Tego Bis nie ma ustalonego terminu rozpatrzenia reklamacji, więc nie rozpatrują reklamacji. Byliśmy z Tego Bis w Czarnogórze i nie było dla nas miejsca w hotelu, który wykupiliśmy, więc złożyliśmy reklamację,, która nie została rozpatrzona już ponad dwa miesiące i to jest zgodne z ich regulaminem (...)
Zero organizacji. Biuro odwiozlo nas na lotnisko 4 godziny przed odlotem. Skandal. Wyzywienie totalna katastrofa. Zimne , osoba stoi za lada i wydaje jedna porcje glownego dania . To na pewno nie bylo wyzywienie bufetowe . Suszarka do wlosow z epoki lat 90 .. brak w wyposazeniu . Autokary na wycieczke zepsute , ludzie tracili przytomnosc z braku powietrza. Kierowca zatrzymuje sie na srodku ronda aby wysadzic pasazerke bo mdla z braku powietrza ( niedzialajaca klimatyzacja ). Skandal
Wycieczka do Albanii.Hotel California Resort .Przecudne miejsce do wypoczynku,bajeczny ogród wokół basenu,hotelowe jedzonko bardzo w porządku,kuchnia bałkanska pyszna przyjazna załoga hotelu oraz super pani rezydent.Pozdrawiamy pani Mario,polecamy Wasze biuro i napewno w przyszłym roku znów skorzystamy z wakacyjnej oferty!
Albania Kamil hotel Mere ogólnie wszystko ok cisza spokój pokoje codziennie sprzątane jedzenie jednak słabe ale bliskość licznych tanich restauracji pozwala na skonsumowanie pysznych regionalnych potraw za nie wielkie pieniądze.Okolica super plaże widoki rezydenci ok pomocni szczególnie pozdrawiam panią Dominikę pilota wycieczek doskonale realizuje się nie tylko jako pilot ale przekazuje wiele interesujących informacji odpowiednia osobą na stanowisku Polecam
Koszmar z Rego Bis. Wykupiliśmy wakacje w Turcji, w interesującej nas miejscowości oraz dodatkowymi czynnikami które spowodowały własnie taki wybór np. plaża z piasku, miasto, urlopowicze w hotelu nie Rosjanie, dobre jedzenie, pozytywne opinie innych wypoczywających, hotel mniejszy. Dokonaliśmy rezerwacji, płatności, otrzymaliśmy potwierdzenie naszego wymarzonego pobytu wakacyjnego w Turcji. Wylot był zaplanowany na godzinę 9.20. Pierwsze rozczarowanie, odlot opóźniony o kilka godzin. CDN
Miałem pewne obawy przez wyjazdem z racji tego że nigdy o tym biurze nie słyszałem ale jestem bardzo zadowolony z wyjazdu rezydent Grzegorz od początku do końca obecny, w czasie naszego pobytu również często w hotelu. Bardzo pomocny. Animatorka Ola również bardzo sympatyczna, fajne animacje jednak przydały by się jakieś wieczorne imprezy. Ogólnie biuro spełniło moje oczekiwania w 100 % jeśli chodzi o ich obsługę, zastrzeżenia mam to obsługi hotelu ale to już nie ich wina. Pozdrawiam
Samo biuro spisało się na medal od początku do końca. Pozdrowienia dla Pani Oli, która bardzo się starała przy animacjach i dla Pana Grzegorza, który w każdym możliwym momencie udzielał porad. Widac ogromną wiedzę i doświadczenie. Nie znałam biura, więc same plusy..:)
Witam. Rego Bis jako biuro podróży jest ok. Rezydenci odebrali nas sprawnie z lotniska i przewieźli do willi
Wakacje super, hotel Concordia Celes-super. Rezydentka dno. Widzieliśmy ją w pierwszy i ostatni dzień. Jadąc z lotniska zaproponowała nam zakupy na bazarze gdzie 2 wody o,5 litra kosztowały 15 euro. A w pierwszy dzień zaproponowała wycieczki, które jak się okazało w polskim biurze podróży w Alanyi kosztowały 1/3 jej ceny. Zamiast nas uprzedzić, że nas naciągają to jeszcze wciskała nam kit. Widocznie ma z tego profit. Drugi raz nie damy się nabrać.
Wycieczka do Czarnogóry kupiona przez internet, po otrzymaniu dokumentów na jednej z kartek było napisane ze opłata klimatyczna jest w cenie, a na innej ze nie i finalnie zapłaciliśmy dodatkową opłatę klimatyczną. Lot punktualnie transfer również tutaj wszystko na plus
Macedonia, hotel Aqualina. Udany pobyt, rezydent pan Grzegorz super, spotkanie organizacyjne konkretnie i na temat. Sam hotel OK, trochę słabe all inclusive, ale taki kraj, trzeba się nastawić... może niezbyt duży wybór potraw, ale za to bardzo smaczne i miła obsługa. Jedyny minus to napoje i drinki, podawane do 22ej : tylko piwo, wino, wódka i rakija,inne drinki płatne z karty. I największy ATUT tego hotelu to JULKA i KLAUDIA polskie animatorki, cudowne dziewczyny! Co za radość i energia!!
Ofertę zakupiłem telefonicznie dwa dni przed wylotem. Dostałem promocyjną cenę i wiele udogodnień dotyczących przelotu i hotelu. Sam hotel spełnił moje oczekiwania, jest nowoczesny, czysty, a restauracja serwuje pyszne jedzenie. Polecam Biuro Rego-Bis, to godna zaufania firma.
"Rezydentka"Michalina(...) pomyliła zawody.Nieuprzejma,naciąga na wycieczki, podaje inny nr telefonu.Katastrofa
Z tego biura juz byłam kilka razy i wszystko bylo tak jak było w umowie.W tym roku pojechaliśmy do Turcji Marmaris hotel był bardzo dobry oceniam go na 4,5 opieka personelu hotu na 5 jedzenie bardzo dobre . Jedynym minusem w pobycie było doplata do pokoju, który miał okna byc na morze tylko zapomniano powiedzieć, że promenada i lokale z głośną muzyką utrudniają wypoczynek do rana . Rozczarowaniem było zachowanie rezydentki pani Marzeny, która jak się okazalo przebywała 240km w mieście Bodrum.
Pani rezydentka nieobecna. Na pierwszym spotkaniu podkreśliła,że jeśli jest problem w pokoju to innego nie będzie. Ktoś wziął naszą walizkę z autokaru-widoczna niechęć(walizka odzyskana dopiero na drugi dzień przed 12). Przyjazd do hotelu o 1 w nocy i późna kolacja (dla dzieci po ponad 11 godzinnej podróży tylko chleb).Błąd w ofercie z ręcznikami-trzeba było płacić. Wspaniała animatorka( bardziej pomocna niż rezydentka)nie dopuszczona do głosu(faworyzowanie turystów rosyjskich). Porażka
Wszystko ok Profesjonalnie,pani rezydent profesjonalna
Biuro podróży super, piękny czas spędzony w Ksamilu. Polecam gorąco . Wycieczki fakultatywne zorganizowane super pozdrawiamy szczególnie Dominikę. Napewno jeszcze wrócimy z Rego- Bis do Albanii .A już patrzymy w stronę Hiszpani na następny rok z Rego Bisem.
W ofercie rego bis był club disco w riwierze tureckiej jednak w hotelu dowiedzieliśmy się, ze disco nie działa od czasów pandemi!!! Rezydent który cały czas jest na miejscu doskonale o tym wiedział, jednak oferta nie została zmieniona, tragedia, pani rezydent w Turcji nie zainteresowana klientami, nie przywitała klientów nawet nie podała numeru telefonu!!!! Nie polecam!!!
Hotel ok, jednak pani rezydentka Justyna w Turcji nie zaangażowana w prace, zero wiedzy na temat hotelu i Turcji, wieczorami odstawiona na imprezy, przez cały pobyt nie zainteresowała się samopoczuciem klientów, na spotkaniu zero potrzebnych informacji, pani rezydent z przypadku, nie polecam
Z biurem Rego Bis jechalismy do Macedonii, Ochrydy w lipcu 2023, hotel Unique. Oferta atrakcyjna cenowo. W hotelu jedynie nie dzialalo wifi, od roku niesprawne jacuzi, choc bylo w ofercie. Generalnie bardzo fajny wyjazd. Jestesmy zadowoleni. Bardzo niedoswiadczony rezydent i przewodnik na wycieczkach fakultatywnych. Ludzie z przypadku. Dla osob znajacych jezyk angielski nie bedzie to problemem. Watpie jednak czy rezydent jest w stanie rozwiazac jakikolwiek problem, jezeli on wystapi.