotarcie do hotelu dopiero nad ranem 14. Szczególne pozdrowienia Dla animatorki (...). Bardzo pomocna na każdym kroku , wyjątkowo komunikatywna i przesympatyczna. Więcej takich osób ,a każdy wyjazd będzie wspaniałą przygodą. Ela i Jacek.
Zakup oferty bezproblemowy , wybór i zakup przez portal wakacje.pl. Obsługa i opieka ze strony biura podróży bezproblemowa.
Biuro katastrofa!!! Kilka godzin po opłaceniu całej kwoty przyszła informacja o zmianie godzin lotu o... 12 godzin na niekorzyść klienta. Dla przedstawicieli biura zakwaterowanie w hotelu o 4. rano oznacza spędzenie nocy w hotelu! (...)Takie usługi oferuje to Biuro! OSZUSTWO OS POCZĄTKU DO KOŃCA!!! PROSZĘ UNIKAĆ!
Nie polecam, skrócili nam o dobę wakacje i odmawiają wypłaty odszkodowania za stracony a opłacony w pełni wyjazd. Omijajcie !!!
Oferta zgodna z rzeczywistością.Juz kolejny raz lecieliśmy z San Fana i jest godny polecenia .Nawet na wycieczkach mieliśmy polskiego przewoźnika.
Moja opinia jest jednocześnie przestrogą dla chcących podróżować z tym biurem podróży. Godziny powrotu do kraju ulegają niekorzystnej dla klienta zmianie. W moim przypadku pobyt skrócił się z 7 do 6 dób. I nie jest to zależne w żaden sposób od linii lotniczych. Biuro po prostu wpisuje takie godziny lotów aby skusić klientów do oferty. Skąd ten wniosek? Stąd że mamy dziś 20 maj. A na październik 2025 znowu wpisane te same godziny co w maju Nie polecam tego biura!!!
Wszystko zgodnie z ofertą; rezydenci na miejscu mówiący w dobrze w j. polskim - my mieliśmy rezydenta Tamara - bardzo dobra komunikacja z nim i na spotkaniach i przez whatsApp; transport do hotelu i z hotelu zapewniony; czujemy się dobrze zaopiekowani;
Niecały tydzień temu wróciliśmy z Hurghady, oferta biura Sun&Fun, (...)zakupiona przez wakację.pl. Wszystko zgodnie z opisem, jesteśmy bardzo zadowoleni, na szczególną pochwałę zasługuje rezydent Pan Fahd (...) jest to osoba bardzo dobrze mówiąca po polsku, kontaktowa, dbająca o turystów, kiedy zamówiliśmy wycieczkę, podczas jej trwania kontaktował się z naszym kierowcą i sprawdzał czy aby na pewno wszystko ok :-) ponad to cały czas był dla nas dostępny na WhatsApp :-)
Kupiony pokój family 2+2, na miejscu jednak pokój 2+1, więc pierwsza godzina w hotelu spędzona na rozmowach na recepcji, zamiast rozpakowaniu się. Lot do opóźniony o 12 godzin, zamiast na śniadanie dotarliśmy przed północą. Lot powrotny opóźniony już tylko o 3 godziny. I tak, winię za to biuro podróży, a nie linię lotniczą, bo usługę kupiłem w biurze i to biuro ma wpływ na wybór linii lotniczej. Innych uwag brak, rezydenci standardowi jak w każdym innym miejscu.
Wakacje w Emiratach i brak kontaktu z rezydentem. Na drugi dzień po przylocie miało odbyć się spotkanie informacyjne zamiast tego o 7 rano! dostaliśmy wiadomość na whatspie (po angielsku) czy chcemy jechać na jakaś wycieczke wymienione zostały 3 propozycyje i na tym kontakt się skończył. Wakacje były super, ale tylko dlatego że sami wszystkie atrakcje sami sobie zorganizowaliśmy więc wyjazd raczej dla osób z językiem angielskiem.
Oferta zakupiona 5 miesięcy wcześniej dokładnie z uwagi na atrakcyjne godziny lotu. Na 2 dni przed lotem zupełna zmiana godzin powodująca przyjazd o 22.00 i wyjazd z hotelu o 3.50 a wiec wyjazd tyg. skrócony o 2 dni. Zupełnie nie polecam, było to świadome działanie biura i obcięcie na naszej stracie ich opłat hotelowych Oczywiście konsultant przez telefon informuje, że w regulaminie jest zapis, że pierwszy i ostatni dzień może być przeznaczony na lot itp. ale co z tego, czujemy się oszukani!!!